Lainaus käyttäjältä: Fundeeraaja - helmikuu 17, 2016, 14:03:11 ipAivan samaa mieltä. Timjami on loistava mauste ja chlin ohella kuuluu omaan parhaimmistoon, kun sopii lähes kaikkeen loistavasti!
Timjami sopii kaikelle liharuoalle, antaa loistavan maun ja syvyyttä. Jos paistat voissa esim, possunkyljyksiä niin tuoretta tmijamia ihan pitkinä oksina mukaan. Ja kun ovat sopivasti pihvien kanssa muhineet pannulla ylös. Kun pihvit kypsiä, silpaise pannulta hieman pihvien päälle paistorasvaa ja nyhdä timjamin paahtuneet lehdet varsista pihvien päälle. Tajuttoman hyvää. Myös kasvispihveihin, makkarakeittoon, maksalle loistava. Lihapullat eivät ole mitään ilman timjamia. Tuo mintun kanssa kreikkalaista fiilistä niihin, yhdessä ja erikseen.
Laitas tuoretta timjamia pari oksaa chilin kanssa kossun joukkoon ja maistele jonkun päivän perästä.
