marraskuu 29, 2023, 04:42:20 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - PaulMcGinnist

1
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Kirjoista
maaliskuu 21, 2022, 15:20:14 ip
Mullekin äänikirjat maistuu paremmin kuin tavalliset. Ei tarvii varata erikseen niin kauheasti aikaa lukemiselle, voi hyvin puuhata muuta samalla, kuten tiskata tai käydä lenkillä! Ja palveluitahan riittää, niin tarjontaakin on. Bookbeat, Nextory ja Storytel on varmaankin suurimmat suomessa toimivat äänikirjapalvelut. Erinomainen valikoima kaikissa, mut ite tykkään tuosta Storytellistä kaikista eniten. Jos hakee tarjouksia ko. palvelulle, niin kannattaa vilkaista https://www.aanikirjapalvelu.com/storytel-tarjous/ Sieltä löytyy aika hyvin erilaisia tarjouksia, niin ei aina tarvii edes maksaa kuukausimaksua kokonaisena. Oon siis koittanut kaikkia noita palveluita, mut Storytel on mun mielestä helpoin käyttää ja sieltä on löytynyt kaikki mitä olen halunnut kuunnella.
2
Uusien jäsenten esittelyt / Hei
lokakuu 18, 2021, 17:56:39 ip
Hei, nimeni on Paul. Haluan oppia kasvattamaan hyvää chiliä itse. Olen luonteeltani enemmän lukija kuin kirjoittaja. Ja olen uppoutunut lukemaan foorumia mielenkiinnolla, mutta minulla saattaa olla kysymyksiä... Kiitos :)