huhtikuu 02, 2023, 05:45:06 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - skorppari

1
Uusien jäsenten esittelyt / Se on Morjens
kesäkuu 20, 2022, 15:13:31 ip
Vuonna 1984 tutustuin YK-joukoissa sellaisiin pitkulaisiin kasveihin, jotka maistuivat tulisilta, ihastuin ikihyväksi. 15 vuotta sitten aloitin sitten itse kasvattamaan chilejä ja olihan se hienoa kun sai satoa. Tänä keväänä se sitten ilmeisesti lähti lapasesta (ainakin vaimon mielestä) 12 lajikketa parhaimmillaan yli 60 tainta, joista osan lahjoitin työpaikalla. Nyt katselen kasvihuoneessa chilitarhaa, tällä hetkellä siellä on pubescensiä, baccarumia, chineseä ja annuumia. Syksyä odotellaan, ekat podit ihastelun aiheena. Tapsa T