toukokuu 22, 2024, 07:51:10 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Xbow

1
Hyvä, että festit onnistui, ei muuta ku pitäkää lippu korkealla :)

Itsellä oli vähän muita menoja, että nyt tuli sitten ensimmäinen välivuosi mulla :/ Kahtotaan, uskaltaisko osallistua syksmmällä johonkin aktiviteettiin :p

2
Chilitapahtumat / -tapaamiset / Vs: HELL'S NIGHT R.I.P.
toukokuu 21, 2015, 13:40:37 ip
Alustavasi mukana
3
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
maaliskuu 24, 2015, 11:14:01 ap
Menossa mukana, kokka kohti Gringosia, jos vaan muille soppii.
4
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
tammikuu 15, 2015, 14:00:41 ip
Öö tota voin vilasta jos jotain vanhaa siementä :p En lupaa mitään, mut Ruusterssiin näillä näkymin vois tulla piipahtaa jos vielä mahtuu ;)
5
Kiitokset komeesta kortista :)
6
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
marraskuu 27, 2014, 11:20:23 ap
Jaa että tuollasta? Enköhän mää uskaltaudu mukaan. Jos ootte kilttejä :p :) tiptap?
7
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Tietokoneista
marraskuu 17, 2014, 13:54:44 ip
Itse menin ostamaan Asuksen G750 JM läppärin, siinä toi GTX 860M uudempi versio hiukka ylikellotettuna, oli Ekspertin poistomyynnissä siedettävään alle donan hintaan.  Ovat saaneet kyllä kivan alas tuon virrankulutuksen noissa GTX860M/850M /750Ti näyttiksissä suhteutettuna tehoihin.

Eihän sillä ihan ultra resoilla pelata, mutta mukavasti vääntää, kun laitoin SSD:n vielä vauhdittamaan. On hiljanen ja lämmöt pysyy aisoissa. Core i7 4700 HQ ei juuri huokaile perushommia kun tekee. Näyttö voisi olla tuossa vähän parempi (joskin ihan ookoo toikin), ehkä hankin jonkun kosketusnäytön tms. Ja onhan se vähän semmonen puolraahattava, kunnon jäähyt painaa ;) Oishan sitä jonkinverran säästänyt jos ois käytettynä ostanut tai desktopin kasannut, mutta näin säästyi aikaa ja helposti kuskattava kone kuitenkin :)

AMD:istä näyttää noissa halvimmissa läppäreissä olevan järjestäin tosi hitaat prosut kyydissä, kuten Intellillä myös. Tuntuu aika tasapainossa olevan hinnan suhteen toi suorituskyky jos ei jotain erityisominaisuutta, kuten retsinanäyttöä tai 100 kosketuspisteen 0.4mm ohutta automatiikkaa halua :p Jossain 500 eur tienoilla tuntuisi olevan uudet läppärit, joissa tehoja nyt sen verran ettei heti hyydy, kun softan taso huononee ja javascript viritysten yms määrä nettisivuilla lisääntyy.
8
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
lokakuu 31, 2014, 13:50:14 ip
Ipa on iskussa. Joskus juon semmosen Ruby and Fellasissa.
9
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
lokakuu 21, 2014, 14:24:52 ip
Niin, ollaankos sitä oltu kilttejä? Olisihan se kiva jotain pientä.
10
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä pelailette
syyskuu 23, 2014, 11:28:39 ap
Civilization vitosen "gold edition" tuli hankittua. Nyt on kyllä civilisaatiota ihan omiksi tarpeiksi, ja liikaakin :p Oleellinen ero strategiassa on että kaupungit osaavat paremmin puolustatutua ja stack-of-doom:it historiaa, lisäksi kaikki yksiköt voi liikkua vesitse. Tosin se toi vähän negatiivisiakin puolia, kun tekee vahingossa harhasiirtoja ja efekti on ei-halutunlainen. Esimerkiksi lipsauttaa just valmiiksi tulleen yksikön takaisin mereen, aaargh :p

Witcher 2, Watchdogs sekä Bastion myös löytyy :) Vähän sentyyppisiä pelejä, että pitäisiköhän hankkia PC:seen peliohjain, että voisi paremmin nauttia, jotenkin WASD+hiiri ohjaus syö tunnelmaa. HDMI löytyy ja se hyvä puoli läppärissä on, että sen saa kyllä töllöönkin kätevästi, eli toimii pöytäkoneena tai sitten boksina :)
11
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Tietokoneista
syyskuu 17, 2014, 09:57:01 ap
Tesmailin läppärini (nojoo, sylikone isolle sylille, vajaat 4kg) pelisuorituskykyä, witcher 2 pörrää high setting 1080p 30-60fps, 3dmark vantage gpu 20500 / 21500 total, 2011 ~5700P. Aika hyvin ne on nykypiireihin mehuja saanut, kun virrankulutus prossulla joku 45w ja graffakortilla ~60w. Onhan niitä tehokkaampia, mutta hinta pomppasee aika laakista sellaiset 400-600eur ylöspäin ja lämmöt myös, nyt taitaa viilennyksessä ja powerissa olla reserviä, kun samaan runkoon oli järeempääkin kalustoa tarjolla. Pöytäkoneessa vvastaava olisi jotain core i5 ja gtx750Ti/r7 260.

Puolittain viihdekäyttöön tuli, ihan toimivan olonen. Joskin osina saksasta tilattuna / pöytäkoneena varmaan säästänyt jokusen satkun. Mutta nyt sen saa tosi nopeesti vireeseen paikassa kun paikassa, kiitos SSD:n :)

Tulevaisuus kertoo sitten oliko hyvä hankinta vaiko ei :)
12
Tori / Vs: m:rocotmaggaraa
syyskuu 15, 2014, 15:45:10 ip
varaisin kuusi pakettia jos vaan onnistuu, namm. Toimitus vuosikokoukseen joko allekirjoittaneelle tai "valtuuttamalleni" henkilölle :)
13
Jos ny joku paikka löytyy, ni hyvä, jos ei iha jaksa Tampereelle tallustella :p
14
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Tietokoneista
syyskuu 01, 2014, 12:22:49 ip
Tuollaisen Rohjoläppärin hankin sitten. Karvalakkimalli, gtx860M, 7200 rpm teran kovalevy,  Intel i7-4700HQ. Sain alle donalla, joten hinta-tehosuhde on siedettävällä tasolla. Voi olla että SSD:n hankin vielä tuohon. Hyvä puoli taitaa olla, että jäähdytyskoneisto taitaa kestää järeämmätkin komponentit ja tosiaankin ihan mukavan hiljasena tuo käy :) Tuossa sentään virrankulutukset on vielä suht inhimillsellä tasolla, mutta nousee kyllä hinnan kanssa raketin lailla jos otta vähänkään jytymmällä konffiksella.

Tuollainen puolraahattava on siitä mukava, ettei se rajoita olinpaikkaa kuitenkaan :) Jos on jotain kriittistä niin voi ottaa vaikka mökille ;)

Silleen se vähän on, että näiden kanssa voi hieroa maailman tappiin asti. Mutta tuo nyt vaikutti otolliselta, joten parempi sen kanssa kuin ilman :)

Ostin vielä SSD:n kylkeen (Samsun 840 Evo), niin nyt kyllä tuo käynnistyminen menee aika hörähtämällä. Optimoin luotettavuuden kannalta, mutta tälläkin setillä se performanssi kummasti parempi :D Tuossa onneksi on ohjelmisto, jolla voi seurata sen levyn tilaa ja suorituskykyä ajan saatossa, ja taitavat muutenkin olla parempia kuin joskus aikoinaan tuon kestävyyden kannalta.

Toihan tuntuu olevan hieman kaksipiippunen valinta toi mun ssd, mutta huokea se oli ja tosiaankin nopea myös :) Aika hyvä työkalu tuli siinä mukana, sen avulla on helppo arvioida, kuinka nopeasti se värkki "kuluu" ja käännellä vipuja tarpeen niin vaatiessa :)
15
Ugh, täten ilmoittaudun.

Mikäli sanani syön, niin mörökölli minut nagalla ravitkoot :p
16
Kiitokset kaikille :)

Meikäkin sitten jälki-ilmoittautuneena pääsi jonkinverran osallistumaan, jes. Aika lupsakkaasti asiat tuntui luonnistuvan, noin kokonaisuudessaan, kun on kokemusta niin ei jaksa niin pienistä enään hetkahtaa. Allekirjoittaneella alkoi mahassa vähän väännehtimään, piti sitten lähteä kotiin hiukka aiemmin kuin oli tarkoitus. Miten makkara nyt tolleen... :p

Olihan siellä monenmoista, kaikkeen ei kyllä millään kerennyt tutustumaan :)
17
Jes, taas se aika vuodesta :)

Näyttääpi silä että jotain kerkeisin puuhasteleen / koheltelemaan.

Toivottavasti tulee hyvät kemut :)
18
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Satakunnan aluejaosto
kesäkuu 15, 2014, 10:42:32 ap
Oli komiat mestat. Eipä tuolla oo aikaisemmin tultu käytyä. Jäätelö sekä makkara maistui kyllä :-)  Tuossa aamutuimaan puuceessä tuli sellainen havainto että tais siellä olla jotain chilipitostakin tarjolla :P Oli mukava nähdä ihmisiä pitkästä aikaa :) Kiitokset järjestäjille.
19
Onko tämä nyt ihan ookoo,  että tästä uutisesta

Tuli mieleen tämä, öööö, laatulefffa.
20
Jaa että viikko kabinetissa :p Count me in :)