heinäkuu 21, 2024, 20:18:43 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - PP

1
Hei! Chiliyhdistyksen vuosikokous lähenee! Paikka ja aika eivät ole vielä selvillä, mutta ajallisesti tähdätään lokakuun loppuun.

Kokouksessa tullaan keskustelemaan yhdistyksen tilanteesta ja jatkosta. Yhdistykselle on selvästi tarvetta, koska jatkuvasti meihin ollaan yhteyksissä chiliin liittyvissä kysymyksissä ja taimi- ja siemenkauppa käy hyvin. Rahallisestikaan toiminnassa ei ole ongelmia, mutta vapaaehtoisten määrä hallituksessa ja muissa tehtävissä toimimiseen on ollut suuri ongelma jo monta vuotta.

Tekijöiden puute haittaa yhdistyksen kehittämistä ja sen vuoksi tässä vaiheessa on mietittävä, kuinka yhdistyksen toimintaa pystytään jatkamaan. Jatkoon vaaditaan useampi aktiivi mukaan hallitukseen tekemään uutta sekä someen että nettisivuille, hakemaan yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea innostamaan reilusti väkeä tapahtumia tekemään. Ellei näihin löydy tekijöitä, vaikuttaa siltä, että on seuraavan hallituksen tehtäviin kuuluu yhdistyksen alasajo ja lopettaminen. Toivottavasti tähän ei tarvitse mennä, vaan saamme mukaan uusia aktiiveja.

Aiheesta tarvitaan keskustelua ja se kannattaa aloittaa nyt heti.
2
Hallituksen kokoonpano on tuolla.
http://www.chiliyhdistys.fi/fi/chiliyhdistys/

Vuosikokouksen pöytäkirja on tosiaan jäänyt viimeksi jakamatta. Aiemmin se on muistaakseni ollut nettisivuilla. Meidän systeemi sähköpostien lähettämiseen on niin kankea (manuaalinen copy-paste), että sitä ei käytetä paljoa.
3
Vaarilel vielä tiedoksi, että ryhmissä tapahtuu paljonkin. Siellä postataan kuvia, kysymyksiä ja kaikenlaista chiliaiheista juttua.
4
Lainaus käyttäjältä: ottulo - helmikuu 19, 2020, 22:44:41 ipLaitapa vaikka yksityisviestillä jotain niistä linkeistä niin katsotaan. Kyllä facessa chiliryhmiä on jos jonkinlaisia, tiedä sitten millä perusteella sua lähentelee ja mistä saanut vielä sähköpostiosoitteenkin.

Edit: Tai no, laitetaan tähän suoraan joku linkki... Alla oleva on Chilifoorumi.fi-niminen ryhmä, jonka ylläpito on yhdistyksen hallituksesta tuttua "vakiokalustoa". Oliko peräti yhdistyksen (puoli?)virallinen ryhmä? Jos en väärin tulkitse, niin kyseinen ryhmä ylläpitää Chiliyhdistyksen sivua facessa.
https://www.facebook.com/groups/217179722625/

Chilifoorumi.fi -ryhmää tosiaan ylläpitää pitkän linjan chiliaktiivit. Osa on nykyisin yhdistyksen hallituksessa, osa ei. Samalla linjalla menee Suomen chiliyhdistys -ryhmä. Jälkimmäinen on enemmän puolivirallinen, mutta kun molammat on ryhmiä, siellä ihmiset edustaa vain itseään.

Chiliyhdistyksen facebook-sivu taas on yhdistyksen hallituksen hallussa ja siten yhdistyksen virallinen sivu. Nykyään sivu voi liittyä jossain tapauksissa myös ryhmiin, eli Suomen Chiliyhdistys -nimisenä käyttäjän vaikka kyseessä on sivu. Joskus kommentoimme (hallitus) sillä.
5
Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - lokakuu 23, 2019, 18:53:11 ipKai siellä on jonkinlainen luettelo jäsenistä, jos en onnistu jäsenkorttiani löytämään?

Nyt on muuten aika ilmoittautua!

Päästään käsiksi jäsenrekisteriin, jos on tarvetta. Ei ole ennenkään syynätty, kuka on jäsen ja kuka ei.

Tervetuloa!
6
Ehtiikö Tampereen porukka paikalle yhdeksältä pystyttämään?
7
Chiliyhdistyksen vuosikokous järjestetään lauantaina 26.10. Tampereella. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen yhdistyksen nettisivuilla.

Tervetuloa myös muut kuin jäsenet!

http://www.chiliyhdistys.fi/fi/vuosikokous2019/
8
Chiliyhdistyksen vuosikokous järjestetään lauantaina 26.10. Tampereella. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen yhdistyksen nettisivuilla.

Tervetuloa myös muut kuin jäsenet!

http://www.chiliyhdistys.fi/fi/vuosikokous2019/
9
Yhdistys tulee mukaan ja otetaan siementen lisäksi tietysti lehtiä ja flyereita, ehkä vaatteitakin. Tuoreiden chilien myyminen olisi ehkä kenties mahdollista, mutta liekö menekkiä.
10
Täällä pitäisi tehdä samaa. Sopisikohan konjakki rommin sijaan? :question: Vahvemmat alkoholit ei juuri maistu (juotuna), ja sain ison pullon VSOP:tä. :D
11
No nyt tulee raaka-ainetta hapatukseen. Tuo Montufar ei ole edes pahan kokoinen NFT-kasviksi. Ennustin muistaakseni paljon rajumpaa kasvua.

Mutantilla on ainakin riittävän iso ruukku. :D
12
Toissayönä täällä oli 6 astetta ja viime yönä 8.
13
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Kysy mitä vaan !
heinäkuu 23, 2019, 14:13:01 ip
Lainaus käyttäjältä: MRgreen - heinäkuu 23, 2019, 11:30:32 ap
6,88073394495E−8

Mitähän toi ees tarkoittaa


6,8807... kertaa 10 potenssiin -8.
14
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
kesäkuu 11, 2019, 00:20:22 ap
Facessa ja nettisivuilla olisi pitänyt huudella enemmän, mutta olihan tuo jäsenkirjeessäkin.
15
Chilejä kasvaa edelleen, mutta ei jaksa ja ehdi päivitellä täällä. Alkaa olla niin perussettiä vuodesta toiseen.

Sunnuntaina on taas tarjolla herkkuja. Chili ei ole pääasiassa, mutta rocotoa ei unohdeta.

https://www.facebook.com/events/902655200085474/
16
Tieto tulee tänne myöhään. Sori.

Turussa syödään hyvin ja puhutaan asiaa ja sen vierestä lauantaina 25.5. Tuolla tietoja ja toisessa linkissä ilmoittautuminen.

http://www.chiliyhdistys.fi/fi/jasentapaaminen-ja-kevatkokous-turussa-25-5/

https://forms.gle/8cJoH7F2TPLj9MiU8
17
CHILIFEST FINLAND / Vs: chilifest 2019
toukokuu 14, 2019, 21:56:50 ip
Ei tietoa vielä tulevaisuudesta, mutta chiliasia Tampereella ja muualla ei varmasti unohdu. Tänäkin vuonna tulee jotain keskikokoista tai pientä pariin kertaan.
18
Lainaus käyttäjältä: MRgreen - toukokuu 06, 2019, 17:06:40 ip
Joskus tuntuu että nää ei kasva yhtään. Kuitenkin: hitaasti mutta varmasti.


Viimeisen viikon olen ajatellut just tuota. Chili kasvaa jotenkin hitaasti, tomaatit vielä hitaammin.
19
Lainaus käyttäjältä: MRgreen - toukokuu 01, 2019, 14:15:52 ip
Laitetaan tästä Montufarista kuva kuukauden päästä. Lantana Hydro+Calcinit.

https://www.dropbox.com/s/hqxgxzhrc8foo31/Photo%201.5.2019%2013.32.51.jpg?dl=0


Laitoin äsken Peru Cuscon kookoksesta NFT:hen. ;D Ei mitään järkeä, mutta juuri siksi niin pitää tehdä.
20
Tori / Vs: O: Tarvikkeita (Valot, pumput, lannat yms.)
huhtikuu 23, 2019, 20:29:49 ip
Jossain rajoitetuissa tilanteissa ja tiloissa suodattimelle voi olla tarvetta, mutta se on harvinaista. Jos myyjä perustelee mihin suodatinta on tarvittu ja ylläpito hyväksyy asian, niitäkin on saanut myydä. Moni ei tosin yritä juuri siitä syystä, että yleensä niiden kanssa on kasvatettu jotain muuta kuin chiliä tai porkkanoita. :D

Samasta syystä monet hit-and-run myyjät (eli ensimmäinen viesti on myyntiviesti) myyvät settiä, joka sisältää suodattimen. Sellaisia viestejä poistetaan usein ja ne poistetaan aina kyselemättä, koska asia on selvästi säännöissä.