kesäkuu 14, 2024, 18:41:03 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Hegezi

1
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Bluesmanin kausi 2018
huhtikuu 08, 2018, 22:23:05 ip
On tämä teikäläisen päiväkirja kyllä joka ikinen vuosi yhtä upeaa katsottavaa. Aina kasvattelumotipuutteen iskiessä käväisen vilkaisemassa täältä mitä farmilla tapahtuu, ja heti jaksaa hoivailla omia vähäisiä kasvivauvojaan paljon paremmin. Kunpa satoa tulisi edes kymmenesosa siitä mitä tuosta kavalkadista tipahtelee syksyyn mennessä.
2
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
kesäkuu 19, 2017, 18:39:47 ip
Kylläpäs tuo kesä rientää. Nyypän teltassakin tapahtuu.Benitosta klippi kuukausi sitten ja nyt. Ottaen huomioon että kastelut menee miten menee ja lannoitus on tapahtunut vähintäänkin mututuntumalla, kyllähän tuohon kasvuun voi tyytyväinen olla. Olisipa edes parveke.

3
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
toukokuu 27, 2017, 20:09:50 ip
Jahah, taitaapa sitten Google harrastaa perinteistä kettuiluuan. Vaihdetaas mestaa ja koetellaan uudelleen.
4
Jos et muuten halua leikellä niin napsi edes muutamat isot lehdet per rehu poies, haihduttavat huomattavasti vähemmän.
5
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
toukokuu 18, 2017, 12:47:28 ip
Osasto Savonmaalla on tällä hetkellä vain kaksi kasvattia. Olisipa tilaa laajentaa, en edes jaksanut päivitellä näitten takia päivyriä tänä vuonna. Aika aikaansa kutakin. Samaan aikaan kasvamaan laitetut Benito ja 7pot Burgundy, bacca tekee jo ensimmäisiä marjojaan.Pitäisi kyllä hommata ihan oikea kamera. Xperian linssille on käynyt jotain, ja ei anna järkeviä kuvia millään asetuksilla.

edit: imgurin kautta vaihdettu kuvat, pelaako nyt?
6
Morjesta vaan kaikki ja anteeksi, en ole kerennyt töiden ja opiskelun ohella ajattelemaan oikein mitään muuta. Tänään ensimmäistä kertaa viikkoon foorumilla. En uskalla sanoa että pääsisin mihinkään aikaan mitä Doodlessa on, aikataulut elävät joka päivä omaa elämäänsä. Päättäkää keskenänne ja koetan sen jälkeen raivata kys. päivää tyhjemmäksi.
7
Joo voin hoitaa, sanon suoraan että viikko-kaksi menee tässä kouluhommien alta saamisessa ja työtkin alkaa sopivasti ensi viikolla. Ehkä jotain kuun puoliväliä.

Mullekin saattaisi kelvata taimi pari, näyttää vielä uhkaavasti siltä että parvekkeella mahtuisi liikkumaan tänä kesänä.
8
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Hegezin Toinen.
toukokuu 02, 2016, 15:24:26 ip
Niin vain kaksi kuukautta ottaa lipsahti ilman päivityksiä. Sekä kasvattaja että kasvit ovat toistaiseksi kiireistä huolimatta elossa.

Tähän päivitykseen olen laiska ja lisään vain yhden kuvan:Toisesta Montufarista on kasvanut todella komea puska. Tänään herra pääsee lopulliseen 18 litran ruukkuunsa.

Mietin tässä myös että jokohan ainakin pubeja uskaltaisi rueta siirtämään parvekkeelle, luvatut yölämmöt ovat 7 asteen luokkaa ja kyllähän tuossa lasitetulla on aste-pari enemmänkin. Taimikasvatustiloista ei voi käyttää hyvällä omallatunnolla edes termiä ahdas, tilanpuute on valtava.
9
Juuh elikkäs näin tuolla Everkistuksen päivyrissä pohdintaa tapaamisesta, pitäisikö tuossa toukokuun puolella värkkäillä jotain?
10
Surullista. :D mutta lohduttaen voin todeta, että kyllä ainakin baccoista ja annuumeista kerkeää vielä saada maistiaiset, jos laittaa nyt itämään. Ottaen tietysti huomioon että neli- ja kaksijalkaiset pysyvät niistä tällä kertaa erossa. :D
11
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Hegezin Toinen.
maaliskuu 02, 2016, 20:42:50 ip
Kuukausipostauksen aika. Pubet ovat aiheuttaneet surua ja murhetta: on överiä, on vajaria, on liikakastelua. Nyt ollaan saatu tasapaino takaisin, jospa alkaisi näkymään kasvussakin. Kiire kyllä tulee tätä vauhtia.

Lehtivahinkoja ottaneet Red Peruvianit:

Ja toipumaan päin olevat Montufarit. Kasvutyyli näillä kahdella kuin yö ja päivä, vaikka olosuhteet samat.
Sitten parempivointista osastoa. Ensin pikkubaccat: Trepa, Campane ja Starfish.


Ja kesän grillinamit, pari Leekkiä ja Jalapeno Hercules:


Lisäksi kulmassa kasvaa vielä pari pienempää Aji Cristalia ja Trepaa, ja yksi elossa oleva Chocolate Habanero joka ei halua kasvaa, ei sitten millään. Talvetuksessa olleet Habanero ja Aji Fantasy heittivät veivinsä huonomuistisuuden vuoksi. Korpeaa, mutta minkäs teet. Chilien lisäksi kasvamaan lähtee tällä viikolla ainakin tomaatit, muitten rehujen kanssa pitää vielä katsella. Peito de Moca tai cgn21500 eivät halunneet vieläkään itää, ensi vuoteen siis niitten osalta.
12
Tällä kertaahan nämä jopa näyttävät chinenseiltä. :D
13
Eiköhän meitsi voi ottaa niistä projektin. Ensi viikolla vaikka lipastolla voisi luovutus onnistua?
14
Taisinpa tyhmänä varata omalla nimelläni :D mutta jes, tapaillaan siellä, itse varmaan pämähdän paikalle jo vähän vaillekin.
15
Jees elikkä huomenna viideltä Stubeen on pöytä varattuna.
16
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Hegezin Toinen.
helmikuu 04, 2016, 13:11:23 ip
Mitäänhän en siis tässä välissä tehnyt. Internet works in mysterious ways.  8)
17
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Hegezin Toinen.
helmikuu 01, 2016, 21:20:29 ip
Dodiin, jospa ihan kuviakin pitkästä aikaa. Koetin häslätä Google Photosin kanssa, huikatkaa joku että ei näy jos on ropleemaa niin vaihdan toiselle alustalle.

Taimia: Chocolate habaneroa, Fatalii takana kypärä päässä, loput ovat läjä Aji Cristalia ja Championia.


Viikkoa-puoltatoista aikaisemmin mullattuja: Trepaa, Campanea, Leekkiä, Jalapenoa. Taustalla olevat kaksi isompaa ovat kaverin evakoittamia Pink Haban pistokkaita.


Pubet. Takarivissä Montufarit ja edessä Red Peruvianit. Vasemmanpuoleinen Montufar näyttää kärsineeltä, koska joutui olemaan liian pienessä ruukussa todella pitkään. Muutkin pubet olivat jo kasvattaneet pienemmät ruukkunsa aivan täyteen juuria, joten vaihdos tuli paikalleen.


Pyydän anteeksi huonoa laatua mutta tämän vertaakaan kuvaa en saanut ilman lediä päällä. Kuvassa Quintisho joka on selättänyt juurimätänsä voittajana. Vahingosta viisastuneena litkut vaihdetaan jatkossa ajallaan. Tämä ei tällä hetkellä saa kun toisten lamppujen hajavaloa, mutta tuntuu sekin parin talvipodin tekoon riittävän.Näitten lisäksi lautalle meni minipaprikaa, ja uusiokierros CGN21500 sekä Peito de Mocaa kun eivät ensin suostuneet itämään.
18
Juu, en tänään soitellut vielä. 8.2. Maanantai näyttäisi olevan ainakin meikällä paras noista sopivista niin varaan viiden maita silloin.
19
Asia kunnossa. Katson vastaukset kun pääsen tästä tietokoneelle ja rupean sitten varailemaan mestoja.
20
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Hegezin Toinen.
tammikuu 27, 2016, 03:02:05 ap
Jeppistä. Suurin osa on vihdoin suostunut itämään. Kaksi murheenkryyniä on jäljellä, Peito de Moca ja CGN21500. Heitän molempia huomenna kourallisen lautalle ja toivon että kerkeän saamaan edes maistiaiset. Jospa kylkeen vaikka pari minipaprikaa.

Pubejen juurikasvu yllätti, montuvaari rupesi kellastelemaan lehtiään ja uteliaisuudesta vilkaisin ruukkuun, valkoisen massan vyöry silmille aiheutti akuutin yötarhuroinnin ja ruukutuksen isompaan pönttöön. Lopuille Pubeille sama käsittely ensi viikon mittaan.

Onnistuin jo melkein tappamaan Quintishonkin, en ollut vilkaissut bubblerin liemiä kiireiltäni useampaan viikkoon ja juurimätä oli pahana. Uudet liemet ja ankara juurten saksinta taisi pelastaa tilanteen tällä kertaa. Pääsin siitä myös maistelemaan ensimmäiset podit, mukavan kirpakoita ja raikkaita.