huhtikuu 16, 2024, 20:27:57 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Naga

21
Lainaus käyttäjältä: Tunari - elokuu 28, 2012, 00:50:06 ap
Lainaus käyttäjältä: Naga - elokuu 27, 2012, 23:00:53 ip
Minä voin laittaa uuden kirjeen kiertämään ja pistää lemon droppia, nagaa, habaneroa ja birds eyeta eteenpäin. Ilmoitelkaa mikäli apuni on tarpeen :)


Jehh.. Itseltäni löytyy useampiakin lajikkeita (tosin 2-6 siementä / lajike; ei menny tää kasvatuskausi ihan niinkuin oletin... Mut täytettä löytyy jonkun verran, pääasiassa annuuum, jonnin verran bacca / chinense; muutama pube ja 1-2 frute ja 1 lanceolatum...

Mutt joss saadaan kiertoa syntymään taasen, niin lajikkeita löytyy.. (lisään tähän postiin löytyvät lajikkeet paremmalla ajalla...)...


No periaatteessa voisin sinulle laittaa tulemaan mainitsemiani lajikkeita jos vain jaksat laittaa eteenpäin kiertämään :)
22
Minä voin laittaa uuden kirjeen kiertämään ja pistää lemon droppia, nagaa, habaneroa ja birds eyeta eteenpäin. Ilmoitelkaa mikäli apuni on tarpeen :)
23
Tori / Vs: Vaihdetaan / Annetaan Siemeniä
elokuu 27, 2012, 16:01:13 ip
Hei! Ottaisin vastaan chilintaimia/siemeniä, vaihdossa voin antaa tällä hetkellä ainoastaan kampotsealaisen Birds eyen siemeniä ja Fataliin naga morichia. Voin myös maksaa sopivista taimista/siemenistä.
Eniten kiinnostavat lajikkeet (kaikki lajikkeet kyllä otetaan vastaan):

Aji cristal
Habanero
Bolivian rainbow
Turbo pubet
Lemon drop
Starfish
Naga morich (taimi ainoastaan siemeniä on)

Asun jyväskylässä nouto onnistuu mahdollisesti jkl-jämsä-tampere akselilla. Pistä viestiä mikäli sinulla on tarjota taimia/siemeniä minulle.
24
Mausteet / Vs: Da Bomb: Ground Zero
maaliskuu 05, 2010, 07:30:47 ap
Katselin tätä ollessani viimeksi citymarketissa, en kuitenkaan uskaltanut ostaa. Nyt näiden viestien perusteella ihan kelpo kamaa näemmä. Eli pakko ostos.
25
Mausteet / Vs: Puhdasta kapsaisiinia 10€/10g.
maaliskuu 05, 2010, 07:24:12 ap
Mistähän muualta tuota puhdasta kapsaiiniä saisi?
26
Tori / Vs: ESL.SPNA,MONIMETALLI,LED,VALAISMIA
maaliskuu 04, 2010, 17:45:05 ip
Jos tosiaan jostain tilaa, niin suotittelen tilaamaan väinöltä. Itse tilasin 300w esl kromiheijastimella. Noh, paketti oli kasattu niin että tumpeloinkaan postimies/nainen ei sitä saisi rikki. No kuinka ollakkaan poltin oli kuin olikin mennyt rikki tässä vaiheessa olin jo aivan siinä uskossa että olipas lyhyt ilo. Noh, ei mitään puhelu väinölle toivoen että jospa häneltä uuden saisin (harvemmin kun olen rikkoutuneen tilalle uutta saanut). Noh, onnistui kuin onnistuikin rikkinäisen vaihto ehjään ja vieläpä purple esliin, mutta ei aivan normaalilla takaisin postitus menetelmällä. Vaivautuupa väinö jopa jyväskylään asti vaihtamaan polttimoni uuten ja samalla korjaamaan pienen kiireessä tehdyn unohduksen (joka ei tosissaan ollut mitään vakavaa). Asiakaspalvelusta 10+

Noh, joutuvat habaneroni olemaan nyt tämän illan ilman innolla odottamaani esliä tuskinpa siihen vielä kuolevat.

Tulen ostamaan tulevaisuudessakin valaisintarvikkeeni tältä myyjältä en missään muualla ole saanut yhtä hyvää asiakaspalvelua.