toukokuu 19, 2025, 02:00:56 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Lihamestari

1121
Valmisruoat / Vs: OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!
marraskuu 09, 2010, 07:26:06 ap
Lainaus käyttäjältä: MasaT - marraskuu 08, 2010, 21:41:37 ip
Hyvä idea olisi myös tehdä jotain hyvää tulista marinadia myytäväksi asiakkaille, vaikka jauheena. ;)
Me kyllä myydään niitä marinadeja mitä me myös käytetään. Eikä tarvitse edes ostaa koko 10 kg:n pönikkää.
Yksi tulisempi siellä on joukossa, joka on nimeltään Tulennielijä!
Kyllähän se pikkasen kutkuttelee, mutta kesäisin valmistettavaa lohikäärmeenkieltä varten laitamme tuohonkin pikkasen lisää potkua!
Tämä tulisempi versiokin on myynnissä, mutta vain kesällä...

Ja ensi kesää odotellessa! Sinne varmaan tulee jotain tulista uutta...
Ja saattaahan niitä kokeiluja tulla jo keväällä ;D

Kohta alkaa nääs se aika, kun syödään pääsääntöisesti sikaa... ;)
1122
Valmisruoat / Vs: OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!
marraskuu 08, 2010, 21:33:51 ip
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - marraskuu 08, 2010, 21:13:43 ip
Luulisi ainakin joidenkin Savuhovin kilpailijoidenkin ihmisten katselevan tätä meininkiä vähän mietteissään... Voisin kuvitella eri ruokataloissa käydyn ja käytävän mielenkiintoisia "juupas-eipäs" keskusteluita teemasta "pitäisikö meidänkin..."  Tai jos ei käydä, olen pettynyt.  8)

Tällä hetkellä HK on varmaankin profiloitunut pahiten ns. näennäistulisen ruoan markkinoijaksi. Linja ei varmastikaan ole ollut sattumaa - mutta eipä sitten ole ollut tuotteiden laatukaan edes samasta maailmankaikkeudesta Savuhovin kanssa. Se on vähän sama juttu kuin jos iskelmätuottaja alkaisi tuottaa hevimusiikkia. Jos juuri ne olennaiset asiat mistä hevissä tykätään laimennetaan olemattomiin, jäljelle jää lähinnä omituista iskelmää. Sitähän tuo touhu HK "Potku" tuotteiden ja esim. Habanerokabanossin kanssa oli. Olisi aikamoinen ihme jos mitään kelvollista (siis meidän makuumme) tulisi noilta "isoilta" - ne kun pelaavat niin varman päälle. Mutta mahtavatko muut pienemmät talot vastata Savuhovin haasteeseen - ja miten?
Kyllähän noita keskusteluja on varmaan käyty, mutta isot talot tarvii isot volyymit! Se karsii heti makuja pois ja tulisistakin tehdään "tulisia"... :(

Ja kyllähän noi pikkufirmat varmaankin haluais panostaa, mutta ne vaan ei osaa markkinoida/tehdä niitä kamoja oikein.
Tollanen pikkufirma tarvitsee tuotetta kehittelemään sellaisen puolihullun, päänsäteloneen makkaramestarin ja siihen toisen samanmoisen myyntitykin!
Ja hyvä ois, että joku "fiksu" kattelis pikkasen noitten touhojen perään! ;D

Tää muutama kesä sitten tapahtunut HK:N legendaarinen kikailu oli, että ne oikein mainosti tuotetta Jalapeno makkakaraksi, vaikka se sisälsi pepperonia! Syy tähän oli, että tava kuluttaja mieltää kyseisen "pepperoni" sanan kestomakkaraksi! :o Ihmeteltiin vaan, että miks sinne ei sit voinu laittaa sitä jalapenoa?  ???
1123
Valmisruoat / Vs: OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!
marraskuu 08, 2010, 21:20:37 ip
Lainaus käyttäjältä: JaloPena - marraskuu 08, 2010, 19:39:59 ip
Voi kärmes!   >:(
Arvatkaa vaan pari kertaa millaista on täällä jumalan selän takana asua ja lukea näitä turinoitanne vesi kielellä. Täällä satojen kilomeetrien päässä on hyvä, jos ihmiset edes tuntevat chilin. Pyydä sitten kaupasta makkaraa joka sitä sisältää... Ei sitä yhden tai kahden fanin takia kannata tilata.
Jonkun wilhelmin tms sisään kun tumppaa voimakkaampia laatuja, pääsee vähän tuntumaan. Ei se kuitenkaan ole sama asia, polte ei tule tasaisesti, vaan enämpi tai vähempi sattumina.
Olen kade...   ;)

Muutenhan näitä vois palveluksena ruveta postittelemaan, mutta kun tuo makkara vaatii sitä kylmäkuljetusta! :(
On terkkari aika nopeesti kimpussa...
1124
Valmisruoat / Vs: OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!
marraskuu 08, 2010, 19:08:43 ip
Lisää hyvää savuhovilta! :)

Tulee paljon testattavaa! Harmi ;D

Mä voin tiedustella tota Jambalayaa, mutta veikkaan uuden maahantuojan karsineen joitain tuotteita pois!
Muutama maksapatee koki ainakin tälläisen kohtalon...

Pitkään ollaankin odoteltu kunnon chilimakkaroita.
Vieläkin naureskellaan pari vuotta sitten sattuneelle Jalopeno-Kabanossi härdellille!   :D
1125
Valmisruoat / Vs: OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!
marraskuu 07, 2010, 22:22:48 ip
Mulla on kaksi heikkoutta suklaan lisäksi! ;)
Chili ja valkosipuli!!
Kumpaakaan ei voi laittaa liikaa!! (no chiliä saatta joskus lipsahtaa himpun liikaa ;))

Kehitysideoita otetaan erittäin mielellään vastaan!
Toi liekkilokero oli erittäin hyvä idea! Punaisiin kulhoihin kamat jotta ei mene mummojen patoihin vahingossa! :)

Meillä oli viime vuonna kesällä valmiiksi kypsennettyä ribsiä myynnissä, jonka maustoimme itse! Valitettavasti tälle vuodelle kyseinen tavarantoimittaja ei kyennyt meille tavaraa tarjoamaan!  Vastaava kilpailija oli turhan kallis, tulee luulle kova kilohinta... :(
Raakaa "rimpsua" menee aika hyvin kesällä ja sitä ei juurikaan maustettuna osteta! Jokaisen kotigrillaajan ylpeys on ilmeisesti juuri noi ribsit.

Ihme kommentti myyjältä!  :o
Itse ainakin opetan uusia myyjiä ilmaisemaan asian hieman toisella tavalla! Kaikestahan ei tarvitse pitää, mutta...
Tulisuudesta joudumme myyntitilanteessa varoittamaan asiakasta! Naga on erittäin tulista ja joillekin jopa pepperoni on liian tulista!

Siivet laitetaan myöskin harkintaan! Täytyy ruveta vaan suunnittelemaan niille marinadia!
Älä ihmettele jos näet punanaamaisia, henkeä haukkovia myyjiä tiskillä keväällä! ;)
Muutama hauska ilme ollaan nähty, varsinkin kun paholaisen kääryleeseen vaihdettiin Habanero Nagaan ja maisteltiin täytettä! ;D
On muuten mahtavan makuinen chili!
1126
Ei kannata huolestua, kyllä tätä taas keväällä tarjotaan jatkuvasti, viikonloppuisin!
Remontti rajoittaa valikoimaa ja kun näitä tulisempia harvempi ostelee, niin sellaiset olen joutunut jättämään pois jatkuvasta myynnistä!  :(

Tilauksesta tosin saa, kunhan pari päivää aikaisemmin meillepäin ilmoittelee...

Kypsenyksestä sen verta, että kiertoilmauunissa 200 astessa n. 8 minuuttia, niin pitäis jäädä mediumiksi! Ei-kiertoilmauuneista ei niin suurta havaintoa ole, kun kaikki tuotteet ollaan testattu siinä "pikku uunissa" mitä siinä tiskin vieressä! Mutta pikkasen lisää lämpöä ja sama aika, niin eiköhän sille kääryleellä saada nätti väri ja oikea kypsyysaste ilman pannukikkailua! ;)

Karpola käynyt tuuri, että täytettä on ollut valmiina, kun sitä ei ihan vartissa väännetä tai Naga on pikkasen suurempina paloina siellä joukossa...  ;D

(Näköjään meillä käy tulisesta pitäviä asiakkaita, niin täytyy tossa joulun jälkeen nykäistä pari chiliä mietintämyssyyn, kun alkaa ensi kesän tuotteiden suunnittelu ja testailu!)
1127
Valmisruoat / Vs: OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!
marraskuu 07, 2010, 19:57:44 ip
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - marraskuu 06, 2010, 10:14:47 ap
Nam, nam, NAM, NAM, NAM!!! Voi kunpa tulisi kiukku pian vaikkapa Vantaan Jättijakoonkin! On meinaan NÄLKÄ!!! :D
Kyllä meillekin tulee, jossain vaiheessa! Varsinkin kun Savuhovin kanssa on sovittu tapahtuma.
Olet varmaankin huomannut, että tällä hetkellä myymälässä puhaltaa muutoksen tuuli ja olemme joutuneet tilapäisesti rajoittamaan palvelutiskimme tarjontaa.
Itsekin olen chilihörhö ja mielelläni näitä myisin vaikka joka päivä, mutta tälläistä tämä on tällä hetkellä!

Paholaisenkäärylekin jouduttiin siirtämään tilaustuotteeksi, alkusyksystä sitä oli tarjolla joka viikonloppu!  :(

Edit: Tarjosin tota paholaisen käärylettä tonne Savuhovin myyntipäälikölle testattavaksi, kun valittelin että ois voinut laitta enempikin potkua tuohon Tuskamakkaraan. :)
On tosin sellaisenaakin tällä hetkellä mielestäni paras chiliä sisältävä grillimakkara...