maaliskuu 28, 2024, 10:00:12 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Lidl perunamuusijauhe!

Aloittaja Sihijuoma666, marraskuu 13, 2014, 17:30:12 ip

« edellinen - seuraava »

Sihijuoma666

Voi jeesus! Nyt mun maailma romahti! En ole ikinä ollut jauhomuusien ystävä mutta äidin ystävä oli kehunut tuota Lidlin perunamuusijauhetta. Veden sijaan käytin punaista maitoa ja tietenkin nokare voita sekaan. Ja sipulia lisäsin myös. Ei olisi erottanut oikeasta perunasta tehtyyn jos ei olisi tiennyt. Kannattaa antaa mahdollisuus jos haluaa vähän nopeampaa perunamuusia tehdä. ;)

Oikeasti! Toimii!!!

Varsinkin Orange Rocoto lihapullien kanssa... ;)

ChIlIDoG

Lainaus käyttäjältä: Sihijuoma666 - marraskuu 13, 2014, 17:30:12 ip
Voi jeesus! Nyt mun maailma romahti! En ole ikinä ollut jauhomuusien ystävä mutta äidin ystävä oli kehunut tuota Lidlin perunamuusijauhetta. Veden sijaan käytin punaista maitoa ja tietenkin nokare voita sekaan. Ja sipulia lisäsin myös. Ei olisi erottanut oikeasta perunasta tehtyyn jos ei olisi tiennyt. Kannattaa antaa mahdollisuus jos haluaa vähän nopeampaa perunamuusia tehdä. ;)

Oikeasti! Toimii!!!

Varsinkin Orange Rocoto lihapullien kanssa... ;)


Meillä sitä käytetään mm. suolaisen piirakan pohjaan.

Jani M

Se on yllättävän toimivaa kyllä.

Kaltsu

Nyt ette ole tosissanne. :o Korvat heiluu. :)
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

ChIlIDoG


NPhoBiaz

Lainaus käyttäjältä: ChIlIDoG - marraskuu 16, 2014, 01:32:58 ap
Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - marraskuu 15, 2014, 20:38:46 ip
Nyt ette ole tosissanne. :o Korvat heiluu. :)

kokeilemallahan se selviää ;)


Lidlin kamaa en ole kokeillut, mutta kyllä se vaan näin on että jauhosta saa tehtyä toisinaan jopa parempaa muusia kuin itse potuista (nyt tarkoitan maustamista). Vaikka eihän kunnon pottua mitkään jauheet pese. ;D

rasse

Kyllä maistuu täälläkin Lidlin pottumuusi. Ja totta tuokin, että pienellä tuunauksella; punainen maito tai ainakin sitä voita rohki paljon. Jo vain on hyvää!

Jahvetti

Ei voi olla totta! Jos porukka ihan vakavissaan on tota mieltä, niin tää on sitten viimeinen postaus multa tälle pellefoorumille.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Huru-ukko

marraskuu 16, 2014, 20:42:42 ip #8 Viimeisin muokkaus: marraskuu 16, 2014, 20:44:15 ip käyttäjältä Huru-ukko
Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - marraskuu 16, 2014, 20:32:03 ip
Ei voi olla totta! Jos porukka ihan vakavissaan on tota mieltä, niin tää on sitten viimeinen postaus multa tälle pellefoorumille.

Älä nyt  ;), peräkammarin pojat on joutuneet itse ruokaa laittamaan, ja todenneet olevansa melkein gourmetkokin veroisia.....
Samalta tehtaalta ne jauhot voi tulla Mummonkin perunamuusiin...
Itsetehty on itsetehty, tehtiinpä se mistä tahansa.

Chilivaari

Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - marraskuu 16, 2014, 20:32:03 ip.... viimeinen postaus multa tälle pellefoorumille.

Äläpä nyt mokomasta mieltäsi pahoita. On täällä kehuttu Lidlin Inferno-pizzaakin ja Hesen hamppareita.
Käyttötilanteita ja makuja on niin erilaisia. On siinäkin eroa, tehdäänkö se puikulapotuista vai Nicolasta.

Meilläkin saksalainen muusijauhe on jauheista suosikki. Punaiseen maitoon kun tekee ja lisää voinokareen ja muskottia, siitä saa pikaisesti pötyä pöytään nälkäiselle koululaisella, kun tämä tulee isovanhempien luo läksyjä tekemään. Ruotsalaisia lihapulliakin olen tuossa tilanteessa kuumennellut, kun poronkäristys tai pulled pork ei ehdi kypsyä siihen nälkään.

Jani M

Fakta on, että sen kyllä jauhemuusiksi tunnistaa, mutta se ei ole pahaa, eikä klimppistä. Ero siihen mummonmuusiin on kuin yöllä ja päivällä. Piti itselläkin kokeilla, ennen kuin uskoin. Tosiaan rumasti voita ja punaista maitoa, niin siitä ihan syötävää tulee.

Miquel

Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - marraskuu 16, 2014, 20:32:03 ip
Ei voi olla totta! Jos porukka ihan vakavissaan on tota mieltä, niin tää on sitten viimeinen postaus multa tälle pellefoorumille.




Itse koen asian niin että kaikenlainen ns. valmisruoka on vaan väärin, mikäli on suinkin olosuhteet tehdä itse. Jos on niin kammottava kiire ruoanlaitossa niin oikaistaan sitten itse ruokalajien kanssa eikä moisilla puolivalmisteilla. Esimerkiksi pariloitu lohi syntyy muutamassa minuutissa samalla kun hakkaat kyytipojaksi salaatin. Ainoat E -koodit tulevat sitten salaatinkastikkeesta.  ::)
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Whili

Muusia EN SUOSTU tekemään MISTÄÄN jauhoista !!
MUTTA voisihan tuo toimia jossain piirakkapohjassa tai muussa leivonnassa, MUTTA EI perunamuusissa

Kunnon muusi:  Hyvää perunaa, kermaa, voita, suolaa sekä sipulia ja muita makuja maun mukaan  8)

rasse

Lainaus käyttäjältä: Huru-ukko - marraskuu 16, 2014, 20:42:42 ip
Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - marraskuu 16, 2014, 20:32:03 ip
Ei voi olla totta! Jos porukka ihan vakavissaan on tota mieltä, niin tää on sitten viimeinen postaus multa tälle pellefoorumille.

Älä nyt  ;), peräkammarin pojat on joutuneet itse ruokaa laittamaan, ja todenneet olevansa melkein gourmetkokin veroisia.....


Peräkammarin pojaksi en itseäni tunnusta kylläkään, nimim. useampi lapsi, lapsenlapsi ja vaimo :D

En myöskään ole gourmetkokin veroinen. Mutta valehtelisin jos väittäisin, että tuo ei ole hyvää. Kantaa en sitten otakaan siihen, kannattaako yleensäkään tehdä pottumuusia jauheesta kun varmasti potuista saa parempaa. Kiire vaan joskus ajaa moiseen rikokseen.

Eli otinpa sittenkin vähän kantaa asiaan.....

ChIlIDoG

Lainaus käyttäjältä: Whili - marraskuu 17, 2014, 08:48:55 ap
Muusia EN SUOSTU tekemään MISTÄÄN jauhoista !!
MUTTA voisihan tuo toimia jossain piirakkapohjassa tai muussa leivonnassa, MUTTA EI perunamuusissa

Kunnon muusi:  Hyvää perunaa, kermaa, voita, suolaa sekä sipulia ja muita makuja maun mukaan  8)


Nimenomaan ...meillä tuota käytetään vain ja ainoastaan piirakkapohjiin. Omasta mielestä paras muusi syntyy rosamundasta.
Tosin perunaa en itse syö ensinkään liian korkean kalium pitoisuuden takia.

Sihijuoma666

Itse olin tuota samaa mieltä että muusi on muusia ja jauhomuusia en suuhuni pistä jos ei pakko ole. Laitosmuusi on jättänyt ikuiset traumat.. Mutta.. Kehujen jälkeen uskalsin epäilevänä kokeilla ja oli se sellainen yllätys että vieläkin ihmettelen. :P Eri perunoistakin tullut tehtyä ja mielestäni kiinteistä tulee yleensä paras muusi.  ;D Kokeilkaa enneku ammutte mut. ;)

pople

Mummon pekonimuussia pienellä nokareella voita, ei voita mikään  :D