joulukuu 02, 2023, 16:56:49 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


2015 á la donjaffa

Aloittaja donjaffa, tammikuu 11, 2015, 20:21:54 ip

« edellinen - seuraava »

donjaffa

Idätys on ollut käynnissä nyt reilun viikon (mullassa). Cheyennet itävät jo, joka sinällään ei yllättänyt, koska viime vuonnakin ne pompsahtivat melkein saman tien mullasta, kun ne sinne oli kylvetty. Muut lajit täälle kaudelle ovat Golden Habanero, Moruga Scorpio, Mini Rocotto, Blondie, Trepadeira Werner ja Aji Cristal. Ajatuksena on, että ensi viikolla vielä laittaisin De Arbolin "tulille", koska viime kaudesta jäi vähän hampaan koloon.

Talven yli selvisi yksi Moruga ja kaksi Trepadeiraa. Laitoin lisäksi itämään tuota Trepadeiraa, koska sen kasvatus onnistui sisällä hyvin ja kasvi ei todellakaan ollut nirso olosuhteista. Nyt kun panostetaan tuohon oikein lannoittamiseen, niin toivotaan, että loppukesästä odottaa iloinen yllätys. Viime vuosi meni periaatteessa siinä, että opetteli mitä kasvit kestävät ja mitä ei.

donjaffa

Jaahas. Mini Rocotot ja Aji Fantasyt alkaneet itämään. Talvehtineet kasvit saivat uutta maaperää alleen ja hieman juuria tuli trimmattua. Heti näki piristymisen merkkejä  :)