maaliskuu 22, 2023, 20:22:54 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kanansiivet mallia kypsät

Aloittaja Aji Inferno, helmikuu 12, 2017, 02:25:56 ap

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

:POUTUN NAGA JOLOKIA HOT WINGS  :chili: :fire:

Odottamaton romanssi massavalmistaja Poutun ja Poppamiehen välillä on tuottanut kahdet lämmitystä vaille valmiit hot wingsit kaupan hyllyille. Testasin ensin niistä vahvemmat, eli nagasiivet.

Kuten pelkäsinkin, nagaa näissä ei ole kuin maussa. Tulisuusaste on taas ruokataviksille sopiva "hiukan lämmittää". Mukana tulevaa BBQ-dippiä en kokeillut, koska en pidä makeista BBQ-kastikkeista. MUTTA: jos unohdetaan tulisuuden vähäisyys, maku näissä on kerta kaikkiaan kohdillaan! :) Ehdottomasti parhaat maistamani tämän lajin wingsit, ja sikäli Aji Infernon suositus! Päälle kun ripottelisi vähän vaikka nagajauhetta tms, niin poistuisi viimeinenkin valituksen aihe... ;)

Aji Inferno

POUTUN CHILI HOT WINGS

Edellisen miedompi sisar on juuri sitä, mitä odotinkin. Chilin lämpöä ei tunnu oikeastaan ollenkaan (tosin arvaan jonkun soittavan ensiapuun tästäkin), mutta maku on ehdottomasti kohdillaan! Parempia kuin lähes kaikki siipiravintoloissa syömäni siivet. Voissa ei ole säästelty, ja chiliäkin voi esim. jauheena lisätä itse. Maku on melko samankaltainen kuin valmistajan nagasiivissä positiivisessa mielessä, vaikka omaan makuuni nagat ovatkin hiukan parempia.

Molemmat Poutun uutuudet mallia Poppamies ovat siitä merkittäviä, ettei niissä ole oikein minkäänlaista hapanta, etikkaista makua. Sikäli nämä eroavat hot wingsien "traditiosta" ja valtavirrasta, mutta omaan makuuni vain positiiviseen suuntaan. Jos tätä miedompaa versiota jostain hiukan kritisoisin, niin aavistuksen vähemmällä suolallakin olisi ehkä pärjätty - mutta sekin on makuasia. Eivät nämä supersuolaisia ole. :)

Aji Inferno suosittelee.