huhtikuu 02, 2023, 06:21:32 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


The best tasting peppers

Aloittaja Hristo, maaliskuu 11, 2006, 16:35:23 ip

« edellinen - seuraava »

Hristo

Which are your favourite peppers for fresh eating and for seasoning (the best tasting varieties divided in 2 groups: mild and hot)?

Which varieties are whit most unique aromas?

Any advices (based on experience) are welcomed


Hristo

Aji Inferno

Best tasting peppers with unique aroma... Hmmm.

Annuum:
----------
- Chilaca, Poblano, Guajillo, Mirasol (all pretty mild)

Baccatum:
------------
- Aji Amarillo/Rojo, Starfish, Aji Cristal, most big ajis (mild to pretty hot)

Chinense:
------------
Aji Panca (mild), Cumari o passarinho (semi-hot)

Then, of course, the absolutely delicious rare wild pepper capsicum flexuosum plus many Rocoto-varieties...