helmikuu 03, 2023, 08:06:35 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Nyppiäkö vai eikö nyppiä?

Aloittaja anonaama, kesäkuu 10, 2022, 16:22:44 ip

« edellinen - seuraava »

anonaama

Moi kaikki chilisepot ja paprikaarinat!

Ensimmäinen chiliprojektini on lähtenyt käyntiin mielestäni ihan hienosti: itse kyhäämäni ebb & flow -systeemi GHE:n / TA:n Tri-Part -litkuilla on parissa kuukaudessa tuottanut 30cm korkean Scotch Bonnetin. Valoa piisaa eteläisellä ikkunalla mukavasti ja olen nostanut ravinteiden määrään hiljalleen 2ml/l gro, 2ml/l micro, 1.5ml/l bloom -lukemiin. Lehdet vaikuttavat isohkoilta; tiedä sitten, onko tuo hyvä vai huono asia potentiaalisen sadon kannalta.

Muutama päivä sitten puska päätti haaroittua ja alkaa samalla työntää pihalle jonkinlaisia esikukintoja. Näitä näyttäisi olevan latvojen lisäksi myös lehtien tyvissä. Kaipaisin mielipidettänne siitä, onko kuvien yksilö liian pieni tuottaakseen satoa tyydyttävästi. Kannattaako kukinnot nyppiä pois vielä tässä vaiheessa ja mahdollisesti laskea fosforin määrää ravinneliuoksessa?

//N