joulukuu 09, 2023, 19:51:29 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Seniorikin tykkää chilistä

Aloittaja sterna, lokakuu 04, 2022, 18:40:54 ip

« edellinen - seuraava »

sterna

Elettyjä vuosia takana paljon ja toivottavasti vielä joitain myös jäljellä. Kiinnostus chiliin heräsi vasta pari vuotta sitten, mutta se oli menoa lähes välittömästi. Kasvattamaan en valitettavasti kotona pysty, mutta onneksi näitä kunnon chilejä pystyy myös ostamaan. Paholaisen hilloa ja chilikastiketta olen kokkaillut. Jonkin verran pakastettua chiliä käytän ruoanlaitossa, päivittäin vedän chilikastiketta lusikalla purkista ja addiktio on selkeä. Nyt tuli tilattua jo tosi stydejä chilejä sriracha-kastiketta ajattelin seuraavaksi tehdä. Chillaillaan!
Idiopaattinen vestibulaarisyndrooma

DiscoKai

Täällä toinen seniori ja kasvattaa chilejä itse. Kun ostat chilejä kaupasta, koita löytää Heinän Puutarhan chilejä tai pääkaupunkiseudulla myös Fataliin suomalaiset chilit.