marraskuu 26, 2022, 14:46:19 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Sisäkasvatus ja risteytykset 2023

Aloittaja miiksuli, marraskuu 21, 2022, 15:53:51 ip

« edellinen - seuraava »

miiksuli

marraskuu 21, 2022, 15:53:51 ip Viimeisin muokkaus: marraskuu 22, 2022, 19:06:14 ip käyttäjältä miiksuli
Tässä nyt alotellaan pohjustusta uudelle kaudelle. Vuosikin jo kohta ohi. Viime kesän kasvatuksista tuli ihan hyviä onnistumisia. Sain tulille ekan risteytyksen. Yhdistelin Tuntemattoman chinensen Peach Bleederin kanssa. Nyt on laitettu ekan sukupolven siemenet itämään. Melkein tuossa tapoinkin Peach Bleeder F6 kun lopetin valon antamisen taimille. Nyt laitoin takas valot kun joskus noiden idätys ollu työlästä niin ei viitti huvikseen tapattaa.

Tuntematon chinense x Peach Bleeder F2. 12-14H liotin noin 0,15% vetyperoksidiliuoksessa. Laitoin laatikkoon tulemaan 14.11.22.

#2 0/4
#7 3/3

Eli jotain tapahtumassa. Voi olla että laitan aluksi vaan nuo kaksi ekasta marjasta tulleet siemenet idätykseen ja muutaman siemenen näin aluksi. Katon mitä tulee ja sitten lisää pohtimaan.

Tässä vielä isäntälajikkeet ja tulos.Edit. Päivitetty siementen itämistä.

miiksuli

100% itämisprosentti tuolla viimeisimmällä marjalla. #2 jotain ongelmia kun kaikki siemenet tummu sisältä noin viikossa.  En tiiä haluunko yrittää edes idättää kun oli muutenkin odotuksilla ettei tuu mitään. Mutta tuo viimeisin antaa varmaan kolme hyvää kasvia josta jatkokasvattaa ja kannattaako pitää.

miiksuli

Nyt on yhdeltä tullut sirkkalehdet esiin. Tosi sirot. Ehkä mä näillä kolmella nyt selviin aluksi kun jos haluan pitää eristettynä niin kovin montaa ei voi laittaa. Ottelen kuvia myöhemmin kun odotan että sirkkalehdet vielä vähän kasvaa että näkee paremmin muodon ja miten reagoi valoon muutenkin.