toukokuu 19, 2024, 12:14:23 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Lidlin inferno pizza

Aloittaja Rundari, kesäkuu 20, 2010, 00:27:19 ap

« edellinen - seuraava »

Mättö

Täytyykin taas huomenissa käydä ostamassa muutamat taas ihan testiksi. Viimeksi kun ostin yhden, niin minkäälaista poltetta tai kutinaa ei ollut havaittavissa...
-We can't stop here! This is bat country!!-

Leevi22

Ei kyllä ollut melkein minkäänlaista poltetta mun pizzassa, mutta todella pahanmakuinen. Hyvä, että pystyin kokonaan syömään. En kyllä toisten tätä pizzaa syö.

habanero

Testattu on. Kyllä siinä pieni polte on, vaimo taas ei pystynyt omaa puolikastaan syömään. Valitti järjetöntä poltetta ja joi puolilitraa jugurttia ja toiset puolilitraa maitoa päälle.
Chiliyhdistys #011

ottolapsi

Kyllä oli kerrassaan hirveä pizza! Maistui aivan karsealta ihan kuin joku olisi kaatanut siihen päälle jotain rikkihappoa, Ei kyllä minun pitsani ollut tulinen.

hessi

Aivan  J Ä R K Y T T Ä V Ä !
mikä hirveä annuumin kitkeryys, Yäk, toiste en osta, enkä syö!

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Herra 47

Totta... vaika parantelimme sitä vielä rocotolla yms niin sen lidlin omat chilit olivat karmean makuisia... muuten pizza oli ok kaupan pizzaksi
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsenainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

Rundari

Joo eipä se maultaan kyllä kovin hienostunut ole. Pitänee siis pidättäytyä Lidlin salami pitsoissa ja tuunata ne uudelleen.

fileerausveitsi

itse huomannut että inferno kuivuu ja muuttuu yli 10minuutin uunissa olon jälkeen täysin kelvottomaksi. laittakaa siis 9min mittariin ja kokeilkaa uudestaan jos haluatte siitä syötävää.

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: fileerausveitsi - joulukuu 09, 2010, 22:52:06 ip
itse huomannut että inferno kuivuu ja muuttuu yli 10minuutin uunissa olon jälkeen täysin kelvottomaksi. laittakaa siis 9min mittariin ja kokeilkaa uudestaan jos haluatte siitä syötävää.


Minustako (Aji Inferno) puhutaan..?  8)  Menee vähän kannibalismin puolelle, mutta menköön!

hessi

 :D onneksi siitä puuttuu tuo Aji edestä,
vaikka yleensähän sinua kutsutaan tuttavallisesti vain Inferno :)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Loimu

Ei ollut tullut itselle aikaisemmin vastaan (kun en Lidlin vakioasiakkaisiin kuulu), mutta tänään tuon bongasin ja pakkohan se oli mukaan napata kantta hetken tutkailtuani.

Viimeinen suupala meni alas juuri viisi minuuttia sitten ja täytyy sanoa että olen pettynyt. En ole mikään kovin chilipää ja omaan makuun tulisuutta kyllä oli yllättävän paljon. Siitä "täydet pisteet", meinasi jopa pieni hiki puskea. Vielä on pieni jälkihekuma suussa jäljellä tälläkin hetkellä. Itse pizza oli kuitenkin pettymys; täytteitä oli selvästi liian vähän tähän tuliseen tomaattisoossiin nähden. Nyt en itse maistanut juurikaan mitään muuta kun tämän suolaisen melko mitäänsanomattoman -makuisen tulisen tomaattisoossin ja ne pari hassua makkarapalasta mitä aina välissä tuli. Tälläisenään ei siis todellakaan tyydyttänyt, mitään muuta tuo ei tarjonnut kuin hyvän tulisuuden.

Annan kuitenkin ehkä tulevaisuudessa vielä toisen mahdollisuuden, mutta täytyy lisätä itse rankalla kädellä lisää täytteitä tuohon ja käyttää vain ikäänkuin pohjana, chilitomaattisoossi kun oli kuitenkin ihan hyvän tulista.

mikestones

muuten hyvä chilisyys, mutta tuo typerä makkara ois pitänyt jättää pois, sen sijaan lohta tai tonnikalaa

Aji Inferno

Koetetaan pysyä aiheessa. Muutamia viestejä poistettu. Ihmisten viestien pilkkaaminen tms. ei ole täällä toivottavaa eikä hyväksyttävää, vaikka viesti olisikin omia ajatuksia vastaan.

Waldhar-

"The trouble with quotes on the internet is
that you can never know if they are genuine."
-Abraham Lincoln

Hombre

Lainaus käyttäjältä: Biohazard- - lokakuu 20, 2011, 12:31:39 ip
Jätän tämän vain tähän...
http://ylilauta.fi/b/res/4137280.htmlPELKOA! Puhdasta pelkoa! :o
Nimittäin minulla noita ihmisiä kohtaan
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies

Naga Morphia

Ilmeisesti tosiaan vaihtelee noiden pitsojen tulisuus, sillä omani ( yli vuosi sitten ostettu ) oli kyllä tulinen, mutta kitkerä. En ole vielä päättänyt ostaisinko toiste, mutta ehkä parempaa saa, kun tekee itse ja laittaa omat hilit päälle.

LILDin pitsat on ylipäätään parhaita kauppojen pitsoja, joskin niissä kaikissa on yhdistävä tekijä, pitää lisätä itse _vähintään_ juustoa päälle. :)

-Morphia
Cooking the next step..

Jahvetti

No varmasti saa itse tekemällä parempaa, vaikka en ko. pitsaa ole maistanutkaan. ;D

Mutta yleensäkin, miksi pitää ostaa joku valmispitsa ja tuunata se?
Samalla rahalla tekee aika paljon pitsapohjaa itse, ja voi alustapitäen täyttää/maustaa mieleisekseen.

Eikä se nopeuskaan oikein mene läpi, voi sen pohjan tehdä itsekkin sinne pakkaseen ;)
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

ChIlIDoG

off-topiciksi menee mut aivan pakko komentoida että miks joku yllensä ostaa valmista pizzaa?, pizzahan on yksi helpoimmista leivottavista. Vielä kun käyttä karkeita vehnäjauhoja (ainakin osaksi) ja sijoittaa muutaman euron pizzanpaisto kiveen, nii pohjasta tulee kuin pizeriasta haettu. (itse paistan leivinuunissa). Ja jos nopeaa pitää syötävää saada, niin moin rieska toimii varsin mainiosti pohjana.

Kadotus

marraskuu 23, 2011, 00:03:34 ap #58 Viimeisin muokkaus: marraskuu 23, 2011, 00:05:32 ap käyttäjältä Kadotus
Lainaus käyttäjältä: ChIlIDoG - marraskuu 22, 2011, 22:26:44 ip
off-topiciksi menee mut aivan pakko komentoida että miks joku yllensä ostaa valmista pizzaa?, pizzahan on yksi helpoimmista leivottavista. Vielä kun käyttä karkeita vehnäjauhoja (ainakin osaksi) ja sijoittaa muutaman euron pizzanpaisto kiveen, nii pohjasta tulee kuin pizeriasta haettu. (itse paistan leivinuunissa). Ja jos nopeaa pitää syötävää saada, niin moin rieska toimii varsin mainiosti pohjana.


Tunnen esimerkiksi laiskoja yrittäjiä, jotka eivät aina ~100:n tunnin työviikon jälkeen jaksa tehdä sitä uutta pizzataikinaa valmiiksi tai muuten vaan jaksavat valittaa jostain väsymyksestä! Enkä itse ole yrittäjä, tässä maassa eläminen tehdään jo tavalliselle palkansaajallekkin ihan tarpeeksi v#ttumaiseksi!  Toisaalta, miksi ylipäätään ostaa mitään valmiina. Tosimies tekee kaiken itse, alusta loppuun, luonnostahan sen kaiken saa kuitenkin. Itsehän prosessoin maametalleja ja valmistan erilaisia muoviyhdisteitä samalla kun istun paskalla ja virkkaan omien lampaiden villasta uusia sukkia talven varalle.  ::)

On kuitenkin varsin eritasoisia kotikokkeja ja tiedän aikuisia ihmisiä, jotka eivät todennäköisesti osaa edes mikroaaltouunia käyttää. Vaikka itse suosin kotiruokaa, sorrun silti välillä esimerkiksi pakastepizzaan tai kaupan chilisooseihin, aina ei vaan jaksa ja pysty, oli syynä sitten laiskuus, väsymys tai karkausvuosi, oma asianihan se on. Jos joku moisesta "heikkoudestani" johtuen, kokee itsensä jotenkin paremmaksi ihmiseksi, siitä vaan! Minä tiedän kuitenkin olevani paras! ;) Ja miksei valmisruokiakin voisi "tuunailla"? Voihan sitä mummon lihamurekettakin parantaa vaikka savunagalla.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

tsilizoo

En tiedä teistä mutta tämän "pissavideon" jälkeen ei mieli tee kaupan pissoja ostella, mielummin vaikka karvapissoja.
http://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=51403