toukokuu 25, 2024, 14:02:18 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!

Aloittaja Aji Inferno, lokakuu 22, 2010, 20:42:07 ip

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

Toverit vallankumoukselliset nagamielet! Se on julman hallelujaan ja persepuupin saapumisen aika. Sillä katso, tänään oli Vantaan Jättijaossa ensi kertaa Savuhovin TUSKAMAKKARAA myynnissä! On kuulemma ainakin myös Tikkurilan isossa K-Supermarketissa jatkuvasti saatavilla.

Entä onko hyvää? ON! Puraiseeko? Kyllä! Tosin, oli kuulemma jouduttu miedontamaan tavisten valitusten takia (nagaa perseeseen heille, grrr!), mutta kyllä näinkin voidaan helposti puhua ylivoimaisesti chileimmästä markkinoidemme grillimagarasta.

Eli se on nyt niin, että jollette huomenna lauantaina käy Jättijaossa hakemassa omianne ja ilmaisemassa kannatustanne Savuhovin hienolle vedolle, tulette tuntemaan ikuista kapsaisiininpuutetta!!  8)

Myyntitiski aivan lihatiskin vieressä!

p.s: lupaili chilinystäväksi tunnustautunut naishenkilömyyjä, että chiliväelle tehdään kyllä häijympääkin magaraa tarpeen tullen! ASIAA!!! :D

Macex

Tämä on todella hyvä uutinen, kun on maistellut noita mukamas chilimakkaroita :D

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

Aji Inferno

Välikommentti: nyt grillauksen jälkeen todettava: ylivoimaisesti paitsi tulisinta, myös parhaan makuista maistamaani grillimagaraa! Täysosuma!  8)

Hombre

Ja tämä herkkuhan on tietysti vain pääkaupunkiseudun kauppojen listalla? :-[
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Hombre - lokakuu 22, 2010, 21:58:20 ip
Ja tämä herkkuhan on tietysti vain pääkaupunkiseudun kauppojen listalla? :-[


Toistaiseksi! Mutta rohkaiskaapa Savuhovia demonstroimaan herkkujaan muuallakin - ja siten saamaan niitä myös valikoimiin kaikkialla!  8)

hessi

voih ! vasta kahden viikon päästä tulossa ihan Jättijaon viereen !
tarttsikohan tehdä ennakko tilaus ?

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

TunturiTiger

Täällä Pirkanmaalla sitä tuskin kannattaa odottaa tulevaksi vielä moneen kuukauteen, vaikka kauppiaalta henkilökohtaisesti pyytäisi. :'(

Aji Inferno

Mutta se on HYVÄÄ!!! :D  Ja ihan oikeasti jopa tulista, ainakin monen mittapuulla! :) Parasta maistamaani makkaraa.

Aji Inferno

Oikeasti, tuo on aivan helvetin hyvää tavaraa! Ei pelkästään tulista, vaan myös maukasta! Chilin seassa näkyy viherpippuria ja kaikenlaista hyvää. Valititteko kesällä esim. Habanerokabanossin (jota muuten ei juuri näy enää kaupoissa) munattomasta mausta?

Tämä on aivan helvetisti parempaa. Eli käykää vaikka vähän kauempaakin ostamassa - sillä tätä me kaikki odotimme!! :)

Minbaari

Itse asiassa tuota tuli ostettua reilu kuukausi takaperin, LAHDEN launeen citymarketista. Ei kyllä vakuuttanut meikäläistä tulisuudella, mutta muuten oikein hyvää maggaraa! Jos tekevät tulisemman version eli nagaversion, niin silloin ollaan paratiisissa!!!
#816

Kadotus

lokakuu 23, 2010, 10:34:48 ap #10 Viimeisin muokkaus: lokakuu 23, 2010, 10:36:29 ap käyttäjältä Kadotus
Arttu Harkkihan tätä jakeli palkintoina suomipopilla jokunen viikko sitten. Periaatteella "hae lähimmästä myyntipisteestä" ja paikkoja oli kyllä useita, mm. useita pk-seudulla (Pirun pk-seutu, siirrän kyllä pääkaunpungin kun rupean Suomen keisariksi...) ja juurikin tuo launeen cittari Lahdessa ja sitten en muita muistakkaan, paitsi että Tampereen seudulla ei ollut yhtään myyntipaikkaa...  >:(

Koska en ole maistanut niin  paha sanoa mutta veikkaisin että tulisuuksissa voi olla heittoa puoleen tai toiseen ja itse pitäisin tärkeimpänä että nagan hyvä maku on helposti aistittavissa, liiallinen tulisuus vaan haittaa tuotteen menekkiä (#%/(#%)#% normaalit ihmiset, siirrän ne kyllä Turkuun jahka olen Suomen keisari...)
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Aji Inferno

Ei, vaan kauas turusta, sillä sinne saatan hyvinkin muuttaa itse täältä pirun pk-seudulta...  Ehdotan, että tulista ruokaa ymmärtämättömät lähetetään Pohjois-Koreaan ruokkimaan sikäläistä kansaa!  8)

juustohöylä

Haettu ja testattu.
Kiva pikku tulisuus, maku hyvä.
Kannattaa testata.

hessi

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - lokakuu 23, 2010, 12:25:12 ip
Ei, vaan kauas turusta, sillä sinne saatan hyvinkin muuttaa itse täältä pirun pk-seudulta...  Ehdotan, että tulista ruokaa ymmärtämättömät lähetetään Pohjois-Koreaan ruokkimaan sikäläistä kansaa!  8)


Odotellaan sinua jo tänne Turkuun päin :)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Kaviaari

Laittakaa pääkaupunkiseudun kaupat tänne, :P mistä makkaraa saa ostaa.. Mieluiten Espoo, mutta heataan pidemmältäkin.

Aji Inferno

Toisen paketin jälkeen pakko vielä sanoa: ylivoimaisesti parasta maistamaani grillimakkaraa joka mittapuulla. Ja myös tulisinta, vaikka vielä lisääkin potkua toki mahtuisi mukaan. Laitoin kehut ja toiveet jo valmistajalle. Tehkääpä muut samoin! Samalla ehdottaisin Savuhovia jo nyt chiliyhdistyksen vuoden 2011 tuotevalmistajan ehdokkuuslistalle.Tiedä mitä hyvää sieltä vielä voi tulla - esim. savunaganakkia? :D

PP

Eipä ollut naggaraa, kun kävin Jättijaossa seitsämän aikaan. Lihatiskillä sanottiin, että Savuhovin tuotteita on heillä pääasiassa konsulenteilla, mutta sellaista ei ollut paikalla eikä näkynyt tiskiäkään.

Aji Inferno

Ensi viikonloppuna taas on, ja jos menestyy, niin ehkä pysyvalikoimiinkin...  Olin yhteydessä valmistajaan ja sanoivat, että tekeillä on lisää tulisia tuotteita - ensi viikonloppuna mm. maailman tulisin lauantaimakkara. :)  Pitäisi löytyä myös Jättijaosta. Oikea meininki joka tapauksessa!! :)

PP

lokakuu 26, 2010, 20:53:36 ip #18 Viimeisin muokkaus: lokakuu 26, 2010, 20:58:21 ip käyttäjältä PP
Noniin, Tikkurilan Ylivedosta löytyi Tuska grillimakkaraa. Loistavaa tavaraa, ihan eri maailmasta kuin isojen puljujen chilimakkarayritykset. Myyjä sanoi sen sisältävän Habaneroa eli nagamakkarasta ei voida sentään puhua.

Ei ihan parasta makkaraa, mitä olen syönyt, mutta aivan kärkipäästä kuitenkin. Potkua on Pertti Perusäijälle varmasti liikaa ja extremechilipäille liian vähän. Noin sen pitääkin mielestäni olla, jotta tuotteella olisi mahdollisuuksia meidän piireissä.

Tiskimyyjä mainitsi, että perjantaina Hesarissa on mainos maailman tulisimmasta lauantaimakkarasta. Se pitää sitten sisällään Nagaa joten potkua luulisi löytyvän.

pak

Lainaus käyttäjältä: hessi - lokakuu 22, 2010, 22:59:27 ip
voih ! vasta kahden viikon päästä tulossa ihan Jättijaon viereen !
tarttsikohan tehdä ennakko tilaus ?


Kilon verran voi tuoda tullessaan minullekin  ;)