heinäkuu 31, 2021, 11:34:18 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Gazvaduz

1
Tori / Myydään: kasvatustarvikkeita
toukokuu 04, 2021, 16:44:43 ip
Heippa,

Olen uusi täällä, mutta kokenut chilin kasvattaja. Harrastukseni on päättynyt vähäisen ajan puutteesta ja haluaisin enemmän tilaa varastooni, joten päätin pistää myyntiin.

Minulla olisi nämä:

1 x AeroFlo 20 - https://gorillagrow.fi/produkt/aeroflo-20/?gclid=Cj0KCQjw4cOEBhDMARIsAA3XDRjFQMK5XByfHv6NAGCthJtBJFcSG0aVALUAjBQBmdrr5kJdpidehggaArjJEALw_wcB
1 x Iso teltta AeroFlo 20 mittasuhteille sopiva
1 x Pieni teltta pistokkaille
1 x Ilmapunppu kuudelle ilmakivelle
1 x LG PLS lamppu "Lighting quality is close to the Sun" ttps://mson.en.ec21.com/Plasma_Lighting_System_PLS_Indoor--3895497_3895508.html & http://www.lgelighting.com/psh0731b.asp
1 x Aktiivifiltteri ja UFO
+ kaikkea muuta sälää

Ottakaa yhteyttä jos on kysyttävää tai kaipaatte jotain tiettyä... jos vaikka mun laatikoista löytyis jotain. (Päivittelen listaa kun löydän lisää kamaa laatikoista).

Myyntihinta: tarjous
Nouto mielellään (PK-seutu), postitus on hankalaa jos jotain niin voin tuoda korvausta vastaan.