heinäkuu 31, 2021, 11:42:21 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - poppamies

1
CHILIFEST FINLAND / Chilifest Finland 20-21.8.2011
toukokuu 05, 2011, 20:56:11 ip
Tampereella järjestetään suuri Chilifest Finland elokuussa
- viime vuonna suuren suosion saavuttanut chilifestivaali kasvaa

Viime vuonna järjestetty Naga 2010 -chilifestivaali keräsi ison joukon vierailijoita ympäri Suomen ja sai myös huomiota maailmalla. Tämän seurauksena 20.-21.8.2011 järjestettävä tapahtuma kasvaa nyt isommaksi Chilifest Finlandiksi ja siirtyy Tampereen keskustorille! Keskustorille tulee iso tapahtuma-alue, jolla on Chilistreet, chililava, anniskelualue sekä entistä enemmän näytteilleasettajia ja ruokatarjontaa. Lisäksi Chilifest Finland levittäytyy Tampereen ravintoloihin, joissa on viikonlopun ajan tarjolla erityisiä chili-menuita.

Chilifest Finland on edelleen on koko perheelle tarkoitettu maksuton tapahtuma, jonka tarkoituksena on jakaa chilitietoutta, maistella chilejä ja herkullisia ruokia sekä pitää hauskaa porukalla! Tapahtuman järjestää Suomen Chiliyhdistys Ry, ravintola Jack The Rooster ja Poppamies.fi -verkkokauppa.

Festivaalin -ohjelmaan kuuluu chilinsyönnin MM-kilpailun lisäksi paljon muutakin. Eri chilituottajat ja -harrastajat jakavat tietouttaan ohjelmanumeroissa, joihin myös yleisö pääsee osallistumaan. Yhtenä uutena kilpailuna on chilikastike -kilpailu, jossa ennakkoon ilmoittautuneet harrastajat pääsevät kisaan omatekoisen kastikkeensa kanssa.

Chilifest Finlandin ruokatarjonta on rakennettu tietysti chiliruuista ja kastikkeista taatulla laadulla. Kyseessä ei ole festareiden vakiokojuja vaan yksinomaan tapahtumaa varten kehitettyjä, erikoisempia ruokia. Lisäksi tapahtumassa on jälleen suosiota saanut Chili Street, jolta on mahdollista ostaa ja maistella chili-pohjaisia herkkuja, kastikkeita ja mausteita.

Maistiaisten lisäksi tapahtumassa jaetaan reseptejä, ohjeita chilin kasvattamiseen, tietoa chilin terveysvaikutuksista, myyteistä, kulttuurista, tulisuudesta ja kaikista mahdollisista polttavista aiheista. Paikalla on asiantuntijoita, kansainvälisiä vieraita, innokkaita harrastajia, asiasta kiinnostuneita sekä tietysti rohkeita ja yllytyshulluja kisaajia. Päivän kesken janoaan voi sammuttaa myös olutteltassa, josta näkee ja kuulee myös lavalle, jolla on ohjelmaa kokoajan. Tapahtuman aikana pyörii myös näytöskeittiö, jossa esitellään kokkausta chilien kanssa.

Suuren suosion saavuttaneen Naga 2010 -tapahtuman jälkeen Chilifest Finlandille on jo tullut joukko kiinnostuneita yhteistyökumppaneita ulkomaita myöden, joten luvassa on monipuolinen festivaali!

Myös Radio 957 kokoaa "Ysiviisseiskan Chilitiimin", johon etsitään yhtä naista ja yhtä miestä mukaan. Tämä kaksihenkinen joukkue osallistuu chilinsyönnin MM-kilpailuihin. Radio 957 tarjoaa tiimille mahdollisuuden harjoitella kesän aikana chiliruokien syömistä kustannuksetta ennakkoon. Tiimin kokoaminen alkaa tämän kuun lopulla ja harjoituskausi kestää koko kesän. Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu netissä osoitteessa http://www.radio957.fi

Jos sinulla on ohjelmanumero, joka saattaisi sopia chililavalle tai haluat tapahtuman yhteistyökumppaniksi tai näytteille-asettajaksi, ota yhteyttä: chilifest.finland(at)gmail.com

http://www.chilifest.fi/
Liity myös Chilifest Finlandin Facebook-ryhmään:
http://www.facebook.com/event.php?eid=159344417460001edit: korjasin linkin
2
Nyt on taas harvinaista herkkua tarjolla tulisten ruokien ystäville. Järjestyksessään viides Hell's Night järjestetään 30.1.2011 Tampereella Jack The Roosterissa.

Hell's night rakentuu tulisten ruokien ympärille ja eipä turhaan ruokalistoja ole mainostettu suomen tulisimpina. Kuten aina, ruokalista on täysin uusi ja voinkin ilokseni todeta nyt muodostuvan listan olevan erittäin maukas ja tulisin tähän asti...

Lisää infoa ja pöytävarauksia osoitteesta:
http://www.jacktherooster.fi/barkitchen/hellsnight

Ruokalista julkaistaan ensi viikon aikana, mutta kannattaa olla nopea. Tilaa on enää ainoastaan kahdessa kattauksessa(klo 12 & klo 18)!

Päivän aikana on myös mahdollista ostella Poppamies -tuotteita alehinnoin!

Terveisin,
Poppamiehet
3
Videotaltiointi tapahtumasta tänä viikonloppuna. Ari Hirvonen joka Naga 2010:ssä teki uuden ennätyksen, jätti taakseen myös britit!

http://www.youtube.com/watch?v=WWASQ_8qwuI&feature=youtu.be&a