heinäkuu 28, 2021, 20:35:32 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tuoreimmat viestit

Sivuja 1 ... 8 9 10
91
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä sorrii - toukokuu 24, 2021, 11:05:26 ap
Yksi turvallinen kukkahattu-konsti ötököiden karkoittaimeen on muuten kaneli. Kanelia voi ripotella multaan mutta myös liottaa veteen ja sumuttaa. Taitavat kaikki ötökät vihata sitä. Se torjuu myös hometta ym. Mä olen laittanut kanelia monta kertaa idätyslautalle jos on ollut niin pitkään että alkaa homehtua, madäntyä ... Tuli hirveän näköistä mutta siemenet itivät ...  8)
Googlailemalla siitä löytyy paljon juttua ...  ;)
92
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä marek - toukokuu 24, 2021, 01:28:32 ap
Siinäpä mielenkiintoista kokeilua. Pitää ehdottaa tuolle meillä asuvalle Pelle Pelottomalle, joka välillä haluaa teknistää tämän vanhakantaisen multakasvatuksen  :D erilaisilla kommervenkeillä. Se digitaalinen luuppikin on hänen varastojaan ja nyt tuli hyvää käyttöä sille. Kiinnostava laite kyllä muutenkin.
Viikonloppuna piti edistää yrttimaan valmisteluja, mutta siirtyy nyt sitten ainakin viikolla eteenpäin.
93
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: Uusi vanha jäsen Hämeenlin...
Viimeisin viesti käyttäjältä Shillinki - toukokuu 23, 2021, 20:41:49 ip
Täälä on yksi aidosti uusi harrastaja viereisestä pitäjästä, harrastus on melko vakavalle tasolle jo siirtynyt niin kaikenlaiseen chileilyyn ollaan avoimin mielin.
94
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä miiksuli - toukokuu 23, 2021, 14:44:29 ip
Juu, asetamipridi saattaa tappaa kimalaisia ja mehiläisiä. Jos kovin innokkaasti käy pölyttämässä. Tai ainakin heikentää niiden elämää.

Edit. Tulikin tässä jännä idea! Sähköä chileille! En tiedä miten täysikasvuinen kasvi reagoi sähköön ja meneekö ötökät sekaisin mutta olispahan siinä ideaa? :D

https://www.youtube.com/watch?v=A6r0Xzuptuk
95
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä marek - toukokuu 23, 2021, 14:32:44 ip
Kiitos  :)  Tutkin noita kaikkia vaihtoehtoja  :D Pörriäisiä on suojeltava ehdottomasti näinä aikoina. Kyllä niitä kerroksiin kerkeää päivittäin. Parvekkeella olevissa kasveissa on kaikissa havaittavissa vaurioita. Pääsi kieltämättä yllättämään.

On sitä iloista kasvua ja kukintaakin havaittavissa kaikesta huolimatta. https://www.instagram.com/p/CPNqhCKi3L-/
Näkyisiköhän tuo linkin kautta. On aina oma askartelunsa kuvien linkittäminen tänne.
96
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä sorrii - toukokuu 23, 2021, 14:22:09 ip
Provantoa voi käyttää sumutteenakin 2kaps/litra liotettuna, samalla kasteluveteen: silloin ei jää kapselinjämiä multaan epämmäräiseksi ajaksi ... Jos on punkkeja nin ei!! Niille eläville tehoaa Spruzit tai joku pyretriinisumute: Munat häviää/kuolee Bionovan TML'llä! (The missing link) Sitä ei myydä torjunta-aineena, mutta toimii. Jos ei oo punkkeja vaan jotain muuta niin systeeminen myrkky on kyllä hyvä siinä että toimii pitkään. Toisaalta sitä ei saisi käyttää ulkona: pörriäisethän kyllä käy siellä parvekkeella 😲
97
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä marek - toukokuu 23, 2021, 14:02:07 ip
Provantoa kyllä löytyy, jostain olin vain lukevinani, että saattaa tukea lisääntymistä jos nuo nyt sitten ovat vihannespunkkeja. Vielä ei ole satokausi lähelläkään niin hyvin voi antaa vahvempiakin myrkkyjä.

Liikkuvia tyyppejä en ole löytänyt tänään. Munia kyllä, ne kun eivät välttämättä irtoa suihkutettaessa. Pahimmin vaurioituneita lehtiä olen poistellut. Kasvit näyttävät kyllä piristyneen kun pääsivät pahimmista populaatioista.
98
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä miiksuli - toukokuu 23, 2021, 13:48:34 ip
Mä antaisin asetamipridiä jos alkaa näyttää pahalta tilanne. Löytyy torjuntapuikoista.
99
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä marek - toukokuu 23, 2021, 12:58:40 ip
Eipä saakaan. Nuo siis lasitetulla parvekkeella kolmannessa kerroksessa. Suotuisa paikka lisääntyä, kun normi vihollisia ei ole mailla eikä halmeilla. Pakko niitä on häätää, jotteivat tuhoa kaikkia kasveja.
"Pihalla" siis hieman hämäävä ilmaus :D
100
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Marekin Chilivuosi 2021
Viimeisin viesti käyttäjältä sorrii - toukokuu 23, 2021, 12:40:56 ip
Eipä noita ötököitä voi ulkoa mitenkään hävittää  ;D  ... Pitäis myrkyttää koko kaupunki. On vaan hyväksyttävä että ötököitä tulee ja menee. Yleensä kasvit kestää ne ... Jos oikein invaasio iskee vaikkapa kirvoja, niin ahkeraa sumuttelua vaan. Spruzit on aika "luomu" aine käytettäväksi ulkonakin ... Suopa vaan tappaa kasvit - ötökät jatkaa kuin ennenkin ...
Sivuja 1 ... 8 9 10