elokuu 03, 2021, 13:43:43 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chilifest Finland -mobiilisovellus

Aloittaja NPhoBiaz, kesäkuu 15, 2016, 09:53:38 ap

« edellinen - seuraava »

NPhoBiaz

kesäkuu 15, 2016, 09:53:38 ap Viimeisin muokkaus: kesäkuu 15, 2016, 18:54:47 ip käyttäjältä NPhoBiaz


Chilifest Finland jatkaa kasvuaan vuosi vuodelta. Tänä vuonna saavutetaan suuri merkkipaalu, sillä Chilifest julkaisee tapahtumalle oman mobiilisovelluksen! 8)Tänään julkaistu mobiilisovellus on Chilifest Finlandin virallinen applikaatio, joka täydentää käyntikokemuksen entistäkin nautittavammaksi. Sovelluksen käyttäjänä olet aina perillä viimeisimmistä uutisista, näet digitaalisen käsiohjelman sekä aikataulut suoraan puhelimestasi, pystyt seuraamaan kilpailujen tuloksia livenä, näet kumppaneidemme Chilifest-tarjoukset, ja muuta!

Sovellus on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle. Sovelluksen on kehittänyt tamperelainen Haltu.Huom! Jos lataat sovelluksen viimeistään 20 päivää ennen tapahtuman alkamista (23.7. mennessä), saat 10€ arvoisen digitaalisen alennuskupongin Chilifestin maksullisille alueille! (Beerfest & Chilirock)

jussa

Ladattu androidiin ja testattu. Pitää olla varovainen ettei mene lunastamaan alennuskuponkia etukäteen  ;D
Kaudet: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020

NPhoBiaz

Lainaus käyttäjältä: jussa - kesäkuu 15, 2016, 11:32:58 ap
Ladattu androidiin ja testattu. Pitää olla varovainen ettei mene lunastamaan alennuskuponkia etukäteen  ;D


Hops, sehän meni nopeasti Androidin kauppaan! Ei tarvinnut odottaa muutamaa päivää.

Aji Inferno


NPhoBiaz

Juuri nyt sovelluksessa ei vielä ole kauheasti ihmeteltävää sisällön puolesta, sillä aikataulut, käsiohjelmat, tarjoukset yms julkaistaan tapahtuman lähestyessä. Eli sisältöä tulee pikkuhiljaa lisää. :)

-jumi-

Jenkeissä on näemmä Chilifest Official tarjolla iLuurille. Siellä olisi artistina mm. ZZ-top  8)
-Jumi-

Opettivatko vanhempasi syömään lautasen tyhjäksi? Tarjoa heille chiliä!

NPhoBiaz

Sovellus on nyt ilmestynyt myös iPhonen sovelluskauppaan!

Aji Inferno


NPhoBiaz

Uutiset on saatu synkronoitua, joten niitä kannattaa tästedes käydä silloin tällöin lukemassa. :)

NPhoBiaz

Lauantaina kello 15:00 umpeutuu alennuskupongin saaminen sovelluksen lataamisen yhteydessä. Jos et ole vielä ladannut sovellusta, niin nyt on korkea aika jos mielii saada 10€ arvoisen alennuksen Nagapassista, joka oikeuttaa kahden päivän pääsyyn sekä Tulli Beerfest että Chilirock -tapahtumiin, jotka järjestetään Chilifestien yhteydessä! :) Lauantain jälkeen ladattuihin sovelluksiin ei ilmaannu alennuskuponkia!

NPhoBiaz

Jos ette vielä huomanneet, niin sovellukseen on lisätty urakalla sisältöä. :) Aikataulut on julkaistu, näytteilleasettajat, Chilirock-esiintyjät ja muuta!

NPhoBiaz

Tarjouksia lisätty muutama kappale, ja niitä satelee ensi viikolla lisää! :)

NPhoBiaz

Sovellukseen on päivitetty Tulli Beerfestiin osallistuvat panimot ja heidän tuotteensa, parhaan chilioluen tittelistä kilpailevat oluet, beerfest-infoa, lisää tarjouksia, jne... ;)

Whili

Mitenkäs me älyttämän puhelimen omistajat saadaan tarjouksia ??   :(

NPhoBiaz

Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 11, 2016, 16:13:37 ip
Mitenkäs me älyttämän puhelimen omistajat saadaan tarjouksia ??   :(


Jaah... Kaikki tarjoukset eivät vaadi sovelluksen vilauttamista, kunhan osaa tarjousta pyytää. Tarjouslistan voit vilkaista kaverin puhelimesta. Uskoisin että myös älytöntä kapulaa vilauttamalla voit lunastaa tarjouksia, ymmärtäähän sen että sille ei applikaatiota saa. :)