tammikuu 24, 2022, 16:30:42 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Foorumin sponssi

Aloittaja Prynde, elokuu 09, 2017, 02:22:19 ap

« edellinen - seuraava »

Prynde

Yläreunassa lukee sponsored by chilikauppa.fi jonka sivuilta ei löydy ollenkaan tuotteita mutta ilmoittaa olevansa oikeasti Suomen chilitarvike Oy. Onko kyseessä eri firma kuin chilitarvike.fi osoitteessa toimiva Suomen chilitarvike Oy? Jos ei niin kannattanee korjata tuo linkitys?

Wolfman

Jos oikein muistan niin Chilitarvike osti Chilikaupan liiketoiminnan, joku varmemmin tietävä voinee oikoa.... Tuo kannattaisi kyllä korjata (muokata Chilikaupan verkkosivua niin että asia selviää paremmin ?).

Niin ja jotta homma ei olisi liian yksinkertainen, Chilitarvike ja Poppamies ovat kaksi eri yritystä eri omistajilla mutta Chilitarvike hoitaa Poppamiehen verkkokaupan  ;)

NPhoBiaz

Mainos on foorumin omistajan asettama, ja hän on ainoa henkilö joka sen voi vaihtaa. Eiköhän tämä saada muutettua lähitulevaisuudessa. ::)