heinäkuu 31, 2021, 08:41:32 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Neudorff Azet veggie dunger bio-orgaaninen lannoite.

Aloittaja Chilijamppa, huhtikuu 16, 2018, 20:03:58 ip

« edellinen - seuraava »

miiksuli

Neljä viikkoa tullu täyteen neudorffilla ja merilevällä. Tos kuvas ei oikein hyvin näy mutta toisella näyttäis olevan hieman kurttuset uudet lehdet. Kuitenkin nää on epästabiilit ja nuorta sukupolvea vasta niin kaikki mahdollista.


miiksuli

elokuu 14, 2018, 09:06:42 ap #61 Viimeisin muokkaus: elokuu 14, 2018, 09:14:17 ap käyttäjältä miiksuli
Goat's Weed. Iästä nyt en osaa enää sanoa. Se kituutteli monta viikkoa sirkkalehtien kanssa ennen kuin alkoi kasvamaan. Kasvu oli tällä todella hidasta kun oli GHE Floralla ihan aluks, nyt saanu vaan neudorffia ja merilevää useamman viikon ajan.

Pituutta noin 35 cm. Alko haaroittumaan 30-31 cm kohdilla. Onkos nuo käpristyneet lehdet liiallista vettä vai ylilannoitusta? Alustavana toimenpiteenä annoin vesihuuhtelun tuolle kasvualustalle. Tuli aika tymäkkää lannoitusta. Lorisi 2,5 EC:tä. Noin vahvaa antanut korkeintaan aikuisille isoille chileille. Kissakin ehtiny käydä nappaamassa aikasemmin pari lehteä.

miiksuli

elokuu 20, 2018, 19:36:32 ip #62 Viimeisin muokkaus: elokuu 20, 2018, 19:38:17 ip käyttäjältä miiksuli
Yleisilme parantunut eilisestä. Oli huono kuva ja tosiaan ennen puoltapäivää otettu kuva (löytyy päiväkirjasta). Mutta pystyn itse sanomaan että semmoista rentoutta tullut vaikka nyt onkin iltakuva. Lehtien rullaantuminen keskeltä saattaa johtua lievästä ylilannoituksesta? Suihkuttelu hanavedellä aiheuttaa kalsium jäämiä pintaan. Tätä ei ole ennen tapahtunut. Harsosääsket villiintyneet täysin näistä. Pelehtii lehdillä, kasvualustan pinnalla, ruukun pinnoilla. Härskejä otuksia. Eivät nuo pienet toukat näytä edes haittaavan näitäkään enää.