elokuu 03, 2021, 13:17:16 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Milloin on chilifest 2018 vai onko

Aloittaja poiu, kesäkuu 05, 2018, 22:14:23 ip

« edellinen - seuraava »

poiu

Ei näy säiettä vielä. Onkos tämä tulossa vaiko mikä on tila?

NPhoBiaz

Mediatiedote 23.3.2018:

CHILIFEST FINLAND JÄÄ TAUOLLE TAMPEREEN FESTIVAALIKESÄSTÄ

Suuren suosion saavuttanut Chilifest Finland jää pois Tampereen festivaalikesästä 2018, ja sen myötä vielä määrittelemättömän mittaiselle luovalle tauolle. Tapahtuman järjestäjätiimistä kerrotaan, että muiden projektien ja onnellisten perhetapahtumien johdosta avainhenkilöiden resurssit eivät tällä hetkellä riitä laadukkaan tapahtuman järjestämiseen. Kokonaan festivaalia ei suinkaan haudata, mutta nyt on aika miettiä myös uusia suuntia festivaalin tulevaisuuden varalle sekä etsiä tiimiin uusia tekijöitä ja kumppaneita.

Chilifest Finlandin väki kiittää lämpimästi kaikkia kävijöitä, näytteilleasettajia sekä yhteistyökumppaneita menneistä vuosista, hengähtää hetken ja suuntaa katseet kohti tulevaa.

Kiitos!

Wolfman

Siltävaralta ettei joku ketjua lukeva huomaa: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=18156.0
Eli ei niitä virallisia Chilifestejä tänävuonna mutta jotain kuitenkin, toivottavasti porukka löytää paikalle sankoin joukoin  ;)