elokuu 03, 2021, 12:39:44 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Uus jäsen

Aloittaja Sienisaapas, helmikuu 26, 2020, 21:38:19 ip

« edellinen - seuraava »

Sienisaapas

Noniin liityin tänne noin 6kk sitten ja olen täältä tunturilapista en tunne muita harrastelijoita oleskaan täältä käsin ja opiskelen tätä hommaa. Todella hauskaa! Itsellä kasveja löytyy jo vähän liikaakin tilaan nähden 14kpl lajeja on laidasta laitaan.. löytyy perus cayannesta morguraan.. kasvatan nyt ihan kookoskuidulla ja tänään laiton ensimmäiset vesiviljelyt käyntiin.

Chilivaari

Tervetuloa!
Hieno, maanläheinen käyttäjätunnus sinulla.
Tunturilapissa olet kyllä mahdollisimman kaukana chilien kotiseudun oloista. Ne ovat tottuneet kahdentoista tunnin päivänvaloon ja mielestäni joitakin lajikkeita on vaikea saada aloittamaan sadon tuotanto juhannuksen paikkeilla. Keväällä aikaisemmin se sujuu paremmin. No, sinulla pullat ovat hyvin uunissa, kun taimet ovat jo kasvamassa ja kukinta voi alkaa kevään aikana.