heinäkuu 31, 2021, 08:37:56 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chilin heikossa hapessa vai talvehtii?

Aloittaja Submiqo, tammikuu 08, 2021, 19:22:05 ip

« edellinen - seuraava »

Submiqo

Ainokaiseni chili teki viime kesänä heikosti podeja verrattuna viime vuosiin, ja se on tiputtanut lehtiä normaalia enemmän. Mietinpä vaan, että vaivaako sitä jokin tai olisiko mullan vaihdon paikka näin useamman vuoden jälkeen. Ruukkua en haluaisi vaihtaa isompaan, vaan enemmän mietin, että olisiko sitä mahdollista saksia lyhyemmäksi, kun sadon määrä ei ole prioriteetti. Kastelun taajuus harventuisi kätevästi samalla, kun kesällä se juo kuin norsu.

Chili joulukuussa

Whili

Kannattaa kurkistaa mikä ruukussa on tilanne. Usein vanhat chilit ovat kasvattaneet ruukun täyteen juuria. Juuristoakin voi reilusti karsia ja uutta multaa tilalle, kasvi totuttelee uuteen tilaan hetken aikaa, mutta yleensä piristyy ja aloittaa entistä ehomman kasvun.