heinäkuu 31, 2021, 09:10:30 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


RUTON PUNKIT!!!!

Aloittaja murmeliini, marraskuu 10, 2006, 23:38:44 ip

« edellinen - seuraava »

Pink

Hmm, siis onko tupakka myrkyllinen sitä syöville ötököille? Tuotahan täytyy ihan harkita kasvatettavaksi.

Ja jos tämä punkkisota ei ole näillä eväillä kohta voitettu, pitää hankkia tuota TML:ä. Kiitoksia vinkeistä!
Sytytysneste ja tulitikku harvoin ratkaisevat ongelmia, mutta vihannespunkkeihin ne tehosivat.

sorrii

Nikotiini on aika kova myrkky. Kasvinsuojeluaineena vaatii tutkinnon, että sitä edes saa ostaa ...

Tupakan lehdet ovat tahmeita ja käsittääkseni nikotiinista pinnassa. Silloin kun ötököitä on ollut -harsosääskiä yms- niin lehtien alapinnat varsinkin on niitä kuolleita täynnä. Haju kait houkuttelee, sitten ne liimaantuvat lehtiin ja saavat tappoannoksen ... Tupakkaa käsitellessä pitäisi olla suojahanskat kädessä jos enempi niitä viljelee. Hyvä piristehän se on joka samalla rauhoittaa: Mulle suositteli yksi psykiatrikin joskus nikotiinin käyttöä: "Onhan se paljon parempi kuin popsia jotain rauhoittavia ja sitten piristeitä ... " hah?

Monet tehokkaat uudet myrkyt on neonikotinoideja eli synteettisiä nikotiinin tapaisia. Provado esim. tekee kaikista kasveista myrkyllisiä ötököille. Ei kylläkään tehoa punkkeihin! Sitä en tosiaan tiedä, miten nikotiini tehoaa niihin ...  ???
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`