maaliskuu 28, 2024, 10:35:37 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Tampereen raflat

Aloittaja Janne, tammikuu 09, 2004, 13:59:01 ip

« edellinen - seuraava »

Kadotus

lokakuu 08, 2011, 03:37:15 ap #240 Viimeisin muokkaus: lokakuu 08, 2011, 03:42:17 ap käyttäjältä Kadotus
Lainaus käyttäjältä: Mixu85 - lokakuu 07, 2011, 14:29:22 ip
Tämä nyt ei ihan virallisesti kuulu Tampereen rafloihin, koska kyseinen kioski sijaitsee Pirkkalassa, mutta Tampereenseudulla toki.

Onkos kukaan käynyt maistamassa Pirkkalan Daddy's Dinerin Spicy naga burgeria. Ei ole suoraan listalla, mutta saa tilattua sen ohi. Valmistus kestää aavistuksen kauemmin, mutta kuulemma makua ja potkua pitäisi olla enemmän kuin riittävästi ja välissä jopa tuoretta nagaa.

Olen itse kuullut muutamalta ihmiseltä, että pieksisi jopa Death Burgerin, mutta tiedä nyt sitten näistä. Aattelin et jos joku täällä olisi uskaltanut käydä tuon koeajamassa, niin tietäisi viitsisikö itsekkin lähteä kokeileen.


Aika kova väite, Death Burger kun todellakin on nimensä veroinen. Ja onhan Death Burgerissakin välissä jopa tuoretta nagaa se 30 grammaa (1 naga painaa karkeasti jotain 5-10g) puhumattakaan kastikkeista ja jauheista. Yleisesti ottaen kuulostaa mainospuheelta, etenkin kun kyseessä käyttäjän ensimmäinen viesti foorumilla. Voin toki olla väärässäkin.  :)
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Mixu85

Jatketaan nyt vielä tänne. Tampereella kaikki pancho villat on täys failed. En ole yhdessäkään saanut hyvää ruokaa. Elovainiolla annoin kolme kertaa mahdollisuuden hot hot burgerille. Ekalla kerralla oli ihan ok, tokalla kerralla ei polttanut ja kolmannella kerralla en meinannut pystyä syömään. Hieman toi tulisuus heitteli. Gringos locosissa tuli joskus käytyä paljonkin syömässä silloin kun niiden diablokin oli vielä tampereen tulisin. Sittemmin vaan mennyt maku kyseiseen raflaan täysin. Ruoka suhteellisen mautonta ja chilituotteet ovat vähän mitä ovat. Ehkä pitäisi antaa pitkästä aikaa taas uus mahdollisuus kyseiselle paikalle. Tosin panchoa ja gringosia yhdistää toki sekin, että molemmissa myydään burgereita ja burgeri on burgeri, ei siittä mitään gourmeta koskaan saa.

Mixu85

Lainaus käyttäjältä: Kadotus - lokakuu 08, 2011, 03:37:15 ap
Lainaus käyttäjältä: Mixu85 - lokakuu 07, 2011, 14:29:22 ip
Tämä nyt ei ihan virallisesti kuulu Tampereen rafloihin, koska kyseinen kioski sijaitsee Pirkkalassa, mutta Tampereenseudulla toki.

Onkos kukaan käynyt maistamassa Pirkkalan Daddy's Dinerin Spicy naga burgeria. Ei ole suoraan listalla, mutta saa tilattua sen ohi. Valmistus kestää aavistuksen kauemmin, mutta kuulemma makua ja potkua pitäisi olla enemmän kuin riittävästi ja välissä jopa tuoretta nagaa.

Olen itse kuullut muutamalta ihmiseltä, että pieksisi jopa Death Burgerin, mutta tiedä nyt sitten näistä. Aattelin et jos joku täällä olisi uskaltanut käydä tuon koeajamassa, niin tietäisi viitsisikö itsekkin lähteä kokeileen.


Aika kova väite, Death Burger kun todellakin on nimensä veroinen. Ja onhan Death Burgerissakin välissä jopa tuoretta nagaa se 30 grammaa (1 naga painaa karkeasti jotain 5-10g) puhumattakaan kastikkeista ja jauheista. Yleisesti ottaen kuulostaa mainospuheelta, etenkin kun kyseessä käyttäjän ensimmäinen viesti foorumilla. Voin toki olla väärässäkin.  :)


Ainakin aikasemmin Death burgeriin käytettiin jauhetta, ilmeisesti ovat muuttaneet tuota valmistusta.

Kadotus

Lainaus käyttäjältä: Mixu85 - lokakuu 08, 2011, 13:43:29 ip
Ainakin aikasemmin Death burgeriin käytettiin jauhetta, ilmeisesti ovat muuttaneet tuota valmistusta.


Juu, ranskalaiset on maustettu nagajauheella. Kyllä siinä ihan kunnon nagamurskat on siinä burgerissa, tulisten kastikkeiden lisäksi siis. Saattaa toki myös purilaisessa itsessään olla vielä jauhettakin, siitä en osaa sanoa mitään. Death Burger-paita kuitenkin vaatekaapistani löytyy.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Janne

Daddyn burgerissa on kuuleman mukaan Fataliin tuoreita nagoja luokkaa 50 grammaa...
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

urmas

Lainaus käyttäjältä: Janne - lokakuu 08, 2011, 19:19:18 ip
Daddyn burgerissa on kuuleman mukaan Fataliin tuoreita nagoja luokkaa 50 grammaa...



Joo, kiinnostuin itesekin ja niitten naamakirjasta googlasin tämän http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/294539_267356436637724_222304244476277_830052_275400419_s.jpg. On siinä muutamalle burilainen.

Kadotus

lokakuu 08, 2011, 20:08:18 ip #246 Viimeisin muokkaus: lokakuu 08, 2011, 21:24:19 ip käyttäjältä Kadotus
Lainaus käyttäjältä: Janne - lokakuu 08, 2011, 19:19:18 ip
Daddyn burgerissa on kuuleman mukaan Fataliin tuoreita nagoja luokkaa 50 grammaa...



Eli fassen hinnoilla, burgerin saa kultaharkkoa vastaan?  ;D

Mutta totta puhuen, alkaa tuo burgeri kummasti kiinnostaa. Itse kun olen ajatellut kyseisen ravintolan olevan lähinnä puhdas American Diner-klooni.


EDIT: Nyt joku äkkiä testaamaan, hus hus!  ;D

EDIT 2: En kestänyt enää tiedottomuuden tunnetta, eli laitoin ravintolalle sähköpostilla tiedustelua aiheesta ja ilmoitan vastauksen saatuani tässä ketjussa lisätietoja (mikäli luvan antavat.) Naamakirjassa saattaa tietysti olla jotain juttua, mutta itsehän en sitä käytä.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Kadotus

lokakuu 10, 2011, 01:42:34 ap #247 Viimeisin muokkaus: lokakuu 10, 2011, 01:46:00 ap käyttäjältä Kadotus
Vastauskin tuli vielä viikonlopun aikana, siitä lisäpisteet:

Lainaus käyttäjältä: Daddy's Diner
Tervehdys,

Kiitos viestistäsi.
olen lukenut chilifoorumilla mitä meistä on kirjoitettu ja on totta,
että meiltä löytyy spicy naga burgeri jota ei ole ravintolamme
ruokalistalla. Se siis pitää osata erikseen pyytää. Valmistusaika on
aavistuksen pitempi koska jokainen burgeri valmistetaan yksitellen
asiakkaan pyynnöstä.
Burgeri todellakin sisältää Fatalii Gourmetin maailmanennätys Naga
Morichia ja valmistetaan keittiön omalla reseptillä ja Naga
pitoisuuden pitäisi olla ainakin tuo huhun mukainen 50 g ja
enemmänkin. Keittiömme ei kuitenkaan halua paljastaa tarkempaa tietoa
reseptistä.
Koska annos sisältää suuren määrän maailman tulisinta chiliä, jokainen
annoksen syöjä tilaa burgerin täysin omalla vastuullaan.
Ja nämä tiedot saa julkaista foorumilla.

Tervetuloa maistamaan!

Ystävällisin terveisin,

Maarit Merto, ravintolapäällikkö
Daddy`s Diner
Suupantie 6 c, Pirkkala
044-7378980


Hyvältä vaikuttaa ja tekee mieli kokeilla kyseistä ravintolaa noin ihan yleisestikkin. Paikkahan on ihan Pirkkalan keskustassa ja näyttää oikein siistiltä, mitä ohitse olen muutaman kerran ajanut.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Marjis

Lainaus käyttäjältä: Whili - huhtikuu 30, 2011, 23:05:21 ip
Kohtalaiset hampurilaiset on tullu syötyä Wanhassa Tapissa Nekalassa.
Poppaburger tuplapihvillä ja extra kastikkeella.

Laatu vaan tuntuu vaihtelevan, viimeksi oli ala-arvoinen.

Parasta saa kun itse tekee.


Itse tehden saa tietenkin aina sellaisen kun haluaa/viitsii tehdä. Mutta lounasajan burgeriksi tuo Wanhan Tapin poppaburger oli laadukas, minulla ei ole mitään valitettavaa.  Ainoastaan hinta (8,40€) oli sellainen mistä pikkuisen voisi viilata alaspäin.  Tulistahan tuo ei ollut missään tapauksessa. Eli ensi kerralla otan extratulisen. 

Näin tiistaisin kun on Zarillon hampparitiistaikin jäänyt väliin, valtavan tungoksen takia.  Kumma juttu että 5,5€ hampurilaisateria vetää väkeä niin paljon.  :D
Zarillossahan extratulinen tarkoittaa isompaa läjää jalapenoja.   >:(

tsiutsiu

Jos saapi lipsua vaihteeksi burgereista muualle niin kiinalaisista ehdottomasti Shanghai rokkaa tällä akselilla. Muu menu on vielä kokeilematta, mutta ainakin Curry ja Kääg potkii oikein hienosti ja maukkaasti. Useampi kymmenen kertaa tullut jo käytyä joten otanta on varmaan tarpeeksi laaja. :P

Omalla toleranssitasolla (ei mikään über-chilipää, mutta "harrastelija") tuo Kääg on ihan reilusti semmosta osastoa että hiki virtaa ja kuuma tulee. Suosittelen.

http://www.shanghai.fi

Whili


Tulipahan tuhottua Gringos logosissa Bistec de la Muerte ja hyvää oli. Polttelihan se vähän alaspäin mennessä, mutta vähemmän kuin odotin.
Suosittelen maistamaan, liha oli todella hyvää eikä mitään kuivaksi poltettua halkoa ja makua riittää.
Vielä kun muistaa näyttää chiliyhdistys-jäsenkorttia niin alennuksia ropisee ja torstaisin -20% http://www.facebook.com/photo.php?fbid=211040935651146&set=a.211040932317813.53562.170860576335849&type=1&ref=nf

Avanti

Lainaus käyttäjältä: Mixu85 - lokakuu 08, 2011, 13:21:06 ip
Jatketaan nyt vielä tänne. Tampereella kaikki pancho villat on täys failed. En ole yhdessäkään saanut hyvää ruokaa. Elovainiolla annoin kolme kertaa mahdollisuuden hot hot burgerille. Ekalla kerralla oli ihan ok, tokalla kerralla ei polttanut ja kolmannella kerralla en meinannut pystyä syömään. Hieman toi tulisuus heitteli. Gringos locosissa tuli joskus käytyä paljonkin syömässä silloin kun niiden diablokin oli vielä tampereen tulisin. Sittemmin vaan mennyt maku kyseiseen raflaan täysin. Ruoka suhteellisen mautonta ja chilituotteet ovat vähän mitä ovat. Ehkä pitäisi antaa pitkästä aikaa taas uus mahdollisuus kyseiselle paikalle. Tosin panchoa ja gringosia yhdistää toki sekin, että molemmissa myydään burgereita ja burgeri on burgeri, ei siittä mitään gourmeta koskaan saa.


kannattaisi kokeilla joskus Macho Mexicano-annosta ja jättää nuo purilaiset omaan arvoonsa. Ei noita hampurilaisia pureskelemalla saa mitään käsitystä oikeasta sapuskasta.
Poppolo

Sfinks

Tässä langassa on tullu kyllä tosi hyviä vinkkejä paikalliselle. Se on aina positiivista kun voi oppia muiden virheistä ja onnistumisista ;) Täytyy ottaa projektiks kierrellä näitä parempia paikkoja.

Kadotus

Lainaus käyttäjältä: Sfinks - helmikuu 08, 2012, 12:44:28 ip
Tässä langassa on tullu kyllä tosi hyviä vinkkejä paikalliselle. Se on aina positiivista kun voi oppia muiden virheistä ja onnistumisista ;) Täytyy ottaa projektiks kierrellä näitä parempia paikkoja.


Totta! Ja muistahan kirjoitella tänne myös omia kokemuksiasi!  8)
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Kadotus

Tulipahan kokeiltua Amarillon chiliviikkojen tarjonnasta XXXL habanero burger. Kuulemma vain isompi versio Amarillon normaalista habanero burgerista. Muistinpa samalla miksi aikoinaan päätin kiertää amarillon kaukaa; pihvit jauhelihapihvejä, tasoltaan suunnilleen kaupan halvimpien einespurilaisten luokkaa. "Tulinen" habanerokastike oli miedompaa, kuin annoksen säilykejallut, joten tulisuudesta ei todellakaan voida puhua. Uponnee kevyesti ihan kenelle tahansa, mutta maistuihan se sentään selkeästi habanerolle. Kyllähän tuosta jotenkuten nälkä lähti, mutta halvemmaksi tulee ostaa kaupasta pari halvinta einespurilaista ja kävellä niiden kanssa tabasco-kastiketta sisältävien hyllyjen ohi kassalle. Tulisuuskin saattaa olla kovempi.

Hinta-laatusuhde 1½/5, maku 2/5, tulisuus ½/5, Palvelu 5/5 (oli todella mukava ja ystävällinen tarjoilija Koskarin Amarillossa.)
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Xbow

Lainaus käyttäjältä: tsiutsiu - marraskuu 27, 2011, 02:26:20 ap
Jos saapi lipsua vaihteeksi burgereista muualle niin kiinalaisista ehdottomasti Shanghai rokkaa tällä akselilla. Muu menu on vielä kokeilematta, mutta ainakin Curry ja Kääg potkii oikein hienosti ja maukkaasti. Useampi kymmenen kertaa tullut jo käytyä joten otanta on varmaan tarpeeksi laaja. :P

Omalla toleranssitasolla (ei mikään über-chilipää, mutta "harrastelija") tuo Kääg on ihan reilusti semmosta osastoa että hiki virtaa ja kuuma tulee. Suosittelen.

http://www.shanghai.fi


Juu, tuolla on kääkkejä syöty moneen otteeseen :) Reilun kokoinen annos ja käyttävät myös mausteita, selkeä chilisyyskin annoksessa on. Ei tosiaankaan mikään yybertulinen, mutta sopivan miellyttävä taustachilisyys löytyy kyllä, sekä muitakin mausteita. Tuo murkina on keltaisessa kookos-curry-chili kastikkeessa kananpaloja, ananasta sekä pähkinöitä.
#209 säälittävät 38,61 g
Disclaimer: Mun höpinöitä ei pidä sit ottaa liian vakavasti

Tapani78

Tuo Shangai taitaa olla paikka jota aiemmin kutsuttiin "Pikkukiinalaiseksi"? Olikohan virallinen nimi tuolloin niinkin selkeä kuin Ngyen Cao Su. Tuolloin toimi sellaisessa 3 x 6m tilassa, ovi oli punainen. Mutta taisi tulla niin suosituksi ruokapaikaksi että muutti isompiin tiloihin. Kuitenkin, tuo Kääg ja perus Kanacurry toimivat aina. Joskus on tullut koitettua muita annoksia mutta aina tulee palattua näihin maittaviin annoksiin.

Nepalilainen Katmandu kannattaa käydä kokemassa. Itse en jatkossa isottele tilaamalla "extratulista". Tarjoilija hymyili ystävällisesti ja sanoi "katsotaan mitä voidaan tehdä". Annosta syödessä alkoi Death Burger-takaumat ja punaiset viivat pyörimään silmissä, onneksi oli kunnon jugurtit annoksessa. Pienenä miinuksena hieman sottaiset pöydät, tosin lounasaikaan taisi olla kiirettä.

Nekalan Wanha Tappi on kans hyvä. Jos tilaa burgereita niin kannattaa ottaa lohkoperunoilla tms, mielettömän hyviä isoja kokonaisia pottuja tulee annokseen. Burgerin tulisuus ei ole kovin ätäkkä mutta ei tarvikkaan. Burgeriannos on kokonaisuutena todella hyvä, hakkaa ainakin Zarillon, Sohon sekä Pancho Villan burgerit. Jos haluaa poltetta niin ottakaa siipiä Poppamiehen vihaisella soossilla.

Jos niitä tulisia burgereita haluaa niin nämä jo täällä mielestäni mainitut Jack The Rooster, Roast, Gringos Locos. Tässä järjestyksessä jos tulisuutta mittaillaan. Kannattaa tilailla muitakin kun vain burgereita näistä.

Jahvetti

Gringos Locos (ainakin Lappeenranta) tarjoaa hyvällä palvelulla tarvittaessa hyviä ja hyvinkin tulisia siipiä.
Tämä siis minun "ei niin kovin tuliseen tottunut" mielipide.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

tsiutsiu

Lainaus käyttäjältä: Tapani78 - toukokuu 04, 2012, 20:54:29 ip
Tuo Shangai taitaa olla paikka jota aiemmin kutsuttiin "Pikkukiinalaiseksi"? Olikohan virallinen nimi tuolloin niinkin selkeä kuin Ngyen Cao Su.


Eri paikka on, sijaitsee tosin vastapäätä Nguyen Cao Su:a Tuomiokirkonkadulla.. Lisäksi Shanghaissa kuulemma töissä pikkukiinalaisen vanha kokki yms. "yhtäläisyyksiä" :)

Ihan jees safkaa sieltä pikkukiinalaisestakin saa edelleen, mutta mun makuun Shanghai on silti noista parempi mesta.

Tapani78

Tuosta Grincos Locosin Bisteq De la Muerte- annoksesta: Onko kokemuksia eri kaupunkien Gringos Locosien annoksista? Ainakin mitä lukee täältä niin saa käsityksen että Tampereen annos uppoaisi helpommin kuin Helsingin?
..tai sitten se on miehistä kiinni.