syyskuu 19, 2021, 07:54:54 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


M5Stack-tuotteet chilin kasvatuksessa

Aloittaja -T-, huhtikuu 13, 2021, 14:06:21 ip

« edellinen - seuraava »

-T-

Kotiautomaatiota miettiessä silmään osui silmään M5Stack. Heillä on myös tuotetta automaattiseen kasteluun. Myös Youtubessa löytyi hieman esittelyä ko. tuotteen käyttöönotosta.

Alkujaan etsin vaihtoehtoja ESP32:sten valmiita paketointeja siistimpiin kuoriin kuin paljas piirilevy hyppylankoineen. Haun tuloksena löytyi kuitenkin tuotteita jotka eivät ole missään nimessä halpoja, kun niitä vertaa pelkkiin piirilevyihin. Toisaalta hinnat eivät näytä kuitenkaan muuten kovin suolasilta. Kiinnostaisikin tietää onko joku kasannut noiden avulla vaikka tuota kastelua tai muuta seurantaa/automaatiota?

miiksuli

toukokuu 14, 2021, 18:51:52 ip #1 Viimeisin muokkaus: toukokuu 14, 2021, 18:54:59 ip käyttäjältä miiksuli
Tarviit M5Stack Core2 jossa on vaan tilaa yhdelle pumppu+anturille. Sen voi kasvattaa kahdelle pumppu+anturille M5GO BOTTOM2 lisäosalla. Ihan mielenkiintoisen simppeli idea. Meneekö miten helposti tukkoon jos käyttää orgaanisia lannoitteita... Pitäs olla joku suodatin välissä varmaan. Kahden pumpun setti kokonaisuudessa vajaa 60 euroa. Hinta ei päätä huimaa ainakaan.

Kiva kun tulee sitten laitevika tai user error niin vedet pitkin lattioita ja sulakkeet palaneet jos sähköjohdot siellä lattioilla.