juur ny verän ruisleipää ja habaneroa (ite kasvatettua .. punasta). Sitä ko siivuks ja leivälle .. NAM!!
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: Chilitatti - heinäkuu 07, 2012, 21:17:18 ip
infernochili.net/index.php?page=kasvatus
Lainaus käyttäjältä: .tomppa. - tammikuu 27, 2011, 21:39:05 ip
hmm... mitenköhän menisi alkot sekaisin Suomessa jos kossua myytäisiin 5€litra
Lainaus käyttäjältä: Wolfman - marraskuu 11, 2010, 23:39:17 ipLainaus käyttäjältä: chi_prman - marraskuu 11, 2010, 21:54:45 ip
Eikö meillä Suomessa ole enää käsityö ihmisiä, opetetaanko meillä enää mitään?
On niitä ja opetetaankin, ainakin kaikenlaisia kursseja ja kai jotain jossain koulussakin. Jotkut jopa tekevät itse omat puuhöylänsä http://www.kotiverstas.com/keskustelu/index.php?topic=7128.0 Itse en ihan tuolla tasolla ole vaikka kaikkea tuleekin väkerreltyä, enemmän metallipuolella. Tuolla foorumilla löytyy muuten kovantason osaajia moneen hommaan niin puu kuin metallipuolella, käsityöharrastajalle tutustumisenarvoinen paikka....
Ja tietty sanamukaisesti puusorvi syntyy osaajalta http://www.kotiverstas.com/keskustelu/index.php?topic=101.0
Lainaus käyttäjältä: Venomi - marraskuu 17, 2008, 08:36:20 ap
Jonel Thai. Sapuska on kyllä hieman ylihinnoiteltua mutta plussana kokki tekee kyllä safkan sieltä tulisemmasta päästä pyydettäessä. Ei nyt mitään maata järisyttävän tulista mutta tähän asti tulisin safka mitä Lahden maaperältä olen saanut.