toukokuu 13, 2024, 14:15:17 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

masaiman

OriginAle Darwinian IPA.

suhteellisen kipakkaa tavaraa. IPA:n/bitter alen ystäville suosittelen lämpimästi, muille voi olla jo turhan jyrkkä.

TunturiTiger

Karppaus jatkuu, koska koko perhe on huomannu, että oon sillon paljon säyseempi persoona. Siispä iltapalaksi kanasalaattia ja oikeeta (munasta ja öljystä omin pikku kätösin vatkattua) majoneesia.

masaiman

Kumarran. Meikäläisen yritykset jää usein maksimissaan muutaman viikon pyrähdyksiksi kun keikkatyötä tekee niin monasti on syötävä mitä eteen tulee tai oltava kokonaan ilman. Itsekin huomannut että kun kuuri pitää niin energiaa on huomattavasti enemmän ja yleinen mielentila on positiivisempi. Nyt on tosin ollut muita asioita vetämässä mieltä tummaksi, muttei niistä sen enempää täällä...

LupeKani

St Louis Kriek Lambic ja pannulla paistettua ryynäriä. Aij kun kelpaa.

biblo

Kasvissosekeittoa höystettynä tuoreella inkiväärillä ja nagajauheella.

Jälkkäriksi 1,5l mateeta johon sekoitettu minttua, yrttejä ja tulsia(=pyhäbasilikaa). Makeutettu luomuhunajalla.
"Grow food, not lawns"

Kaltsu

Ensimmäisen työviikon kunniaksi Samuel Smith´s Oatmeal Stout ja kyytipoikana Chivas Regal 12.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

pak

Tynnyrin pesuvettä täälläkin, eli tuota Chivas regalia 12y. Syömäpuolena lämpimiä voileipiä, joissa pakastimen syövereistä löydettyjä chilejä.

masaiman

Lätkäliiga/tuttufrutti-namusia sekä jekku-mad croc:ia

Alko tehdä yks kaks ihan helvetisti mieli jekkubatteryä ja sattumalta jääkaapissa oli pari mad crocia. Pikkujekku löytyy pakkasesta aina... 8)

linker

maaliskuu 19, 2011, 15:50:01 ip #1608 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 19, 2011, 16:15:23 ip käyttäjältä linker
Porsaan ulkofilettä, ja samalla pannulla freesattua Fataliin Aji Cristal- murskaa.
Kermaperunoita, juustopatonkia ja
lisämausteena tätä:
http://euro-east.fi/tuote/32/chilitahna-valkosipulilla-gruzia-360ml



Tuo "Brutopialainen"  chili-valkosipulimössö on melkein yhtä hyvää kuin Chilikaupan Sauhu!
 
(vaimoa käy huomis-aamuna vähän sääliksi)




TunturiTiger

Lohta paistoin chiliöljyllä ja voilla ja siihen ravautin vähän lemon droppia. Lisukkeeks vihreetä salaattia, tzatzikia ja läjä "sipulimössöä". Sipulimössöön tuli sipulirenkaita, valkosipulia ja aji amarillojauhetta, jotka sitten peitettiin bbq hickory- tyyppisellä kastikkeella ja kermalla. Hyvä soosi tolle lohelle!

Hyvä ruoka - isompi maha!

Kaltsu

Siankylkeä valeltuna Longhorn soossilla, aitoa fetaa, sienisalaattia ja huuhteluaineena Lidlin pilsneri. Avot, sopivan kevyt ipari että jaksaa nukkua.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

wille

Chileläistä Maitén Cabernet Sauvignon-punkkua.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Toni.A

Moottoripää punkkua ja muuta mukavaa höystöä.  :P

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

MasaT

Lainaus käyttäjältä: linker - maaliskuu 19, 2011, 15:50:01 ip

lisämausteena tätä:
http://euro-east.fi/tuote/32/chilitahna-valkosipulilla-gruzia-360ml
Tuo "Brutopialainen"  chili-valkosipulimössö on melkein yhtä hyvää kuin Chilikaupan Sauhu!
 
(vaimoa käy huomis-aamuna vähän sääliksi)

Tätä on itse tullut nautittua useampi purkki ja hyvää on!  ;)

chilihardhead.fi

Nagavoissa käristettyä pyttäriä ja menee halvalla wiskillä alas ::)
Älä tee niin kuin minä teen, vaan miten sanon/kirjoitan. Vastuu on silti kuuntelijan/lukijan, vaikka Hämeestä olenkin

Lihamestari

Curry-kanakastiketta!
Annoksen koristelin omenapuusavustetulla Lemo Drop jauheella! :)

Illalliseksi luvassa Cristallikanaa...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

masaiman

maaliskuu 20, 2011, 18:43:08 ip #1616 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 20, 2011, 19:19:22 ip käyttäjältä mattson
Tuli näin sunnuntain kunniaksi kokeiltua muistaakseni ensimmäisen kerran eläessäni paistaa kalaa pannulla.

Tein valkosipulimaustettuja uunilohkoperunoita sekä paistoin leivitettyjä kuhafileitä. Kylkeen kurkkulohkoja ja päälle tzatziki-kermaviilidippi.
Kuhan päälle lemon drop- jauhetta. Täytyy sanoa että kyllä toimii vaikken niin kalasta pidäkään. Tuli syötyä pötsi kireeks.

E: Olihan pieni yllätys, mitä kuha maksaa! Pääsin ton paketin kanssa kotiin ja valmistauduin fileen leivittämiseen niin tulin vasta ensimmäistä kertaa vilkaisseeksi kääreen hintalappua: Pikkasen reilu 300g filee maksoi yli 8 euroa! Minä kun luulin kalaa edulliseksi. Onhan tuo tietysti eri asia kun joku viljelty pullamössölohi mut silti...

E2: Jälkkäriksi Poppamiehen Synkkää salmiakkia. melkosen ärmäkkää tavaraa. Mennään meikäläisen sietokyvyn rajoilla.

Lihamestari

Nyt mänt se Cristallikana ja sen kaverina kierreranskiksia! :)

Lihamestari suosittelee kyseisen tuotteen päälle valkosipulivoinappia! Sopi törkeen hyvin siihen päälle... Nam!!!
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

TunturiTiger

Näemmä paras chili con carne tulee ihan vaan kypsän punasista (tähän aikaan vuodesta pakastetuista, mutta kesällä varmasti tuoreista) jalapenoista. Nyrkillinen voita kattilaan ja jalapenot pakkasesta!

Blade

Liha&Mustapippuri- nuudeleita teräs... korjaan* chilistettynä fataliin NagaMorich-jauheella.