heinäkuu 31, 2021, 11:57:01 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Garbonig

1
vartija olen.
2
Muut harrastukset ja elämä / mistä avatarit?
maaliskuu 16, 2007, 10:31:27 ap
Oma naamahan tuo kai kai on...
3
Edistyneempi chilinkasvatus / Vaihtoehtoisia valaisimia
helmikuu 14, 2007, 09:44:22 ap
Hmmm....Itäväylän Plantagenissa oli Megamanin ilmeisestikin juuri kyseisen polttimon sisältä valaisin tarjouksessa, eli poltin, varjostin ja liitäntäjohto(sokeripalalla). Hintaa taisi olla jtn. 4,95.
EDIT: Paitsi että ei saakkaan.....kävin tänään tarkemmin tutkimassa niin olennaisin eli poltin puuttuu tosta setistä....onpahan vaan hämäävä pakkaus.... :x
4
Mitäh....tykkääkö joku näistä mukamas    :shock:? Itse ostin paketin joku aika sitten Itäkeskuksen cittarista ja poltetta ei ollut ollenkaan, siis aivan nollassa, eli jäljelle jäi nahkean makuinen pieni vihannes paprika :(. No, ehkäpä kyseessä oli jonkin sortin maanantai erä, mukavan oloinenhan tuo muuten olisi jos vain maku sattuisi kohdalleen.
5
Edistyneempi chilinkasvatus / Kuinka vesiviljelyn alkuun
helmikuu 08, 2007, 16:30:59 ip
Jonkin näköinen erillinen ressu/litkusäiliö minne sitten sijoittaa pumpunkin voisi olla hyvä lisä. Mutta melkeinpä suosittelen aloittamaan kokeilut hydroilun saralla yksinkertaisella ämpärihydrolla, http://www.fatalii.net/growing/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=63 , halpaa ja helppoa. Vaikka joka kasvi vaati oman "järjestelmän", niin hinta jää silti melko maltilliseksi ja voipahan kokeilla eri juttujua eri kasveille yksitellen. Ja varsin sopiva sisäkasvatukseen kun vuodon mahdollisuutta ei juuri ole.
6
Näyttäis täältä http://www.coralreef.fi/shop/catalog/product_info.php?cPath=21_36&products_id=401&osCsid=c0aaf2b13d33353e12ba58ae9a988da6 löytyvän aika kohtuu hinnalla tätä honkkareissa yms. myynnissä ollutta halpis pumppua. Ei tosin ole Helsingissä, mutta postihan kulkee.
7
Hyvä konsti on myös ripustaa pumppu roikkumaan narulla ilmaan niin ei pääse resonoimaan pinnoista.  :wink:
8
Edistyneempi chilinkasvatus / Red savina
huhtikuu 27, 2004, 22:06:32 ip
Joo, täytyy itsekin sanoa että nuo Ugandan habat on kyllä aina pelittänyt, ja saatavilla ainakin jo tuossa edellä mainitussa liikkeessä melkein aina. Muistaakseni samaa tavaraa on aika usein myös Itäkeskuksen Citymarketissa. Ja tuntuu kasvavankin kuin tauti, satoa tuli viime vuonna parista puskasta ihan hyvin aika nolla satsaamisella, nyt on useampi kymmentä tainta ikkunalla ja kasvarissa.
9
Hehee....ei voi olla ilmaisematta omaa valo tilannetta tällä hetkellä, on nimittäin aika hyvä tilanne. Pääosin valoa luo 400w suurpainenatriumvalo, sitten on energian säästölamppuja siihen lisäksi(irtos aika halvalla Hong Kongista, 21w lamppuja 4 kpl pyöreesti 17€, valoa irtoo 1200 lumenia á lamppu), ja sitten viellä taimille loisteputki valo, joka on lundia hyllyn alatasossa kiinni niin että sitä saa siirreltyä kohtalaisen kätevästi ylemmäs jos tarvis. Ainoo vika on tosta natikasta lähtevä hillitön hohde joka kantaa ulos asti kohtalaisen kirkkaana :cool: Kohtuullisen halpa systeemi saada hyvät valotehot on ostaa natikka jossa on sisäinen sytytin ja siihen kuristin, sitten ei tarttekkaan muuta kuin e27 kannan ja piuhaa. Tulee halvax ja saa tehoja valaistukseen.