Kiitokset kaikille näin järjestävänkin tahon puolesta. Vähän itseämme kehuenkin, meni kaikki kyllä nappiin.
Chiliä olisi voinut laittaa ruokiin enemmänkin, mutta mentiin varman päälle. Onneksi Poppamiehen sponssilaatikosta löytyi jokunen soossi, sipsi ja majoneesi, jolla sai annokseensa chiliä lisättyä. Ja löytyihän meiltäkin vähän chilisiirappia ja Lemondrop-sitruunahilloa (tämän vuoden Chilin polteessa-lehdestä löytyy ohje).
Kyökkivuoro harmillisesti jätti meidät alkuun vähän keskustelujen ulkopuolelle, mutta mukava puheensorina ohi mennessä aina kuului. Ja kun viimein itsekin päästiin pöytään asti, niin ei siinä hiljaisia hetkiä kyllä ollut. Hyvin uudet sujahtivat vanhojen joukkoon, kun oli yhteinen puheenaihe.
Erityisesti kanansiipisoosi sai kehuja ja luvattiin laittaa resepti jakoon.
Soosi suomeksi sinnepäin ilman määriä: pilkottuja tomaatteja, chilisilppua, valkoviinietikkaa, valkosipulia ja suolaa keitellään jonkin aikaa. Blenderillä sekaisin ja purkkiin. Tämä säilyy jääkapissa kolmisen viikkoa. Kun otetaan käyttöön, lämmitetään (osa), lisätään hunajaa ja voita ja keitellään vähän kasaan. Halutessaan voi laittaa lisää valkosipulia -> uusi blendaus.
Ohessa linkki alkuperäiseen ohjeeseen. Meillä siivet maustettiin ensin Poppamiehen Cajun rubilla, kypsennettiin "papanakoneessa" ja saivat sitten niskaansa Aji Fantasy-pohjaisen soosin. Pöydässä oli samaa soosia, johon oli lisätty pari pientä nagaa.
https://www.everylastbite.com/hot-sauce/
https://www.everylastbite.com/hot-wings/
Chiliä olisi voinut laittaa ruokiin enemmänkin, mutta mentiin varman päälle. Onneksi Poppamiehen sponssilaatikosta löytyi jokunen soossi, sipsi ja majoneesi, jolla sai annokseensa chiliä lisättyä. Ja löytyihän meiltäkin vähän chilisiirappia ja Lemondrop-sitruunahilloa (tämän vuoden Chilin polteessa-lehdestä löytyy ohje).
Kyökkivuoro harmillisesti jätti meidät alkuun vähän keskustelujen ulkopuolelle, mutta mukava puheensorina ohi mennessä aina kuului. Ja kun viimein itsekin päästiin pöytään asti, niin ei siinä hiljaisia hetkiä kyllä ollut. Hyvin uudet sujahtivat vanhojen joukkoon, kun oli yhteinen puheenaihe.
Erityisesti kanansiipisoosi sai kehuja ja luvattiin laittaa resepti jakoon.
Soosi suomeksi sinnepäin ilman määriä: pilkottuja tomaatteja, chilisilppua, valkoviinietikkaa, valkosipulia ja suolaa keitellään jonkin aikaa. Blenderillä sekaisin ja purkkiin. Tämä säilyy jääkapissa kolmisen viikkoa. Kun otetaan käyttöön, lämmitetään (osa), lisätään hunajaa ja voita ja keitellään vähän kasaan. Halutessaan voi laittaa lisää valkosipulia -> uusi blendaus.
Ohessa linkki alkuperäiseen ohjeeseen. Meillä siivet maustettiin ensin Poppamiehen Cajun rubilla, kypsennettiin "papanakoneessa" ja saivat sitten niskaansa Aji Fantasy-pohjaisen soosin. Pöydässä oli samaa soosia, johon oli lisätty pari pientä nagaa.
https://www.everylastbite.com/hot-sauce/
https://www.everylastbite.com/hot-wings/