Habaneroissa on juuri parasta se aromi. Tulisuutta voi taltuttaa hauduttamalla pitkään ja hartaasti.
Mistään ei saa parempaa nachodippiä kuin että pilkkoo kaltatut tomaatit, joukkoon hautumaan kuullotettua sipulia, valkosipulia, pilkottua paprikaa ja lopuksi Caribbean Red Habanero, maun mukaan yksi tai kaksi podia per kattilallinen. Annetaan hautua miedolla lämmöllä. Puolisen tölkillistä olutta antaa ihan uskomattoman säväyksen makuun.
Sokeria (tumma siirappi), suolaa sekä etikkaa viime vaiheessa pikku hiljaa kokeillen, varsinkin sokeri vaatii aikaa liueta ja tulla esiin.
Mistään ei saa parempaa nachodippiä kuin että pilkkoo kaltatut tomaatit, joukkoon hautumaan kuullotettua sipulia, valkosipulia, pilkottua paprikaa ja lopuksi Caribbean Red Habanero, maun mukaan yksi tai kaksi podia per kattilallinen. Annetaan hautua miedolla lämmöllä. Puolisen tölkillistä olutta antaa ihan uskomattoman säväyksen makuun.
Sokeria (tumma siirappi), suolaa sekä etikkaa viime vaiheessa pikku hiljaa kokeillen, varsinkin sokeri vaatii aikaa liueta ja tulla esiin.