joulukuu 11, 2023, 10:36:22 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tammelantori

Aloittaja Whili, toukokuu 20, 2013, 15:44:04 ip

« edellinen - seuraava »

Whili

Lainaus käyttäjältä: Whili - kesäkuu 13, 2019, 08:10:45 ap
Hei. Chilibaari on tulossa Tampereelle Tammelan torille lauantaina 15.6. Ennakkotilauksia otetaan vastaan koska baarin kapasiteetti on rajallinen. Monia erilaisia lajikkeita löytyy. Tervetuloa ostoksille. Terv. Chilikeisari.
Kyllä kannatti käydä   :D 
Nyt on maukasta Juhannusrillattavaa !!

Whili

LainausHei. Chilibaari kurvaa lauantaina 17.8. Tammelan torille Tampereelle. Mukana kattava kokoelma erilaisia chilejä. Myös rocoto grillimakkaraa löytyy sekä erilaisia säilykkeitä. Tervetuloa ostoksille. Terv. Chilikeisari

Whili

Torilla käyty ja maukasta oli !!!   

Whili

LainausHei Tampere ja lähiseutu. Chilibaari tulossa Tammelan torille lauantaina 28.9. Viimeinen kerta tällä kaudella. Tehkää vaikka ennakkot ilauksia koska auton kapasiteetti on rajallinen. Mukana myös herkullista rocoto grillimakkaraa. Sekä maistuvia kipukurkkuja. Nyt on hyvä hetki hankkia talven chilit. Terv. Chilikeisari.

Whili

Vielä kerran tällä kaudella Chilibaari lähtee Tampereelle Tammelan torille lauantaina 26.10. Mukana erilaisia chilejä, kipukurkkuja, rocoto grillimakkaraa, habanero ja chilikurkkuja, chilikeisarin lempeitä viipalekurkkuja, sekä paljon muuta. Nyt kannattaa tulla hakemaan lämpöä talveksi. Terv. Chilikeisari.

Whili

Hei. Chilibaarin nokka lähtee lauantaina 18.7. Tampereelle Tammelan torille aamulla aikaisin klo 5.00. Ennakkotilauksia otetaan vastaan koska kapasiteetti on rajallinen. Tervetuloa torille kaikki vanhat ja myös uudet chilipäät. Terv. Chilikeisari.

sorrii

Käykö keisari koskaan arkisin Tampereen toreilla? ...onkokaan toripäiviä nykyään .. (anteeksi tyhmyyteni)
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Whili

Lainaus käyttäjältä: sorrii - heinäkuu 18, 2020, 11:48:25 apKäykö keisari koskaan arkisin Tampereen toreilla? ...onkokaan toripäiviä nykyään .. (anteeksi tyhmyyteni)
Ei taida olla kannattavaa tulla ainakaan tänne asti. Ehkä lähitoreilla jos on jotain tapahtumia..

Whili

Hei. Chilibaari on taas lauantaina 15.8 Tampereella Tammelan torilla. Tervetuloa ostoksille.

Whili

Lainaus käyttäjältä: Whili - syyskuu 15, 2021, 18:13:02 ipTätä on koko Pirkammaa odottanut !!!!

"Hei ystävät kalliit. Chilibaarilla on aikomus lähteä Tampereelle Tammelan torille lauantaina 18.9.
Makkarat on matkassa myös. Ennakkotilauksia chileistä mielellään koska baarin kapasiteetti on rajallinen. Tervetuloa ostoksille.
Terveisin Chilikeisari.
"


https://www.facebook.com/HeinanPuutarha

Whili

Heinän Pena on jälleen tulossa Chilibaarin kanssa Tammelantorille lauantaina 9.9.
Mukana rocotomakkaraa ja paljon chilejä. Isommat tilaukset kannattaa tehdä sähköpostilla etukäteen.

Whili

Torilla on myös Street food tapahtuma lauantaina ja sunnuntaina

https://www.facebook.com/events/3759337674294519

"Katuruokaa Deluxe Tampereen Tammelantorilla. Tuoksut maailmalta täyttävät torin heti lauantaina aamupäivästä alkaen, grillit käyvät kuumana ja savu kohoaa teltoista. Makea maailmakin saapuu ilahduttamaan niin isoja kuin pieniäkin.
Live-musiikkia molempina päivinä telttakatoksessa. Duo Eyal and Venla esiintyvät lauantaina klo 17 alkaen ja sunnuntai huipentuu musikaalisesti Ben Matthewsin ympärille Tampere International Music Jamin mukaansa tempaavaan esitykseen. Heidän ryhmänsä tekee musikaalisen kattauksen koko sunnuntaiksi, heti klo 11 alkaen."