joulukuu 04, 2023, 02:57:05 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chilifoorumi siirtynyt Chiliyhdistykselle

Aloittaja NPhoBiaz, marraskuu 22, 2017, 10:19:50 ap

« edellinen - seuraava »

NPhoBiaz

Hei foorumilaiset!

Chilifoorumi on siirtynyt Jannelta Chiliyhdistykselle. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että Chiliyhdistyksen väki pyörittää jatkossa foorumia niin teknisesti kuin finansiaalisestikin. Tästä johtuen foorumi saattaa kokea pieniä ulkoasullisia muutoksia, mutta ne eivät vaikuta foorumin käyttöön millään tavalla. Muitakin viihtyvyyteen liittyviä pieniä uudistuksia saatetaan tehdä, jotka kaikki vievät varmasti foorumia vain parempaan ja nykyaikaisempaan suuntaan. Lisäksi käyttäjien toiveita ja ehdotuksia kuunnellaan joka asiassa. :) Voit jättää omat kehitysideasi tänne.

Kuten joku on saattanut jo huomata, on ylläpitorakenteeseen tehty jo muutoksia. Foorumin moderaattoreita on vaihdettu siten, että rivistössä on aktiiviset ja motivoituneet valvojat. Näin varmistetaan keskustelualueen viihtyvyys, käyttäjien ja valvojien välisen kommunikaation sujuvuus, sekä toivottavasti raikas henkäys yleiseen ilmapiiriin. :) Foorumin ylläpidollisissa asioissa yhteyttä voi ottaa minuun, ja häiriötilanteisiin tai yleisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa kehen tahansa valvojaan minut mukaan lukien. Valvojan tunnistaa vihreistä "tähdistä" postauksen yhteydessä: , vihreästä nimestä paikallaolijoiden listassa, sekä "Moderator"-tekstistä.

Suurkiitos Jannelle yli vuosikymmenen työstä Chilifoorumin ja chiliharrastajien eteen! Chiliyhdistys jatkaa tästä. :) :thumbup: