marraskuu 29, 2023, 11:15:13 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Helsingin raflat

Aloittaja theBro, tammikuu 24, 2004, 22:03:49 ip

« edellinen - seuraava »

Ryhis

Social Food testattu. Makkara hyvä, palvelu vielä parempi. Menen toistekin!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Kebabmaniac

Pitkän kohdalleen sopivien askelmerkkien etsinnän jälkeen testattu Pikku Jerusalem Maunulan (suursuon?) vanhalla ostarilla. Totta se on - nyt saa varraslihan ystävä Helsingistä ehtaa shawarmaa jauheliha(valmis)vartaiden sijaan. Lihan maku ja rakenne oli todella kohillaan ja rulla oli sanoisinko riittävän kokoinen. Miinus siitä että rullaan oli tungettu lisäksi ranskalaisia  :o, ensi kerralla pyydän jättämään ne pois.  Pita-versio, johon olisin normaalisti päätynyt, oli loppu mikä indikoisi että sedät jopa tekee pitat itse sen sijaan että tunkisivat lihaa kylmän vakuumipitaleivän sisään ninkun normisuomikepappilassa. Toiminta siis kaikinpuolin asiallista.

Paikka itsessään ei kerää kauneuspisteitä mutta ajaa asiansa. Ensi kerralla tosin paikallasyönnin sijaan tulee noutaja ja säätää kotona tulisuuden kohdalleen + ruokajuomat. Huomioitakoon että koko ostari on vissiin purkutuomion jo saanut (viereen rakennetaan S-market, ylläri...) joten tilaisuus kannattaa käyttää hyväksi pian jos mielii.

Marcos78

Ravintola kolme kaisaa kurvissa, willi väinö ja base keskustassa myy itse tehtyä Pulled Porkkia, tuhtia pubi ruokaa. Olen keitellyt heille kastikkeet: savu chipotlen ja hapaneron. Käykää ihmeessä maistamassa, palautetta voi laittaa vaikka tänne  ;)

Thiikeri

Onks täällä kukaan vielä käynyt mestassa nimeltään The Chili's (Mankkaantie 6)?

Kärsä Babar

Fafa`s on kyllä loistopaikka jos falafel maistuu. Joka kerta siellä kysytään saako chiliä laittaa, mutten ole kyllä aistinut noissa ollenkaan tulisuutta.
Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

Kebabmaniac

Lainaus käyttäjältä: Kärsä Babar - syyskuu 12, 2013, 19:08:34 ip
Fafa`s on kyllä loistopaikka jos falafel maistuu. Joka kerta siellä kysytään saako chiliä laittaa, mutten ole kyllä aistinut noissa ollenkaan tulisuutta.


Komppaan tätä, täällä olen saanut Suomen parasta falafelia (Sörnäisten toimipisteestä).  Viitaten aikaisempaan viestiini Maunulan Pikku Jerusalemista josta sai shawarmaa ja kuulemma vielä parempi falafeleja: nyt on jo myöhäistä, paikka kiinni :(

metsien_mies

Lainaus käyttäjältä: JuhaP - toukokuu 15, 2013, 19:54:07 ip
Gringos Locos is my choise. Ruoka ja palvelu hyvää ja tulisuutta löytyy kovemmallekin miehelle. Kovimmille luvassa t-paita, kuva seinälle ja diplomi.
Bar Basessa on hot wings fire challenge siivet nassuun ja kuva seinälle (ahjo+noutaja)
Amarilossa oon pari kertaa syönyt tulisia ruokia ja olen tykännyt.


Totta. Kävin kokeilemassa plata de la muertea Gringos Locosissa. Söin yli puolet annoksesta mutta sitten homma tyssäsi kuin seinään, ei vaan yksinkertaisesti uponnut enää.

Homejuustosipuli

Rulla yrjönkadulla osottautui päteväksi. Vietnamilaisia riisirullia hyvällä kastilleella. yllättävän riittosia ja kolme rullaa + raskas salaatti kävi mätöstä ja mitä nyt oli, oisko 9€, eli ei mahdoton hinta.

Seppo

Kampin Coloradossa oli aika hyvä joku habanerosoossilla höystetty purilainen. Erinomainen, suorastaan.

Vetsku

Itäkeskuksesta löytyy lounaspaikka nimeltä Särmä (http://www.lounasravintolasarma.fi/fi/), Toyotan myymälän välikerroksesta. Tarjolla on usein  lounaspaikaksi mukavasti maustettua ruokaa ja chilejäkin, enemmän tai vähemmän jalostettuna. Omatekoinen chilikastike on valitettavasti tällä hetkellä loppu...

shp

Käytiin alajaoston voimin testaamassa Eerikinkadulla sijaitsevaa Puebloa, ihan loisto mesta!
Ruokana mehikolaisia pehmeitä tacoja, muutama startteri ja drinkkejä.
Itse söin Carnitasannoksen, eli pitkään kypsytettyä sian niskaa ja oli pirun hyvää, jälkkäriks otettiin nachoja guacamolella, sekin oli loistavaa ja sisälsi oikeasti avokadoa =)
Talon oma habanerokastike oli just sopivan tulista (paitsi bluesmani joutui ihmettelemään oliko siinä chiliä ollenkaan) ja maistuvaa.

http://pueblobar.fi/
:) ;) :D ;D :o 8) ::) :P :-* >:D ^-^
Lisää lärviöitä tekstin perään, ettei mene liian vakavaksi
Failure is always an option, success rarely.

chinkki

Mei Lin Lönrotinkadulla on kelpo sichuanilainen ravintola, joka on autenttinenkin, vaikkakin mapo tofu tehdään possunjauhelihasta perinteisen naudan sijaan. Kumminkin, käyttävät chiliä ja varsinkin sichuanpippuria paljon. Parhaimmillaanhan sichuanilainen ruoka on polttavan chilin ja puuduttavan sichuanpippurin iloinen vuoristorata:) Minusta tämä on parempi kuin Dong Bei Hu.

mikestones

kampin pippuri, hyvä kebab buffet keskustassa. vain 9,70 e, 16 saaakka buffet

huom ei sama kuin eerikijn pippuri

Kebabmaniac

Yllätys yllätys, Döner Harju testattu vasta tänään kun vrt. nimim. Kävin toki jonoa katsomassa jo taannoin. Ei tuo yliviritettyjä odotuksia täytä (odotusaika, hipsterit) vaikka lähinnä Berliiniä mihin suomessa voi Dönerissä päästä, kilpailijoita ei ole. Mutten mene enempää yksityiskohtaisuuksiin ennen kuin testaan pari kertaa lisää. Ruoka _on_ hyvää, mutta kokekaa itse ja päättäkää.  Uutinen sen sijaan on se että pöydissä on setien ihan itse suunnittelemaa chiliöljyä josta ovat ylpeitä- tulivat kertomaan mm. chililajikkeet. Tämä hienoa ! (Mut ei kyllä näillä toleilla tuntunut :)).

PP

Onko kukaan käynyt La Morenassa? Uusi perulainen ravintola, ainoa laatujaan Helsingissä ja varmaan koko maassa. Nytissä kehutaan, ja jutussa mainitaan Rocotojen käyttö ja oikeinlaisten chilien puute tähän aikaan. Osaaminen on ilmeisen kohdallaan.

chinkki

Mahtavaa, kiitos vinkistä PP. Pitää ehdottomasti testata.

PP


chilifellow

Ilouutinen chilipäille! Nyt on alkanut chiliviikot ravintola Cantina West, Kasarmikatu 23, Helsinki.

Menuut on loistavia. Taustatekijöinä Mr. Jukka "Fatalii" Kilpinen ja Suomen Chiliyhdistys ry:n Uudenmaan alajaoston aktiivit.

Kyllä, raaka-aineet ovat erinomaisia, kotimaista tuotantoa Kirkkonummelta. Superfoodia parhaimmillaan. 😋

Lisäinfoa www.chiliyhdistys.fi ja www.cantinawest.net

P.S. Jos Jokeri-fanit saa alea, ni mikseipä myös yhdistysläiset? Hoidetaan etu kuntoon!

😁
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

Vetsku

Lainaus käyttäjältä: chilifellow - heinäkuu 16, 2015, 20:43:02 ip
Ilouutinen chilipäille! Nyt on alkanut chiliviikot ravintola Cantina West, Kasarmikatu 23, Helsinki.

Menuut on loistavia. Taustatekijöinä Mr. Jukka "Fatalii" Kilpinen ja Suomen Chiliyhdistys ry:n Uudenmaan alajaoston aktiivit.

Kyllä, raaka-aineet ovat erinomaisia, kotimaista tuotantoa Kirkkonummelta. Superfoodia parhaimmillaan. 😋

Lisäinfoa www.chiliyhdistys.fi ja www.cantinawest.net

P.S. Jos Jokeri-fanit saa alea, ni mikseipä myös yhdistysläiset? Hoidetaan etu kuntoon!

😁


Hyvä asia pilattu taas jollain halvatun pelleillä, voihan kettu. Muutenhan tuolla olis jopa voinut käydä kesän kiireiden ohessa... ;)

- V.

ps. koska uusmaalaiset on menossa tonne?

Aji Inferno

Vanhan tiedon vahvistus: Henry's Pub Kampin kyljessä tarjoilee yksiä maamme parhaita ja tulisimpia siipiä niin mukaan kuin siellä syötäviksi. Ottakaa XXX-kastike - ja pitäisi toimia. :) 

Testasin tänään Amarillon vuosien jälkeen. Palvelu oli ensiluokkaista ja esim. viinien hinnoittelu hesan keskustan mittarilla todella edullista! Se vain kävi heti ilmi, ettei niillä ole mitään oikeasti tulista. :(  Kokeilin sitten kumminkin laiskuuttani ja uteliaisuuttani purilaista ekstra-savunagalla. Annos oli minulle aika kallis (ilman S-etukorttia). En voi sanoa, että hampurilainen olisi ollut missään nimessä huono. Tulisuutta siinä ei ollut missään mitassa, mutta pihvi oli aika lihaisa ja kokonaisuus ihan syötävä. Ikävä kyllä, esim. Hesburgerilla saa ainakin omaan makuuni ainakin yhtä hyvää puoleen hintaan. No, en ole mikään purilaisten ystävä ylipäätään, eli äskeisen voi suodattaa sen kautta... 

Sitä vain jaksan ihmetellä, miksi "meksikolaisiksi" brändätyissä ravintoloissa Suomessa VOI olla se tilanne, ettei mitään "oikeasti tulista" ole tarjolla, ja että väki melkeinpä yllättyy sellaisen kysymisestä? Ovatko nuo paikat Tyyne ja Teuvo Tampion, perustavisten "näennäiseksoottisia" paikkoja? Vai emmekö me chilin ystävät vain vieraile noissa ja kerro toiveistamme? Kummallista.