toukokuu 11, 2021, 08:05:01 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Zathor

1
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä pelailette
joulukuu 08, 2015, 12:03:59 ip
Insurgency ollut nyt kovassa väännössä ja ensi viikolla pääsee testailemaan Squad Early Accessia (ja näkee onko se mistään kotosin). Eipä pahemmin muuta tule pelailtua, ehkä Rustia? Jos joku sattuu näitä kyseisiä pelejä pelaamaan ja kaipaa peliseuraa niin voi pistää pyyntöä Steamissä meikälle.

Day of the Tentacle Remastered Trailer - Tämä myös kuumottaa, vaikka vähän rahastusta taitaakin olla :)
2
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Lahden raflat
joulukuu 07, 2015, 17:55:33 ip
Suosittelemani paikka sijaitsee Nastolassa, mutta ensi vuoden alusta Nastolakin on Lahtea, tämä siis sallittakoon? Paikan nimi on Ravintola Turkinpippuri ja se löytyy osoitteesta Pekkalantie 20, 15560 Nastola.

Turkinpippurin uudistuttua tuossa jokunen aika sitten (pari vuotta sitten?) sinne tuli tarjontaan kebabeihin "supertulinen kastike", jota ei tietääkseni listoilla mainita. Mikään mahdottoman tulinen kastike ei ole kyseessä, mutta tulisuuden huomaa ja kokemattomalta jampalta safka jää syömättä. Suosittelen tilaamaan myös kebabia ottaessa lisukkeeksi valkosipulikastiketta (tai jotain valkosta juttua se on?), mitä kokki roiskii siihen vielä päälle. Pitäähän kastiketta olla!

Enpä ole Lahden lähistöllä tulisempaa kebabia syönyt. Liha voisi ehkä olla hieman parempaa, mutta hyvää tuokin on. Pizza-onlinen kautta tilaaminen onnistuu myös, mutta vaihtoehtoina on vain mauton/tulinen kastike. Ravintolan muut ruoat ovat muuten melko "pizza/kebab perustasoa".

Onko muilla päivittyneitä hyviä vinkkejä?