Pitkästä aikaa uutta reseptiä:
BlackNaga-Valkosipulimajoneesi
1.Sheikkeriin tai vastaavaan 3dl rypsiöljyä
2. Lisätään 5 viiriäisenmunaa (tai 1 kananmuna)
3. Lisätään n. 0,5tl suolaa, n. 1tl sitruunamehua (purkista)
4. Sauvasekoitinta käytetään turboasetuksella pohjalta alkaen ja nostetaan hitaasti ylös. Tsädääm majoneesia.
5. Maustetaan n. 3/4tl valkosipulijauhetta, sekä 2-3 riisinjyvän verran BlackNagajauhetta. Nämä sekoitetaan lusikalla majoneesiin joka on kaadettu pakasterasiaan.
6. Parasta esim ranskisten dippinä tai muun mättö- tai grilliruuan kera. Kaikkein parhainta seuraavana päivänä mutta voi nauttia heti. Ei säily montaa päivää mutta ei tarvikaan, niin hyvää tämä on.
Nams!
BlackNaga-Valkosipulimajoneesi
1.Sheikkeriin tai vastaavaan 3dl rypsiöljyä
2. Lisätään 5 viiriäisenmunaa (tai 1 kananmuna)
3. Lisätään n. 0,5tl suolaa, n. 1tl sitruunamehua (purkista)
4. Sauvasekoitinta käytetään turboasetuksella pohjalta alkaen ja nostetaan hitaasti ylös. Tsädääm majoneesia.
5. Maustetaan n. 3/4tl valkosipulijauhetta, sekä 2-3 riisinjyvän verran BlackNagajauhetta. Nämä sekoitetaan lusikalla majoneesiin joka on kaadettu pakasterasiaan.
6. Parasta esim ranskisten dippinä tai muun mättö- tai grilliruuan kera. Kaikkein parhainta seuraavana päivänä mutta voi nauttia heti. Ei säily montaa päivää mutta ei tarvikaan, niin hyvää tämä on.
Nams!