kesäkuu 20, 2021, 12:57:53 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Hegezi

181
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Itä-Suomen aluejaosto!
joulukuu 23, 2014, 23:02:57 ip
Meikäläinen liittyy jäseneksi tossa vuoden vaihtuessa(=kukkaron täydentyessä), ja kun tässä Kuopiossa kerran sattuu asustelemaan niin..!
182
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä pelailette
joulukuu 23, 2014, 10:52:35 ap
DA:I on optimoitu hyvin monenlaisille vehkeille. Minecraft-tason graffoillakin se vielä mun rupukoneellani rullaa kiitettävästi (4gt ram ddr2, gtx 550ti, joku i5 quadcore jonka tarkempia speksejä en näin puolen Suomen päästä muista ulkoa) joten propsit tuosta kehittäjälle, ei tartte olla komeinta rautaa että voi ropelluksesta nauttia.

Allekirjoittaneen lomaläppärillä pyörii tällä hetkellä Crusader Kings II. Enpä ole saanut kavereiden kanssa mistään moninpelistä näin kovia nauruja sitten Magicka-aikojen.
183
Tori / Vs: Vaihdetaan / Annetaan Siemeniä
joulukuu 22, 2014, 13:24:03 ip
Paikkakuntana tosiaan Kuopio, anteeksi leväperäisyyteni. Pikkaisen on pitkä iltalenkki tulla sieltä hakemaan :D
184
Tori / Vs: Vaihdetaan / Annetaan Siemeniä
joulukuu 21, 2014, 21:18:42 ip
Hejssan! Köyhä opiskelija tässä kaipailisi muutamaa kappaleta Aji Fantasyn siemeniä Savon suunnalle. Liekköhän kellään aineksia tukea näinkin jalon kasvin kasvatusta? Omia siemeniä ei tällä hetkellä ole vaihdossa antaa kun Lemon Droppia jota taitaa kaikilla pursuta varastot jo muutenkin  ;D
185
Pääasiassa omia kynsiä. Tän ketjun lukeminen nälkäsenä on kyllä yksi itsensäkidutuksen pahimpia muotoja.
186
Hemskutti. Kukaan jossain Kuopion epämääräisessä läheisyydessä vielä käynyt apajia katselemassa? Jalka hieman kaput niin jonkun suorittama etukäteisscouttaus olisi ihan asiaa =)
187
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Frisbeegolf
elokuu 16, 2014, 23:44:12 ip
Kuopiossa on kyllä kys. lajia hyvä harrastella, Petosen hoodeilla oleva Peikonmetsä on allekirjoittaneelta imenyt vesiesteidensä uumeniin jo useammankin tapauksen, ja Niiralaan on tulossa (lue: heittokelpoinen muttei virallisesti auki) 24-röörinen rata joka ollaan jo useampaan otteeseen käyty nakkelemassa. Haastetta löytyy ja kolmisen tuntia siinä touhussa 3-4 äijän porukalla hurahtaa helposti. Viime kerrallapa otin sitten pikkiriikkisen liikaa vauhtia nurmelle ja polvesta venähti nivelside.. 6vko nyt parhaasta kaudesta sivussa :I
188
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Suuri krapulatopic!
elokuu 16, 2014, 23:38:59 ip
Joopa joo. Itse tässä juuri heräilen persdagenin jäljeltä, on taas ollu olot luokkaa infernaalis. Onneksi ei tullut juotua kauheasti makeita iltasella, jääkylmä baileys ja expendables 3 auttaa tähän henkilökohtaseen helvettiin hieman :D
189
Mausteet / Vs: Sriracha chilikastike
huhtikuu 21, 2014, 20:23:37 ip
Soosihyllyn vakiokasvo. Nykykulutus varmaan lähentelee sitä isoa nollaseiskan tönikkää kuussa, ainakin makkaraperunani nykyään maustan ketsupin sijaan kukkokastikkeella.
190
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Suuri krapulatopic!
huhtikuu 15, 2014, 00:14:05 ap
Nyt se on kyllä pakko tähän selitellä tammikuussa koetut Elämäni Karmeimmat Karpelapäivät (tm):
Iltahan tosiaan lähti liikenteeseen siitä kun pari tuntemaani jannua oli inttiin lähössä seuraavana maanantaina joten pitihän se herroille jonkinlaiset läksiäiset pitää että saa jotain muistella siellä aamuihin hajoillessa. Päivällä jo siinä muutamat jallukolat sivistyneesti nautiskeltiin ja ilta oli tasoa vesiputous tequilalla.

Tässä vaiheessa seuraa tekninen muistikuvantyhjennystauko

Seuraava aamu. Kello sätkii seinällä yllättävän kovaa, herään jotain aivan ihmeellistä mönjää naamalla. Puolen tunnin ideoinnin jälkeen tosiaan paljastuu illalla nautitun burgerin ja jallukolan yhdistelmäksi, kyseistä soossendaalenia löyty sitten tottakai takilta ja päiväpeitolta joitten kanssa oltiin sammuttu, ja eihän se seinäkään ollu ihan täysin välttyny vaurioilta. Noh siinäpä sitten vielä varmaan pienessä sievessä menin kamojen kanssa suihkun lattialle istumaan ja itkemään paskaa elämääni, tietämättä myöhemmistä seurauksista.

Kahta tuntia myöhemmin se hissipojan vinkurointi sitten alko. Hörppy vettä ja eikun puhumaan norjaa. Toistelin tätä sekä kokiksen että jaffan kanssa pitkälle iltaan ilman mainittavampaa menestystä, samalla jäätävä hedari tykyttää ja tuntuu että kuparisepät pään sisällä on saanu palkankorotuksen.  Jätkät siinä sohvalla toljotteli Expendablesia ja teki mieli lyödä tärykalvot pahki siitä aakkeli-47:kan paukkeesta. Siinäpä se ilta meni aika lailla samaa tahtia. Yö yllättävän rauhallinen heräämiseen asti, herätti toiveita.

Sitten se surullinen Day 2. Aamulla herään klo 6 kellon tikitykseen ja näyttää ihanku parvekkeella heilus jokin hahmo. Siinä sitten jalkalampun kanssa kattelemaan partsin ovelle sen kukkatelineessä roikkuvan pyyhkeen heiluntaa, ja samantien tulevaa säpsähystä kun joku käy alakerrassa kusella ja laittaa oven kiinni.
Tätä maanpäällistä helvettiä jatku sitten iltayheksään asti hedarilla maustettuna. Siellä sängyn nurkassa peittoon kääriytyneenä kattelen Nalle Puhia töllöstä ja säikähtelen tiikeriä joka kerta.

Viimenen kerta kun tämä jätkä nauttii sitä tequilaks kutsuttua myrkkyä....
191
Wanhaa kunnon Rainbowin kukkamultaa itekin tulee käyteltyä, ja hyvinhän nuo tuossa ikkunalla ovat alkaneet potkiskelemaan. Turpeempaakin ajattelin hommata kunhan tässä joskus saisi aikaiseksi hinata persiinsä Agrimarkettiin asti.