kesäkuu 20, 2021, 13:27:59 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chilitapaaminen Kuopiossa?

Aloittaja Everkistus, marraskuu 30, 2015, 15:10:13 ip

« edellinen - seuraava »

Everkistus

Tein doodlen tästä, laitoin YV:llä. Mielestäni Kettulanlähdentie olisi kätevin paikka, joten pistin sen tuohon paikaksi.

TheTäti

Juu, tapaamispaikka sopii meikäläiselle oikein hyvin. Eipähän tarvitse lähteä minnekään, 😺

Kalakukko

Ajat muuttuvat ja raahasin taimet jo mökille :D

Nyt tulevan viikon aikana asettuu kasvihuone pystyyn ja tämän jälkeen varmaan selviää, että mitä kasvatuksia voi lähteä pois jos lähtee.. ahneena houkuttaa kasvattaa oma viidakko jo :)

Täyttä päivää ja viikonloput sovittu jo heinäkuun puoliväliin asti menoja eli jos joitakuita teistä bongaan, niin taitaa mennä niin et esitän kutsun kurvata omalle chilimaalle päin. Tehokkaampaa istua itse paikoillaan ja juoksuttaa muita!

Hegezi

Morjesta vaan kaikki ja anteeksi, en ole kerennyt töiden ja opiskelun ohella ajattelemaan oikein mitään muuta. Tänään ensimmäistä kertaa viikkoon foorumilla. En uskalla sanoa että pääsisin mihinkään aikaan mitä Doodlessa on, aikataulut elävät joka päivä omaa elämäänsä. Päättäkää keskenänne ja koetan sen jälkeen raivata kys. päivää tyhjemmäksi.

Jomppe

Vastaan pitkälle samalla lailla Hegezin kanssa. Aikataulu muuttui sekavaksi viikon ekan puoliskon, loppuviikko selvästi vapaampaa joten täytin tämän perusteella Doodlen.
Vanhimmat tenavista lämpöää/kuumeessa, toivotaan että kuumeelta itse välttyy :)

TheTäti

toukokuu 23, 2016, 22:09:24 ip #45 Viimeisin muokkaus: toukokuu 23, 2016, 22:13:46 ip käyttäjältä TheTäti
No niin, olisko tuo aika pe klo 17, ja paikka täällä kettulanlahdessa. 🍀. Jos teillä on tulossa taimia jakoon, niin voisi varmaan vinkata tänne mitä olisi tarjolla. Ja sitten kuka niistä olisi kiinnostunut, ettei tarvii turhaa raahata,
Addenum. Tänne saa kyllä tuoda muitakin taimia visitiillle, eli lapset tervetulleitaEverkistus

Mulla ei ole nyt antaa taimia, mutta tuon maistiaisiksi tämän kevään Trinidad Scorpion Moruga Blendiä ja Trepadeira do Werneriä. Taimia voin kyllä vastaanottaa niin monta kuin on vaan luopua, kasvihuone ja viljelypalsta vetää vielä hyvin :)

Huru-ukko

Taimivaihtarit on kätevin tapa vaihtaa myös ötökät.

Trioniska

Lainaus käyttäjältä: Huru-ukko - toukokuu 24, 2016, 09:35:28 ap
Taimivaihtarit on kätevin tapa vaihtaa myös ötökät.


Ellei sijoita suoraan seinänvierustakasvariin ötököiden pariin  ::)
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

Jomppe

Perjantai kello 17 sopii, ja paikkakin hyvä. Täältä Inkilänmäeltä lyhyt pyrähdys ;)

Everkistus

Nonih, tänään sitten nähdään. Otan taas siemenvalikoiman ja minigrippusseja mukaan, voidaan vaihdella jos kiinnostusta löytyy.

Jomppe

Iltapäivällä tavataan, otan myös muutaman siemenpussin mukaan vaihtareihin/annettavaksi :)

Jomppe

Kiitokset osanottajille ja emännälle ;) Oli mukava saada naamat nimimerkkien taakse, ja kiitos Everkistus maistiaisista! :)

TheTäti

Kiitokset vaan osallistujille, myös livenä nähty Avatar kiittää mukavasta seurasta. Seuraavaa chilimiittiä suunniteltiin kesän loppuun, ja ajatuksena oli pitää  chili nyyttikestit. :chili: ;)

Everkistus

Kiitokset täältä kans emännälle tarjoamisista ja taimista, oli mukava tavata kummatkin. Syksylläpä nähdään taas uudelleen näillä näkymin.

Jomppe

Meinaatteko, että odottelemme syksyyn asti? ;) :-*

TheTäti

Nostetaan tätä vähän ylöspäin,
Eli alku syksy lähestyy ja aika pohtia tapaamisaika. Meikäläisen parveke olisi tarjolla tapaamiseen, jos nyt mahdutaan erittäin rönsyilevien rocatojen vällin😀 Paria lukuunottamatta eivät kyllä ehti satoa tuottaa...mutta tosi kauniita kukkia.
Antakaa jotain aikaraameja koska vois tai sovi tavata,  niin laitan sen pohjalta Doodle kyselyn auki. Meikä on Tampereella kattinäyttelyysä 4.9 ja sitä ennen työyksikön vuosijuhlassa 2.9. mutta muuten kaikki arkipäivien illat ja viikonlopun päivä ajat Ok.
Ja paikalle saa pyytää muitakin chilihifistejä, jotka ei ehkä foorumia seuraa.

Jomppe

Vaikka aikaa ei täällä foorumilla nykyisin ole hengailla, niin mulle sopii kuitenkin milloin tahansa.
Kun saatte kursittua aikaraameja kasaan, niin paiskatkaa yv:llä. Tulee kännykkään suoraan ilmoitus saapuneesta viestistä.
:)

Everkistus

Olisiko syyskuun puolenvälin paikkeilla? Ensi viikonloppu on piakkoin, 10.9 on taas häät joten kummatkin viikonloput ovat poissuljettuja. Viikollakin tosin sopii jos sellainen järjestyy.