Ruoanlaitto ja ravintolat => Ravintolat ja ruokapaikat => Aiheen aloitti: Janne - tammikuu 09, 2004, 13:59:01 ip

Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne - tammikuu 09, 2004, 13:59:01 ip
olisko hyvä jakaa ravintolat kaupungeittain omiin viestiketjuihinsa?

Tässä vaikka eka:

Pancho Villa, Tammelan Puistokatu
Rautatienkadulla muinoin sijainneen Mexasin manttelinperijä, mielestäni kaupungit parhaat hampurilaiset. Listalla texmexiä ihan tavalliseen texmexraflatyyliin.
Ei kovin tulista mutta maukasta ja isot annokset! Löytyy ainakin ajoittain myös chiliolutta, jossa pullossa lilluu serrano tms. vihreä chili. Miinuksena muuten niin mainioiden kuorineen tehtyjen lohkoperunoiden säännönmukainen paistaminen grillihiiliä muistuttaviksi.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Timo - tammikuu 09, 2004, 16:06:12 ip
Tosiaan, Pancho on yleensä hinta/laatusuhteeltaan mainio. Pientä miinusta tulee kyllä siitä että sapuskan taso tuppaa hieman vaihtelemaan, riippuuko sitten siitä kuka siellä on kokkaamassa. Voisivat myöskin hankkia pöytään paremmat chilisoosit kuin normi/mild -Tabascot

Toinen palkitseva paikka on Tammelantorin etelälaidalla oleva Ragu's. Malesialaista ruokaa, lähinnä siis wokkia. Hinta/annoskoko myöskin kohdallaan ja jos ei mausteet muuten riitä, Ragu kyllä tuo pöytään kupillisen chilihilloa... (sambal oelekia?)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Gekko - tammikuu 09, 2004, 16:40:16 ip
Ääni Ragulle! Mainio paikka ja hyvä palvelu.

Erittäin maistuvaa intialaista sapuskaa kohtuuhinnalla saa myös Koskarin Star & Moonlightista, paikka tosin on pieni eikä ehkä puitteiltaan yhtä elegantti kuin Ragu´s.

Lisäksi Thai & Laos -ravintolassa ruoka on maukasta, ja etenkin laoslainen menu myös normaalia tulisemmin maustettua. Hinnat tosin ovat tyyriimmät.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Wiski - tammikuu 09, 2004, 17:17:17 ip
Itse tykkään myös thai & laoksesta. Välillä annoksiin tulee kokonaisia thai chilejä, ja ovat perkuleen tulisia.. Tosin ne taitavat olla lähinnä koristeeksi ;)

Koskarin Golden Rose on myös yksi suosikki lounaspaikoistani. Pöydistä löytyy kohtuu valikoimat chilikastikkeita, joista ainakin yksi merkki on kohtuullisen tulista.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: dash - tammikuu 10, 2004, 17:18:24 ip
Tässä muutama lisää...

Bodega Salud, Tuomiokirkonkatu 19: Todella hyvä espanjalainen ravintola. Hintataso on melko korkea. Ruoat maukkaita, mutta tulisuutta hakeva suuntaa johonkin muualle.

The Grill, Frenckelin aukio: Uusi ravintola, jossa painotus nimensä mukaan erilaisissa grilliruoissa. Ruoat hyviä ja kohtuu hintaisia. Annoksen (Latino grill) mukana tullut salsa oli lähinnä vitsi. Muutenkaan ruoissa ei ollut tulisuutta nimeksikään. Viinit ehkä jopa normaalia kalliimpia ja avajaisviikolla puolet listalla olevista olivat loppu.

Panimoravintola Plevna, Itäinenkatu 8: Saksalaistyyppinen olutravintola. Ruoka-annokset suuria, edullisia ja maukkaita. Ei tulisuutta.

Myllärit, Åkerlundinkatu 4: Hyvä perusravintola. Hintataso melko korkea. Ei tulisuutta.

El Toro, Tuomiokirkonkatu 19: Normaali ketjuravintola. Ruoat ok. Ei tulisuutta.

Il Forno, Itäinen katu 9-13, Siperia: Italialainen keittiö. Pizzat & pastat edullisia ja hyviä. Muuten normaalit ravintolahinnat. Ei tulisuutta.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Tepi - tammikuu 12, 2004, 09:01:35 ap
Asustelen täällä pohjoisessa, mutta Tre:llä tulee aika tiheään
käytyä työasioissa. Siinä Teatteri Ravintolan rakennuksessa on joku pieni "seinä-grilli" (pienin, ja parhaiten piilotettu grilli mitä olen ikinä nähnyt)
...en muista sen nimeä, mutta listalta löytyy kuitenkin "Super Chili Hot Dog"...ja on muuten nimensä veroinen!!!
:p...kantsii  maistaa vaikka aamuyöstä taksia odotellessa  :D
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Wiski - tammikuu 18, 2004, 15:27:32 ip
Hook! Loistavaa, tulista, ja rasvaista ruokaa :) Siivet suicide kastikkeella on jo sen verran tulista, että tulee otettua extra hot useammin.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Gekko - tammikuu 19, 2004, 11:01:14 ap
Jep, Hookin suicide ei koskaan ole syömättä jäänyt (monilta muilta kyllä), mutta rehellisesti sanottuna extra hot on kyllä huomattavasti inhimillisempää chilifriikillekin.  :p
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: dash - helmikuu 05, 2004, 21:13:52 ip
Lisätään taas muutama:

Classic American Diner: Kallien ja kieltämättä paras hampurilainen (Route 66 Chili Burger), mitä olen syönyt. Tosin chili sanan olisi voinut jättää nimestä pois.

Telakka: En odottanut Telakan ruoalta paljon, mutta annos oli ilonen yllätys. Edullinen hintataso. Iso miinus siitä, ettei savutonta aluetta ollut ja suurin osa asiakkaista tupakoi.

Täytyypä käydä jossain välissä testaamassa tuo Hookin suicide-kastike. Kiitoksia jo etukäteen vinkistä  :p
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: markus - helmikuu 24, 2004, 10:51:32 ap
Eihän se route 66 chili burger mikään tulinen ole, mutta käsittääkseni se chili viittaa tässä tapauksessa hampurilaisessa olevaan 'jauhelihakastikkeeseen'. Sitäkin ainakin joskus chiliksi kutsutaan ihan ilman että olisi erityisen tulista. On kyllä erittäin hyvä hampurilainen. Jos ei paras niin ehdottomasti top 3:ssa.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Wiski - helmikuu 24, 2004, 13:23:18 ip
Juu jenkeissähän chili tarkoittaa sitä ruokaa, joka ei välttämättä ole lainkaan tulista. Vastakohtana ovat sitten "four alarmer" chilit, joissa saattaa olla habaneroakin mukana.

Uutena Tampereen ravintolana Hervannan Poncho.. Sieltä saa hot wingsejä, mutta vaan kahdella tulisuusasteella. Niistä tulisempi "hot" oli ihan OK, mutta ei lähelläkään Hookin suicideä.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Gekko - helmikuu 24, 2004, 14:15:49 ip
Lainaus käyttäjältä: "Wiski"Uutena Tampereen ravintolana Hervannan Poncho

Onkos tuolla Poncholla mitään yhteyksiä siihen "vanhaan" Hervannan Ponchoon? Muistaakseni siellä oli maukasta pöperöä aikoinaan...[/color]
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Baas 009 - maaliskuu 07, 2004, 21:29:14 ip
Classic american diner (tunnetaan paremmin lyhemmin pelkällä American diner-nimellä) on kyllä aivan ehdoton kuningas hampurilaisissa tai ainakin niiden koossa. Pancho villassakin ihan hyviä hamppareita ja ainakaan ranskisten määrässä ei ole valittamista, ~195cm ja ~95kg kaverini aikanaan totesi ettei ole koskaan saanut syötyä kaikkea mitä isossa annoksessa tulee. Tällainen 170cm hukkapätkä oli kyllä jo pienestäkin annoksesta täyteen tungettu.

American dinerissa tempaisin Cheddar jalopeno burgerin ja ei ainakaan jalopenon siivuissa pihistelty, näytti siltä että oli siivutettu suunnilleen 3 kokonaista hedelmää (säilykemallia tosin) hampparin väliin. Tuolla määrällä ainakin minulle alkaa potkua löytyä tarpeeksi. Muutenkin ihan maukasta tavaraa ja annoskoko riittää isommallekin miehelle.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Timo - maaliskuu 08, 2004, 12:54:22 ip
Jees, tuli käytyä testaamassa Hookin siipisetit. Neljän hengen setti oluineen 39e (sipulirenkaita, paneroituja kanapaloja, yhteensä 60 siipeä) eli voisi väittää hinta-laatusuhteen olevan kohdallaan. :)

Ja extra hot -soosilla oli juurikin passelin tulista...
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: theme - maaliskuu 11, 2004, 21:53:49 ip
Jos tampereen kiinalaisista ruokapaikoista on kyse niin ehdottomasti suosittelen Aleksanterinkatun (32 tai 34) Nguyen Cao Su kiinalaista ravintolaa...
Sisätiloiltaan se on pieni, mutta ruoka sitäkin herkullisempaa. Kuuluu lounasravintola suosikkeihin ja hinnat eivät päätä huimaa. Voit _noutaa_ ruuan, niin sen saa hieman edullisemmin. Tulisuus vaihtelee hieman "kokista" riippuen.

++ Teme
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Timo - toukokuu 07, 2004, 09:40:36 ap
Eilen tuli taas suoritettua jokavuotinen pyhiinvaellusmatka Coussiccaan, joka lienee Tampereen vanhin ruokaravintola. Siellä tuli taas muistui mieleen kuinka perkuleen hyvää perinteinen pihvi voi olla :cool: 200g suussasulavaa, juuri sopivan mediumia sisäfilettä, maustevoita, gratinoitua perunasosetta...

Nälkähän tässä taas tuli :)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Pete - kesäkuu 17, 2004, 16:35:29 ip
Ei ollut mikään suositeltava tuo Hookin suiside. Ei juurikaan tulinen, enempi etikkainen ja kehno syödä noita paksussa ketsupissa uivia siipiä. Tiedä oliko kokilla huono päivä vai mistä moinen
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Timo - kesäkuu 17, 2004, 17:29:31 ip
Mullakin tuo suicide oli viime sunnuntaina jonkinasteinen pettymys, samaan sävyyn kuin Petellä. Kannattanee siis pysyä extra hotissa jos siipiä himoitsee.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Woland - heinäkuu 06, 2004, 19:50:18 ip
Lainaus käyttäjältä: "Timo"Mullakin tuo suicide oli viime sunnuntaina jonkinasteinen pettymys, samaan sävyyn kuin Petellä. Kannattanee siis pysyä extra hotissa jos siipiä himoitsee.


Kuulin juttua, että niillä olisi ollut ainakin viime kuun alkupuolella ongelmia saada tuohon suicideen yleensä käytettyä maustetta. Voi johtua siitäkin laimea maku.[/color]
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: eesau - heinäkuu 22, 2004, 13:28:09 ip
Intialainen ravintola Swagath, Tuomiokirkonkatu 40, tarjoaa ruokaa kolmella tulisuusasteella joista tulisin on ainakin kasvisruokien kohdalla aikas tulinen, hikeä pukkaa jo parin suupalan jälkeen. Liharuokia syövät ystäväni ovat kehuneet myös liha-annoksia riittävän tulisiksi. Suosittelen!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Juurakko - heinäkuu 28, 2004, 22:22:59 ip
Thaimaalaisen ruoan ystäville suosittelen käyntiä Hämeenkadun Thaina khonissa. Osoite tais olla Hämeenkatu 31.

Hinta-laatu-annoskoko kohdallaan. Listan tulisimmat sapuskat ovat maustettu joko punaisella tai vihreällä currytahnalla (ja kukaan ei sitten sotke tätä currya siihen keltaiseen kanamausteeseen). Tiettyjen annosten kookosmaitoliemi pehmentää ja pyöristää makuelämystä ja pöydässä oleva jasmiiniriisikulho tullaan täyttämään, jos se sattuu pääsemään tyhjäksi.

Ruokalistassa on myös merkitty ruokien tulisuusaste. Tulisuus ei kuitenkaan ole annoksissa vakio, sillä pystyin ilman ongelmia syömään listan tulisimman häränsuikaleannoksen, mutta parin kuukauden päästä sain saman annoksen irvistellen ja hikoillen juuri ja juuri syötyä.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - heinäkuu 29, 2004, 15:31:49 ip
Lainaus käyttäjältä: "Guest"Kuulin juttua, että niillä olisi ollut ainakin viime kuun alkupuolella ongelmia saada tuohon suicideen yleensä käytettyä maustetta. Voi johtua siitäkin laimea maku.

Tuli käytyä viimeviikonloppuna Hookissa ja tarjoilija vakuutti että suicide on sitä vanhaa kunnon suicideä. Siitä huolimatta oli pikkainen pettymys, ei omaan suuhuni tarpeeksi tulista ja ennenkaikkea ällöttävän makeaa.[/color]
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: pilvipupu - tammikuu 12, 2005, 11:58:07 ap
Sitten vielä sais listattuna ne ravintolat mistä saa kunnon kasvisruokaa tulisuudella höystettynä!  :)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Jupe56 - tammikuu 13, 2005, 23:32:41 ip
Tuosta hookista tuli mieleeni että eikö kukaan ole käynyt Siipiveikoilla ( Aleksanterinkatu 26)  Sieltä ei kylläkään juuri muuta saa kun siipiä. Ainakin omaan suuhuni tuo XXXhot on jo aika tulista, kyllä se alas menee mutta hikeä pukkaa.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Os2 - tammikuu 16, 2005, 22:09:48 ip
Lainaus käyttäjältä: "Gekko"Onkos tuolla Poncholla mitään yhteyksiä siihen "vanhaan" Hervannan Ponchoon? Muistaakseni siellä oli maukasta pöperöä aikoinaan...


ei ole muuta yhteyttä kuin nimi (tuli meinaan olutua rakentamassa sitä kun paloasema muutti muualle) elikkä on täysin eri pitäjät jotka ottivat tutun nimen käyttöön kun oli mahdollista. ruoka on kyllä ihan mukavaa syötävää.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: miau. - maaliskuu 04, 2005, 14:23:05 ip
jos kiinalaisesta tykkä niin satakunnankadulla on pienenpieni kiinalainen rafla, oisko 4 pöytää. ja sikahalpaa! aivan tajuttoman iso kasvisruoka oli viimex kun kävin 2,5 e!! ni on kai siellä sitä sweet chili -sokerisoosiakin..=)
tulista ruokaa en ole tampereelta vielä löytänyt. tossa oli hyviä vinkkejä.olen kyllä kasvissyöjä että se vähän rajottaa..mutta chilit ovat luojan kiitos kasviksia :D
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: miau. - maaliskuu 04, 2005, 14:23:52 ip
niin se rafla on siinä ihan anttilan kohdalla about, en muista nimee, vieressä joku seksibaari=)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Os2 - maaliskuu 04, 2005, 19:42:44 ip
kyllä toi Hook:in x-hot taas parit hikipisarat kirvoitti ja hyvää oli, pitäisi varmaan kätydä useammin ja uskaltautua suicide testaamaan :)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Jalmari - maaliskuu 31, 2005, 00:36:10 ap
Siipiweikot ja XX-Hot pieksee Hookin. Palan painikkeeksi Bloody Hell- shotti...
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kataman - huhtikuu 05, 2005, 15:01:44 ip
Testasin Satakunnankadun Pancho Villassa Macho Mexicanon (riisiä+liha/kasvismuhennosta ym.), johon voi valita tulisuuden asteikolla 1-5. Tulisuudet 4&5 sisältävät maistuvaa Habanero-kastiketta. Tarjoilija kävi pari kertaa varmistamassa että annos varmasti on mieleinen. :)

5-tulisuudella annos lämmittikin kivasti. Riisiä oli turhan tuhdisti minulle eli piisaisi isompaankin nälkään... Kaveri söi saman annoksen 3-tulisuudella ja totesi että annoksen koostumus oli liian löysä ja vaikea syödä, ilmeisesti ranskankermaa ja guacamolea oli kipattu liikaa annokseen.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Timo - huhtikuu 05, 2005, 16:07:56 ip
Hookin sivuilla on näköjään maininta että paikka on suljettu toistaiseksi tulipalon takia.. perkuta, olisi siipi jos toinenkin maistunut  :(
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Gekko - huhtikuu 05, 2005, 18:04:11 ip
Lainaus käyttäjältä: "Timo"Hookin sivuilla on näköjään maininta että paikka on suljettu toistaiseksi tulipalon takia.. perkuta, olisi siipi jos toinenkin maistunut  :(

Sisäpiirin tietoa... Kokki oli kehitellyt _oikeasti_ tulisen siipikastikkeen!   :lol:
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mikko - heinäkuu 11, 2005, 16:09:25 ip
Tulihan sitten käytyä syömässä tuo aiemmin mainittu Pancho Villan "Macho Mexicano" tulisuusasteella 5.

Ja olihan se tulista notta sano, tulisinta pöperöä mitä mistään suomen raflasta olen tähänmennessä saanut. Annoksen päällä oli puolikas habanero ja tomaattisoossiin oli hapsua sotkettu oikein urakalla.
Meinas näin kuumana päivänä pikkasen alkaa hikeä pukkaamaan naamariin :)
Riisiä oli taas omasta mielestäni liian vähän ja liha oli tillilihan kaltaista mössöä, tuskinpa tuota tulee toista kertaa maistettua, mutta olipahan kerrankin ihan tarpeeksi tulista omille makuhermoille.

Epäilen että tämänkin annoksen tulisuusaste saattaa vaihdella kokin ja käytettävissä olevien hapsujen laadun mukaan.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Anonymous - syyskuu 03, 2005, 22:32:37 ip
Swagath on täällä mainittukin jo. Kävin siellä tänään vähän krapulaisena syömässä murgh chilliä, max. tulisena tietenkin. Annoksessa tuli yllättäen kokonaisia kuivattuja cayennejä, ja pitkästä aikaa tuli hikoiltua oikein kunnolla. Otin raithaa mukaan vähän vilvoittamaan, suosittelen.

Amarillon habanerotasku (vai mikähän sen annoksen nimi nyt olikaan) tuli kanssa testattua hiljattain, ja tulihan siinä joo semmonen kulho habanerolla terästettyä dippiä. Oli tulista, ja hyvää.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Os2 - syyskuu 11, 2005, 18:30:42 ip
Tuli itsekkin toi Swagath:in  Murgh chili testattua (tulisimpana tietenkin) pientä hikoilua poskipäihin aiheutti mutta ei nyt mitään lähelläkään tappotulista ollut  :wink:  Mikäli intialainen maistuu niin suosittelen lämpimästi , hintataso on kohtuullinen ja tyhjin vatsoin ei tarvitse poistua. Ne kuivatut cayennet kun saisi vielä vaihdettua tuoreisiin  :twisted:  isäukko maistoi kanssa hieman tuota kanaa ja väitti ettei sovellu ihmiselle tulisuutensa puolesta. mikäli ei ole paatunut chilipää niin voi tehdä mieli päästää pari rumaa sanaa syödessä/hikoillessa eli rohkeasti kokeilemaan :)
Otsikko: Nanda Devi. Näsilinnankatu 17
Kirjoitti: tso - joulukuu 01, 2005, 17:45:46 ip
Nanda Devi tuli testattua viime viikolla.

Samaa tuttua tavaraa mitä Swagath ja Indian part aikaisemmin.
Sama omistaja ainakin http://www.huviopas.net/tampere/a_nandadevi_1.php
mukaan ja Swagathista tuttu tarjoilija tulikin heti vastaan.

Inkkaripaikka onkin puuttunut tältä suunnalta Tamperetta. Jotenkin parhaat fiilarit on tulleet kuitenkin Indian Partista, hämyinen ja pieni paikka.

Jotenkin jäi semmoinen tuntuma että Swagathin kokki tekee ruokalajit paremmin, mutta Nanda Devissä on paremmat puitteet.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mikko - joulukuu 12, 2005, 15:36:11 ip
Star & Moonlightin kokki on viimeaikoina tulistanut annoksiaan (IMHO) ja tehnyt mukavan lämmittäviä pöperöitä, pelkästään lounasta tullut syötyä ja noista kana on tulisempaa kuin possu.
Tosin vastaavasti minttukastike on hävinnyt kokonaan johonkin, ennen sitä oli ainakin salaatin päällä, mutta ei ole vähäänaikaan näkynyt.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Os2 - joulukuu 12, 2005, 16:39:34 ip
Tuli sunnuntaina käytyä antikassa (kreikkalainen rafla, väinölänkadulla tammelassa). Ei sitä taas muistanutkaan miten suloiselta sisäfilepihvit metsäsienikastikkeessa maistuvat. Suosittelen kaikille jos kunnon pihviä kaipaa.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne - joulukuu 23, 2005, 14:05:40 ip
En ole vielä käynyt mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa:

http://www.esperanza.fi/

mahtaako Suomessa muita meksikolaisravintoloita edes olla?
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: ilmr - joulukuu 23, 2005, 14:59:58 ip
Ainakin Helsingin Mexicanaa (est 1986) mainostetaan suomen vanhimpana sellaisena.. ei kyl hirveästi taida löytyä paikkoja johon ei kuulu tex- etuliitettä.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne (as guest) - joulukuu 30, 2005, 14:02:37 ip
Esperanza testattu.
Annokset sinänsä maukkaita ja ruokalista mielenkiintoinen mutta tulisuutta ei nimeksikään. Ei siis _yhtään_, ei pienintäkään lämmöntunnetta. Lisäksi annokset mitoitettu kooltaan riisitautiselle pygmille. Harmillista.
Kehuivat vielä jossain tequilavalikoimaansa, joka keskivertoraflaan verrattuna onkin mainio. Ikävä kyllä listalla ei ole ainoatakaan puhdasta agavetislettä ja vain 2 kelvollista mixtoa (eli väh. 51% agavea ja loput muuta neutraalia tislettä). Loput ihan peruskuraa, sauzaa, jose cuervoa ja sierraa.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - toukokuu 05, 2006, 15:25:19 ip
Pancho Villan uusitulle ruokalistalle on näemmä ilmestynyt "Hot Hot" ja "Hot Hot Kana" hampparit, listan mukaan sisältävät habanero pyrettä.. ei valitettavasti tullut maistettua, mutta enskerralla sitten.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: AM - toukokuu 05, 2006, 21:05:57 ip
Pakkohan se oli käydä heti maistamassa, kun mainostit :D  Aikas hyvää. Kokki ei ollut säästellyt habanero-soossin kanssa. Tälläiselle kohtuullisen kokemattomalle, lähinnä jalapenoja purkista syöneelle aika eksoottinen kokemus. Olo ruuan jälkeen oli samanlainen kun olisi käynyt heittämässä 10km juoksulenkin ja siihen päälle ollut saunassa. Erittäin rentouttavaa siis :)  ...ottaen humioon, että ensimmäisen haukun jälkeen ajatteli kuolevansa jos syö koko hampurilaisen. Kannattaa kokeilla!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne - toukokuu 19, 2006, 23:33:06 ip
Pancho Villan habaneropurilainen myös testattu, ei mitään maata järisyttävän tulista mutta erinomaisen hyvää kylläkin!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - toukokuu 26, 2006, 22:42:16 ip
Juu eipä ollut hapsu purilainen niin hyvä kun oletin, mutta kyllä siinä habanero maistui mikä sinänsä on jo ihan positiivinen asia. Itselleni osui annos jossa tuota hapsu pyrettä oli (liian) pieni pläntti keskellä purilaista.
Normi chiliburgeri on parempi, vaikkakaan ei tulinen.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Ona P - kesäkuu 05, 2006, 19:44:55 ip
Hookissa olen käyny kerran joitain vuosia sitten.
Taitaa olla kaikille aikasen tuttu paikka. Otin jotain keskitason tulista ja muistaakseni toi jo hikipisarat otsalle.
Meinasin ottaa sitä tulisinta mutta kaveri varoitteli.
Yleensä joka paikassa kun tulista ottaa ni on se enintään kusista. Siellä oli kyl hyvät ruuat ja tulisuus ihan sen mukasta mitä lupas. Jos oikein muistan. Krapulan poisti. :twisted:
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: tknummelin - kesäkuu 07, 2006, 11:04:45 ap
Kävin Hevalissa, Arkkitehdinkatu 9. Siellä Hervannan perukoillahan se on. Tilasin tulisen rullakebabin, kun sanottiin, että se "suattaa vähän lämmittää". Ja näin teki  :shock: Pienenpientä habasilppua oli sisällä. Kaksi ruokailukertaa vaadittiin koko pötkön poistamiseen, ja persus muisti ruokailusession vielä kahden päivän päästäkin  :oops:
Otsikko: ...
Kirjoitti: Ona P - kesäkuu 07, 2006, 11:15:51 ap
Mikäköhä helvetillinen "mauste" nois Mama's katkarapu nuudeleis on?
Ku tuottaa hikipisarat ja poltteen niin sisään mennes ku ulos tulles. (yleensä otan avopuolison chilit itelle ja hän jättää laittamatta eli mulle tuplat)
Yleensä ku otsaan alkaa ilmestyä pisaroita ni tietää et tulisuus on kohallaan. Mutta noissa se on ulos tulles sama... (ei nyt liittyny ravintoloihin juuri mitenkään mut pani mietityttee) :roll:
Mut jos jostain saa oikeesti tulista ja hyvää ruokaa ni melkeenpä mielestäni sen takia kannattaa mennä kaupunkiin.
Otsikko: Re: ...
Kirjoitti: Amd - kesäkuu 10, 2006, 21:44:23 ip
noista nuudeleista on juttua täällä, hakuun laitat mama's tms ni johan luulis löytyvän.tiukkoja ovat.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Outi - heinäkuu 23, 2006, 17:03:06 ip
Käytiin vasta Treella ja asioitiin raflassa nimeltä New york. Avomies tilasi hampurilaisen nimeltä Empire State Burger. Oli korkeampi kuin Heinz ketsuppipurkki. En osaa siitä sen enempää sanoa, mutta mun Surf&Turf -annos oli IHANA! Mikä olisi parempaa kuin naudan (ulko?) filepihvi. Mediumina tietty. Osasivat muuten paistaa sen oikein.

Ei kuulunut nyt kategoriaan tuliset ruuat, mutta Kajaanin kökköpaikkoihin tottuneena olin positiivisesti yllättynyt.

Kyllä ruoka tekee onnelliseksi.  :)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Jonni - heinäkuu 25, 2006, 17:40:53 ip
Pancho Villan erikoisburgeri HotHot tuli testattua, 12e, ja habaneropyrettä koko sämpylän matkalta, joten hikeä pukkas mukavasti.

Vähän hintava hinta/laatu, mutta kerrankin oli mukavasti lämpöä.

T: Jonni
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - syyskuu 02, 2006, 21:22:47 ip
Napoliin on kuulemma tulossa pizza jossa on habanero viipaleita päällä, enpä tosin tiedä koska, tuli vaan sivukorvalla kuultua kun viimeksi kävin siellä syömässä.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Wiski - marraskuu 26, 2006, 21:04:51 ip
Söin äsken Napolin habapizzan. Pizzassa oli päällä 7 kokonaista hapsua kantoineen päivineen, ihan kohtuu tulisia.  Haban maku selvästi esillä ja hikeäkin pukkasi ihan kohtuullisesti. Ehdottomasti kokelemisen arvoista.

Mielummin ottaisin nuo habat pilkottuina, nyt niitä joutui vähän leikkelemään ja sijoittelemaan ympäri pizzaa tasaisempaa poltetta varten.

Tampereellahan on oikea haba-boomi aluillaan. Amarillosta saa yyberhyvää habadippiä ja Napolista habapizzaa. Vielä kun joku alkaisi myymään habashotteja, niille voisi löytyä kysyntää!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: -?- - marraskuu 26, 2006, 22:17:17 ip
Pizzpala grillillä saa nykyään chili burgeria ja habanero hot dogia
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: stkr - joulukuu 28, 2006, 22:36:28 ip
Lainaus käyttäjältä: "Wiski"Söin äsken Napolin habapizzan. Pizzassa oli päällä 7 kokonaista hapsua kantoineen päivineen, ihan kohtuu tulisia.  Haban maku selvästi esillä ja hikeäkin pukkasi ihan kohtuullisesti. Ehdottomasti kokelemisen arvoista.

Mielummin ottaisin nuo habat pilkottuina, nyt niitä joutui vähän leikkelemään ja sijoittelemaan ympäri pizzaa tasaisempaa poltetta varten.

Tampereellahan on oikea haba-boomi aluillaan. Amarillosta saa yyberhyvää habadippiä ja Napolista habapizzaa. Vielä kun joku alkaisi myymään habashotteja, niille voisi löytyä kysyntää!


Kävin testaamassa Napolin habapitsan mallia vesuvio, häränlihaa, kaktusta, ananasta, mozarellaa ja 6 kappaletta habaa oli kokonaisena pitsan päällä. Tulisuus riitti minun makuuni, ehdottomasti tulisin pitsa, mitä olen ikinä syönyt. Suosittelen!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Suntio - tammikuu 22, 2007, 16:40:58 ip
Pari kertaa myös olen testannut habanero pitsan. Molemmilla kerroilla otin habaneron täytteeksi fantasiapitsaan. Ensimmäisellä kerralla pitsa oli nimensä mukaan jäädä haaveeksi, kun tarjoilija ilmoitti, että habanero ei kuulu fantasian täytteisiin. Tosin pienestä lisämaksusta habaneron sai myös siihen. Toisella kerralla asiasta mainittiin myös, mutta lisämaksua ei otettu.

Itse pitsassa oli molemmilla kerroilla 6 kokonaista habaneroa, joista osa kypsiä ja osa raakoja. Mielestäni ne olivat jotain säilykekamaa, joten heräsikin kysymys, että tietääkö kukaan mistä niitä mahtaisi saada? Kelpaisi sellainen säilykepurkki minunkin jääkaappiini.

Niin.. ja tulisuus oli ensimmäisellä kerralla lähes tuskainen, toisella kerralla sopiva. Kannattaa kokeilla, joskaan ei välttämättä herkkämahaisimmille sovi.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Chingona - helmikuu 09, 2007, 15:15:27 ip
Tampereen rafloista sen verran, että kyllä niistä ihan hyvää ruokaa saa, mutta mun mielestä sitä meksikolainen-ilmaisua käytetään kyllä vähän väärin. Ok, eihän mikään esim. kiinalainen ruoka ole sitä mitä siellä Kiinassa syodään, mutta jotenkin vaan kypsyttää, kun se mitä täällä tarjoillaan meksikolaisena sapuskana, niin on aina (tähän astisten kokemusteni perusteella) texmex-ruokaa. Missä on esim. frijoles refritos, carnitas ym. todelliset herkut... Eikä toi jalapeño-siivujen viljely joka paikkaan todellakaan tee ruuasta meksikolaista (tai edes sopivan tulisen mausteista).

Tempo Terracessa kävin kerran syömässä ja ainakin ruokalista näytti mielenkiintoiselta. Itse en ole päässyt Karibialle asti matkaileen, joten en tiedä kuinka autenttista ruoka mahdollisesti siihen verrattuna on, mutta ainakin listassa oli vaihtelua perus hampurilais-burritos systeemeille. Tulista ei tosin mun ruoka ollut, joten en tiedä mitä ne muut sapuskat siellä ovat...
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: annesurfs - helmikuu 27, 2007, 22:03:49 ip
Siipiveikon siipiin jää kyllä ihan tosissaan kiinni!

Otan yleensä vain mediumin!!  Kertonee jotain.  Ihanaa, väksyä, taivaallista!  Kannattaa pyytää lisäannos kastiketta.  Siihen on kiva dippailla kiemuraperunoitakin.

Onko Pancho Villasta mitään uutta, kannattaako sinne viedä porukkaa syömään?

Ragu´s on MAHTAVAN HYVÄ, joskin kallis.  Mukaan ruokaa saa kuitenkin -30%!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: arse - helmikuu 28, 2007, 10:10:33 ap
Ragus on mahtavan hyvä, samoin Nanda Devi, josta saattaa saada tulistakin sapuskaa.

Sen sijaan siipiveikot on todella huono paikka. Ala-arvoinen siipien kastike, kalliit hinnat ja nuiva tarjoilu. Hook on se paras siipipaikka tampereella, Texas Pete-kastike on jumalaista :). Hook on valitettavasti liian pieni niin jonojen ollessa pitkät kannattaa mennä speakeasyyn joka on hookin tarjoilijan perustama ja näin myy samaa kamaa.

Noissa kastikkeissa on se että extrahottia tms miedommat kastikkeet on lantrattu vaan voilla tuosta tulisemmasta.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne - kesäkuu 02, 2007, 16:11:12 ip
Lainaus käyttäjältä: "arse"Sen sijaan siipiveikot on todella huono paikka. Ala-arvoinen siipien kastike, kalliit hinnat ja nuiva tarjoilu. Hook on se paras siipipaikka tampereella, Texas Pete-kastike on jumalaista :). Hook on valitettavasti liian pieni niin jonojen ollessa pitkät kannattaa mennä speakeasyyn joka on hookin tarjoilijan perustama ja näin myy samaa kamaa.

Speakeasystä saa nykyään sekä Siipiveikkojen soosia (Frank's Red Hot) että Hookin käyttämää Texas Peteä. Minusta siipiveikkosoosi on ehkä parempaa näistä kahdesta, vaikka TP on myös erinomaista. Speakeasyssä oli lista uudistunut ja dippikastikkeitakin oli normaalin sinihomejuuston lisäksi useita eri vaihtoehtoja.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: JartsaP - kesäkuu 04, 2007, 08:44:59 ap
Zarillo -niminen paikka tuli testattua Tampereella, Koskikeskusta vastapäätä lähtevä sivukatu (Otavalankatu). Otin Big Chiefs hot burgerin, ja kysyin, mitä "MYÖS HOT!" listalla tarkoittaa. Tarkoittaa kuulemma, että saa tulisemmalla salsalla. No otin tietty sitten semmoisen. Alkuruoaksi poppereita.

Noh, poppereista oli jotenkin tulisuus onnistuttu hävittämään olemattomiin, mikä ei suinkaan tarkoita etteikö ne silti olis olleet ihan hyvän makuisia. Burgeri oli iso, ei täysin teksasimaisen jättimäinen mutta kuitenkin oikein reilun kokoinen ja sen kanssa oli normaalien ranskalaisten lisäksi pieni kökö salaattia ja kourallinen purkkijalapenorenkaita. Ensimaistamalla burgeri ei tulisuudellaan vakuuttanut, ehdin jo kitistä puolisolle että tämäkö nyt oli se HOT. Jallurinkulat sen sijaan olivat oikeinkin kipakoita, jopa niin että koko läjän syöminen jo vähän rasittaa. Ja se burgerin salsa taisi olla jotenkin kumulatiivista sorttia, sillä annosta popsiessa tulisuus tuntui lisääntyvän koko ajan, niin että viimeisten suupalojen kohdalla alkoi jo otsa olla hiessä ja jokunen kyynelkin taisi vierähtää. Saattoi johtua tosin annoksen koostakin, ja siitä että olin jo aiemmin päivällä syönyt kotona. Onneksi en ottanut "Macho burgeria", jossa olisi ollut kolme pihviä... En nyt sitten takaa, että tosi chilipää tuolla saisi mitään fiiliksiä, mutta tämmöiselle sunnuntaiharrastelijalle tosiaan tuli ihan lämmin olo.

Testattiin myös Gringos Locosin nachoja, oikein hyviä, ja sunnuntain kevyeksi lounaaksi Pispalan pulterissa pihviä  :D  Keveys oli kyllä kaukana siitäkin lautasen kokoisesta lehtipihvistä, jonka vetelin puoliväkisin loppuun. Suolatikut, joita myös ranskiksiksi taidetaan kutsua, jäivät kyllä puolitiehen. Niin ja yöruokana tietty Subwayn patonkia, lisäksi tutustuttiin muutamiin paikallisiin terasseihin ja pariin yökerhoon.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Jassu - heinäkuu 12, 2007, 11:12:31 ap
Lainaus käyttäjältä: "Jonni"Pancho Villan erikoisburgeri HotHot tuli testattua, 12e, ja habaneropyrettä koko sämpylän matkalta, joten hikeä pukkas mukavasti.

Vähän hintava hinta/laatu, mutta kerrankin oli mukavasti lämpöä.


Eilen kävin Tampereella tämän testaamassa ja ihan OK purilainen oli. Ranskankermaa oli selkeästi mun makuun liikaa ja chilipyrettä liian vähän, mutta jos verrataan normaaleihin "hot" -burgereihin oli tämä ihan piristävä ylläri - hikeä ei pukannut mutta pientä pistelyä suussa tuntui...
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: JartsaP - heinäkuu 16, 2007, 11:20:55 ap
Niinpä muuten minäkin, eilen, tosin kanaversiona. Minusta oli hyvinkin tulinen, sitä habaneropyrettä oli reilusti. En nyt sentään mitään leipiä tai maitotuotteita tarvinnut, mutta taatusti meni kolmen tulisimman ruoan joukkoon, mitä olen ravintolasta onnistunut tilaamaan. Ja jo aamukuudelta kärsin jälkioireista toiletin puolella :x.

Koitin udella meitä palvelleelta vanhemmalta rouvalta, että jääköhän usein ihmisiltä syömättä moinen pöperö, kun on vähän tulisen puoleista. Ei vastannut. Höh.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: terawatti - heinäkuu 17, 2007, 00:03:50 ap
Ragu on hyvä paikka.. sieltä tulisin(paras)  on sellanen ruoka ku pepper-chili, tais olla härkää ja sitte kauhee läjä nuudeleita ja se soossiki on aika totaa.. maukasta  :D  hikoilee meinaan aika movojasti vielä 1½-2 tuntia syömisestä :D:D ja vaikkua rupee valuun korvista  :shock:  kyllähän sitä tulisempaaki löytyy mutta nii  :roll:
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: ilmari - elokuu 11, 2007, 12:48:08 ip
Le's Rose, tuomiokirkonkatu 21

Pieni ja hyvän palvelun kinkkilä, mielestäni hinta/laadultaan parhaimpia missä Tampereella oon käyny... Kokki tekee myös omaa chilisoosiaan jota olen saanut pöytään erikseen pyytämällä, on muuten hyvää! Ei kovin tulista, mutta sairaan hyvää... ruoka on myös ollut poikkeuksetta todella hyvää ja kannattaa pyytää tulisena!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Suntio - elokuu 22, 2007, 16:30:38 ip
Kannattaa testata myös Kalevan Teboilin vieressä oleva grilli. Se on kai joku Star&Moonlightin (se koskikeskuksen nurkilla oleva intialainen paikka) sivubisnes. Grillin nimi on muistaakseni Umas take away, tai jotain sinnepäin.

Sieltä saa intialaista ruokaa mukaan n. 10 euron hintaan ja erikseen pyydettynä joskus jopa todella tulisena. Tuo tulisuus tuntuu vähän vaihtelevan, mutta kun siellä muutaman kerran oli suht lyhyen ajan käynyt ja aina pyysi erittäin tulisena ruokansa, niin lopulta piti odottaa, että sapuska jäähtyy, ennen kun sen pystyi ilman suurempia tuskia syömään. Samasta paikasta saa myös ihan tavallista grillisapuskaa, joista tosin olen testannut lähinnä kebabin pariin kertaan. Se ei varsinaisesti maullaan juhli, mutta tulisena senkin halutessaan ja hyvällä tuurilla saa.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Sauli Särkkä - syyskuu 08, 2007, 11:34:56 ap
Tällä hetkellä on meneillään keskustelut yhteistyöstä ja jäsenalennuksesta Gringos Locos -ravintolan kanssa. Minkälaisia kokemuksia väellä ko. ravintolasta on?


-Sale
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: arse - syyskuu 08, 2007, 13:16:53 ip
Hyviä ja huonoja kokemuksia löytyy. Terassi on kesällä todella hyvällä paikalla. Ruoka ei ole tulista ollenkaan, listan hehkuttama "el muerto"-tulisuuskin on jallutasoa, kahdesti olen koittanut muuten ihan mukiin menevää burger el dialoa (ehkä tämä asia on jo korjaantunut, en ole vuoteen koittanut). Nachot ja quesadillat ovat mainioita.

Siipien osalta on huonoja kokemuksia, kavereiden kanssa naapurissa sijaitsevan hookin ollessa täysi, päätettiin mennä locosiin kun saa samaa Texas Pete-soossia.  
Tarjoilijalta kyseltiin että onko paljon lantrattu voilla kastiketta, hän vakuutteli että tulista on. Kastike olikin sitten suurelta osin voita, tarjoilijan kysyttyä perusvarman "maistuiko?" annoimme palautetta, että olisi saanut olla vähemmän rasvaa, niin tämä suuttui ja käveli pois.

Itse ruoka on siis hyvää, pientä viilausta paikka vielä kaipaisi, jotta pääsisi Pancho Villan tasolle.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Poppamies Tuliliemi - syyskuu 08, 2007, 15:08:57 ip
Lainaus käyttäjältä: "Sauli Särkkä"Tällä hetkellä on meneillään keskustelut yhteistyöstä ja jäsenalennuksesta Gringos Locos -ravintolan kanssa. Minkälaisia kokemuksia väellä ko. ravintolasta on?


-Sale

Kokemusta ei paikasta ole, mutta mieleen tuli ehdotuksenpoikanen.

Nyt jos yhteistyötä ravintolan kanssa saadaan aikaan, niin voisitte samalla ehdottaa oikeasti tulisten vaihtoehtojen tarjoamista. Eli ruokalistalla merkintä "Suomen chiliyhdistys suosittelee" ja ruuassa olisi potkua ns. nokkotarpeiksi myös chilin ystävän mielestä.

Ei olisi paha toteuttaa, ei juurikaan lisäkustannuksia mutta edut olisivat oikein markkinoituina mittavat: word-of-mouth leviäisi varsinkin chiliharrastajien keskuudessa rivakasti ja luultavasti myös moni kokeilunhaluinen tulisen ruuan ystävä haluaisi saada kunnolla poltetta annokseensa.

En tiedä notta ootteko jo tuumineet moista systeemiä, mutta tulipahan vaan tässä mieleen.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mapa - syyskuu 08, 2007, 20:59:07 ip
Kuulostaa hyvältä, samalla saisi myös mainosta yhdistykselle.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Sauli Särkkä - syyskuu 09, 2007, 10:29:13 ap
Itse asiassa moinen sertifiointijärjestelmä on suunnitteilla ja koemaistiaisia ko. ravintelista suoritellaan lähiaikoina. Jos tulisuus ei vielä ole toivotulla tasolla, niin yhdistys voi kuulemma vaikuttaa menyyn sisältöön karvan verran - eli sinänsä hieno tilaisuus kehittää potkuruokaa yhteistyössä suht. tunnetun ravintolan kanssa; synergiaedut ovat melkoiset.


-Sale
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Gekko - syyskuu 10, 2007, 00:40:34 ap
Gringos Locos taitaa olla ainoa paikka Tampereella, josta saa molekastiketta, ja vieläpä mainion makuista sellaista. Tulista se ei ole, mutta käsittääkseni alkuperäiset meksikolaiset moletkaan eivät olisi kovin tulisia (mitä en tosin ole itse koskaan päässyt paikan päälle todistamaan). Tällaisen legendaarisen kastikkeen ollessa kyseessä arvostan itse kuitenkin autenttisuutta enemmän kuin tulisuutta. Paikallisia reseptejä kannattaa kunnioittaa, ja samalla käyttää paikallista chililajikekantaa - tässä tapauksessa meksikolaisia makeita annuumeja. (Kuten pasillaa, joista vuoden ensimmäinen oma punastui tänään:))

Saisihan sieltä listalta tietysti jotain tulistakin löytyä, en minä sillä...
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Chingona - syyskuu 10, 2007, 12:10:52 ip
Näköjään Locosin listalla on tuota mole-kastiketta. Täytyykin lähiaikoina käydä porukalla testaamassa, niin voin laittaa kommenttia muistuttaako niitä moleja, mitä itse tai muu porukasta on testannut. Hieman varauksella suhtauduin näihin ravintoloihin, jotka itseensä liittävät jonkinlaisen meksikolaisen sanan...

Yleensäkin voin sanoa, että vaikka meksikolainen ruoka on kuuluisaksi tullut juuri chiliensä käytöstä, niin se oikea meksikolainen ruoka on niin paljon muutakin. Pääasia ei ole siinä, että syödessä polttaa ihan julmetusti vaan että on valittu oikean tyyppinen chili juuri tiettyyn ruokaan ja makuja yhdistelemällä saadaan ruoasta juuri sellaista, mitä sen pitää ollakin. Ja tähän voin lisätä, että ainakaan ne molet mitä itse olen syönyt, eivät ole tulisia, vaan chilin maun (siis monien chilien maun) aistii ikään kuin ryhtiä antamassa muulle kokonaisuudelle.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne - syyskuu 10, 2007, 14:41:10 ip
En ole tuolla käynyt koska ruokalista vaikuttaa niiiiin perustexmexiltä kuin olla ja voi. Eli ei meksikolaista nimeksikään.
Tuota molea en olekaan huomannut, voisikin sitä käydä kokeilemassa.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: meetumari - syyskuu 15, 2007, 06:46:35 ap
Olen viime aikoina tutustunut Subwayn tarjontaan ja iloisesti yllättynyt.  Ota leipä kahdella tulisella kastikkeella ja pyydä reilusti jalopenoja niin nälkä lähtee ja rintaan jää mukava lämmin tunne, ehkä jonkun otsallekin.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - syyskuu 28, 2007, 10:35:17 ap
Lainaus käyttäjältä: "Jassu"
Lainaus käyttäjältä: "Jonni"Pancho Villan erikoisburgeri HotHot tuli testattua, 12e, ja habaneropyrettä koko sämpylän matkalta, joten hikeä pukkas mukavasti.

Vähän hintava hinta/laatu, mutta kerrankin oli mukavasti lämpöä.


Eilen kävin Tampereella tämän testaamassa ja ihan OK purilainen oli. Ranskankermaa oli selkeästi mun makuun liikaa ja chilipyrettä liian vähän, mutta jos verrataan normaaleihin "hot" -burgereihin oli tämä ihan piristävä ylläri - hikeä ei pukannut mutta pientä pistelyä suussa tuntui...


Juu, näihin olen jäänyt vähän koukkuun. Kolmessa Panchossa olen noita pistänyt poskeen, olisiko joku kymmenkunta tullut syötyä. habapyreen määrässä on ollut vaihtelua, yleensä sitä on ollut minun makuuni riittävästi.

Muutamaan otteeseen olen hieman improvisoinut ja pyytänyt tuplajuustohampurilaisen hot hot sooseilla, pari euroa maksaa enempi ( viimeksi maksoi juomineen 15e 50 snt ), mutta silloin tosiaankin lähtee nälkä isommaltakin mieheltä.

Paatuneemman habanerosta tykkäävän chilipään kannattanee pyytää laittamaan sitä pyrettä reilusti, hieman arastelevamman kannattanee ottaa se pyre erikseen.

Ei se pyre nyt mitään hirviän tappotulista kuitenkaan ole, mitä nyt joskus laittaa silmät kostumaan. Polte ikäänkuin kerääntyy vähitellen, välillä voi sitten himmailla ja popsia ranskalaisia niin polte tasaantuu. Minä tykkään siitä pyreestä kuitenkin ja aina on kaikki syöty, viimeiseen hilinsiemeneen asti.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: ilmari - joulukuu 01, 2007, 16:25:50 ip
Pancho Villasta...

Mää oon pari kertaa tilannu "habaneerosalsan", kummallakin kertaa oli erillainen, mutta hyvä ja tulinen... se vaan sitten ranskalaisten ja hampurilaisen sekaan ja nauttimaan... hyvää on, esim. pekonihampurilainen on mielestäni paljo nautittavampi ko ne hot hot vaihtoehot... semmosen ko otin, niin ei ollut ees tulinen... enkä ota toiste, en ota myöskään enää Macho Mexicanoa koska viimeisin oli niin suuri pettymys = pieni annos eikä todella tulinen.... tästä jo valitinkin täällä aiemmin ;)

Mutta tosiaan, tommonen haballa terästetty salsa toimii tosi hyvin!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - joulukuu 14, 2007, 12:45:27 ip
Gringosiin on Tamperelaisen mukaan hankittu jotain 120 kertaa habatabaa vahvempaa soossia Costa Ricasta ( eli kait jotain am tason kamaa ). Ilmeisesti haluavat tarjoilla oikeasti tulista ruokaa sitä kaipaaville :)

Lee's Rose. Aikoinaan kävin siellä usein syömässä lounaan. Ihan maukasta ruokaa ja varsin maukasta ( mutta mietoa ) itsetehtyä chilikastiketta.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: e-Boy - joulukuu 14, 2007, 14:34:05 ip
Lainaus käyttäjältä: "Xbow"Gringosiin

Tarkoitatko tätä?
http://www.gringoslocos.fi/
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - joulukuu 14, 2007, 16:08:57 ip
Lainaus käyttäjältä: "e-Boy"
Lainaus käyttäjältä: "Xbow"Gringosiin

Tarkoitatko tätä?
http://www.gringoslocos.fi/

Jep. Taitaapi olla tän foorumin kavereilla sormensa pelissä :) Tuota soossia ei sentään sellaisena tarjoilla ( kait! ), mutta sillä voipi kokki pyydettäessä vähän terästää. Oli muistaakseni keittiömestari koemaistanut tipan sitä kastiketta, joutui puolisen tuntia lievittelemään poltetta maidon avulla.

Kanansiipiin oli nähtävästi tullut ( webbimenu ):

"Chicken wingsit saatavilla myös keittiöpäällikön salaisella reseptillä valmistetulla Hot sauce kastikkeella. Voimakkaasti maustettu. Sisältää myös chiliä, TODELLA TULINEN. "  En ole satavarma, onko tämä terästettyä vai ei.

Sisältää myös chiliä  :lol:

En ole vielä testannut, kahtotaan kerkeekö tässä viikonloppuna. Kanansiivet ei oikeen nappaa, mutta eiköhän sitä tujanderimpaa tavaraa saa muihinkin artikkeleihin.

Katsotaan jos saisin skannattua / kuvattua sen artikkelin.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - joulukuu 15, 2007, 17:55:21 ip
Tässä olisi se Tamperelaisen Gringos Locos juttu (http://i210.photobucket.com/albums/bb170/x__bow/gringosi.jpg) joo, muistin pari detajia väärin :p Pahoittelen ettei ollut aikaa nyt sen koommin hifistellä tuon kuvan kanssa.

Edit: Kävin kokeilemassa 'diablo' tulista sunday killer annosta, ihan hyvää oli, mutta nyt tulisuus oli kyllä jäänyt keittiön puolelle. Joku asteikko vaikkapa yhdestä viiteen siliin tai diabloon voisi olla hyvä, toi mun annoksen tulisuus oli ehkä puoli siliä.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: e-Boy - joulukuu 15, 2007, 23:06:35 ip
Pakko kai käydä kun joskus Tampereelle eksyy.  :wink:
Otsikko: gringos locos
Kirjoitti: zamul - joulukuu 20, 2007, 20:07:14 ip
Kävin syömässä tuon tulisimman hampurilaisen. Se oli kyllä kieltämättä tosi hot! Sämpylöiden välissä oli 2 pihviä ja pekonia, sekä joka välissä oli kosolti habaneromurskaa. Kokilta sai vielä erikseen pyytää "Dave's Private Reserve"-soossia. Tuolla soossilla hampparikokemuksesta saakin kovinkin chilihedu hien pintaan. Kyseessä ei siis ollut tuo sunday-hampurilainen, vaan "Burger el diablo (el muerto) (13,80 €)" normaali ruokalistalta. Xbow oli saanut miedon hampurilasen (sunday) , joten kannattaa ehkä ilmaista tilatessa jotenkin, ettei pelästy tulista ruokaa.
Dave's soosia sai kyllä maistaa ihan pelkästäänkin, kunhan pyysi vain. Hyvää palvelua!

Suosittelen!
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne - joulukuu 28, 2007, 17:56:26 ip
Lyhyesti, Gringos Locos, siivet El Muerte soosilla:

parhaimman makuinen siipikastike mitä olen koskaan ravintolassa saanut. Ja  niin tulinen että 18 siiven satsista pari viimeistä piti syödä kiukulla puoliväkisin.
Private Reserveä on kuulemma siinä kastikkeen joukossakin mutta maistoin ihan paljaaltaankin pienen tipan, tulista on...
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: ilmari - helmikuu 03, 2008, 16:16:40 ip
Gringos Locos
Original Tortillas + el muerte -soosi

Aivan mielettömän hyvää oli, ihan kaikin puolin. Maha tuli täyteen ja oli tosiaan tulista perkules! Hikeä pukkasi ihan. Tulisuudesta vielä se plussa, että ei tosiaan maistunu pelkästään habaneero tms. vaan oli kokonaisuutena hyvää ja maukasta.

Tässä paikassa näköjään ymmärretään mitä tarkoittaa "tulinen"...
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: kocmok - helmikuu 26, 2008, 18:50:44 ip
Aleksanterinkadun Napolissa (http://www.pizzerianapoli.net/) on muuten Toro Vesuvio  joka sisältää Härkää, kaktusta, habaneroa, ananasta ja mozzarellaa.

Kiukkuinen pizza ja on sitä habaakin vähintään riittävästi, omassani oli tänään yhdeksän. Alkuhiki oli melkoinen, mutta sen jälkeen onkin ollut tasaisempaa, ja nyt lähinnä odottelen seurauksia. ..

Täytyy sanoa että Gringos Locosin El Diablo Burger Muerte sooseineen on huomattavasti maukkaampi, mutta ei siinä tulisuudessa pääse lähellekään Napolin Habanero pizzaa.

Kritiikkinä sanottakoon että pakkoko ne habanerot on sinne kokonaisina siemenineen kantoineen laittaa, miellyttävämpää asiakkaan kannalta olisi jos edes kannat olisi poistettu. Lisäksi muusta täytteestä on ehkä hieman tingitty (yllättävää koska näin ei yleensä ole, olikohan kokilla huono päivä?).

Ensin meinasin antaa kaksi peukkua, mutta putosivatkin tätä kirjoittaessa yhteen. Tulista on mutta siihen se sitten jääkin.

EDIT: Niin, mainittakoon että viiden haban jälkeen riitti ja loput neljä piti kaivaa pizzasta pois ja ne jäivät syömättä. Hatunnosto teille jotka syötte niitä enemmän kerralla, itse en siihen näemmä pysty. Pitänee harjoitella lisää.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - maaliskuu 02, 2008, 16:34:23 ip
Noniin, nyt tuli Gringos Locosissa syötyä se 'varoituksin' menussa ollut Burger el diablo (RIP,RIP,RIP)) (14,90 €), oli mukavasti habaneroa kehissä. Jänskästi vähän makeutta, makujen sinfonia oli kohdallaan. Meitsille toi versio oli just mukavan tulinen, silmistä valui vettä ja kyllä cheddar dippi kelpas, sisälsi tällä kertaa myös chiliä :lol: Ehkä jonkin verran tulisimpia Panco Villan 'Hot Hot' burgereita tulisempi.

Mukava että sentään jotain chilpitoisiakin vaihtoehtoja alkaa löytymään.

Edit: Aamulla huomasin kyllä että jotain tulista tosiaan on syöty :oops:

Edit2: Tuli syötyä Diable burgeri toiseen kertaan. Nyt oli just sopivan helvetillinen elämys, meni väkisin syömisen puolelle :twisted: Hikeä pukkas, vettä tuli silmistä, oli kyllä silisimpiä ravintolaelämyksiä mitä koskaan on ollut. Luultavasti oli vielä tulisempi kuin toi pari viikkoa sitten syöty, ehdottomasti tulisin burgeri mitä olen syönyt.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: ilmari - maaliskuu 09, 2008, 12:50:40 ip
Myös samaisen paikan tunsin takapuolessani hetki sitten... tässähän tuntee itsensä kohta jo käveleväksi mainokseksi, mutta kyllä taas oli herkkua Gringosin sapuskat, pyysin annoksen el muertena ja sen kyllä taas sain... salaattiin oli lisätty 8 habaneeroa (säilöttyjä onneksi) ja liha oli taas taivaallista ja helvetillisen tulista :)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Sunnikka - huhtikuu 20, 2008, 21:41:15 ip
Käytiin lauantaina äijän kanssa Tampereen Amarillossa, ja olipa pettymys! Olivat poistaneet listalta ainakin mun lemppariannokseni, olikohan nimeltään haba hot pocket, mikä siis sisälsi tomaattitortillan, salaattia, naudanlihafilettä ja ranskalaisia -ja tietysti habanerosoosia ketsupin ja kermaviilidipin kyljessä.
Selailimme listaa ja löysin tasan kaksi ruokalajia, jotka oli merkitty kahdella chilin kuvalla; chicken wings ja jalapeno poppers.. :/
Onneksi sain rakenneltua listan aineksista edes lähelle sen lempiannokseni ja erillisellä maksulla lautaselle ilmaantui myös sitä todella hyvää habanerosoosia. Möh.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Suntio - kesäkuu 02, 2008, 15:19:56 ip
Näyttääpä olevan Gringosissa melkoista vaihtelua tulisuudessa.

Jokunen aika söin siellä tuon Diablo hampurilaisen ja tulistahan se oli, loppu oli melkein väkisin syömistä. Pari viikkoa tuon jälkeen söin jonkin "extra hot" annoksen ja se sopi tulisuudeltaan lähinnä mahahaavasta toipuville. Joitain päiviä sitten otin fajitakset el muertena (eli tuosta extra hotista seuraavalla tulisuusasteella), jolloin mukaan tuli pieni kipollinen jotain chilimurskaa. Tuo kyseinen chilimurska oli vaan tunkkaisesta mausta päätellen terästetty reilulla määrällä Insanity Saucea (eli ilmeisesti tuolla private reservellä) ja tulisuus oli sitä luokkaa, että paikat meinasivat hampaista lähteä. Chilimurskasta tuli käytettyä ehkä viidesosa ja silti annoksen tulisuus oli kovempi kuin Diablo hampurilaisessa pari kuukautta sitten.

Liekkö sitten tarjoilija säikähtänyt kun kyselin chiliyhdistyksen alennusta tilatessa. Olisi kyllä kiva kun tuollaisessakin paikassa olisi joku logiikka tulisuuden suhteen. Itse en omaa ruokaani ihan väkisin yrittämättä chileillä pysty pilaamaan, mutta noilla kapsaisiiniuutteilla se kyllä onnistuu. Toki pari tippaa esim. Jersey Deathia keittoon laitettuna toimii, mutta sentin kerros leivän päällä menee jo masokismin puolelle.

Vai onko jollain tietoa, ovatko muuttaneet tulisuusluokituksiaan radikaalisti kyseisessä paikassa? Jos lähtökohtana otetaan, että parin kuukauden takainen Diablo burger oli Gringosin tyyliin kolmen hautakiven arvoinen (kuten ruokalistassa), niin tämä vastasi lähinnä keskitysleirin joukkohautaa.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - kesäkuu 02, 2008, 16:34:21 ip
Itse olen myös havainnut vaihtelevuutta tulisuudessa.

On sinänsä haastavaa saada tulisuusarvot sopiviksi. Mikäli tehdään suurelle massalle sopivaa, ei se silloin ole edes tulista tyyliin 'Habanero' kabanossi. Ehkä voisivat kehittää jonkin 'standardin', jotta tulisuudet pysyisivät suunnilleen samoina, esim. 5 portainen tulisuusasteikko ( tai vaikka niitä hautakiviä  :lol: ). 3 hautakiveä vaikkapa nykyinen keskiverto Diablo burgeri.

Diablo Burger oli kerran omaan makuuni aikas heleevetillinen kokemus, parina viimekertana ihan ok tulinen, muttei mitään 'tappokamaa'.

Sinänsä se on lähes mahdotonta yrittää pitää tulisuus vakiona, koska

- Markkinoilta saatavien raaka-aineiden laatu ja saatavuus vaihtelee. Jos esimerkiksi raakaa habaneroa ei tietyllä hetkellä saakaan, niin on siinä miettimistä, miten improvisoida. Valmis soosi toki auttaa.

- Jopa samalta toimittajalta voi esimerkiksi habanerojen tulisuus vaihdella vuodesta ja vuodenajasta toiseen.

- Jopa valmis chilikastikkeiden tulisuus vaihtelee paljon pullosta toiseen.

--> kokin on hyvin vaikea ja työläs arvioida erityisen tulisten ruokien todellista tulisuutta. Varsinkaan mikäli kokki ei ole tottunut erityisen tulisiin ruokiin.

Kaiken lisäksi ihmiset mieltävät eri kapsaisiinityyppien poltteen eri tavalla. Nämä seikat kun ynnää yhteen, niin päätyy siihen tulokseen, että jonkinlaista vaihtelua tulee tulisuudessa olemaan, sille ei yksinkertaisesti voi mitään.

Gringos locos taitaa olla vielä vähän alkusuoralla oikeasti tulisen ruuan haasteiden kanssa, mutta erittäin hieno juttu että ovat ottaneet haasteen vastaan :) Iso kiitos siitä :D Toivottavasti poppoolla riittää kärsivällisyys jatkuvaan hienosäätämiseen, jotta lopputulos olisi lopulta mahdollisimman hyvä ja laadukas.

Maittavaa ja tarpeen niin vaatiessa tulista ruokaa tarjoilevat. Ihan hyvvee on aina ollut :)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Suntio - kesäkuu 02, 2008, 16:53:44 ip
Totta kyllä, hyvällä asialla ovat. Pitänee jatkossa pyytää tulisuus erilliseen kippoon, kuten viimeksikin oli. Sen kipon nimittäin jos olisi ruokaan kokonaan sekoittanut, niin syömättä olisi jäänyt (kerta se tietysti olisi ollut ensimmäinenkin). Ihmetyttää vaan tosiaan noin valtava loikkaus extra hotista muerteen.

Sitten kun valittaminen kerran aloitettiin, niin jatketaanpa valittamista, joka toimii samalla valistamisena.

Eli siis. Pizzeria Napolistahan saa habaneroja pitsaansa niin halutessaan. Ne vaan ovat siitä erikoisia, että niitä ei lasketa täytteeksi. Siis pitsaan numero x otettuna niistä pitää maksaa 2 euroa ylimääräistä. Jos habanerot taas ottaa fantasiapitsan neljänneksi täytteeksi, niin silloinkin niistä pitää maksaa 2 euroa ylimääräistä. Tätä tarjoilijat eivät ole kyllä kertaakaan maininneet (ensimmäisellä kerralla menin vipuun, toisella kerralla huomasin asian laskua maksaessani ja jatkossa olen ottanut 4 täytettä).

Eli jos otatte Napolissa fantasia pitsan (4 täytteellä), niin valitkaa toki siihen 4 täytettä + habanero, koska 3 täytettä + habanero on saman hintainen. (kärjistettynä siis Napolin logiikka habanerojen suhteen on: Fantasiapitsa, jossa täytteenä pelkkä habanero = normaali fantasiapitsa + 2 euroa habaneroista)

Kun habanerot aikanaan tulivat kyseiseen paikkaan, niin niitä ei meinannut saada ollenkaan muihin kuin kahteen listalla määrättyyn pitsaan. Pienen kinuamisen jälkeen tarjoilija kävi kokin kanssa juttelemassa, soitti punaisella puhelimella presidentille ja kremliin, jonka jälkeen pitkin hampain suostui vaatimuksiini. Nykyään onneksi se asia on korjattu.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: kocmok - kesäkuu 28, 2008, 18:16:05 ip
Dennis pizzeria Aleksanterinkadulla mainostaa kadun varressa Chipotle hampurilaisiaan, ja olihan se kokeiltava.

Kyseessä on pelkkä pekonihampurilainen (eikä edes kovin hyvä sellainen) ja kysymykseni kuuluu mikä ihmeen Chipotle? Annos ei sisältänyt mitään chiliin, chilikastikkeisiin tai edes paprikan sukuisiin kasveihin viittaavaa ellei sitten laske pöytään tuotua Heintzin ketsuppia, jota piti lisätä sekä ranskalaisiin että kuivaan hampurilaiseen(okei, olihan hampurilaisessa T-lusikallinen tavallista majoneesia kastikkeena).

Jos olisin arvannut annoksen olevan maksimissaan keskinkertainen pekonipläjäys niin ostamatta olisi jäänyt. Ihmetyttää vain miksi sitä mainostetaan Chipotle chili hampurilaisena kun näin ei kerran ole. Ja kysymys ei ole siitä että chilin syönnin suhteen toleranssi olisi kasvanut, vaan annoksessa ei yksinkertaisesti ole chiliä gramman grammaa.

No, tämä nyt oli viimeinen pisara, ensi kerralla kun tekee pizzaa mieli menen Ravennaan tai Napoliin syömään taatusti chilistä Habapizzaa, tai jos mieleni tekee chilihampurilaista menen Gringos Locosiin, Dennikseen en enää viitsi vaivautua ja kantaa senttiäkään. Liian monta pettymystä.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - kesäkuu 28, 2008, 18:29:28 ip
Lainaus käyttäjältä: "kocmok"Dennikseen en enää viitsi vaivautua ja kantaa senttiäkään. Liian monta pettymystä.


Sama täällä, turkkuslaisten invaasioyritys tampesteriin on kyllä totaalinen fiasko. Napolista ja Ravennasta saa niin miljoona kertaa parempaa pizzaa ja halvemmalla kuin Denniksestä.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: SapeMies - elokuu 20, 2008, 17:07:49 ip
Vähän ihmetyttää tuo diablo burgerin vaihtelu.. Itse kävin testailemassa kyseisen hamburglarin ja pakko on myöntää että nöyräksi veti allekirjoittaneen. En kuitenkaan ihan ekaa kertaa ole pappia kyydissä ja kuitenkin himassa maustan purilaiset tolla daven reservisoosilla. Uskomattoman tiukaksi olivat kyllä sen sämpylän saaneet. Sai jopa vannoutuneen juustonsyöjän syömään juustokastikkeen riemulla. :)
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - syyskuu 08, 2008, 13:24:53 ip
Huh hah hei, taas eilen tuli syötyä Gringos Locosin Diablo Burger. Tarkkaan maistelemalla justiinsa havaitsi Blair'sin huipputulisten kastikkeiden chiliuutteen maun. Oli vaan nippa nappa havaittavissa, ei päässyt mitenkään dominoimaan. Tän maun kun maistaa, niin yleensä tietää että kohtuu tulinen hamppari on lautasella :lol: Nyt oli onnistunut rämäkkä pläjäys, hampurilaisesta pystyi nauttimaan, vaikka lämpöä oli kosolti, eli varsin runsaasti. Ehdottomasti kympin väärtti!

Toinen lemppariburgeri on Pancho Villan tuplajuusto hampurilainen habeneropyreellä. Syötävää on varsin runsaasti ja lämpökin on useimmiten ns. kohdillaan. Ideaparkin Panchossa habaneropyre on nykyään tuoreita punaisia haboja murskattuna, kutakuinkin sellaisenaan. Tämän kanssa on syytä olla tarkkana, sopiva lämpö löytyy helpohkosti, mutta jos sitä on liikaa, niin tuoreen habaneron voimakas maku pääsee liian dominoivaksi.

Tampereen hämeenkadun Panchossa pyre on erilaista, siihen on habaneron lisäksi laitettu jotain muitakin mausteita, ja taitaapi olla vähän kypsytettyä. Joku öljypohjasen oloinen soossi. Mielestäni aavistuksen verta parempaa hampparin väliin. Lämpöä on kyllä tässäkin versiossa. Kannattaa yrittää maanitella tarjoilijaa, että kokki laittaisi sitä pyrettä reilusti ( siis jos tykkää tulisesta tietty ).

Hämeenkadun Pancho mielestäni voittaa, Ideaparkissa on joskus tullut liian kuivia pihvejä, ei enää hyvä. Tietty mehukkuus vaaditaan hyvään hampurilaiseen. Mainittakoon että toisinaan Ideaparkinkin Panchossa on ollut varsin hyvänmakuisia hamppareita. Habaneropyrettä ei ole listalla, mutta tarjoilja kyllä ymmärtää, kun pyytää sitä erikseen. Miksi haluan sen valmiiksi hampparin väliin? No, se vaan maistuu mielestäni paremmalta, kun se on siellä pihvimehujen kanssa muhineena.

Arvosanat: Diablo Burger 8-9, Panchovillan tuplajuusto habapyreellä 7.5-9.5.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Tepi - syyskuu 26, 2008, 20:29:29 ip
Toissapäivänä, Tre:llä työreissulla ollessa vietiin pari asiakasta Gringosiin syömään. Minä ja toinen isäntä olleista ollaan molemmat ainakin omasta mielestä asbestikurkulla varustettuja chilin ystäviä...huhhuh- voi muuta sanoa. Oli kyllä mieletön soossi purilaisen välissä. Nöyräks Diablo tosiaan veti. Vaikka burgeri oli herkulllinen niin pikkasen sämpylää jäi vaikka halusta se ei ainakaan kiinni ollut.

Asiakkaiden mielestä ehdoton bonus oli se kun kaverini heitti chilivodkan jääpalat huiviin helpottamaan poltetta
8) .
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: kocmok - lokakuu 03, 2008, 19:54:08 ip
Kävin Ideaparkissa tässä "aito meksikolaisessa" Tacos Mexicanosissa heittämässä tuulensuojaan muutaman tacon, mutta kaikki ei tälläkertaa mennyt aivan nappiin.

Ensin tarjoilija kyllä tuli ripeästi paikalle ja otti tilauksemme mutta sitten asiat menivätkin enemmän tai vähemmän bärssiilleen.

Ensin juomapuoli unohtui. Eipä tässä mitään, toinen tarjoilija huomasi kotvasen kuluttua kyllä tilanteen ja paikkasi.

Sitten pöytäämme tuli väärät alkuruoat, jotka kuitenkin heitimme huiviin koska tilanne vaikutti enemmän tai vähemmän kaoottiselle muutenkin ja aikaa oli kululnut jo melkoisesti. Naapuripöydissämme oli tässä vaiheessa jo viidennet asiakkaat, edelliset kun vaihtoivat tiheästi paikkaa koska eivät saaneet palvelua, tai ruoassa oli vikaa.

Sitten taas odoteltiin hieman pääruokia kunnes vihdoin saimme annokset pöytään. Jotka olivat väärät. Itse en olisi asiaa välttämättä huomannut, mutta toinen tarjoilija tuli paikalle annokseni kanssa ja sanoi että minulla on väärä annos. Ei muuta kuin safkaa vaihtamaan.

Ravintolassa vaikutti olevan hirveä härdelli jatkuvasti päällä, ruokia palautui köökkiin, pöytiin tuli vääriä annoksia, asiakkaat vaihtuivat tiuhasti kaaoksen takia.

En oikeastaan muista koskaan nähneeni että vuoro menisi noin päin seiniä vaikka kuitenkin olen ravintolamaailmaa toistakymmentä vuotta sivusta seurannut entisessä ammatissani, välillä vähän lähempää ja välillä vähän kauempaa.

Entä millaista ruoka oli? No, ihan perus-settiä, tosin autenttisen meksikolaisen oloista (jo kaaoksen, palvelun ja ilmapiirinkin puitteissa ;-D), iso plussa hyvistä omista(?) talon chilisooseista ja oikeasta chipotlesta. Ja palvelu oli ystävällistä kaaoksesta huolimatta. Hinta-laatu ei kuitenkaan mairittele

En oikein tiedä mitä sanoa, safka oli OK, mutta muuten ei todellakaan vakuuttanut.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kumikana4 - lokakuu 20, 2008, 23:54:50 ip
Zarillossa kun pyysin katkarapuburritot hottina niin sain lautaselle viereen pari nihkeetä säilykejalapenoa eivätkä itse burritot olleet edes miedosti tulisia. Ihan hyvänmakuisia muuten kyllä.

Gringos Locos on ihan suosikkeja, tykkään paljon enemmän kuin Panchosta.
Otsikko: Tampereen raflat
Kirjoitti: Aji Inferno - lokakuu 25, 2008, 01:27:05 ap
Lainaus käyttäjältä: "Timo"Tosiaan, Pancho on yleensä hinta/laatusuhteeltaan mainio. Pientä miinusta tulee kyllä siitä että sapuskan taso tuppaa hieman vaihtelemaan, riippuuko sitten siitä kuka siellä on kokkaamassa. Voisivat myöskin hankkia pöytään paremmat chilisoosit kuin normi/mild -Tabascot

Toinen palkitseva paikka on Tammelantorin etelälaidalla oleva Ragu's. Malesialaista ruokaa, lähinnä siis wokkia. Hinta/annoskoko myöskin kohdallaan ja jos ei mausteet muuten riitä, Ragu kyllä tuo pöytään kupillisen chilihilloa... (sambal oelekia?)


Tulipa Pancho kokeiltua... Habaneropurilainen oli aivan kohtuullinen, joskaan ei ihmeellisen maukas - mutta itse habamurska oli yllättävänkin potkivaa. Vesikannu tyhjeni lopuksi vauhdilla. :D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: janne80 - tammikuu 24, 2009, 01:14:52 ap
Meksikolainen pippuripiffi on myös hyvä esimerkki sitä kuinka chili menee kivasti pihvin kanssa...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: von Riena - helmikuu 03, 2009, 21:10:39 ip
Koin skeptisen mietiskelytuokion jälkeen miellyttävän yllätyksen poiketessani lauantaina ravintolasta tultuani Pizpalan grillillä.

Bongailin listalta habaneroburgerin ja päätin koittaa. Tuunasin omani vielä aurajuustolla, ja täytyy myöntää että makupolitiikan puolesta pelaa, vaikkakin "habanero" oli siis oikeastaan kohtalaisen tulista tomaattisalsaa, eikä habanerokastiketta itsessään.

Hintakaan ei ranskalaisten, salaatin ja maitotuopin kanssa ollut mikään kovin astraali, alle kympillä selviää kuitenkin ja etuna on se, että tämän herkun saa 24/7 :) 
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ChiliRotta - maaliskuu 11, 2009, 02:22:06 ap
Tuli myös testattua tuo Pizpalan hababurgeri, ja olihan se ihan maukasta. Tulisuus aika olematon, sitä yritti kuvata n. puoli teelusikallista jotain miedohkoa, salsan tapaista settiä. Ensimmäisen puraisun jälkeen suuntasin jääkaapille ja hain putelin salsa de la muertea, johan alkoi lämpöäkin löytymään kun sitä lorautti väliin pari ruokalusikallista. ;D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: von Riena - maaliskuu 11, 2009, 06:49:15 ap
No niin, taas poikettiin Pizpalassa viime vkl, ja nyt bongasin tuoretta habaa lisukelistalta.

Ei nyt makuelämyksenä mikään minkä eteen antaa henkensä, poltetta löytyi mutta nahistuneet tukkuchilit ei tehnyt minuun vaikutusta. Soosit tuolla kyllä toimii. 
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Seula - maaliskuu 14, 2009, 22:22:52 ip
Tuli käytyä tänään keskustan (Finlaysonin vieressä) Panchossa ja otin Hot hot kanan. Ja kyllähän polttikin tällä kertaa, vähän liikaakin välillä.

On tullut n. viisi kertaa aikasemminkin tuo ko. annos otettua, ilman suurempia polteongelmia. Nyt sitten iski todella lujaa.
En ole aikaisemmin tuossa ravintolassa ottanut, vaan Kangasala, Tammela ja Hämeenlinna. Ilmeisesti eroa on haban määrässäkin tai sit sattu olemaan tulisempi erä tällä kertaa.  ;D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: lepotus - toukokuu 06, 2009, 16:44:13 ip
Ihan asillainen paikka on ollut Thai Na Khon, Hämeenkatu 29.
Itse tilasin paistettuja nuudeleita. Veli tilasi härkää. Molemmat
tilasivat kahden chilin annokset (3 chiliä ilmeiseti tulisin).
Suhteellisen aloittelevana chilin syöjänä annos oli
kohtuullisen tulinen ja muutenkin maistuva.
Voi suositella. (Hintakin asiallinen.)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: von Riena - toukokuu 19, 2009, 08:03:26 ap
Nanda Devi

Puutarhakadun ja Satakunnankadun välissä olevalla poikkikadulla sijaitseva loistava intialainen paikka. Nopea ja ystävällinen palvelu, passelin kokoiset annokset ja ok hinnat. Viime viikonloppuna testattu vindalookana tulisena naanleivän ja ananaslassin kera ylitti odotukset täysin, potkua löytyi ja kunnolla. Suosittelen. 
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: BuRaX - toukokuu 27, 2009, 23:45:47 ip
Suosikki etno-paikkani Tampereella on nimenomaan Nanda Devi, kaksi viikkoa sitten tuli syötyä vindalookana tulisena. Potkua on toki, mutta vannoutunut harrastaja voi ilman pelkoa pyytää lisää tulisuutta.
Suosittelen kaikille intialaisen ruuan ystäville, Naan-leipä on muuten erinomaista. ;)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: von Riena - toukokuu 28, 2009, 01:28:12 ap
Voitaisiin joskus vaikka miitin tynkää laittaa pystyyn Nanda Deviin? Ensin syömään ja siitä vaikka Koskipuistoon nagavodkaa sippailemaan ;)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: BuRaX - toukokuu 28, 2009, 01:30:27 ap
Paha mies paha mies, tarjoat nagavodkaa alaikäisille.  ;)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - toukokuu 28, 2009, 10:59:24 ap
"Samaa" lafkaa on myös tuomiokirkonkadulla oleva Swagath.. menussa on hiukan eroa Nanda Deviin, mutta sama omistaja kummallakin paikalla.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: von Riena - toukokuu 28, 2009, 13:07:55 ip
Lainaus käyttäjältä: BuRaX - toukokuu 28, 2009, 01:30:27 ap
Paha mies paha mies, tarjoat nagavodkaa alaikäisille.  ;)


Ainiijjoo, no ei voi mitään :D
Nagamehua sitte!
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: snu - kesäkuu 01, 2009, 22:13:49 ip

Hmm... Nagat varmaan pitää ensin silputa ja sitten vaan mehumaijaan... Eiköhän siitä mehua tule!
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: von Riena - kesäkuu 01, 2009, 22:24:55 ip
Lainaus käyttäjältä: snu - kesäkuu 01, 2009, 22:13:49 ip

Hmm... Nagat varmaan pitää ensin silputa ja sitten vaan mehumaijaan... Eiköhän siitä mehua tule!


:) Jotakuinkin.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: arse - kesäkuu 18, 2009, 14:54:01 ip
Nyt on Tampereelle tullut Helvetin portin tilalle nepalilainen ravintola, nimi taisi olla omaperäisesti kathmandu. Käykääpäs testaamassa ja kommentoikaa! :)

EDIT: Yritin käydä vaan siellähän oli remppa vielä aivan kesken, ovessa luki että aukeaisi kesäkuussa, ei siltä näyttänyt. Positiivista oli se ettei missään lukenut pizza tai kebab :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikaK - heinäkuu 02, 2009, 13:51:43 ip
Tuli vierailtua Ideaparkin Pancho Villassa ja syötyä pekoniburget+lisuke habapyre. Pyre oli haba silppua öljyssä ja kaiketi mausteissa. Hyvä tasainen lämpö, mikä sai hien pintaan mutta ei ollut niin kova kuin oletin. Laitoin varovaisesti pyrettä aluksi, minkä takia pyrettä hiukan jäi. En viitsinyt laittaa kekoa burgerin väliin.

Varsin hyvä ja kaltaiselleni chilinyypälle sopiva tulisuus. Kokeeempi syöjä varmaan naureskelee pyreelle, mutta kukin makunsa mukaan.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: t-ph - heinäkuu 06, 2009, 14:27:58 ip
Nanda Devissä kävin tänään, syötiin possu ja kana lounaat. Ei ollut kovinkaan herkkua. Joku tykkää, minä en.

TUlisuudesta sen verran, että medium maistuu mutta ei polta. Emäntä totesi, että medium on hänelle liian tulista. ELikkäs lapsille ja niille, jotka eivät kauhesasti ole syönyt tulista voipi meedium olla liian tulta. Likka (3 v) ei tykännyt, oli liian polttavaa.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: osso setä - heinäkuu 10, 2009, 03:42:28 ap
Star & Moonlightista saa parasta ruakaa jos tykkää vähääkäänb intialaisesta ja sehän on parasta singi laittaa ihan niin tulista kun haluaa kun pyytääävaaan jotain chinensejäse sinne pilkkkoo tilat on pienet mutta ottaapa ruuat mukaan ja nyku o kesä nii syö ulkona no ei sentää tua vesisateessa kukaan pysty oleen ilmanmärkäpukua sammonkadulla sinkin poika pitäää kans jotain intialaista siinä teboilin vieres kannattta hakeee mukaan muuta kun kebabbia siältä
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: osso setä - heinäkuu 10, 2009, 03:44:46 ap
hookissa muuten taso heitteleee entiä onko kokista kiii siipiveikot on parempi ja siä se tulisin siipi kastike on tasasempaa
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: osso setä - heinäkuu 10, 2009, 03:52:43 ap
ja rinkos lokosin diablo burger kannattaa testata jos tykkäää hampurilaisista ja chilistä
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: von Riena - heinäkuu 16, 2009, 17:27:51 ip
Ei jaksais nillittää, mutta tarkistellaanpa niitä tekstejä välillä luettavampaan muotoon..


-Lassi.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: jasuiitta - elokuu 29, 2009, 20:42:34 ip
olipa loistava meksikolainen pippuripihvi tampereen pancho villassa. tosi iso ja mukavan tulinen annos. piffin vierellä jalapenoviipaleita ja päällä tuore habaneron puolikas siemenineen. poiketaan toistekkin :D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: pak - elokuu 30, 2009, 09:48:49 ap
Tuli käytyä torstaina Tampereen Amarillossa.
Hampurilaisen siellä söin ja kylkeen tilasin habasoossia.
Oli lievä pettymys tuo soossi. Soossina ihan hyvän makuista, mutta potkultaan ei lähelläkään sitä mitä olen Turun vastaavassa ravintolassa saanut.

Gringos Logosissakin kävin.
Harmikseni vaan menin 10 minuuttia liian myöhään. Keittiö oli jo kiinni, joten jäi Diablon maistaminen toiseen kertaan.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: arse - syyskuu 04, 2009, 20:30:25 ip
Huhut kertoivat että nanda devissä vaihtui kokki tulisempaan malliin, olihan se testattava. Hyvää oli ja myös tulista <3. Ei tattenu tilata 8+++++++ -tulisuutta vaan ihan normiperus "tulinen" oli myöskin sitä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Suntio - lokakuu 21, 2009, 00:08:52 ap
Pitääpä käydä testaamassa Nanda Devi pitkästä aikaa ja tarkistaa pitääkö huhut kokin vaihtumisesta paikkaansa.

Nanda Devi sai joku aika sitten varteenotettavan kilpailijan nepalilaisesta ravintola Kathmandusta, joka sijaitsee siinä nurkan takana Satakunnankadun varressa. Ruuat ovat suunnilleen saman hintaisia kuin Nanda Devissä, mutta annoksiin sisältyy riisin ja soosin lisäksi naan-leipä, raita ja linssimuhennos. Paikka on muuten ehkä vähän Nanda Deviä "halvemman" näköinen, mutta plussana voi sanoa sen, että siellä ei ainakaan vielä ole näkynyt Nanda Devistä tuttuja kesät-talvet pörrääviä kärpäsiä. Tulisuutta ruokiin ei saa erikseen valita, mutta itselleni ainakin ruokalistan "tulinen" on lähes riittävä (Nanda Devistä tilailen yleensä extra tulisen viidellä plussalla, kun eivät enempää suostu laittamaan). Pyydettäessä pöytään saa kipollisen öljyyn säilöttyä chiliä, jonka kanssa tarjoilija kehotti noudattamaan varovaisuutta, koska se on "aika väkevä". Ei liioitellut.

Lyhyesti sanottuna, käykäähän ihmeessä testaamassa Nepalin poikien paikkakin, jos Intian suunnalta tuleva sapuska makunystyröitä miellyttää.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Keku - marraskuu 08, 2009, 22:34:46 ip
 Gringos Locosin Diablo Burger tuli testattua eilen ja olin hiven pettynyt hurjaksi mainostettuun tulisuuteen. Kyllähän siellä jotain chilimurskaa oli reilusti välissä, mutta jos mainitaan oikein listassa että syödään omalla vastuulla ja että kaupungin tulisin hampurilainen, niin sen pitäisi silloin olla jo sellainen että potkaisee ja raivolla.
Jos itse teen kotona burgereita ja laitan esim. puolikkaan teelusikkan Blair´s After Deathia tai Dave´s Insanitya pihville niin räjäyttää tajunnan paljon kovemmin kuin Gringos Locosin Diablo Burger. Hampurilainen itsessään oli ihan ookoo tasoa maultaan.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Pasi - marraskuu 09, 2009, 14:32:53 ip
Työkaveri vetäisi diablon myös tässä noin viikko sitten Helsingin Gringos Locosissa ja hänestäkin hampurilainen ei ollut mitenkään erityisen tulinen. Tiedän kuitenkin että kaverin tulisuusasteikko on hyvin lähellä omaanikin, niin vähän ihmettelen. Itse testasin annoksen kesällä Tampereella ja kyllä siinä oli volttia ihan tukevasti. Onko joku syönyt useampaan kertaan eli onko tulisuudessa muutosta?
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: arse - marraskuu 09, 2009, 17:26:11 ip
Kyllä se taso tuntuu vaihtelevan, välillä tulee perustulinen ja välillä saa toden teolla taistella että saa hampurilaisen alas. Olen huomannut että chiliyhdistyksen t-paidalla tuntuu saavan tulisemman mallin :P
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Erkka - marraskuu 13, 2009, 08:54:16 ap
Lainaus käyttäjältä: Wiski - marraskuu 26, 2006, 21:04:51 ip
Söin äsken Napolin habapizzan. Pizzassa oli päällä 7 kokonaista hapsua kantoineen päivineen, ihan kohtuu tulisia.  Haban maku selvästi esillä ja hikeäkin pukkasi ihan kohtuullisesti. Ehdottomasti kokelemisen arvoista.

Mielummin ottaisin nuo habat pilkottuina, nyt niitä joutui vähän leikkelemään ja sijoittelemaan ympäri pizzaa tasaisempaa poltetta varten.

Tampereellahan on oikea haba-boomi aluillaan. Amarillosta saa yyberhyvää habadippiä ja Napolista habapizzaa. Vielä kun joku alkaisi myymään habashotteja, niille voisi löytyä kysyntää!


Hellässähän oli habanero tabasco / absithe shotti. Oli kuulemma sellanen et pisti vähän irvistelemään..

Tampereen yksi hyvistä TexMex rafloista on Zarillo. TexMex ei ole ihan niin tujua kun haluaisi, mutta ovat ajatelleet tulisen ystäviä jättämällä joka pöytään habanero tabasco pullon.

Sanoisin että hinta laatusuhde on kohdillaan.

http://huviopas.net/tampere/ra_zarillo.php
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - marraskuu 17, 2009, 11:54:40 ap
Lainaus käyttäjältä: arse - marraskuu 09, 2009, 17:26:11 ip
Kyllä se taso tuntuu vaihtelevan, välillä tulee perustulinen ja välillä saa toden teolla taistella että saa hampurilaisen alas. Olen huomannut että chiliyhdistyksen t-paidalla tuntuu saavan tulisemman mallin :P


Juu, parisenkymmentä diabloa kun olen kiskonut naamariin, ni sanoisin, että tulisuus vaihtelee. Nykyjään tuntuisi olevan tasaisen "tappavaa", ei vaiskaa, chilipitoisii ovat aina olleet, joskus jopa miedohkoja, yleensä kyllä tulisia. Pariin otteeseen joskus vuosi-pari sitten meni jo väkisin syömiseksi.

Viime kerralla kun söin, vasen silmä kostui vähän. Eli potkua oli, muttei niin kauhiasti. Sopivan tulinen meitsille :)

Zarilloakin on joskus muinoin testailtu juu. Melko miedot mausteet muutenkin kuin chilin osalta, mutta muuten hyvvee oli juu, hinta-laatu suhde kohdallaan.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kärsä Babar - marraskuu 17, 2009, 18:21:59 ip
Kannattaa tulla testaamaan diabloburgeri pikkujouluihin, luulisi silloin saavan tulisena.
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=6635.0
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Suntio - marraskuu 25, 2009, 21:23:26 ip
Kävin pitkästä aikaa Nanda Devissä tarkistamassa pitääkö kokin vahtuminen paikkaansa. Ei kuulemma pidä. Tarjoilija sano, että samat naamat siellä keittiössä on hääränny jo useamman vuoden. Kokkeja on tosin siellä kahdenlaisia, eli tulisempi kokki ja miedompi kokki.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Linda - joulukuu 21, 2009, 06:59:54 ap
Käytiin eilen pitkästä aikaa Ideaparkissa, ja kerta kun siellä oltiin niin olihan se pakko poiketa siiville. Mä ehdin melkein ahdistua jo ovella, kun paikkaa ei oo mitenkään koolla pilattu ja ihmiset olivat vielä raahanneet ostoskärryt ja lastenvaunut sinne pöytien viereen. Onneks sitten pienen pujottelun jälkeen löytyi vapaa kahden hengen pöytä ja saatiin niitä siipiä. On ne vaan aina hyviä ;D Ja vaikka ruuhkaa oli ihan riittävästä niin ruokia ei kuitenkaan joutunu kauheen kauaa odottamaan. Pitäis kyllä useamminkin käydä, mutta yleensä miehellä menee hermot jo parkkipaikalla ja mulla viimeistään Ideaparkin ulko-ovella niin ei ihan päivittäin jaksa vaivautua. Voishan sieltä tosin mukaankin ne herkut hakea :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: tomps123 - helmikuu 27, 2010, 00:30:57 ap
Jack the Rooster mainostaa jotain yybertulista burgeria, kukaan käynyt kokeilemassa? Pääsee kuulemma Hall of Fameen ja saa T-paidankin  8)

Kuulemma järkkäilevät jotain Hell's Nighteja, jonka jälkeen kuulemma laava lentää rektumista.

Itse tykkään Nanda Devistä, Panchosta ja Zarillosta. Zarillon chiliburgerin saa muistaakseni tujumpana, jos pyytää. Eikä ole hinnalla pilattu paikka. Tosin viime kerrasta pitää antaa miinusta viihtyvyyden puolesta, ei ole kiva syödä kun tiskillä notkuu ilm. omistajan kännisiä ja kovaäänisiä kavereita...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Herpiili - helmikuu 27, 2010, 03:32:59 ap
Lainaus käyttäjältä: tomps123 - helmikuu 27, 2010, 00:30:57 ap
Jack the Rooster mainostaa jotain yybertulista burgeria, kukaan käynyt kokeilemassa? Pääsee kuulemma Hall of Fameen ja saa T-paidankin  8)

Kuulemma järkkäilevät jotain Hell's Nighteja, jonka jälkeen kuulemma laava lentää rektumista.

Itse tykkään Nanda Devistä, Panchosta ja Zarillosta. Zarillon chiliburgerin saa muistaakseni tujumpana, jos pyytää. Eikä ole hinnalla pilattu paikka. Tosin viime kerrasta pitää antaa miinusta viihtyvyyden puolesta, ei ole kiva syödä kun tiskillä notkuu ilm. omistajan kännisiä ja kovaäänisiä kavereita...


_Wille_ on ainakin käynyt Jack the Roosterissa tuon burgerin syömässä, kuulemani mukaan varsin hyvää :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: arse - helmikuu 27, 2010, 12:17:42 ip
Tuota burgeria ei listalla näy, onkos se tarjolla vain hells nighteissä? Kiinnostaisi maistaminen kovasti :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: oiva_ - helmikuu 28, 2010, 10:40:35 ap
Paikan päälle kun menee ja ottaa menun käteen niin se löytyy heti ensimmäiseltä sivulta
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Tespe - maaliskuu 05, 2010, 23:47:10 ip
Kehuivat Gringosissa "tulistaneensta" listaa. Yhden pääkallo guesat oli tänään paljon tulisempia, kuin diablo viime viikon lauantaina. Vastaavasti ne kahden kallon katkaravut oli mitään sanomattomia verrattuna noihin Habanero Quesadilloihin. Mutta hyvvee :)

Ja chilittömille ne burgerit on parasta mitä tampesterista saa.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - maaliskuu 06, 2010, 13:06:17 ip
Diablo burgeri on aina ollut ihan hyvä ja maukas, ei nyt mikään tappotulinen mutta lämpimämpi yleensä kuin esim Pancho Villan Hot Hot purilainen. Sen muistan että varauksetta en suosittelisi kenellekkään sitä jotain valkosipulipihviä (en nyt muista tarkkaa nimeä), emäntä sellaisen söi kun viimeks käytiin ja se oli kyllä niin ala-arvoinen ravintolakokemus (oli pakko itsekkin maistaa) että ensimmäistä kertaa teki mieli oikeasti avautua ravintolassa. Olen meinaan syönyt vähemmän sitkeitä ja paremman makuisia kengänpohjiakin  ::) Saattoi tietysti käydä huono säkä, ainoa on että emäntää en sinne varmaan toiste saa mukaani. No, toisaalta ei sekään kyllä saa mua Coyoteen. Kolmesti yritin, kolmesti petyin (ja pahasti!).
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - maaliskuu 06, 2010, 21:35:17 ip
No oletteko testanneet tätä?  :)

-DEATH BURGER Single 11,90 / Double 13,90
Tulisten burgerien kingi. Burgeri, jossa yhdistyy cheddarjuusto ja hedelmäinen salsa suun räjäyttävän tulisuuden kanssa. Sana death ei ole nimessä turhan takia...
Tulisuus ****
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kaltsu - maaliskuu 06, 2010, 22:25:49 ip
LainausDiablo burgeri on aina ollut ihan hyvä ja maukas, ei nyt mikään tappotulinen mutta lämpimämpi yleensä kuin esim Pancho Villan Hot Hot purilainen.


Maailmankaikkeuden huonoin ruokamesta tuo Pancho Villa. En ole missään saanut niin ala-arvoista ruokaa. Hampurilaisesta puuttui aineksia, dippi oli jotain muuta mitä listassa ja habanerokastike ei ollut ikinä nähnyt habaa. Mautonta. Ainoa mikä oli ihan jees niin ransut. Henkilökuntakin tappeli takahuoneessa työajoista ja palkoista(sitähän me kaikki tehdään, muttei asiakkaitten kuullen) Juu, kyllä annoin palautetta ja enkä mene toiste.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Suntio - maaliskuu 08, 2010, 21:25:06 ip
Palaan jälleen juttuineni Nanda deviin. Siellä on nykyään lounasbuffet. 8,50 euroa kun pulittaa, niin saa syödä niin paljon kuin jaksaa (vaan ei valitettavasti niin paljon kuin haluaa, mahassa on rajansa). Viikonloppuisin siellä on joku juhlalounas. Pitänee ehkä käydä sekin joskus testaamassa.

Ruoka lounasaikaan ei luonnollisestikaan ole mitään kovin tulista, mutta tarjolla on kuivattua chiliä ja jotain tuoretta chiliä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - maaliskuu 10, 2010, 14:48:21 ip
Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - maaliskuu 06, 2010, 22:25:49 ip
LainausDiablo burgeri on aina ollut ihan hyvä ja maukas, ei nyt mikään tappotulinen mutta lämpimämpi yleensä kuin esim Pancho Villan Hot Hot purilainen.


Maailmankaikkeuden huonoin ruokamesta tuo Pancho Villa. En ole missään saanut niin ala-arvoista ruokaa. Hampurilaisesta puuttui aineksia, dippi oli jotain muuta mitä listassa ja habanerokastike ei ollut ikinä nähnyt habaa. Mautonta. Ainoa mikä oli ihan jees niin ransut. Henkilökuntakin tappeli takahuoneessa työajoista ja palkoista(sitähän me kaikki tehdään, muttei asiakkaitten kuullen) Juu, kyllä annoin palautetta ja enkä mene toiste.


Missähän Pancho Villassa tämä tapahtui? Olen käynyt Tammelassa itse.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kaltsu - maaliskuu 10, 2010, 14:57:23 ip
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - maaliskuu 10, 2010, 14:48:21 ip
Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - maaliskuu 06, 2010, 22:25:49 ip
LainausDiablo burgeri on aina ollut ihan hyvä ja maukas, ei nyt mikään tappotulinen mutta lämpimämpi yleensä kuin esim Pancho Villan Hot Hot purilainen.


Maailmankaikkeuden huonoin ruokamesta tuo Pancho Villa. En ole missään saanut niin ala-arvoista ruokaa. Hampurilaisesta puuttui aineksia, dippi oli jotain muuta mitä listassa ja habanerokastike ei ollut ikinä nähnyt habaa. Mautonta. Ainoa mikä oli ihan jees niin ransut. Henkilökuntakin tappeli takahuoneessa työajoista ja palkoista(sitähän me kaikki tehdään, muttei asiakkaitten kuullen) Juu, kyllä annoin palautetta ja enkä mene toiste.


Missähän Pancho Villassa tämä tapahtui? Olen käynyt Tammelassa itse.Sorry, jäi mainitsematta, ettei lytätä kaikkia Panchoja. Siis Hämeenlinnan Pancho kyseessä. Muissa en ole käynyt, mutta tuskin käynkään tuo kokemuksen jälkeen.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Starwhite - maaliskuu 10, 2010, 15:09:05 ip
Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - maaliskuu 10, 2010, 14:57:23 ip
Sorry, jäi mainitsematta, ettei lytätä kaikkia Panchoja. Siis Hämeenlinnan Pancho kyseessä. Muissa en ole käynyt, mutta tuskin käynkään tuo kokemuksen jälkeen.


Tammelassa on itsekin tullut käytyä eikä kyllä ole koskaan ollut valittamista minkään suhteen.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: tomps123 - maaliskuu 10, 2010, 18:47:47 ip
Kannattaa kokeilla sitä Tammelan Panchoa, eikös se ollut se ensimmäinen? Muutenkin kannattais ehkä kokeilla useammin kuin kerran, ainahan on mahdollisuus, että on ollut joku kesäpoika paistamassa pihvejä ensimmäistä ja viimeistä päivää tms.  ???
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ihis81 - maaliskuu 28, 2010, 14:29:47 ip
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - maaliskuu 06, 2010, 21:35:17 ip
No oletteko testanneet tätä?  :)

-DEATH BURGER Single 11,90 / Double 13,90
Tulisten burgerien kingi. Burgeri, jossa yhdistyy cheddarjuusto ja hedelmäinen salsa suun räjäyttävän tulisuuden kanssa. Sana death ei ole nimessä turhan takia...
Tulisuus ****http://www.youtube.com/watch?v=ot6u_ZZFzuA&feature=related

Reckless Loven pojat yrittää tota burgeria
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Braven - huhtikuu 04, 2010, 12:20:42 ip
Kokeilin eilen, ei menny. Poltti aivan vitusti. Vähä yli puolet sain syötyä, ennenku maha sano sopimuksen irti. Tuntu niinku ois puukko tökätty mahaan.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Keku - huhtikuu 14, 2010, 12:32:19 ip
 Jack The Roosterin Hell´s Nightissa olleena ainakin naamanvääntelyasteikkoa seuranneena sanoisin että poltetta riittää tarpeeksi. Itsellä ei vielä krapula ja pokka antanut myöden syödä moista vatsahaavan aiheuttajaa.
Sen sain irti että hampurilaisessa on pihvillä 333k scovillen Poppamies Ahjoa ja kanteen siveltynä 666k scovillen Poppamies Manalaa. Että ei muuta kuin ääntä kohden ja illaksi kotiin pöntön äärelle jääpalapussin ja pumpulitupon kanssa...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: TunturiTiger - huhtikuu 23, 2010, 21:37:49 ip
Onko kukaan käyny kokeilemassa Kangasalan Pancho Villaa?
Vetelin tänään tuon Meksikolaisen pippuripihvin ja tyttö varoitteli "toi pieni punainen on erittäin tulinen habanero eli ole varovainen".

Olihan se haba, mutta jotenkin siitäkin oli saatu mauton ja lähes tuleton. Sanoin asiasta tarjoilijalle, niin se ihmetteli asiaa. Siitä mulle tulikin mieleen, että kuinka nopeasti tuo toleranssi kasvaa? Nykyään ei saa edes haballa hikeä pintaan.. Pihvi oli kyllä ihan jees! 1-10 asteikolla jopa 6.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - huhtikuu 23, 2010, 21:43:20 ip
Oon käyny Kangasalan Panchossa pari kertaa, vanhassa ja uudessa. Tosin yleensä syöny hampurilaista siellä... Siinä Panchon nykyisessä rakennuksessa on muuten hyvää kebabbia... Sedu's kebabin aurarulla on namia :P Ei tulista mutta kunnon mättöä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Minbaari - huhtikuu 24, 2010, 05:50:34 ap
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - huhtikuu 23, 2010, 21:37:49 ip
Onko kukaan käyny kokeilemassa Kangasalan Pancho Villaa?
Vetelin tänään tuon Meksikolaisen pippuripihvin ja tyttö varoitteli "toi pieni punainen on erittäin tulinen habanero eli ole varovainen".

Olihan se haba, mutta jotenkin siitäkin oli saatu mauton ja lähes tuleton. Sanoin asiasta tarjoilijalle, niin se ihmetteli asiaa. Siitä mulle tulikin mieleen, että kuinka nopeasti tuo toleranssi kasvaa? Nykyään ei saa edes haballa hikeä pintaan.. Pihvi oli kyllä ihan jees! 1-10 asteikolla jopa 6.


Hollantilaisissa bulkki habaneroissa tuo tulisuus vaihtelee erittäin paljon, jos sitä on ollenkaan.. Jos ne käyttävät niitä siellä, niin vika on melko varmasti siinä. Itse olen myös huomannut ettei hollantilaisten habat välttämättä edes tuoksu chinenselle. Kaikkihan tietää sen tuoksun kun leikkaa tuoreita habaneroja.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: TunturiTiger - toukokuu 18, 2010, 20:56:38 ip
Kävin tänään uudestaan samassa Kangasalan Pancho villassa. Lukeekohan ne tätä foorumia?
Tilasin hot hot kanahampurilaisen ja sanoin vielä, että "hot hot - hot hottina". Loistava valinta!!!
Kanafile oli kunnollisen kokoinen ja mehukas. Sämpylän väliin oli tuikattu reilusti raikasta omassa keittiössä tehtyä habaneropyrettä ja varmuuden vuoksi yks haba siivuina.
Piti oikein kiittää kokkia. Tosin nyt hieman närästää..
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: pak - kesäkuu 02, 2010, 21:59:00 ip
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - maaliskuu 06, 2010, 21:35:17 ip
No oletteko testanneet tätä?  :)

-DEATH BURGER Single 11,90 / Double 13,90
Tulisten burgerien kingi. Burgeri, jossa yhdistyy cheddarjuusto ja hedelmäinen salsa suun räjäyttävän tulisuuden kanssa. Sana death ei ole nimessä turhan takia...
Tulisuus ****


Tulin, näin, voitin.

Onhan tuo tulinen. Sanoisinko jopa että tulisin ruoka jonka olen syönyt.

Sanoi tarjoilijatar, ettei tuota burgeria ole kauhean moni kokonaan syönyt. Kysyi minultakin monta kertaa, että olenko ihan varma että haluan tilata kyseisen burgerin.
Paidan lupasivat lähettää perästä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Viltsu777 - kesäkuu 03, 2010, 15:18:42 ip
Eilen tuli kans imaistua death burger doublena. Kyllä siinä ytyä riitti, kaverilta jäi syömättä loppuun asti.
Joskus Sauna open airin jälkeen tosiaan lupailivat palata asiaan, kun paitoja on taas saatavilla.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - kesäkuu 20, 2010, 08:10:45 ap
Tulipahan eilen sitten viimein maistettua Ristorante Napolissa habaneropissaa. Päivän pissakin olis ollu habanero & zibula mutta ihan niin yksinkertaista sisältöä en kaivannut ja tilasinkin Toro Vesuvion joka sisälsi häränlihaa, kaktusta, ananasta ja tietenkin habaneroa. Ihan onnistunut pissahan tuo oli vaikka täytyy myöntää että omaan makuuni habanero ei ehkä ole paras chililajike pissaan, mutta tuon pissan täytteet oli valittu huolella ja se oli siinä seurassa kuin kotonaan. Hinnat olivat mielestäni hieman nousseet siitä kun viimeksi kävin mutta 11,60e on vielä ihan maksettava hinta sen tasoisesta pissasta. Päivän pissa olisi muuten ollut 7,50e.

Kehtaisin kyllä väittää että Ristorante Napoli on edelleen Tampereen paras pizzeria. Etenkin kun puhutaan ihan oikeista ravintoloista eikä siitä mistä saa halvimman krapulasafkan.

Niin lisätään nyt vielä että tulisuus oli ihan jees, tosin oma toleranssikin on varmaan hieman heikentynyt kun viimeaikoina on aika mietoja lajikkeita tullut lähinnä käytettyä mutta eiköhän tuon pizzan saa tarvittaessa järkättyä vaikka tuplahaboilla. Ja perkeleen sanafiltteri... en muistanut enkä jaksa korjata  ;D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ozmium - heinäkuu 11, 2010, 11:07:15 ap
Pitääpä avata sanainen arkkuni uutena forumistina.. :)

Diablo burgerista sen verran, että kyseinen burger on tullut syötyä useempaan otteeseen ja tulisuus on vaihdellut miedosta melko tuliseen. Joskus suurikin pettymys, välillä sellainen hyvä setti. Diabloa sai ainakin viime kerralla käydessä tulisempana versiona, jolloin toivat burgerin kylkeen kupillisen En Fuegoa. Sai sitten itse annostella siitä oman maun mukaan. Sellaista jatkossa kun tulee Gringosiin mentyä. RIP-wingsit toimineet hyvänä startterina :)

Tampereen lähistöllä olevissa Panchoissa tullut myös käytyä melko monessa. Hot hot on ollut pettymys. Myöskin ruuan ja palvelun taso vaihtelee mielestäni melko radikaalisti riippuen mihin aikaan ja missä käy. Hämeenkadun Pancho on tähän mennessä mielestäni ollut paras ja siellä tulee käytyä jatkossa. Ideaparkin tai Lentolan teollisuusalueen vieressä oleviin mestoihin en mene enää ikinä ::)

Pitääpä kokeilla seuraavalla kerralla kun Napoliin menee tuota Habanerolla höystettyä pizzaa.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - heinäkuu 12, 2010, 01:15:04 ap
Lainaus käyttäjältä: ozmium - heinäkuu 11, 2010, 11:07:15 ap
Pitääpä avata sanainen arkkuni uutena forumistina.. :)

Diablo burgerista sen verran, että kyseinen burger on tullut syötyä useempaan otteeseen ja tulisuus on vaihdellut miedosta melko tuliseen. Joskus suurikin pettymys, välillä sellainen hyvä setti. Diabloa sai ainakin viime kerralla käydessä tulisempana versiona, jolloin toivat burgerin kylkeen kupillisen En Fuegoa. Sai sitten itse annostella siitä oman maun mukaan. Sellaista jatkossa kun tulee Gringosiin mentyä. RIP-wingsit toimineet hyvänä startterina :)

Tampereen lähistöllä olevissa Panchoissa tullut myös käytyä melko monessa. Hot hot on ollut pettymys. Myöskin ruuan ja palvelun taso vaihtelee mielestäni melko radikaalisti riippuen mihin aikaan ja missä käy. Hämeenkadun Pancho on tähän mennessä mielestäni ollut paras ja siellä tulee käytyä jatkossa. Ideaparkin tai Lentolan teollisuusalueen vieressä oleviin mestoihin en mene enää ikinä ::)

Pitääpä kokeilla seuraavalla kerralla kun Napoliin menee tuota Habanerolla höystettyä pizzaa.


Lentolan panchon vieressä on se sedu's pizza & kebab mesta (ei mitään tekemistä Koskisen sedun kanssa!) jossa on oikein hyvää kebaania ja hyvän satsin saa varmasti panchoa edullisemmin. Pizzoja en ole kyseisesä paikassa maistanut joten niistä en pysty sanomaan mitään.
Hurjaa tulisuutta ei niistä kebabeista löydy mutta selkeästi parhaita kebab-mestoja joissa olen syönyt. Ei kovin suuri, mutta siisti paikka ja palvelu on aina ollut ystävällistä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - heinäkuu 16, 2010, 20:08:29 ip
Jack the Roosterin Death Burger tuli selätettyä :) Olihan se tulinen, ihan tommosta diablo burgeria en ole syönyt.

Punasta ja tummaa ekstraktisoossia oli reilulti, lisäksi jotain pyrettä. ( edit: tarkemmin ajatellen se punanen tais olla Ahjoa, eli selkeen jolokiamaisen makusta ei-ekstraktisoossia ) Itse asiassa aikas makoisa jos ei ota huomioon noiden e-soossien reilua määrää.

Varoituksen sana: Älkää syökö tyhjään vatsaan. Itse syöminen ei ollut kummonen haaste ( joskin polttava sellainen ), mutta vatsaväänteet .... ei prkl... täytyy kahtoo mitä tuleman pitää.... mutta !"&#!"#&!"!%%%###  >:(

Mutta kaikesta huolimatta, ihan hauska henkeen sopiva "haaste" burgeri :)

Edit2: Jonkinmoinen kunniamaininta pitää antaa siitä, että ensimmäinen kerta, kun tuntui vessassa siltä, että kusisi jotain chilikastiketta. Et silleen.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Viltsu777 - elokuu 01, 2010, 04:35:37 ap
Edellistä kirjoittajaa kompaten vatsanväänteitä death burgerista tuli riittämiin, kun tuli se vielä puolityhjään vatsaan kiskaistua. Muistan kanssa ton fiiliksen, kun kuseminenkin "poltti". Paidasta ei tosin ole kuulunut mitään vielä. Täytynee lähettää spostia lafkaan ja kysellä, mikä kestää.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ozmium - elokuu 01, 2010, 09:32:53 ap
Itsellä jäi tuo death burger aikoinaan syömättä. Kyllä se vaan vatsaan sattu jälkeen päin. Täytyy joskus käydä koittamassa vielä uusiks :) Mutta tosiaan niistä soosseista siellä välissä. Kyseltiin sitten syönnin jälkeen, että mitä sinne laitetaan, niin vastasivat että "Poppamiehen Ahjoa ja Manalaa samoissa määrin kuin muut käyttää majoneesia".
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Viltsu777 - elokuu 02, 2010, 03:25:18 ap
Kyllä se kiitettävästi Manalalle kärysikin, kun tarjoilija pöytään kiikutti. Naapuripöydästäkin tuli jo kommenttia.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: paablo - elokuu 15, 2010, 14:59:34 ip
Lotus Garden Rongankadulla on yks lemppareista. Chilikana on mukavan maukas vaikka polttavuutta ei hirveästi olekaan.
LG:n chiliöljy on parasta ikinä maistamaani!! Se sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja leivän päälliseksi. Paljon parempaa kuin monen muun kiinalaisen öljy.
Muissahan on sitä ylisuolaista oranssia räkää.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - elokuu 24, 2010, 15:38:30 ip
Pizzeria Napolissa Pollo El Diablo ekstra habaneroilla antoi aika mukavan potkun eikä mennyt överiksi.
Taisi olla 12 hyvin voimissaan olevaa hedelmää siinä kattauksessa.

Edellisen kerran söin Toro Vesuvion joka jäi mielestäni vähän pliisuksi ilman ekstra habaa kaikista menun varoitussanoista huolimatta.
Oli vähän hölmö olo siinä puolen litran maidon kanssa, mitä ei todellakaan tarvinut. :)

Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - syyskuu 05, 2010, 11:15:25 ap
Tulipa testattua roosterissa Foodstock (http://jacktherooster.fi/barkitchen/foodstock) ja oli kyllä maukasta kun sai koota purilaisensa itse ja valikoimista löytyi useita chilikastikkeita ja muuta hyvää. Ei varmasti jää nälkä ja täytteet on juuri sitä mitä haluaa. Hintakin on kohdallaan, suosittelen kokeilemaan.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - syyskuu 08, 2010, 10:10:34 ap
Pancho Villan Hot hot Kana yllätti mauttomuudellaan. Liekö ranskalaisista jäänyt suola kokonaan pois vai mitä yms. Ja hampurilaisen tulisuus oli mielestäni pikemminkin tasoa Kot Kot Kana. Muuten ihan hyvä, eli se Pepsi Cola.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: TunturiTiger - syyskuu 08, 2010, 10:18:04 ap
Lainaus käyttäjältä: Fire - syyskuu 08, 2010, 10:10:34 ap
Pancho Villan Hot hot Kana yllätti mauttomuudellaan. Liekö ranskalaisista jäänyt suola kokonaan pois vai mitä yms. Ja hampurilaisen tulisuus oli mielestäni pikemminkin tasoa Kot Kot Kana. Muuten ihan hyvä, eli se Pepsi Cola.

Hot hot kot kot oli ihan oikeesti hot hot kot kot kun sanoin viimmeks tarjoilijalle "hot hot kot kot ihan aikuisten oikeesti hot hot kot kot". Laittoivat sinne omatekemäänsä habapyrettä samalla mitalla ku hesessä majoneesia ja pilkko yhden haban vielä varuiks väliin. Habapyre oli vielä ihan oikeesti makoisaa ja siitä huomas, että oli tuoreesta tehty. Tietysti onhan noita parempiakin paikkoja...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - syyskuu 08, 2010, 11:34:21 ap
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - syyskuu 08, 2010, 10:18:04 ap

Hot hot kot kot oli ihan oikeesti hot hot kot kot kun sanoin viimmeks tarjoilijalle "hot hot kot kot ihan aikuisten oikeesti hot hot kot kot". Laittoivat sinne omatekemäänsä habapyrettä samalla mitalla ku hesessä majoneesia ja pilkko yhden haban vielä varuiks väliin. Habapyre oli vielä ihan oikeesti makoisaa ja siitä huomas, että oli tuoreesta tehty. Tietysti onhan noita parempiakin paikkoja...


Joo, ajattelin etten ihan kerrasta anna periksi ja sanoinkin tarjoilijalle että ens kerran pitää pyytää tupla/tribla habat kehiin. Nyt sitä sai lähinnä etsiä silmällä sekä suulla. Tosin kokeissakin on kuulemma eroa. :)
Eilen tulikin sitten taas käytyä Napolissa syömässä se Pollo El Diablo x-tra habaneroilla ja se tuntui viel äsken vessassakin. :D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kaltsu - syyskuu 08, 2010, 15:54:03 ip
Missäs tampereella on pancho? Täytyy käydä testaamassa, kun en usko että ketju pystyy tekemään hyvää ruokaa. Paskin ikinä syömäni hampurilainen on syöty Hämeenlinnan panchossa. Juu otin habaneropyrettä, mikä ei ollut edes tehty habanerosta ja tulisuus oli paprika. Siinä annoksessa oli kaikki niin pielessä kun vain voi olla. Siis ihan kaikki...oli niin järkyttävä kokemus että vieläkin on rauma päällä. ;D Hmmm...oon tainnutkin joskus aikasemmassa ketjussa avautua samasta asiasta. No, elämä on.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - syyskuu 08, 2010, 16:19:45 ip
Ideaparkin panchossa nykyjään tuntuisi olevan kohtuu hyvälaatuiset murkinat ( aiemmin taso vaihteli kovasti ). Siellä habaneropyre sisältää muutakin kuin habaneroa, eli loivennettua settiä, tosin habaneron maku tuntui olevan esillä.

Hämeenkadun panchossa ( Suht lähellä Sokosta ), toinenkin Pancho löytyy myös hämeenkadulta, habapyre on viimeaikoina ollut sitä ihtiään, ja kun oikeen reilusti pyytää, niin on muutamiin otteisiin tullut ihan habaviipaleitakin seuraksi. Varsin habapitoista settiä siis :)

Edit: "Aito ja Alkuperäinen" sijaitsee Tammelassa. Kangasalassakin on moinen, siellä muistaakseni oli ihan maukasta kans, joskaan en viimeaikoina ole käynyt.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - syyskuu 08, 2010, 20:29:26 ip
Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - syyskuu 08, 2010, 15:54:03 ip
Missäs tampereella on pancho? Täytyy käydä testaamassa, kun en usko että ketju pystyy tekemään hyvää ruokaa. Paskin ikinä syömäni hampurilainen on syöty Hämeenlinnan panchossa. Juu otin habaneropyrettä, mikä ei ollut edes tehty habanerosta ja tulisuus oli paprika. Siinä annoksessa oli kaikki niin pielessä kun vain voi olla. Siis ihan kaikki...oli niin järkyttävä kokemus että vieläkin on rauma päällä. ;D Hmmm...oon tainnutkin joskus aikasemmassa ketjussa avautua samasta asiasta. No, elämä on.


Onhan niitä aika montakin, sie sun tääl...tiedän kolme. Tammelassa, Hämeenkadulla ja Satakunnankadulla.
Harmittavan huono oli toissapäiväinen käynti. Kouluarvosanoin: 5.
Joskus n. melkein 8-10 vuotta sitten kun Pancho aukaisi siihen Tammelan torille, niin oli varsin kelvollinen mesta. Nyt mietin että tulenko ikinä edes menemään uudestaan. 
Muija haukku ekan kerran elämässään tarjoilijalle ruoan, en kehunut mutta yritin vähän pehmitellä tarjoilijalle kun tuli niin häijyä viestiä kokille, että ajattelin että ne kusee ens kerran meiän ruokaan, tai jopa kadulla päälle. Joku muijakokki sieltä kurkki että ketkä veti niin lyttyyn, mutta paskalla oli tekijänsä. Cola oli tasalaatuinen.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ozmium - syyskuu 08, 2010, 22:20:41 ip
Onhan noita Treellä riittämiin. Hämeenkatu, Plevnan vieressä, Tammelan torilla, Ideaparkissa, Lentolassa.. Tällä hetkellä parasta palvelua saatu keskustan tietämillä. IdeaParkin Panchoon en vittu mene enää ikinä. Paremmat hampurilaiset saat alakerran Hesestä paremmalla palvelulla.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - syyskuu 09, 2010, 07:59:02 ap
Lainaus käyttäjältä: ozmium - syyskuu 08, 2010, 22:20:41 ip
Onhan noita Treellä riittämiin. Hämeenkatu, Plevnan vieressä, Tammelan torilla, Ideaparkissa, Lentolassa.. Tällä hetkellä parasta palvelua saatu keskustan tietämillä. IdeaParkin Panchoon en vittu mene enää ikinä. Paremmat hampurilaiset saat alakerran Hesestä paremmalla palvelulla.


N#ssitaan sen verran pilkkua että Lentola on Kangasalaa ja Ideapark on Lempäälää...  ;D Mutta joo... Tampereen seutua kumminkin.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ozmium - syyskuu 09, 2010, 08:28:46 ap
Lainaus käyttäjältä: Kadotus - syyskuu 09, 2010, 07:59:02 ap
Lainaus käyttäjältä: ozmium - syyskuu 08, 2010, 22:20:41 ip
Onhan noita Treellä riittämiin. Hämeenkatu, Plevnan vieressä, Tammelan torilla, Ideaparkissa, Lentolassa.. Tällä hetkellä parasta palvelua saatu keskustan tietämillä. IdeaParkin Panchoon en vittu mene enää ikinä. Paremmat hampurilaiset saat alakerran Hesestä paremmalla palvelulla.


N#ssitaan sen verran pilkkua että Lentola on Kangasalaa ja Ideapark on Lempäälää...  ;D Mutta joo... Tampereen seutua kumminkin.


:D

Juurikin näin :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - syyskuu 09, 2010, 16:51:33 ip
Onneksi Tampereelta löytyy TexMex ravintoloita muitakin perus Armadillon sekä Pancho Villan lisäksi. Rautatienkadulla pikaruokalamainen Taco House, perus safkaa, oli siellä jotain custom chilisoossiakin, ja tais habatabakin löytyä. Ei-niin-kummoinen, mutta kyllä burrito lähtee pikanälkään sujuvasti.

Yksi hinta-laatusuhteeltaan mukava pikkuinen pubimainen mesta on Zarillo. Edukkaan oloiset, ravitsevat annokset. Tämän paikan sortimentin jos sais buustattua kunnon chilituotteilla niin rokkenroll :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - syyskuu 10, 2010, 21:14:25 ip
Ei mee vahvasti tampereella.
Olin valmistautunut selättämään Jack The Roosterin Death Burgerin.
Kuinkas kävikään...menussa olevaa annosta ei pystytty tarjoilemaan, kun oli Poppamiehen soosit lopussa. Amatöörit!
Vinkkinä piti sanoa, että kandee ens kerran tilata sitä soosia enemmän ja ennen kuin ne loppuu, plussaa myöskin että ne säilyvät pitkään.

Miksi näin???!!!
Ammattitaitoinen kokki hakis korvaavat tuotteet vaikka City Marketin hyllyltä. Tiedän että löytyy, tänään tarkastettu.

Ei siinä kaikki, eka bussi mihin yritin hypätä mennäkseni tänne, kotiin, niin ajoi ohi. Enkä edes yrittänyt hypätä alle.

Oompas mä positiivinen tällä viikolla. :D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Sunnikka - syyskuu 16, 2010, 12:46:30 ip
Ehdottakaas hei nyt joku hyvä rafla Tampereelta, joka ei olisi pikaruokamainen mutta että josta sais hyvää ja mausteista/hottia ruokaa :) Amarillo on ihan ok, mutta ehkä liian monesti siellä käynyt.. Tammelan Pancho Villassakin ruoka ihan jees, mutta paikan tunnelma & sisustus on persiistä eikä oikein sovi tilaisuuteen.

Koittanut olen kyyliä googlen kautta vaikka mitä, mutta mielellään kuulisi jotain hyviä vinkkejä kun ainahan paikat saavat itseään mainostaa parhaalla ruoalla ja ties millä. Esim. millaisia ovat Swagath, Nanda Devi?
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Chilivaari - syyskuu 16, 2010, 13:17:33 ip
http://www.thainakhon.fi/home.html

Thaimaalainen ei ole erityisen tulinen, mutta hyvää miellyttävässä ympäristössä. Pyytämällä saanee suomalaiseen makuun sovitetusta listasta tulisempaakin.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - syyskuu 16, 2010, 19:19:45 ip
Pitäs perkele avata oma ravintola. Nenakalan Wanha Tappi teki nimellä "Poppamihen Hampurilainen" ihan vitusti paremman burgerin, kuin esim. se Panchon säälittävä Kot kot fiasko Kanada-Burgeri.
Sanoisisin että medium tulinen, mutta siltikin oikein hyvä, ja  makoinen burger-ateria.
Suosittelen! X-tra hilillä tietty! ;)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Murderado - syyskuu 17, 2010, 21:32:55 ip
Ihmeen moni on tuntunut haukkuvan tuota Ideaparkin Pancho Villaa. Itse olen käynyt ko. raflassa varmaankin yli 20 kertaa enkä ole tainnut pettyä kuin kerran. Tämäkin johtui siitä, että söin burriton (joka ei maistunut juuri miltään) sen sijaan, että olisin ottanut tutun ja turvallisen (ja tietysti talon isoimman) tuplajuustoburgerin. Se ei ole pettänyt vielä kertaakaan.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Togo - syyskuu 23, 2010, 10:07:13 ap
Lainaus käyttäjältä: Viltsu777 - elokuu 01, 2010, 04:35:37 ap
Edellistä kirjoittajaa kompaten vatsanväänteitä death burgerista tuli riittämiin, kun tuli se vielä puolityhjään vatsaan kiskaistua. Muistan kanssa ton fiiliksen, kun kuseminenkin "poltti". Paidasta ei tosin ole kuulunut mitään vielä. Täytynee lähettää spostia lafkaan ja kysellä, mikä kestää.


Itse vedin kans ton tyhjään mahaan ja oli kyllä äärimmäisen tyhmästi tehty. Polte mahassa oli aika järkyttävä. Paitaa olen nyt odotellut kuusi viikkoa, eipä ole kuulunut mitään.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - syyskuu 23, 2010, 10:43:56 ap
Jos tuntuu siltä että Tampereen Panchoissa on jotain moitittavaa, niin käykääpä vertailukohdaksi Ylöjärven kauppakeskus Elon Panchossa, ihan kujalla ollut tarjoilija joka ei tiennyt ruokalistan annoksista mitään, ruokaa sai odottaa tunnin puolityhjässä ravintolassa, alkupaloiksi tilattuja nachoja oli noin puolet vähemmän kuin missään muussa Panchossa ja niitäkin sai odottaa, habanero ei ollut habaneroa, meidän jälkeemme tullut seurue sai ruokansa meitä ennen, odottamista ei pahoiteltu millään tavalla etc... No ehkä asiakas oli vaan mulq  ;D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - syyskuu 24, 2010, 18:29:02 ip
Lainaus käyttäjältä: Togo - syyskuu 23, 2010, 10:07:13 ap

Itse vedin kans ton tyhjään mahaan ja oli kyllä äärimmäisen tyhmästi tehty. Polte mahassa oli aika järkyttävä. Paitaa olen nyt odotellut kuusi viikkoa, eipä ole kuulunut mitään.


Paita on tärkein, koska siinä ei kuulemma ole kysymys makuelämyksestä.
Paidalla voi kukkoilla ja nauraa paskaisen naurun Chili Nacho Ballssien yskijöille, tai mennä piruilemaan vaikka Gringos Locosiin. 
Luulisi heidän hoitavan paitapuolen kuntoon, kun on kuitenkin kysymys kukkoilusta.
Seuraavan kerran kun käyn kysymässä, että löytyykö soosit burgeriin, niin pitää myös kysyä, notta onkos paitaa kans perskeles. Täytyy mennä barbaarin varmuudella ilman paitaa veren maku suussa. (ja sit itkien lähteä Roosterista sellanen pieni kyljestä jyrsittä burgerin pala tiessään). :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - lokakuu 12, 2010, 19:06:16 ip
Wanha tappi nekalassa yllätti taas erittäin positiivisesti Poppamies-burgerilla...huhu kertoi että kokki Panchon kulta-ajoilta...siltä ainakin maistui, tilasin x-tra tulisena. Pirun hyvä. Mieluummin tuonne kuin panchoon, joka on vain varjo entisestä...
Kandee koklaa ja vertailla jos tuntuu bull shitiltä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - lokakuu 12, 2010, 20:35:20 ip
Jos tykkää purilaisista niin kannattaa oikeesti testata toi Jack The Roosterin Foodstock, saa just sellasen burgerin kun haluaa ja niitä voi syödä niin paljon kuin jaksaa. Tuo on siis la-su 13-16.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - lokakuu 21, 2010, 00:08:53 ap
Gringos Locosin joku Diablo Burgeri tuli testattua.
Tarjoilijalla oli muka joku virne että kovakin juttu...Kissan paskat.
Perushässäkkää, ihan maukas, mut ei mitään erikoista. 8+ Hyvä!

Edelleen Napolin Toro Vesuvio ekstra habanerolla laittaa pyllyn pyörimään... :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ozmium - lokakuu 21, 2010, 08:59:01 ap
Lainaus käyttäjältä: Fire - lokakuu 21, 2010, 00:08:53 ap
Gringos Locosin joku Diablo Burgeri tuli testattua.
Tarjoilijalla oli muka joku virne että kovakin juttu...Kissan paskat.
Perushässäkkää, ihan maukas, mut ei mitään erikoista. 8+ Hyvä!

Edelleen Napolin Toro Vesuvio ekstra habanerolla laittaa pyllyn pyörimään... :)Saa siihen kyllä potkua lisää melko riittävästi kun pyytää. Viimeksi piti pyytää tulisempana ja kun aloin syömään niin piti pyytää vielä lisää potkua. En tiedä sitten ovatko miedontaneet burgeria vai oma taso noussu..mut ei siinä perusversiossa kyllä chilisti mitään maista :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Nieida - lokakuu 24, 2010, 11:01:29 ap
Pancho Villoissa on kyllä aivan uskomattomia ravintolakohtaisia eroja. Omana lempparina on ja pysyy Ideapark, siellä olen aina saanut parhaat safkat ja palvelun. Tampereen ja Ylöjärven Panchoilla menee aika heikosti Lempäälään verrattuna, joka tuntuu olevan näistä ainoa jossa saa sekä hyvää ruokaa että hyvää palvelua. Tampereella tuntuu olevan vähän joko tai.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne - lokakuu 24, 2010, 11:53:34 ap
Gringosin Diabloa on nyt viritetty, saattaa yllättyä vaikka tuote olisi ennestäänkin tuttu ;)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: arse - lokakuu 24, 2010, 14:22:44 ip
Tampereen ravinteli-elämässä tapahtuu:
Restamax avaa yhteistyössä Stefan "Top Chef" Richerin kanssa Fall'sin paikalle uuden pihviraflan.
Katupojan tilalle Colorado tekee comebackin.
Huippuun gastropub-ketjuun (soho, praha, tuulensuu, nordic, piemonte) aukeaa uusi tapasravintola Inez.

Näistä Inezin kohdalla on odotukset korkeimmalla.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - lokakuu 25, 2010, 18:07:17 ip
Lainaus käyttäjältä: Janne - lokakuu 24, 2010, 11:53:34 ap
Gringosin Diabloa on nyt viritetty, saattaa yllättyä vaikka tuote olisi ennestäänkin tuttu ;)


No prkl, pitääkö taas käydä. :D
Höh, nyt unohdin uhota! Dääm! ;)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: -mIDE- - lokakuu 29, 2010, 10:16:59 ap
'Lihaskramppeja, hikoilua ja ähkyä: Aamulehti testasi ravintoloiden extreme-annokset'

- Death Burger (http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/195605.shtml) -

Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - lokakuu 31, 2010, 15:08:05 ip
Juu, kerran tein jo pohjatyöt tota Death Burgeria varten, ja kuinkas kävikään...
Ei ollu sooseja ravintolassa. Eli tuli "ei oota." No mikäs siinä, lähimpään baariin maha täynnä piimää. Kun tarkotus ei ollu lähteä nöyristelemään, vaan mennä aterian jälkeen paskalle hyvän kankaan kera, kun en tykkää pyyhkiä paperiin. :D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Macex - lokakuu 31, 2010, 16:01:08 ip
Lainaus käyttäjältä: Fire - lokakuu 31, 2010, 15:08:05 ip
Juu, kerran tein jo pohjatyöt tota Death Burgeria varten, ja kuinkas kävikään...
Ei ollu sooseja ravintolassa. Eli tuli "ei oota." No mikäs siinä, lähimpään baariin maha täynnä piimää. Kun tarkotus ei ollu lähteä nöyristelemään, vaan mennä aterian jälkeen paskalle hyvän kankaan kera, kun en tykkää pyyhkiä paperiin. :D
Ei vittu mitä toimintaa...! Tää on ainakin toinen kerta, kun joku sanoo, että jäänyt syömättä kastikkeiden puutteen takia.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Fire - lokakuu 31, 2010, 20:33:53 ip
Lainaus käyttäjältä: Macex - lokakuu 31, 2010, 16:01:08 ip
Ei vittu mitä toimintaa...! Tää on ainakin toinen kerta, kun joku sanoo, että jäänyt syömättä kastikkeiden puutteen takia.


Kieltämättä vähän noloa, varsinkin kun yrittävät pitää äijää mainetta yllä sillä burgerilla. Siksi olin epäkohtelias, enkä tilannut mitään, vaan kysyin, että miksi teillä on menussa annoksia mitä ette pysty tarjoilemaan? Tuli jotain "noku"-tyylistä selitystä kuinka Poppamies ei oo pystyny sooseja toimittamaan...
Sanoinkin että tuolla niitä on City Marketissa, listaansa kunnioittava kokki käy vaikka pyörällä hakemassa...
;D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Macex - lokakuu 31, 2010, 21:13:07 ip
Lainaus käyttäjältä: Fire - lokakuu 31, 2010, 20:33:53 ip
Lainaus käyttäjältä: Macex - lokakuu 31, 2010, 16:01:08 ip
Ei vittu mitä toimintaa...! Tää on ainakin toinen kerta, kun joku sanoo, että jäänyt syömättä kastikkeiden puutteen takia.


Kieltämättä vähän noloa, varsinkin kun yrittävät pitää äijää mainetta yllä sillä burgerilla. Siksi olin epäkohtelias, enkä tilannut mitään, vaan kysyin, että miksi teillä on menussa annoksia mitä ette pysty tarjoilemaan? Tuli jotain "noku"-tyylistä selitystä kuinka Poppamies ei oo pystyny sooseja toimittamaan...
Sanoinkin että tuolla niitä on City Marketissa, listaansa kunnioittava kokki käy vaikka pyörällä hakemassa...
;D
Ihan oikein. Kyllä jos mainostavat tuollaista tuotetta, niin pitäis olla aina mahdollista saada, kun rafla auki. Kun vielä olivat päässeet Aamulehden testiinkin tuon burgerinsa ansiosta :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: arse - marraskuu 01, 2010, 22:07:38 ip
Ja eikun lisää hemmottelua chilipäille:
Lainaus
Marraskuun puolessa välissä Tampereen ravintolaelämä saa jälleen uuden mausteen, kun Tammelan puistokadulle avataan rouhea ruoka- ja seurusteluravintola Roast. Ravintolan ruoissa ei haeta tiettyä yksittäistä tyyliä, vaan järjestetään vaihtuvilla teemoilla kulkevia viikkoja tai kuukausia."Ruokalistalla näkyy esimerkiksi riista-, sieni- tai kala-aika. Pyrimme hyödyntämään lähiruokatarjonnan ja tekemään itse mahdollisimman paljon, kastikkeista lähtien", kertoo ravintolan ohjaksiin tarttuva Marko Suksi. Viihtyisäksi seurusteluravintolaksi Roastin tekee massiivipuuta ja kiveä yhdistävä, kotoisa sisustustyyli."Takan loisteessa voi nauttia rommi- ja viskivalikoiman helmistä sekä pikkusuolaisista, kuten juustolautasesta", vinkkaa Suksi.
Roast, Tammelan Puistokatu. Roastin herkkuja suunnittelee Poppamiehestäkin tuttu chilikeisari Suksi.


http://www.city.fi/artikkeli/Ravintolauutiset+Tampere/3648/ (http://www.city.fi/artikkeli/Ravintolauutiset+Tampere/3648/)
http://www.facebook.com/ROASTrouhearavintola (http://www.facebook.com/ROASTrouhearavintola)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Taemen - joulukuu 11, 2010, 17:34:54 ip
Lainaus käyttäjältä: Macex - lokakuu 31, 2010, 21:13:07 ip
Ihan oikein. Kyllä jos mainostavat tuollaista tuotetta, niin pitäis olla aina mahdollista saada, kun rafla auki. Kun vielä olivat päässeet Aamulehden testiinkin tuon burgerinsa ansiosta :)


Tänään käytiin Roosterissa ja tarkoitus oli testata Death Burgeri... Noh, testaamatta jäi kun oli soosit loppu..  >:(

Otin Feuer Frein, oikein maukas hamppari sekin. Tulisuutta ei kyllä löytynyt omaan makuun juuri nimeksikään, muuten ok.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Maniscalco - joulukuu 11, 2010, 22:54:44 ip
Vähän matkaa Kangasalan puolelle jos uskaltaa mennä löytyy Afganistanilainen ravintola Aryana.
Talon "hot"-kastike todella hyvänmakuista ja tavan äijälle luultavasti liian tulista...
Ruoka-annokset erittäin hyviä ja tulisuutta saa pyytämällä lisää ;)
Salaattipöydästäkin löytyi ainakin viimeksi sopivasti maustettuja rehuja....


Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Macex - joulukuu 12, 2010, 02:39:22 ap
Lainaus käyttäjältä: Taemen - joulukuu 11, 2010, 17:34:54 ip
Lainaus käyttäjältä: Macex - lokakuu 31, 2010, 21:13:07 ip
Ihan oikein. Kyllä jos mainostavat tuollaista tuotetta, niin pitäis olla aina mahdollista saada, kun rafla auki. Kun vielä olivat päässeet Aamulehden testiinkin tuon burgerinsa ansiosta :)


Tänään käytiin Roosterissa ja tarkoitus oli testata Death Burgeri... Noh, testaamatta jäi kun oli soosit loppu..  >:(
Jollekkin kävi siis samat ku mulle :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: tonttu - joulukuu 18, 2010, 14:03:33 ip
Ideaparkin Pancho villa testattiin eilen. Syötiin Hothot ja kana hothot ja pojalle katkaravunpyrstöjä naamaperunoilla, niin ja alkupalana nachot. Alkupalojen salsa oli vähän pliisu, turhankin basic nacholautanen. Cheddari oli tosin ihan jees.

Pääruokien kohdalla annettiin terveiset keittiöön, että tulisuutta niin paljon, kun lähtee. En tiedä oliko tällä merkitystä, mutta täytyy sanoa, että erittäin mukava kokemus oli. Hampparit todella maukkaita ja habaneropyreen lisäksi omasta hampparistani löytyy pohjakerroksellinen 3-4mm paksuja habanerosiivuja :-P Nam. Annos oli niin iso, että ranulit jäi puoliksi syömättä,  sehän ei koskaan ole pahasta. Maukasta ja riittävän tulista. Täytyy jopa todeta, että pieni saunaefektikin tuli ruuan päälle. Yllättävän hyvä siis. Tämmöisellä viritysasteella päästiin jo lähelle diablo burgeria, mutta on gringosin yleistasoon vielä matkaa.

Täytyy sanoa, että jouluostokset sujui mukavasti, kun syötiin 2 tuntia ja 1.5 tuntia shoppailua päälle, reissun varrella siis poikettiin.

Mitäköhän on se soossi mitä hampparin kylkeen tuli kipossa, oli todella hyvää ranuleiden kanssa, en vaan oikeen saanut mauista kiinni, että miten semmoista vois lähteä kopioimaan?

Jokatapauksessa kokemus oli sen verran positiivinen, että vaikuttaa jatkossa ostosreissujen suuntaan, kun ohi ajetaan kuitenkin usein.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - joulukuu 18, 2010, 14:37:17 ip
Kauppakeskus Elon Panchoon kyrpiintyneenä päätin kuitenkin antaa vielä mahiksen ja yritettiin käydä lounaalla Hämeenkatu 7:n Pancho Villassa duunikaverin kanssa. Yritykseksi jäi, tarjoilijaplikka oli hukannut/unohtanut meidän tilauksen, hieno suoritus kun ravintolassa ei ollut kuin kourallinen asiakkaita. Pitäkää tunkkinne, minä en periaatteesta käy enää ikinä yhessäkään panchossa prkl..
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ChiliRotta - joulukuu 19, 2010, 04:12:39 ap
Tesoman Pesossa tilasin eilen testin vuoksi tulisimpia siipiä mitä löytyy, hyviä oli kyllä mutta ei juurikaan tulisia. Kyseisessä paikassa on myös hampurilaiset ja pihvit ollu ihan kohtuu maukkaita, mutta mitään kovin tulista ei kannata odottaa.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Togo - joulukuu 22, 2010, 12:44:12 ip
Lainaus käyttäjältä: Fire - syyskuu 24, 2010, 18:29:02 ip
Lainaus käyttäjältä: Togo - syyskuu 23, 2010, 10:07:13 ap

Itse vedin kans ton tyhjään mahaan ja oli kyllä äärimmäisen tyhmästi tehty. Polte mahassa oli aika järkyttävä. Paitaa olen nyt odotellut kuusi viikkoa, eipä ole kuulunut mitään.


Paita on tärkein, koska siinä ei kuulemma ole kysymys makuelämyksestä.
Paidalla voi kukkoilla ja nauraa paskaisen naurun Chili Nacho Ballssien yskijöille, tai mennä piruilemaan vaikka Gringos Locosiin. 
Luulisi heidän hoitavan paitapuolen kuntoon, kun on kuitenkin kysymys kukkoilusta.
Seuraavan kerran kun käyn kysymässä, että löytyykö soosit burgeriin, niin pitää myös kysyä, notta onkos paitaa kans perskeles. Täytyy mennä barbaarin varmuudella ilman paitaa veren maku suussa. (ja sit itkien lähteä Roosterista sellanen pieni kyljestä jyrsittä burgerin pala tiessään). :)


Nyt taitaa olla mennyt neljä kuukautta paitaa odotellessa. Ravintolapäällikkö ei vastaa enää edes sähköposteihin, kun olen kysellyt että missä viipyy. On kuulemma jo kaksi kertaa laitettu postiin, ekalla kerralla oli posti jostain syystä palauttanut. Missähän nyt on vika? Mun mielestä kauppaan kuului kans toi paita, aika erikoista jos saa vaan puolet tuotteesta minkä on ostanut.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ozmium - tammikuu 01, 2011, 16:45:49 ip
Tulipa käytyä vaihteeks Gringos Locosissa. Diabloa oli tosiaan muutettu. Samoin R.I.P. wingsejä, joissa tuntu olevan nimensämukaista poltetta. Olivat kuulemma lisänneet nagaa kastikkeeseen. Joka tapauksessa ruoka ei jättänyt kylmäksi.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - tammikuu 01, 2011, 22:03:14 ip
Vielä kun sinne Tampereen Gringosiinkin tulis jotain vastaavaa kuin tuo Helsingin (http://www.ravintola.fi/ravintola/gringos_locos_helsinki/listat/477) Gringosin sunnuntaibuffet.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - tammikuu 11, 2011, 13:34:03 ip
En kyllä kaipaa yhtään.. Kylmiä sämpylöitä, kylmiä tortillalettuja, listalta ei voi tilata annoksia samaan aikaan jne.. Helsinki oli aikamoinen pettymys.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - tammikuu 12, 2011, 01:02:40 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - tammikuu 11, 2011, 13:34:03 ip
En kyllä kaipaa yhtään.. Kylmiä sämpylöitä, kylmiä tortillalettuja, listalta ei voi tilata annoksia samaan aikaan jne.. Helsinki oli aikamoinen pettymys.Hmm... no ainakin Jack the Roosterin hampurilaisbuffet on toiminut omalla kohdallani varsin loistavasti, ehkä tuossa Gringosin vastaavassa on hieman liikaa valikoimaa...  Eikä siinä, ei näitä buffetteja oikeasti tarvitse, tulee vain syötyä liikaa.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: poppamies - tammikuu 12, 2011, 20:03:33 ip
Lainaus käyttäjältä: Fire - lokakuu 31, 2010, 15:08:05 ip
Juu, kerran tein jo pohjatyöt tota Death Burgeria varten, ja kuinkas kävikään...
Ei ollu sooseja ravintolassa. Eli tuli "ei oota." No mikäs siinä, lähimpään baariin maha täynnä piimää. Kun tarkotus ei ollu lähteä nöyristelemään, vaan mennä aterian jälkeen paskalle hyvän kankaan kera, kun en tykkää pyyhkiä paperiin. :D


Selittelyhän on tietysti turhaa, mutta...
Täytyy tavarantoimittajana hieman pahoitella, että Death Burgeriin ei ole aina ollut aineksia tarjolla. Burger sisältää mm. 30g nagaa + jauheet + kastikkeet yms, yms joita vaan ei aina esim tullin takia pysty toimittamaan ja logistinen järjestelykin saattaa toisinaan kestää kauemmin. Tulli saattaa pitää tuotteita joskus kuukaudenkin "jemmassa".

Myös Death Burgerin menekki yllätti täysin ja emme ehtineet täydentää varastoja ajoissa. Nagalle ei oikein ole korvaajaa, emme halunneet käyttää uutekastikkeita joten 100% nagasosetta ei oikein voi korvata millään burgerin muuttumatta erilaiseksi. Näin ollen ravintolakaan ei ole voinut asialle mitään.

Mutta nyt voin iloksenne todeta, että tästä lähin Death Burgereihin on aineksia aina useiksi kuukausiksi eteenpäin. Ei muuta kun korventamaan itsesi Suomen tulisimman burgerin ääreen!

-Marko
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Jute666 - tammikuu 13, 2011, 21:36:38 ip
LainausBurger sisältää mm. 30g nagaa + jauheet + kastikkeet yms, yms

Mutta nyt voin iloksenne todeta, että tästä lähin Death Burgereihin on aineksia aina useiksi kuukausiksi eteenpäin. Ei muuta kun korventamaan itsesi Suomen tulisimman burgerin ääreen!

-Marko


Enpä sitten ihmettele, kun double burgerin jälkeen hieman vatsanväänteitä oli ja aamulla pytyllä aaarrgh..!
Täytyy sanoa ettei ollut mikään makunautinto mutta kaikkea täytyy kokeilla paitsi omaa ....
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - helmikuu 26, 2011, 22:57:28 ip
Tällä kertaa loppu roosterin buffetissa joskus vähän kolmen jälkeen biffit kesken ja vaikka niitä joku lisää pyysikin, ei niitä enää enempää tehty. Liekkö ainoo pihvinpaistamistaitoinen kokki lähteny jo kotio. Vituttaa kun buffetissa jää nälkä. Tulipahan ainakin testattua Hot Headzin Who Dares Burns 2nd Assault kastike. Aika hottia mutta helvetin pahaa, edes etäisesti hyvää extraktisoosia en ole vielä löytänyt, vaikka useissa väitteitä paremmasta mausta onkin. Ei sitä uutteen makua noin vain kätketä, valitettavasti...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: mikestones - maaliskuu 04, 2011, 20:33:46 ip
Lainaus käyttäjältä: tonttu - joulukuu 18, 2010, 14:03:33 ip
Ideaparkin Pancho villa testattiin eilen. Syötiin Hothot ja kana hothot ja pojalle katkaravunpyrstöjä naamaperunoilla, niin ja alkupalana nachot. Alkupalojen salsa oli vähän pliisu, turhankin basic nacholautanen. Cheddari oli tosin ihan jees.

Pääruokien kohdalla annettiin terveiset keittiöön, että tulisuutta niin paljon, kun lähtee. En tiedä oliko tällä merkitystä, mutta täytyy sanoa, että erittäin mukava kokemus oli. Hampparit todella maukkaita ja habaneropyreen lisäksi omasta hampparistani löytyy pohjakerroksellinen 3-4mm paksuja habanerosiivuja :-P Nam. Annos oli niin iso, että ranulit jäi puoliksi syömättä,  sehän ei koskaan ole pahasta. Maukasta ja riittävän tulista. Täytyy jopa todeta, että pieni saunaefektikin tuli ruuan päälle. Yllättävän hyvä siis. Tämmöisellä viritysasteella päästiin jo lähelle diablo burgeria, mutta on gringosin yleistasoon vielä matkaa.

Täytyy sanoa, että jouluostokset sujui mukavasti, kun syötiin 2 tuntia ja 1.5 tuntia shoppailua päälle, reissun varrella siis poikettiin.

Mitäköhän on se soossi mitä hampparin kylkeen tuli kipossa, oli todella hyvää ranuleiden kanssa, en vaan oikeen saanut mauista kiinni, että miten semmoista vois lähteä kopioimaan?

Jokatapauksessa kokemus oli sen verran positiivinen, että vaikuttaa jatkossa ostosreissujen suuntaan, kun ohi ajetaan kuitenkin usein.panchon burgerit keskustassa ainakin olivat aivan kauheeta jätettä, hyi olkooon en ikinä mene moista roskaa syömään, ei mitään makua
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: .tomppa. - maaliskuu 04, 2011, 23:30:08 ip
Vittu sinä se haukut joka ketjussa jotakin ja et ole mihinkään tyytyväinen.

pitäisikö sen hampparin olla jollakin hampulla maustettu ni sitten kelpais...

mä ja poijaat käytii siel sit me vähä syötiiii ja nii ei olu hyvää yök ...

Vittu osta nyt ne lääkkeet jooko!!!! 
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kugelschreiber - maaliskuu 05, 2011, 01:32:00 ap
Lainaus käyttäjältä: .tomppa. - maaliskuu 04, 2011, 23:30:08 ip
Vittu sinä se haukut joka ketjussa jotakin ja et ole mihinkään tyytyväinen.

pitäisikö sen hampparin olla jollakin hampulla maustettu ni sitten kelpais...

mä ja poijaat käytii siel sit me vähä syötiiii ja nii ei olu hyvää yök ...

Vittu osta nyt ne lääkkeet jooko!!!! 


kunhan muutaman pisteen jälkeen saatiin hampurilaiset oltiin ihan !!!!
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: mikestones - maaliskuu 07, 2011, 11:07:25 ap
Lainaus käyttäjältä: .tomppa. - maaliskuu 04, 2011, 23:30:08 ip
Vittu sinä se haukut joka ketjussa jotakin ja et ole mihinkään tyytyväinen.

pitäisikö sen hampparin olla jollakin hampulla maustettu ni sitten kelpais...

mä ja poijaat käytii siel sit me vähä syötiiii ja nii ei olu hyvää yök ...

Vittu osta nyt ne lääkkeet jooko!!!! ilmeisesti moni muukin kulinartisti on löytänyt totuuden panchon mauttomista burgereista, annokseni oli täysin epäonnistunut, parempi ostaa se kanaburger tai muu vaika hesestä tai macista parilla egellä

http://eat.fi/tampere/pancho-villa-tampere-tammelan

"Sittemmin Pancho Villan (koko ketju) kehitys kuitenkin osoittaa, että ketjuravintolan tarkoitus ei ole niinkään hyvä ruoan ja palvelun tuottaminen, vaan rahan tekeminen omistajilleen. Nykyinen hintataso ei vastaa missään nimessä ruoan ja palvelun laatua.

Ympäristö
Ravintoloissa on yritetty hakea erilaisilla rihkamilla meksikolaista tunnelmaa. Tyhjät Corona-pahvit tuovat mieleen lähinnä meksikolaisen kaatopaikan. Looshien lankkupenkit ovat tunnettuja sukkahousujen repijöitä, ja eräässä ravintolassa kaivon virkaa toimittaa pari betonista kaivonrengasta. Seinille on maalattu kuvioita, joissa toistuvat iloisesti sekaisin kaikkien Etelä-Amerikan alkuperäiskansojen symbolit ja ornamentit. Lyhyesti sanottuna sisustus on totaalisen mauton ja jopa jossain määrin häiritsevä.

Henkilökunta on Pancho Villan perusongelma.
Keittiössä ei tunnu olevan minkäänlaista käsitystä perusmakujen säätämisestä. Salihenkilökunta taas tuntuu koostuvan lähinnä tukityöllistetyistä.
Sähläyksiä ja viivytyksiä sattuu yhtenään.

Ruoka
Ravintola mainostaa itseään meksikolaisten makuelämysten paikkana, mutta meksikolaisen ruoan kanssa annoksilla ei ole juuri muuta tekemistä kuin nimet.
Pihvit ovat paitsi ylihintaisia, niin turhan usein myös väärin valmistettuja.

Annosten maku, asettelu ja koko heittelee toimipisteestä riippuen ja muutenkin yleistä sooloilua on havaittavissa.

Uskon että Pancho Villa on etenkin ranskanperunoista ja hampurilaisista pitävän nuorison ja muutenkin huoltoasemaruokiin tottuneiden mieleen, ja pikaruokala-tyyppisenä konseptina varmaan ihan ok, mutta ravintola-etuliitettä Pancho Villan edessä ei tulisi missään nimessä käyttä"
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - huhtikuu 30, 2011, 23:05:21 ip
Kohtalaiset hampurilaiset on tullu syötyä Wanhassa Tapissa Nekalassa.
Poppaburger tuplapihvillä ja extra kastikkeella.

Laatu vaan tuntuu vaihtelevan, viimeksi oli ala-arvoinen.

Parasta saa kun itse tekee.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Nakki - toukokuu 30, 2011, 13:05:48 ip
Joo, toi Wanhan Tapin Poppamiehen burger on ihan jees, kun pyytää vaan ekstra hottina sen...riippuu toki.
Gringos Locosin Diablo Burger on hyvä kans, kun taas Roosterin Death Burger oli luokattoman huono. Ainoastaan tulinen, maku aivan perseestä...ei tarvi syödä toista kertaa. :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Nakki - kesäkuu 01, 2011, 16:32:33 ip
Tänään testasin American Dinerin kuulemma tulisimman:
Spicy Cheeseburger johon pyytelin ekstra tulisuutta. Eli se oli Texas Pete laimentamattomana (kuka sen laimentaa?!) ja jotain chipotlen oloista chilisoosia lisäksi.
Aika pliisu, eikä mitenkään erityisen maukas. Tuntui että sinihomejuusto ja se chilisoosi ei oikein sopinu yhteen. Cola oli annoksen helmi. 7/10.

Seuraavaksi se Gringos Locosin Bistec de la Muerte:
Ärimmäisen tulisella nagasoseella valeltu härän ulkofileepihvi, lime-chilivoita,  grillattuja kasviksia ja habanerolla maustettua tomaattikastiketta sekä tulisia Creole-lohkoperunoita (VL,G)

Tule kuuluisaksi! Selviä Gringosin chilihaasteesta; syö annos tunnissa ja saat kuvasi
The Wall of Fame-seinälle, diplomin rohkeudestasi ja t-paidan, jota voit ylpeänä kantaa!

Eli sit kun pääsee läskeistä eroon.

Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - elokuu 08, 2011, 21:21:51 ip
Gringos Logos oli miellyttävä yllätys !!

Kyllä kannattaa antaa palautetta, viesti meni tällä kertaa perille.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Nakki - elokuu 08, 2011, 22:40:34 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 08, 2011, 21:21:51 ip
Gringos Logos oli miellyttävä yllätys !!

Kyllä kannattaa antaa palautetta, viesti meni tällä kertaa perille.Minkäslainen miellyttävä yllätys siellä odotti?
Testasitko Bistec De La Muerten?
:)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Minbaari - elokuu 08, 2011, 23:21:32 ip
Lainaus käyttäjältä: Nakki - elokuu 08, 2011, 22:40:34 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 08, 2011, 21:21:51 ip
Gringos Logos oli miellyttävä yllätys !!

Kyllä kannattaa antaa palautetta, viesti meni tällä kertaa perille.Minkäslainen miellyttävä yllätys siellä odotti?
Testasitko Bistec De La Muerten?
:)


Itse en ainakaan pyytänyt tuohon annokseen lisää tulta.. Eikä tarvinnut kaivaa habanerojauhetta kukkarosta myöskään.  ;D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - elokuu 09, 2011, 21:39:13 ip
Lainaus käyttäjältä: Minbaari - elokuu 08, 2011, 23:21:32 ip
Lainaus käyttäjältä: Nakki - elokuu 08, 2011, 22:40:34 ip

Minkäslainen miellyttävä yllätys siellä odotti?
Testasitko Bistec De La Muerten?
:)


Itse en ainakaan pyytänyt tuohon annokseen lisää tulta.. Eikä tarvinnut kaivaa habanerojauhetta kukkarosta myöskään.  ;D

Oli joku hampurilainen, nimee en muista, mutta oli maukas pihvi ja välissä oli riittävästi tuoretta jallua.
Huomattavaa parannusta edellisiin kertoihin verrattuna.
Bistec De La Muerte jäi vielä testaamatta, mutta kyllä tässä jonain päivänä..
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: ana198 - elokuu 13, 2011, 07:52:32 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 09, 2011, 21:39:13 ip

Oli joku hampurilainen, nimee en muista, mutta oli maukas pihvi ja välissä oli riittävästi tuoretta jallua.
Huomattavaa parannusta edellisiin kertoihin verrattuna.
Bistec De La Muerte jäi vielä testaamatta, mutta kyllä tässä jonain päivänä..

Siis samana päivänä purkista vai oikeasti tuoretta jallua? Onko GL todella ottanut tuoreet jallut käyttöön?
Saako Tampereen GL:stä palveluakin alle tunnissa? Ruoka nyt on, ketju kun on kyseessä, samaa uudelleen lämmitettyä paskaa mitä muissakin texmex pubeissa.
Pancho Villa, Gl ja vastaavat ovat oikean ravintolan irvikuvia jotka tarjoavat mäkkärityyliin valmistettua paskaa sillä erotuksella että ottavat skeidastaan ihan oikean ravintolaruoan hinnan.

Ironista on että jos käyt vaikkapa Farangissa (äänestettiin juuri Suomen parhaaksi ravintolaksi), Gaijinissa (Farangin omistajien uusi mesta) tai vaikkapa Cafe De Nopalissa (Suomen ainoa oikeasti Meksikolainen ravintola, duunaa kaikki annokset paikan päällä alusta loppuun tuoreista aineksista, EAT.FI tällä hetkellä Helsingin ravintola No.1) niin et maksa ruoastasi juuri enempää kuin noissa edellämainituissa syöttölöissä, itse asiassa Cafe De Nopalissa maksat huomattavasti vähemmän. Ruoan tasosta ei tarvitse edes puhua.
Tämä tietysti Helsingissä mutta olen varma että Tampereeltakin löytyy helmiä joissa oikeasti saa laadukastakin voimakkaammin maustettua ruokaa.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Soggoth - elokuu 13, 2011, 09:22:50 ap
Lainaus käyttäjältä: ana198 - elokuu 13, 2011, 07:52:32 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 09, 2011, 21:39:13 ip

Oli joku hampurilainen, nimee en muista, mutta oli maukas pihvi ja välissä oli riittävästi tuoretta jallua.
Huomattavaa parannusta edellisiin kertoihin verrattuna.
Bistec De La Muerte jäi vielä testaamatta, mutta kyllä tässä jonain päivänä..

Siis samana päivänä purkista vai oikeasti tuoretta jallua? Onko GL todella ottanut tuoreet jallut käyttöön?
Saako Tampereen GL:stä palveluakin alle tunnissa? Ruoka nyt on, ketju kun on kyseessä, samaa uudelleen lämmitettyä paskaa mitä muissakin texmex pubeissa.
Pancho Villa, Gl ja vastaavat ovat oikean ravintolan irvikuvia jotka tarjoavat mäkkärityyliin valmistettua paskaa sillä erotuksella että ottavat skeidastaan ihan oikean ravintolaruoan hinnan.

Ironista on että jos käyt vaikkapa Farangissa (äänestettiin juuri Suomen parhaaksi ravintolaksi), Gaijinissa (Farangin omistajien uusi mesta) tai vaikkapa Cafe De Nopalissa (Suomen ainoa oikeasti Meksikolainen ravintola, duunaa kaikki annokset paikan päällä alusta loppuun tuoreista aineksista, EAT.FI tällä hetkellä Helsingin ravintola No.1) niin et maksa ruoastasi juuri enempää kuin noissa edellämainituissa syöttölöissä, itse asiassa Cafe De Nopalissa maksat huomattavasti vähemmän. Ruoan tasosta ei tarvitse edes puhua.
Tämä tietysti Helsingissä mutta olen varma että Tampereeltakin löytyy helmiä joissa oikeasti saa laadukastakin voimakkaammin maustettua ruokaa.


Tampereelta löytyy esim. Katmandu (Nepalilainen) ja Thai & Laos (Thaimaalainen) joista saa tulisempaa ja laadukkaampaa ruokaa, kuin panchosta tai gringosista. Eivät nuo paikat todellakaan ole mitään gourmee mestoja, mutta paljon laadukkaampia ja antavat rahoille paremmin vastinetta. Laadukas mexico mesta puuttuu vielä tampereelta, mikä johtuu todennäköisesti kysynnästä. Normi jantteri, kun on tyytyväinen siihen sontaan, mitä edellämainituista paikoista löytyy.. Itse kaipaisin kyllä ravintolaa, joka tarjoaisi laadukkaita, tuoreista raaka-aineista valmistettuja, purilaisia ja meksikolaisia ruokia. Ja todellakin olisin valmis maksamaan tästä laadusta extraa. Panchossa hinnat vaan nousee ja taso laskee vuosi vuodelta.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Nakki - elokuu 14, 2011, 20:29:49 ip
No ainakin Pancho fucking Villa on iham perseestä. Edellisen ja viimeisen kerran jälkeen vannoin etten enää siihen paskahuusiin astu. Kerrankin sai sanoa suoraan ja rehellisesti ettei maistunut. Iham paskaa.  >:(
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - elokuu 15, 2011, 14:05:00 ip
http://www.nandadevi.fi/   ;D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Soggoth - elokuu 15, 2011, 20:00:23 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 15, 2011, 14:05:00 ip
http://www.nandadevi.fi/   ;D


Nanda devi on kanssa tosi hyvä paikka, mutta Katmandu vieläkin parempi :)) Katmandun naan leipä on älyttömän hyvää!
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: coco - elokuu 15, 2011, 20:14:57 ip
Lainaus käyttäjältä: Nakki - elokuu 14, 2011, 20:29:49 ip
No ainakin Pancho fucking Villa on iham perseestä. Edellisen ja viimeisen kerran jälkeen vannoin etten enää siihen paskahuusiin astu. Kerrankin sai sanoa suoraan ja rehellisesti ettei maistunut. Iham paskaa.  >:(

Täytyykin varoa. Tääl jyppilässä oon oppinu jo kantapään kautta.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: urmas - syyskuu 02, 2011, 20:35:16 ip
Muutaman kerran vetässy Bistec De La Muerte Gringos Locosissa.  On tulinen ja hyvä.

Pancho Villan burgerit on hanurista ja muukin ruoka hieman pikaruokahtavaa. Siis kaikki Panchont tampereella ovat pers*****. Lempäälän Idea parkissa on ehkä huonoin Pancho, jossa olen käynyt.

Nanda devissä jos pyytää tulisempaa, niin annokseen lisätään lisää chiliä-kuivamausteena päälle. Oon känyt monta kertaa. Kuivamausteet = Yäk.

Kannattaa kokeilla Roustin tulisehkoa lampaan lihaan tehtyä purilaista, on aikas hyvä. Myös hivenen tulinen lampaankare on melko hyvä siellä.

Kuulemma Jack The Roosterissa on jotain tulista menulla. Onko kokemuksia?

Napolista saa hyviä habanero-pizzoja.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kaltsu - syyskuu 02, 2011, 21:55:53 ip
Lainaus käyttäjältä: urmas - syyskuu 02, 2011, 20:35:16 ip
Muutaman kerran vetässy Bistec De La Muerte Gringos Locosissa.  On tulinen ja hyvä.

Pancho Villan burgerit on hanurista ja muukin ruoka hieman pikaruokahtavaa. Siis kaikki Panchont tampereella ovat pers*****. Lempäälän Idea parkissa on ehkä huonoin Pancho, jossa olen käynyt.


Joskus aikaisemminkin avautunut Pancho Villan ruuista. Täyttä skeidaa! En ole käynyt muissa kuin HML Panchossa, mutta se riitti. Kiertäkää kaukaa.
Olen ihmetellyt miten tuollainen skeida paikka voi ylipäänsä olla enään pystyssä. ?? Voi vittu mikä paikka...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: urmas - syyskuu 02, 2011, 23:10:25 ip
Chilifestareilla tuli käytyä Hämeenkadun länsipuolen Panchossa syömässä burgeri. Euron lisähinnalla sai Panchon "Ultra Death" (ei siis Blairin) kastiketta väliin. Kastiketta näyttävästi mainostettiin yli miljoonan scovillen monsterisoossiksi. Hah! Nautittuani kuivanhkon hampparin ja vielä kuivemmat ranskalaiset, luulin havaitsevani melkein jotain tulisuuden tapaista suussani. Ehkä se sittenkin oli festareilla maistamani rocoton palainen, joka siellä kummitteli suupielessä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - syyskuu 03, 2011, 00:32:28 ap
Lainaus käyttäjältä: urmas - syyskuu 02, 2011, 20:35:16 ip
Muutaman kerran vetässy Bistec De La Muerte Gringos Locosissa.  On tulinen ja hyvä.

Pancho Villan burgerit on hanurista ja muukin ruoka hieman pikaruokahtavaa. Siis kaikki Panchont tampereella ovat pers*****. Lempäälän Idea parkissa on ehkä huonoin Pancho, jossa olen käynyt.

Nanda devissä jos pyytää tulisempaa, niin annokseen lisätään lisää chiliä-kuivamausteena päälle. Oon känyt monta kertaa. Kuivamausteet = Yäk.

Kannattaa kokeilla Roustin tulisehkoa lampaan lihaan tehtyä purilaista, on aikas hyvä. Myös hivenen tulinen lampaankare on melko hyvä siellä.

Kuulemma Jack The Roosterissa on jotain tulista menulla. Onko kokemuksia?

Napolista saa hyviä habanero-pizzoja.


Napolin pizzat on kyllä muutenkin loistavia! Ja se The Roastin poppamiesburgeri on kyllä tosi maukas. Ei se nagaversiokaan kovin tulinen ole, mutta siinä ei varmasti mitään tappotulisuutta haetakkaan.

Roosterissa on muutamia chiliannoksia vakiomenussa, niinkuin varmasti kotisivuiltakin (http://www.jacktherooster.fi/barkitchen) voi tarkistaa. Itse olen syönyt Twisted Dixien, joka on nagaa sisältävä kanapasta. Naga maistuu kivasti, mutta tulisuutta ei nyt ei kovin hirveästi havaitse ja annos on ainakin isolle miehelle kovin pieni. Maukas mutta pieni. Toinen Hell's Nightien ulkopuolella syömäni chiliannos Roosterissa on Death Burger. Tulisuutta ei voi olla huomaamatta, jollei satu olemaan immuuni kapsaisiinille ja paidan saaminen on ihan oikeasti jo suoritus. Verrokkina voidaan pitää Gringos Locosin maukasta Bistec de la Muertea, jossa kyllä on poltetta, mutta ainakin itse nautin annoksen mausta täysin siemauksin, kun taas Death Burger oli lähinnä suoritus. Näistä kahdesta Bistec de la Muerten voisin syödä vaikka viikottain, mutta Death Burgeria en ihan heti viitsisi syödä uudestaan. Ja jos Death Burger ei riitä, Jack the Roosterin Hell's Nighteissa voi kokeilla Ultimate Death Burgeria jossa on kolminkertainen annos nagaa tavalliseen Death Burgeriin verrattuna, mutta kyseistä annosta saa tilattua vain, jos normaali Death Burger on todistetusti syötynä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: urmas - syyskuu 03, 2011, 00:40:13 ap
Lainaus käyttäjältä: Kadotus - syyskuu 03, 2011, 00:32:28 ap
Napolin pizzat on kyllä muutenkin loistavia! Ja se The Roastin poppamiesburgeri on kyllä tosi maukas. Ei se nagaversiokaan kovin tulinen ole, mutta siinä ei varmasti mitään tappotulisuutta haetakkaan.

Roosterissa on muutamia chiliannoksia vakiomenussa, niinkuin varmasti kotisivuiltakin (http://www.jacktherooster.fi/barkitchen) voi tarkistaa. Itse olen syönyt Twisted Dixien, joka on nagaa sisältävä kanapasta. Naga maistuu kivasti, mutta tulisuutta ei nyt ei kovin hirveästi havaitse ja annos on ainakin isolle miehelle kovin pieni. Maukas mutta pieni. Toinen Hell's Nightien ulkopuolella syömäni chiliannos Roosterissa on Death Burger. Tulisuutta ei voi olla huomaamatta, jollei satu olemaan immuuni kapsaisiinille ja paidan saaminen on ihan oikeasti jo suoritus. Verrokkina voidaan pitää Gringos Locosin maukasta Bistec de la Muertea, jossa kyllä on poltetta, mutta ainakin itse nautin annoksen mausta täysin siemauksin, kun taas Death Burger oli lähinnä suoritus. Näistä kahdesta Bistec de la Muerten voisin syödä vaikka viikottain, mutta Death Burgeria en ihan heti viitsisi syödä uudestaan. Ja jos Death Burger ei riitä, Jack the Roosterin Hell's Nighteissa voi kokeilla Ultimate Death Burgeria jossa on kolminkertainen annos nagaa tavalliseen Death Burgeriin verrattuna, mutta kyseistä annosta saa tilattua vain, jos normaali Death Burger on todistetusti syötynä.


Huh huh. Pitääpi joskus kokeilla tuota Kuoleman burgeria. Kiitos tiedosta. Tiedä sitten miten tuon Ultimaten syönnin laita on :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Soggoth - syyskuu 03, 2011, 09:00:15 ap
Joo eiköhän se Death Burger ole kaupungin tulisin annos:) Taitaa olla myös Suomen tulisin?

Kävin tässä Chilifestien aikoihin testaamassa Jack the roosterin chili hampurilaisen ( ei death) ja täytyy kyllä sanoa, että olin vähän pettynyt. Annos oli ihan ok, mutta ei mikään erikoinen. Hell's nightissa taas olen päässyt nauttimaan todella hyvistä ruoista. (muutenkin kuin tulisuuden merkeissä). Täytyy varmaan antaa uusi mahdollisuus ja tilata jotain muutakin kuin hamppari.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - syyskuu 09, 2011, 12:26:14 ip
On kukaan testannut Hervannassa Malabadia ?

http://www.malabadi.fi/etusivu.html
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: tso - syyskuu 09, 2011, 13:48:11 ip

Kyllä. Vakiopaikka kun Hervannassa tarvii syödä.

Mitään hirveän tulista en ole tuolta löytänyt, mutta oikein hyvänmakuisia annoksia. Myös lounasbuffetti on oikein mainio ja monipuolinen.

Viimeksi tiistaina kävin lounasta nauttimassa tuolla.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: urmas - syyskuu 09, 2011, 17:08:06 ip
Onko joku käynyt kehräsaaressa Stefan's Steak House -raflassa?
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: MikkoM - syyskuu 09, 2011, 20:57:06 ip
Lainaus käyttäjältä: urmas - syyskuu 09, 2011, 17:08:06 ip
Onko joku käynyt kehräsaaressa Stefan's Steak House -raflassa?


Enpä ole ja valitettavasti sekä siellä käyneiden tuttavien että netistä luettujen arvostelujen perusteella ei tartte käydäkkään. Pahin ongelma lienee ruuan taso joka on enintään tyydyttävä, pihvit poislukien jotka kuulemma ovat hiukan parempia.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - syyskuu 10, 2011, 01:21:49 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - syyskuu 09, 2011, 12:26:14 ip
On kukaan testannut Hervannassa Malabadia ?

http://www.malabadi.fi/etusivu.html


Ihan mielenkiintoisen näköinen paikka, jota tarvitsee varmaan joskus testata. Arkkitehdin kadulta löytyvä Heval (http://www.heval.fi/) on se paikka missä yleensä Hervannassa syön. Hyvät ja kookkaat annokset ja pöydissä on yleensä habatabaakin. Tuo Malabadi näyttää olevan perinteisempi Turkkilainen ruokapaikka, kun taas Heval on erittäin laadukas "normi" kebab-pizzeria.


Tarvitsee vielä lisätä, että ovat perhana lopettaneet Jack The Roosterista kokonaan Foodstockin, jonka piti olla vain kesälomalla. Sehän oli siis hampurilaisbuffet joka oli viikonloppuisin. Koottiin omat hampurilaiset ja väliin löytyi perussetin lisäksi monenlaista poppamiehen ja hot headzin soosia. Myös siipiä ja ranskalaisia sai syödä niin paljon kuin halusi. Toiveen pilkahduksena on kuulemma jotain uutta suunnitteilla. En silti jaksa keksiä mikä voisi pelastaa talvisen darrapäivän yhtä hyvin, kuin vanha kunnon Foodstock.  :'(
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mixu85 - lokakuu 07, 2011, 14:29:22 ip
Tämä nyt ei ihan virallisesti kuulu Tampereen rafloihin, koska kyseinen kioski sijaitsee Pirkkalassa, mutta Tampereenseudulla toki.

Onkos kukaan käynyt maistamassa Pirkkalan Daddy's Dinerin Spicy naga burgeria. Ei ole suoraan listalla, mutta saa tilattua sen ohi. Valmistus kestää aavistuksen kauemmin, mutta kuulemma makua ja potkua pitäisi olla enemmän kuin riittävästi ja välissä jopa tuoretta nagaa.

Olen itse kuullut muutamalta ihmiseltä, että pieksisi jopa Death Burgerin, mutta tiedä nyt sitten näistä. Aattelin et jos joku täällä olisi uskaltanut käydä tuon koeajamassa, niin tietäisi viitsisikö itsekkin lähteä kokeileen.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - lokakuu 08, 2011, 03:37:15 ap
Lainaus käyttäjältä: Mixu85 - lokakuu 07, 2011, 14:29:22 ip
Tämä nyt ei ihan virallisesti kuulu Tampereen rafloihin, koska kyseinen kioski sijaitsee Pirkkalassa, mutta Tampereenseudulla toki.

Onkos kukaan käynyt maistamassa Pirkkalan Daddy's Dinerin Spicy naga burgeria. Ei ole suoraan listalla, mutta saa tilattua sen ohi. Valmistus kestää aavistuksen kauemmin, mutta kuulemma makua ja potkua pitäisi olla enemmän kuin riittävästi ja välissä jopa tuoretta nagaa.

Olen itse kuullut muutamalta ihmiseltä, että pieksisi jopa Death Burgerin, mutta tiedä nyt sitten näistä. Aattelin et jos joku täällä olisi uskaltanut käydä tuon koeajamassa, niin tietäisi viitsisikö itsekkin lähteä kokeileen.


Aika kova väite, Death Burger kun todellakin on nimensä veroinen. Ja onhan Death Burgerissakin välissä jopa tuoretta nagaa se 30 grammaa (1 naga painaa karkeasti jotain 5-10g) puhumattakaan kastikkeista ja jauheista. Yleisesti ottaen kuulostaa mainospuheelta, etenkin kun kyseessä käyttäjän ensimmäinen viesti foorumilla. Voin toki olla väärässäkin.  :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mixu85 - lokakuu 08, 2011, 13:21:06 ip
Jatketaan nyt vielä tänne. Tampereella kaikki pancho villat on täys failed. En ole yhdessäkään saanut hyvää ruokaa. Elovainiolla annoin kolme kertaa mahdollisuuden hot hot burgerille. Ekalla kerralla oli ihan ok, tokalla kerralla ei polttanut ja kolmannella kerralla en meinannut pystyä syömään. Hieman toi tulisuus heitteli. Gringos locosissa tuli joskus käytyä paljonkin syömässä silloin kun niiden diablokin oli vielä tampereen tulisin. Sittemmin vaan mennyt maku kyseiseen raflaan täysin. Ruoka suhteellisen mautonta ja chilituotteet ovat vähän mitä ovat. Ehkä pitäisi antaa pitkästä aikaa taas uus mahdollisuus kyseiselle paikalle. Tosin panchoa ja gringosia yhdistää toki sekin, että molemmissa myydään burgereita ja burgeri on burgeri, ei siittä mitään gourmeta koskaan saa.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mixu85 - lokakuu 08, 2011, 13:43:29 ip
Lainaus käyttäjältä: Kadotus - lokakuu 08, 2011, 03:37:15 ap
Lainaus käyttäjältä: Mixu85 - lokakuu 07, 2011, 14:29:22 ip
Tämä nyt ei ihan virallisesti kuulu Tampereen rafloihin, koska kyseinen kioski sijaitsee Pirkkalassa, mutta Tampereenseudulla toki.

Onkos kukaan käynyt maistamassa Pirkkalan Daddy's Dinerin Spicy naga burgeria. Ei ole suoraan listalla, mutta saa tilattua sen ohi. Valmistus kestää aavistuksen kauemmin, mutta kuulemma makua ja potkua pitäisi olla enemmän kuin riittävästi ja välissä jopa tuoretta nagaa.

Olen itse kuullut muutamalta ihmiseltä, että pieksisi jopa Death Burgerin, mutta tiedä nyt sitten näistä. Aattelin et jos joku täällä olisi uskaltanut käydä tuon koeajamassa, niin tietäisi viitsisikö itsekkin lähteä kokeileen.


Aika kova väite, Death Burger kun todellakin on nimensä veroinen. Ja onhan Death Burgerissakin välissä jopa tuoretta nagaa se 30 grammaa (1 naga painaa karkeasti jotain 5-10g) puhumattakaan kastikkeista ja jauheista. Yleisesti ottaen kuulostaa mainospuheelta, etenkin kun kyseessä käyttäjän ensimmäinen viesti foorumilla. Voin toki olla väärässäkin.  :)


Ainakin aikasemmin Death burgeriin käytettiin jauhetta, ilmeisesti ovat muuttaneet tuota valmistusta.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - lokakuu 08, 2011, 16:37:55 ip
Lainaus käyttäjältä: Mixu85 - lokakuu 08, 2011, 13:43:29 ip
Ainakin aikasemmin Death burgeriin käytettiin jauhetta, ilmeisesti ovat muuttaneet tuota valmistusta.


Juu, ranskalaiset on maustettu nagajauheella. Kyllä siinä ihan kunnon nagamurskat on siinä burgerissa, tulisten kastikkeiden lisäksi siis. Saattaa toki myös purilaisessa itsessään olla vielä jauhettakin, siitä en osaa sanoa mitään. Death Burger-paita kuitenkin vaatekaapistani löytyy.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Janne - lokakuu 08, 2011, 19:19:18 ip
Daddyn burgerissa on kuuleman mukaan Fataliin tuoreita nagoja luokkaa 50 grammaa...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: urmas - lokakuu 08, 2011, 19:33:51 ip
Lainaus käyttäjältä: Janne - lokakuu 08, 2011, 19:19:18 ip
Daddyn burgerissa on kuuleman mukaan Fataliin tuoreita nagoja luokkaa 50 grammaa...Joo, kiinnostuin itesekin ja niitten naamakirjasta googlasin tämän http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/294539_267356436637724_222304244476277_830052_275400419_s.jpg. On siinä muutamalle burilainen.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - lokakuu 08, 2011, 20:08:18 ip
Lainaus käyttäjältä: Janne - lokakuu 08, 2011, 19:19:18 ip
Daddyn burgerissa on kuuleman mukaan Fataliin tuoreita nagoja luokkaa 50 grammaa...Eli fassen hinnoilla, burgerin saa kultaharkkoa vastaan?  ;D

Mutta totta puhuen, alkaa tuo burgeri kummasti kiinnostaa. Itse kun olen ajatellut kyseisen ravintolan (http://www.daddys.fi/) olevan lähinnä puhdas American Diner (http://www.diner.fi/)-klooni.


EDIT: Nyt joku äkkiä testaamaan, hus hus!  ;D

EDIT 2: En kestänyt enää tiedottomuuden tunnetta, eli laitoin ravintolalle sähköpostilla tiedustelua aiheesta ja ilmoitan vastauksen saatuani tässä ketjussa lisätietoja (mikäli luvan antavat.) Naamakirjassa saattaa tietysti olla jotain juttua, mutta itsehän en sitä käytä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - lokakuu 10, 2011, 01:42:34 ap
Vastauskin tuli vielä viikonlopun aikana, siitä lisäpisteet:

Lainaus käyttäjältä: Daddy's Diner
Tervehdys,

Kiitos viestistäsi.
olen lukenut chilifoorumilla mitä meistä on kirjoitettu ja on totta,
että meiltä löytyy spicy naga burgeri jota ei ole ravintolamme
ruokalistalla. Se siis pitää osata erikseen pyytää. Valmistusaika on
aavistuksen pitempi koska jokainen burgeri valmistetaan yksitellen
asiakkaan pyynnöstä.
Burgeri todellakin sisältää Fatalii Gourmetin maailmanennätys Naga
Morichia ja valmistetaan keittiön omalla reseptillä ja Naga
pitoisuuden pitäisi olla ainakin tuo huhun mukainen 50 g ja
enemmänkin. Keittiömme ei kuitenkaan halua paljastaa tarkempaa tietoa
reseptistä.
Koska annos sisältää suuren määrän maailman tulisinta chiliä, jokainen
annoksen syöjä tilaa burgerin täysin omalla vastuullaan.
Ja nämä tiedot saa julkaista foorumilla.

Tervetuloa maistamaan!

Ystävällisin terveisin,

Maarit Merto, ravintolapäällikkö
Daddy`s Diner
Suupantie 6 c, Pirkkala
044-7378980


Hyvältä vaikuttaa ja tekee mieli kokeilla kyseistä ravintolaa noin ihan yleisestikkin. Paikkahan on ihan Pirkkalan keskustassa ja näyttää oikein siistiltä, mitä ohitse olen muutaman kerran ajanut.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Marjis - marraskuu 22, 2011, 09:11:48 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - huhtikuu 30, 2011, 23:05:21 ip
Kohtalaiset hampurilaiset on tullu syötyä Wanhassa Tapissa Nekalassa.
Poppaburger tuplapihvillä ja extra kastikkeella.

Laatu vaan tuntuu vaihtelevan, viimeksi oli ala-arvoinen.

Parasta saa kun itse tekee.


Itse tehden saa tietenkin aina sellaisen kun haluaa/viitsii tehdä. Mutta lounasajan burgeriksi tuo Wanhan Tapin poppaburger oli laadukas, minulla ei ole mitään valitettavaa.  Ainoastaan hinta (8,40€) oli sellainen mistä pikkuisen voisi viilata alaspäin.  Tulistahan tuo ei ollut missään tapauksessa. Eli ensi kerralla otan extratulisen. 

Näin tiistaisin kun on Zarillon hampparitiistaikin jäänyt väliin, valtavan tungoksen takia.  Kumma juttu että 5,5€ hampurilaisateria vetää väkeä niin paljon.  :D
Zarillossahan extratulinen tarkoittaa isompaa läjää jalapenoja.   >:(
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: tsiutsiu - marraskuu 27, 2011, 02:26:20 ap
Jos saapi lipsua vaihteeksi burgereista muualle niin kiinalaisista ehdottomasti Shanghai rokkaa tällä akselilla. Muu menu on vielä kokeilematta, mutta ainakin Curry ja Kääg potkii oikein hienosti ja maukkaasti. Useampi kymmenen kertaa tullut jo käytyä joten otanta on varmaan tarpeeksi laaja. :P

Omalla toleranssitasolla (ei mikään über-chilipää, mutta "harrastelija") tuo Kääg on ihan reilusti semmosta osastoa että hiki virtaa ja kuuma tulee. Suosittelen.

http://www.shanghai.fi
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - tammikuu 06, 2012, 11:27:17 ap
(http://ravintola.fi/files/blogi/bistecdelamuerte-150x150.jpg)
Tulipahan tuhottua Gringos logosissa Bistec de la Muerte ja hyvää oli. Polttelihan se vähän alaspäin mennessä, mutta vähemmän kuin odotin.
Suosittelen maistamaan, liha oli todella hyvää eikä mitään kuivaksi poltettua halkoa ja makua riittää.
Vielä kun muistaa näyttää chiliyhdistys-jäsenkorttia niin alennuksia ropisee ja torstaisin -20% http://www.facebook.com/photo.php?fbid=211040935651146&set=a.211040932317813.53562.170860576335849&type=1&ref=nf
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Avanti - helmikuu 07, 2012, 03:16:06 ap
Lainaus käyttäjältä: Mixu85 - lokakuu 08, 2011, 13:21:06 ip
Jatketaan nyt vielä tänne. Tampereella kaikki pancho villat on täys failed. En ole yhdessäkään saanut hyvää ruokaa. Elovainiolla annoin kolme kertaa mahdollisuuden hot hot burgerille. Ekalla kerralla oli ihan ok, tokalla kerralla ei polttanut ja kolmannella kerralla en meinannut pystyä syömään. Hieman toi tulisuus heitteli. Gringos locosissa tuli joskus käytyä paljonkin syömässä silloin kun niiden diablokin oli vielä tampereen tulisin. Sittemmin vaan mennyt maku kyseiseen raflaan täysin. Ruoka suhteellisen mautonta ja chilituotteet ovat vähän mitä ovat. Ehkä pitäisi antaa pitkästä aikaa taas uus mahdollisuus kyseiselle paikalle. Tosin panchoa ja gringosia yhdistää toki sekin, että molemmissa myydään burgereita ja burgeri on burgeri, ei siittä mitään gourmeta koskaan saa.


kannattaisi kokeilla joskus Macho Mexicano-annosta ja jättää nuo purilaiset omaan arvoonsa. Ei noita hampurilaisia pureskelemalla saa mitään käsitystä oikeasta sapuskasta.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Sfinks - helmikuu 08, 2012, 12:44:28 ip
Tässä langassa on tullu kyllä tosi hyviä vinkkejä paikalliselle. Se on aina positiivista kun voi oppia muiden virheistä ja onnistumisista ;) Täytyy ottaa projektiks kierrellä näitä parempia paikkoja.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - helmikuu 08, 2012, 21:12:08 ip
Lainaus käyttäjältä: Sfinks - helmikuu 08, 2012, 12:44:28 ip
Tässä langassa on tullu kyllä tosi hyviä vinkkejä paikalliselle. Se on aina positiivista kun voi oppia muiden virheistä ja onnistumisista ;) Täytyy ottaa projektiks kierrellä näitä parempia paikkoja.


Totta! Ja muistahan kirjoitella tänne myös omia kokemuksiasi!  8)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - maaliskuu 04, 2012, 00:36:23 ap
Tulipahan kokeiltua Amarillon chiliviikkojen tarjonnasta XXXL habanero burger. Kuulemma vain isompi versio Amarillon normaalista habanero burgerista. Muistinpa samalla miksi aikoinaan päätin kiertää amarillon kaukaa; pihvit jauhelihapihvejä, tasoltaan suunnilleen kaupan halvimpien einespurilaisten luokkaa. "Tulinen" habanerokastike oli miedompaa, kuin annoksen säilykejallut, joten tulisuudesta ei todellakaan voida puhua. Uponnee kevyesti ihan kenelle tahansa, mutta maistuihan se sentään selkeästi habanerolle. Kyllähän tuosta jotenkuten nälkä lähti, mutta halvemmaksi tulee ostaa kaupasta pari halvinta einespurilaista ja kävellä niiden kanssa tabasco-kastiketta sisältävien hyllyjen ohi kassalle. Tulisuuskin saattaa olla kovempi.

Hinta-laatusuhde 1½/5, maku 2/5, tulisuus ½/5, Palvelu 5/5 (oli todella mukava ja ystävällinen tarjoilija Koskarin Amarillossa.)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Xbow - maaliskuu 05, 2012, 22:15:21 ip
Lainaus käyttäjältä: tsiutsiu - marraskuu 27, 2011, 02:26:20 ap
Jos saapi lipsua vaihteeksi burgereista muualle niin kiinalaisista ehdottomasti Shanghai rokkaa tällä akselilla. Muu menu on vielä kokeilematta, mutta ainakin Curry ja Kääg potkii oikein hienosti ja maukkaasti. Useampi kymmenen kertaa tullut jo käytyä joten otanta on varmaan tarpeeksi laaja. :P

Omalla toleranssitasolla (ei mikään über-chilipää, mutta "harrastelija") tuo Kääg on ihan reilusti semmosta osastoa että hiki virtaa ja kuuma tulee. Suosittelen.

http://www.shanghai.fi


Juu, tuolla on kääkkejä syöty moneen otteeseen :) Reilun kokoinen annos ja käyttävät myös mausteita, selkeä chilisyyskin annoksessa on. Ei tosiaankaan mikään yybertulinen, mutta sopivan miellyttävä taustachilisyys löytyy kyllä, sekä muitakin mausteita. Tuo murkina on keltaisessa kookos-curry-chili kastikkeessa kananpaloja, ananasta sekä pähkinöitä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Tapani78 - toukokuu 04, 2012, 20:54:29 ip
Tuo Shangai taitaa olla paikka jota aiemmin kutsuttiin "Pikkukiinalaiseksi"? Olikohan virallinen nimi tuolloin niinkin selkeä kuin Ngyen Cao Su. Tuolloin toimi sellaisessa 3 x 6m tilassa, ovi oli punainen. Mutta taisi tulla niin suosituksi ruokapaikaksi että muutti isompiin tiloihin. Kuitenkin, tuo Kääg ja perus Kanacurry toimivat aina. Joskus on tullut koitettua muita annoksia mutta aina tulee palattua näihin maittaviin annoksiin.

Nepalilainen Katmandu kannattaa käydä kokemassa. Itse en jatkossa isottele tilaamalla "extratulista". Tarjoilija hymyili ystävällisesti ja sanoi "katsotaan mitä voidaan tehdä". Annosta syödessä alkoi Death Burger-takaumat ja punaiset viivat pyörimään silmissä, onneksi oli kunnon jugurtit annoksessa. Pienenä miinuksena hieman sottaiset pöydät, tosin lounasaikaan taisi olla kiirettä.

Nekalan Wanha Tappi on kans hyvä. Jos tilaa burgereita niin kannattaa ottaa lohkoperunoilla tms, mielettömän hyviä isoja kokonaisia pottuja tulee annokseen. Burgerin tulisuus ei ole kovin ätäkkä mutta ei tarvikkaan. Burgeriannos on kokonaisuutena todella hyvä, hakkaa ainakin Zarillon, Sohon sekä Pancho Villan burgerit. Jos haluaa poltetta niin ottakaa siipiä Poppamiehen vihaisella soossilla.

Jos niitä tulisia burgereita haluaa niin nämä jo täällä mielestäni mainitut Jack The Rooster, Roast, Gringos Locos. Tässä järjestyksessä jos tulisuutta mittaillaan. Kannattaa tilailla muitakin kun vain burgereita näistä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Jahvetti - toukokuu 06, 2012, 22:06:02 ip
Gringos Locos (ainakin Lappeenranta) tarjoaa hyvällä palvelulla tarvittaessa hyviä ja hyvinkin tulisia siipiä.
Tämä siis minun "ei niin kovin tuliseen tottunut" mielipide.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: tsiutsiu - toukokuu 07, 2012, 01:51:40 ap
Lainaus käyttäjältä: Tapani78 - toukokuu 04, 2012, 20:54:29 ip
Tuo Shangai taitaa olla paikka jota aiemmin kutsuttiin "Pikkukiinalaiseksi"? Olikohan virallinen nimi tuolloin niinkin selkeä kuin Ngyen Cao Su.


Eri paikka on, sijaitsee tosin vastapäätä Nguyen Cao Su:a Tuomiokirkonkadulla.. Lisäksi Shanghaissa kuulemma töissä pikkukiinalaisen vanha kokki yms. "yhtäläisyyksiä" :)

Ihan jees safkaa sieltä pikkukiinalaisestakin saa edelleen, mutta mun makuun Shanghai on silti noista parempi mesta.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Tapani78 - toukokuu 15, 2012, 13:32:28 ip
Tuosta Grincos Locosin Bisteq De la Muerte- annoksesta: Onko kokemuksia eri kaupunkien Gringos Locosien annoksista? Ainakin mitä lukee täältä niin saa käsityksen että Tampereen annos uppoaisi helpommin kuin Helsingin?
..tai sitten se on miehistä kiinni.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: HSuomi - elokuu 31, 2012, 21:25:51 ip
Huomena lauantaina olisi tarkoitus lähteä käymään tampereella syömässä joku tulinen burgeri. Mitäs raati suosittelee?
Melko tulisen ruuan ystävä olen, mutta en kyllä kokonaista nagaa pystyis varmaan syömään joten Death Burgeri on varmaan pois laskuista...

EDIT: Söin sitten Roosterissa sen Feuer Frein. Ei ollut juurikaan tulinen. Tuntui että ranskiksissa olis ollu enemmän tulisuutta. Ehkä sitten ens kerralla se death burgeri.

Amarillon habanero burgeri on kyllä tulisempi ku tämä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - syyskuu 02, 2012, 10:59:59 ap
^ Death burger onkin sitten ihan oikeasti tulinen.  ;D Jos sitä lähdet kellistämään, niin suosittelen lämpimästi, että aloitat ranskalaisista ja siirryt sitten vasta itse purilaiseen. Mutta jos edes havaitset pienintä tulisuutta siinä amarillon hababurgerissa, niin voin sanoa, että DB on aivan eri planeetalta.  :P
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: pak - syyskuu 03, 2012, 17:29:32 ip
Lainaus käyttäjältä: Kadotus - syyskuu 02, 2012, 10:59:59 ap
Death burger KLIP Jos sitä lähdet kellistämään, niin suosittelen lämpimästi, että aloitat ranskalaisista ja siirryt sitten vasta itse purilaiseen.


Itse kun pari vuotta sitten kävin nautiskelemassa kyseisen burgerin söin sen juuri päinvastaisessa järjestyksessä. Ja voin kuvailla kokemusta lähinnä niin, että ne ranskalaiset tuntuivat suussa siltä, miltä kuvittelen palavien tulitikkujen tuntuvan suussa.

Suosittelen Kadotuksen järjestystä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: HSuomi - syyskuu 03, 2012, 20:09:52 ip
Jos ei pysty syömään kokonaista tuoretta nagaa ni onko tota Deathburgeria ihan turha lähteä koittamaan?

Sääli että tuolta puuttuu 3 ja 4 tähden tulisuudet. Oli vaan se Mieto 2 tähden Feueri ja 5 tähden death.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - syyskuu 07, 2012, 13:44:23 ip
Kokeile Gringos Locosin Diabloa ensin ja sitten Deathburgerin kimppuun 8)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - syyskuu 21, 2012, 10:49:14 ap
Onko joku testannut Pizzeria Napolin habaneropizzat? Millaisia ovat?  :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kärsä Babar - syyskuu 21, 2012, 11:06:15 ap
Ihan hyvä oli ainakin muutama vuosi takaperin. Silloin oli 8 kokonaista hapsua päällä. Nyt ilmeisesti määrä on pienempi.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - syyskuu 21, 2012, 12:24:50 ip
Miten kaktus pizzassa... Miltä se maistuu..  :D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kärsä Babar - syyskuu 21, 2012, 14:32:03 ip
Ei muistaakseni maistunut juuri millekkään.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: MrJones - joulukuu 30, 2012, 19:38:01 ip
Tuli sitten eilen ehtoolla käytyä Gringos Locossa Diablo Burgerilla, tulisuutta oli ainakin meikäläiselle ihan riittämiin.

Mutta kuitenkin suureksi pettymykseksi ite tuote oli kyllä mitään sanomaton tekele. Pekonit oli semmosia veteliä nahjuksia,sämpylä oli kuivahko ja se soosi, hmmm mitäköhän siitä sanois, no en pitänyt :(

Onko jengillä oman käden/suun kokemusta Death Burger vs. Diablo Burger? Onko kuolema paljonkin tujumpi yksilö ja löytyykö siitä muuta kehuttavaa kuin tulisuus? Entäs mihinkäs kohtaan kategoriaa toi Plato de la Muerte sijoittuu?
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Kadotus - joulukuu 30, 2012, 19:53:33 ip
Lainaus käyttäjältä: Hextall - joulukuu 30, 2012, 19:38:01 ip
Tuli sitten eilen ehtoolla käytyä Gringos Locossa Diablo Burgerilla, tulisuutta oli ainakin meikäläiselle ihan riittämiin.

Mutta kuitenkin suureksi pettymykseksi ite tuote oli kyllä mitään sanomaton tekele. Pekonit oli semmosia veteliä nahjuksia,sämpylä oli kuivahko ja se soosi, hmmm mitäköhän siitä sanois, no en pitänyt :(

Onko jengillä oman käden/suun kokemusta Death Burger vs. Diablo Burger? Onko kuolema paljonkin tujumpi yksilö ja löytyykö siitä muuta kehuttavaa kuin tulisuus? Entäs mihinkäs kohtaan kategoriaa toi Plato de la Muerte sijoittuu?


Plato de la muertesta ei ole kokemusta, se vanhempi bistec de la muerte oli sopivan pikantti jokapäiväiseksi lounasruoaksi silloiselle toleranssille (korkeahko), mutta platohan onkin käsittääkseni selkeästi tulisempi. Jos death burgerista voi kunnolla nauttia niin täytyy olla tajuton toleranssi tai masokisti, ja jos sitä verrataan diablo burgeriin niin diablo on kuin eilen sammunut tulitikku ja death burger on purkautuva tulivuori, niistä ei kannata samana päivänä edes puhua...  ;D
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: TunturiTiger - joulukuu 30, 2012, 22:23:29 ip
Whilihän tuon Plato de la Muerten vetäs taannoin ilman mitään tuskia, vaikka koko muu pöytäseurue vaanteli naamaansa omien "löysempien" anostensa kanssa. Minä ja varsinkin Macex hikoiltiin hampurilaistemme kanssa. Kokki oli kuulemma pistänyt meille hieman extraa, kun menimme jonkinlaiset chilipaidat päällä ravintolaan.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Macex - joulukuu 31, 2012, 13:01:50 ip
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - joulukuu 30, 2012, 22:23:29 ip
Minä ja varsinkin Macex hikoiltiin hampurilaistemme kanssa. Kokki oli kuulemma pistänyt meille hieman extraa, kun menimme jonkinlaiset chilipaidat päällä ravintolaan.

Tarjoilijan sanojen mukaisesti: "Joo, tässä on tätä tälläistä kokin kokeilueräkastiketta, kun teillä on tommoset paidatkin, niin uskalsi koittaa."
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - joulukuu 31, 2012, 13:54:43 ip
Kyllä sitä nyt poijaat purnaavat, kun jäi hampurilainen syömättä  ;)

Eiköhän mennä joku päivä Roosteriin tekeen selvää DB:stä ??
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: jaolsten - joulukuu 31, 2012, 20:23:20 ip
o/

Mukana!
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: TunturiTiger - tammikuu 01, 2013, 21:33:08 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - joulukuu 31, 2012, 13:54:43 ip
Kyllä sitä nyt poijaat purnaavat, kun jäi hampurilainen syömättä  ;)

Eiköhän mennä joku päivä Roosteriin tekeen selvää DB:stä ??


Macexilla jäi. Sille pitää hakee happy meal seuraavalla kerralla.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - tammikuu 23, 2013, 14:45:43 ip
Nanda Devin remontin vuoksi jouduin turvautumaan varasuunnitelmaan, elikkäs Swagath (http://www.swagath.fi/lounas.php) nimiseen Intialaisravinteliin.

(http://www.swagath.fi/kuvat/buffet05.jpg)

Eikä todellakaan ollut mikään huono vaihtoehto. Lounaspuhvetti on vallan maukas ja monipuolinen, eikä poltettakaan puuttunut.

Suosittelen todella lämpimästi ja kyllä lisätultakin (http://www.swagath.fi/kuvat/buffet07.jpg) löytyy jos joku tarvitsee  ;)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: HSuomi - helmikuu 23, 2013, 20:30:39 ip
Tulihan se DB vetästyä. Ja pysy sisällä sen vaaditun 10min. Mutta kun sai maksettua ja join juomat loppuun ni sit alko tuntua että nyt vessaan. Matka oli liian pitkä ja sit nöyränä luututtiin vessan lattiaa. Mut paita on nyt seinäl. Ja pahimmalta jälkipoltteelta luultavasti vältyin.

Ei-chilinsyöjä kaveri veti feuer frein ja piti ihan hyvänä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: habis - heinäkuu 13, 2013, 17:58:28 ip
En tiedä kuuluuko tähän osastoon mutta mistäs löytyisi chilistä pitävälle turistille tampereelta hyviä ravintoloita?  Ehdotuksia otetaan vastaan :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - heinäkuu 14, 2013, 09:52:41 ap
Lainaus käyttäjältä: habis - heinäkuu 13, 2013, 17:58:28 ip
En tiedä kuuluuko tähän osastoon mutta mistäs löytyisi chilistä pitävälle turistille tampereelta hyviä ravintoloita?  Ehdotuksia otetaan vastaan :)

Löytyyhän noita ehdokkaita tästäkin ketjusta:

Jack the Roosters (http://www.jacktherooster.fi/)
Gringos logos (http://www.ravintola.fi/gringos_locos/listat/15)
Roast (http://www.roast.fi/menu.html)
Intialaiset Nanda Devi (http://www.nandadevi.fi/index.htm) ja Swagath (http://www.swagath.fi/lounas.php)
Nepalilainen Katmandu (http://ravintolakatmandu.fi/menu/a-la-carte/)
Malesialainen ravintola Borneo (http://www.ravintolaborneo.fi/fi/contact)

..ja monia muitakin  8)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Jonna.K - syyskuu 29, 2013, 20:22:07 ip
Tampereella Nanda devi on kyllä mun yks lemppari ravintololoista,
Olin josks siinä vieressä töissä niin tuli kyllä haettua monesti viikossa siitä lounas :)
Hieman tulisempaa ehkä voisi olla mutta muuten täys 10
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Macex - syyskuu 30, 2013, 11:30:43 ap
Lainaus käyttäjältä: Jonna.K - syyskuu 29, 2013, 20:22:07 ip
Tampereella Nanda devi on kyllä mun yks lemppari ravintololoista,
Olin josks siinä vieressä töissä niin tuli kyllä haettua monesti viikossa siitä lounas :)
Hieman tulisempaa ehkä voisi olla mutta muuten täys 10

Täähän olikin uusi tuttavuus, pitää poiketa jokukerta :)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - lokakuu 04, 2013, 07:30:50 ap
Hells night XII Jack the Roosterissa 15.12
Ja Pirkammaan osasto mukana..  http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=8842.msg265520#msg265520
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - helmikuu 20, 2014, 13:53:32 ip
Löytyykö Tampereelta jotain hyvää Buffettia jossa saa syödä noutopöydästä mitä itse haluaa? Laittakaahan vinkkejä.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: mikestones - helmikuu 20, 2014, 15:32:57 ip
pizzeria de la RAX
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: LupeKani - helmikuu 20, 2014, 16:15:42 ip
Lainaus käyttäjältä: mikestones - helmikuu 20, 2014, 15:32:57 ip
pizzeria de la RAX
Sossun rahat taas tulleet niin provoakin irtoo.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - helmikuu 20, 2014, 22:09:50 ip
Siis hyvää Buffettia tms.. Mitään muuta Chili pitoista paikkaa, kun Licosi..


Sent from my iPhone using Tapatalk
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - helmikuu 20, 2014, 23:05:07 ip
Ilmeisesti Nanda Devi ja Swagath buffetit ovat hyviä. Onko jompikumpi mielestänne parempi?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - helmikuu 21, 2014, 08:43:27 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - helmikuu 20, 2014, 23:05:07 ip
Ilmeisesti Nanda Devi ja Swagath buffetit ovat hyviä. Onko jompikumpi mielestänne parempi?

Nämä ovat käsittääkseni "samaa ketjua" ja ruokapuoli on pääosin samaa. Swagath on hieman isompi ja tuo ruokatiskikin oli
viimeksi käydessäni hieman monipuolisempi. Mutta molemmista saa mahan täyteen herkullista Intian mättöä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - helmikuu 24, 2014, 23:51:15 ip
Kiitoksia vain. Oli aivan loistava :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Marjis - heinäkuu 23, 2014, 11:31:23 ap
Nostellaas tätä vähän ylös:

Itselleni on käynyt jo perinteeksi muodostunut Zarillon burgertiistai vähän tylsäksi, enkä läheskään aina ole enää jaksanut ottaa big chief's burgeria joka ennen ei ollut kovinkaan tulinen.
Hyvän makuinen, vaan ei tulinen.  No nyt ovatkin rysäyttäneet big chiefin uusiksi ainakin tuon salsan suhteen ja itse sain pyynnöstä ko. salsaa lisää hampparin väliin tungettavaksi.  Toleranssini toki on melkein olematon, mutta haba/chinense salsassa maistui aika vahvasti ja muutama viimeinen palanen meni jo pienen huhhuttelun kera.  (Tiistain burgertarjous on siis 6€ + olut 2,5€)

Toinen ihan ok paikka on Tesomalla paikka nimeltä Peso, jossa hinta ja laatu kohtaa hampurilaisten osalta varsin mainiosti!  xxx-hot burger oli joku salsaburger, jossa oli kaupan annuumi seivästetty päälle.  Eli ei ollut mikään tulinen hampurilainen, mutta maultaan hyvä.  Suosittelen!  Lisäksi ko. paikassa on perjantai-iltaisin siipibuffet, johon ajattelin jossain vaiheessa tutustua..

http://www.zarillo.fi/index.php

http://www.restbar.fi/peso/?sivu=etusivu
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Dada - heinäkuu 24, 2014, 11:19:45 ap
Olemme metsästäneet ukon kanssa Tampereen parasta hampurilaisannosta.  Kiistaton voittaja on nekalan vanha tappi.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - heinäkuu 25, 2014, 07:01:20 ap
Lainaus käyttäjältä: Dada - heinäkuu 24, 2014, 11:19:45 ap
Olemme metsästäneet ukon kanssa Tampereen parasta hampurilaisannosta.  Kiistaton voittaja on nekalan vanha tappi.
Enpä ole samaa mieltä.
Ja asiaan vaikuttanee pari kertaa mahan sekaisin saaneet annokset, vaikka yleensä teräsvatsani sietää melkein mitä vaan, ja myös henkilökunnan töykeys.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Dada - heinäkuu 25, 2014, 07:11:22 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - heinäkuu 25, 2014, 07:01:20 ap
Lainaus käyttäjältä: Dada - heinäkuu 24, 2014, 11:19:45 ap
Olemme metsästäneet ukon kanssa Tampereen parasta hampurilaisannosta.  Kiistaton voittaja on nekalan vanha tappi.
Enpä ole samaa mieltä.
Ja asiaan vaikuttanee pari kertaa mahan sekaisin saaneet annokset, vaikka yleensä teräsvatsani sietää melkein mitä vaan, ja myös henkilökunnan töykeys.


Auts,  ikävä juttu. Henkilökunnasta olen samaa mieltä muutaman kerran perusteella mutta ruoka ei ole tehnyt temppuja ja ollut hyvin kohdillaan. Toivottavasti ei ole ollut sattumaa vain.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - lokakuu 23, 2014, 18:13:30 ip
Tampereella ravintola Kerhossa CHILIJALLUA !!
Ei maistu chili, mutta iso käsi yritykselle  :D  ..vaikka olikuín pirkan chiliä.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: JN - joulukuu 10, 2014, 21:05:38 ip
Tuli käytyä Syrenkassa lounaalla. Huikea hinta/laatusuhde. Suosittelen, tosin ei liity tuliseen ruokaan millään lailla.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Mika73 - helmikuu 24, 2015, 23:18:04 ip
Onko Hells Nightejä tulossa lisää?
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - helmikuu 25, 2015, 08:45:57 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - helmikuu 24, 2015, 23:18:04 ip
Onko Hells Nightejä tulossa lisää?
Kyselin tuossa joku aika sitten.
Olivat kovasti kiireisiä, mutta uskoivat että perinne jatkuu...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - helmikuu 27, 2015, 10:02:17 ap
Tulinen menyyy..  ;D

(http://kuvapilvi.fi/k/y2Y1.jpg)

..eipä taida olla, mutta varmasti ihan hyvää.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: thompson - maaliskuu 02, 2015, 17:28:36 ip
Pure Bitesta (http://purebite.fi/) saa ainakin minun makuun hyvää ja tulista ruokaa. Kannattaa käydä tutustumassa.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: sorrii - maaliskuu 26, 2015, 10:08:21 ap
LainausTampereella Nanda devi on kyllä mun yks lemppari ravintololoista,...


Eksyin kerran tuonne Nanda Deviin kun käytiin kolkuttelemassa Swagathin ovella, joka oli suljettu, mutta lapussa luki että ND on auki ...
Oli tosi positiivinen ylläri. Tilasin Murgh Vindaloon [Vindaloo lampaanlihalla] ja kyselin intialaisen näköiseltä tarjoilijalta kuinkas tulista se mahtaa olla, kun oli tuoressa muistissa yhden tukholman ravintolan Chicken Vindaloo, joka oli niin tulinen, että oikeesti sattui joka suupalalla, eikä olisi nälkä lähtenyt jos en olisi ottanut muijan annoksesta välillä kevennystä ....
Tyttönen sanoi että kyllä se hyvin tulista on, ja mä ujona otin sitten mediumin: Hyvää oli, mutta olisi voinut olla tulisempaakin.

Toissailtana käytiin uudelleen, ja otettiin nyt mukaan annokset. Sama setti nyt täydellä mausteella. Se oli aika sopiva. Polte nousi hitaasti, muitta oli aika "sopiva".
Ja voi xxxttu kun oli muuten ISO annos: Vetäisin kotona Arabian Arctia lautaselle puolet siitä mätöstä ja meinasi valua pöydälle. Paljjon enemmän kuin yleensä syön. Eilen sitten herkuttelin toisen puolen annoksesta, ja oli ähky vielä aamuyöstä....

Eli ainakin vindaloo on loistavaa ja take-away-annokset jättikokoisia. Totesin, että ens kerralla menee vain toinen sisään tilaamaan sen yhden annoksen ... :)
..silloin tuo on jopa halpa. Vakiohintakin parempien ravintoloiden edullisempaa tasoa...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Althalus - maaliskuu 26, 2015, 21:59:31 ip
Nanda Devin lounas on mun mielestä Tampereen paras!

Periaatteessa sama lounas sekä arkisin, että viikonloppuisin, mutta viikonloppuna juhlalounas juhlahintaan  ;)

Salaatit, riisit, naanleivät, papaduu, raitha... yms. Erilaisina curryina lammasta, kanaa, kalaa/äyriäisiä, ja yleensä kolme kasvisvaihtoehtoa. Aina löytyy myös yksi xxxtra hotti vaihtoehto, jonka tulisuus vaihtelee kokin mielialan mukaan.

Kaik yhteensä 9,50. ma-pe 11-15. Viikonloppuisin muistaakseni 15 euron luokkaa.

Ei thai&laosin lounaskaan paha ole, mut intialainen vie voiton.
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - elokuu 26, 2015, 15:38:24 ip
Rouhea Ravintola Roast...

(http://kuvapilvi.fi/k/y37u.jpg)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: sorrii - elokuu 27, 2015, 11:44:21 ap
En tajua tuota uudissanaa "rouhea" !!
Se voisi kuvata jotain leipomoa tai konditoriaa. Jos ravitoja on rouhea, niin tulee mulle mielikuva, että siellä syötetään vain mysliä tai kuivakoita sämpylöitä; köyhänmiehen SubWay ... höh  :o

PS. Tuo vaikuttaa kyllä hyvältä, mutta henkilökohtaisesti tuolla rahalla ostaisin kasan lihaa ja menisin vaikka sitten mökille grillaamaan. Tai Ruotsinlaivaristeilylle ...
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - marraskuu 06, 2015, 13:02:52 ip
(http://kuvapilvi.fi/k/yxX9.jpg)

https://www.facebook.com/events/1067343296610019/
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - maaliskuu 09, 2016, 12:27:57 ip
Death Burger vol 2!!
Entistä vaarallisempi, skorppion mausteella terästetty!


..Ja tietenkin Jack the Roosterissa  8)
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - elokuu 05, 2016, 08:26:12 ap

Rouhea Ravintola Roast...

Chililistan ruuat applikaatiolla -30%

http://www.ravintola.fi/tarjous/chiliruoat-30/
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: sorrii - tammikuu 01, 2020, 12:12:00 ip
Tää foorumi vaikuttaa aika kuolleelta ...  ???

Kävimpä vuoden viimeisellä aterialla. Nanda Devissä taas vaihteeksi. Katselin päivällä Tampereen ravintolatarjontaa, enkä löytänyt mitään uutta kiinnostavaa. Nanda Devin Facessa näytti olevan aika negatiivista palautetta mm. palvelun tympeydestä. Kokemuksesta tiedän että näiden mielensäpahoittajien ääni yleensä kuuluu ...

Kiva kokemus se taaskin oli. Palvelu oli jopa vaivaannuttavaa paapomista, kun omistaja(n)rouva kävi parin minuutin välein kysymässä tarvitaanko jotain; onko kaikki kunnossa; maistuuko ... Varmaan FB'n kommentit on vaikuttanut!?

Tilasin taas Murgh Vindaloon. Lammascurryä. Tarjoilija kysyi muilta pöydässä että tuleeko mild vai medium. Multa kysyi tuleeko medium vai tulinen  :o ... En tiijä kasvoiko mun päässä joku chili .. Tilasin tulisen. Ensi maistamisella tuntui aika miedolta. Olin vähän pettynytkin. Hetken päästä alkoi kyllä lämmetä. Puolivälissä annosta piti jo pureskella naanleipää ja purskutella vettä suussa. Ei se kivun puolelle mennyt, mutta kokonaisuutena tulisuus oli mulle aika sopivaa. Pitkästä aikaa tuli jopa hiki pintaan. Söin lautasen tyhjäksi. Riisi -kulho oli kolmelle hengelle- loppui vähän keskenkin, eli riitti, mutta olisi mennyt vähän enemmänkin.

Kyllähän tuo parasta curryä vaan on mitä täällä saa. Jos menisi tilaamaan extra-tulista, niin luulen, että keskiverto-chilipää vetäisi aika totiseksi. "Tulinen" oli juuri sopiva. Nammm***

((ruokaa odotellessa Googleilin Nanda Deviä. Ammulehdessä oli lööppi "Nanda Devin omistajapariskunta nousi suurituloisten luokkaan. Viimeisessä verokalenterissa molempien palkkatulo ~190000€ ja pääomatulot ~50000€
Perhe saa siis pienehköllä ravintolalla lähes ½ miljoonan tulot ...  :o  :o  :o  ... Aika hyvin!))
Otsikko: Vs: Tampereen raflat
Kirjoitti: Whili - syyskuu 11, 2020, 17:52:20 ip
"Huomio chiliystävät🌶🌶🌶
Don Franco lanseeraa tänään maukkaimman ja ehkäpä Suomen tulisimman pizzan, joka kantaa nimeä Extreme Diavola!! Tarjoamme jälkipolttoon veloituksetta suussa sulavan Bella Rosa -jälkiruoan jokaiselle kokonaisen Extreme Diavolan syönneelle."


Kävimme tuotekehittelemässä ko. tuotetta. Maku vs. polte ja mielestäni lopputulos oli OK.

(https://scontent-hel2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/119055762_173829267550135_6239841714849638338_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=a26aad&_nc_ohc=7aBWMgds87UAX9GC8am&_nc_ht=scontent-hel2-1.xx&tp=7&oh=6b22a700a53522620c785ca987002d13&oe=5F81C992)