heinäkuu 22, 2024, 07:28:25 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Pirkanmaan aluejaosto

Aloittaja TunturiTiger, joulukuu 28, 2010, 21:58:04 ip

« edellinen - seuraava »

Pepperi

heinäkuu 01, 2024, 20:27:02 ip #1140 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 01, 2024, 20:32:18 ip käyttäjältä Pepperi
Nonnih, tästä oli puhetta kevätkokoontumisessa ja Whili ystävällisesti muistutti soittamalla..

Tulee vähän nopealla aikataululla, mutta kiinnostaisiko porukkaa kokoontua takapihallemme Kangasalan Lentolaan la 13.7. grillailemaan ja chilillailemaan? Kellonaika tarkennetaan myöhemmin, mutta alustavasi n. klo 17 aikoihin. Aina on hyvä sää grillata, mutta pidetään tässä pienehkö säävaraus. Vähäisellä sateella pääsee grillikatoksen tai paviljongin suojaan, joten se ei estä illanviettoa. Tarvittaessa saadaan popup-telttakin paikalle.

Paikan päältä löytyy kaikenlaisia grillaus- ja savustusvärkkejä, joihin laitetaan monenlaisia lihoja hyvissä ajoin tirisemään. Kasviksiakin voidaan laittaa. Ruoat ja alkoholittomat juomat järjestyvät talon puolesta. Alkoholilliset juomat pitää tuoda itse. Chilin määrä pidetään maltillisena, mutta potkua saa lisätä annokseensa sooseilla tai jauheilla. Myös omia eväitä (ja mausteita) saa tuoda - kokki ei pahastu.

Kutsu on avoin kaikille (chili)aiheesta kiinnostuneille. Chiliyhdistyksen jäsenille tarjoilut ovat ilmaisia, mikä onkin jo hyvä syy liittyä jäseneksi, jos et jo ole. Ei-jäseniltä tarjoilusta peritään maltillinen maksu.

Paikalle pääsee Tampereen suunnalta esim. Nyssellä nro 40 Artturintien (AB-vyöhyke) tai Mämmisuon (ABC-vyöhyke) pysäkeille eli sijainti on samoilla kulmilla kuin Poppamiehen varasto.

Omalla tai kaverin autollakin pääsee pihaan asti, mutta tilaa on rajoitetusti ja se on ensisijaisesti varattu pyörätuolilla liikkuville. Onneksi lähistöltä löytyy lisää parkkitilaa.

Pihamme ei ole esteetön, mutta pyörätuolilla pääsee kulkemaan avustettuna. Karvallisia lemmikkejä  meillä ei ole, märkiä ja limaisia kylläkin.

Jotta osaamme varata oikean määrän evästä ja penkkejä, ilmoittauduthan tähän ketjuun pe 12.7. mennessä. Erikoisruokavaliot pyritään huomioimaan ja niistä voi laittaa tietoa yksityisviestillä. Ne, joilla on puhelinnumeroni voivat toki soittaa tai laittaa viestiä. Ilmoittautuneille kerron tarkan osoitteen.

Jos on kysyttävää, kysykää. Vastaillaan tähän ketjuun.

Tervetuloa!

t. Pepperi ja Alakulo


Hyvällä säkällä tässä on myös kuva


Pepperi

No eipä tullut kuvaa. Yritetään jollain konstilla uudestaan...

Parveke-Pappa

Olisin tulossa paikalle mutta kenties en ehdi klo 17, samalle päivälle voi sattua "tasavuosi-synttärit" joista en voi olla pois ;-(

Pepperi

Tervetuloa Parveke-Pappa! Tilaisuudessa ei ole mitään virallista ohjelmaa, joten paikalle voi tulla oman aikataulunsa mukaan. Grilli on kuumana koko illan.

Muuta kautta ilmoittautuneita on isäntäväen lisäksi jo neljä, joten eiköhän näistä jonkinlaiset kekkeruusit saada aikaan.

Kuvaa ei näköjään saada laitettua, kun ei ole mitään kuvapankkia. Olkoon paikka sitten jonkinlainen yllätys uusille tulijoille. Tuskin vanhat kävijätkään enää paikkaa muistavat, joten on heillekin yllätys.

Whili


-jumi-

Vähän on kesälomalla epävarmuustekijöitä, kun pitäisi kuulemma lomalla lomaillakin ja suunnitelmat ovat tyypilliseen tapaan hakusessa, kuten myös tavarat näin muuton jälkeen.

Oletuksena olisin tulossa, sää- ja matkustusvarauksella.

manselaine

Moro
Päivä sopii hyvin.
Tulen 🌶️🌶️🌶️

Pepperi

Tervetuloa Whili, -jumi- ja manselaine. Meitä on jo 10 kasassa, osa vanhoja ja osa uusia naamoja.

Menusuunnittelu on kuumeisesti käynnissä... jotain ideoita toki on jo.

Tuikku7

Kiitos kutsusta, olen tulossa mukaan.

Tuija Jokela

Pepperi

Tervetuloa Tuikku7! Laitan osoitteen hetken päästä yksityisviestillä.

Meitähän alkaa olla jo hyvä porukka kasassa ja sääennustekin näyttää lupaavalta.


Pepperi

Lauantai lähestyy. Tällä tietoa Kangasalla kokontuu "likainen tusina". Alussa mainittu klo 17 aloitus pitää eli siitä alkaen saa tulla paikalle omaan tahtiinsa. Iltaa vietetään niin kauan kuin juttua tai intoa riittää. Luultavasti kaikki ilmoittautuneet tietävät osoitteen. Vielä voi laittaa viestiä, jos osoitetieto puuttuu.

Autolla tulijoista ainakin kolme ensimmäistä saadaan pihaan mahtumaan, joten kannattaa ensin ajaa perille asti ja katsoa vieläkö on tilaa.

Keli näyttää loistavalta.

Huomiseen!

Whili

Oikein onnistunut ilta kaikin puolin.
Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli riittävästi.
Seura oli mukavaa ja kelikään ei olisi voinut olla parempi.

Kiitokset kokeille vielä kerran !!

-jumi-

Kiitokset isännälle ja emännälle erinomaisesta illasta! Ja myös Whilille, joka niin usein edistää Pirkanmaan chilitapahtumien toteutumista ja huolehtii tiedottamisesta.

Uusia jäseniäkin on ehkä luvassa, joten itse asiaakin tuli edistettyä.

Hyvä chili polttaa kahdesti! Sitä odotellessa...

Pepperi

Kiitokset kaikille näin järjestävänkin tahon puolesta. Vähän itseämme kehuenkin, meni kaikki kyllä nappiin.

Chiliä olisi voinut laittaa ruokiin enemmänkin, mutta mentiin varman päälle. Onneksi Poppamiehen sponssilaatikosta löytyi jokunen soossi, sipsi ja majoneesi, jolla sai annokseensa chiliä lisättyä. Ja löytyihän meiltäkin vähän chilisiirappia ja Lemondrop-sitruunahilloa (tämän vuoden Chilin polteessa-lehdestä löytyy ohje).

Kyökkivuoro harmillisesti jätti meidät alkuun vähän keskustelujen ulkopuolelle, mutta mukava puheensorina ohi mennessä aina kuului. Ja kun viimein itsekin päästiin pöytään asti, niin ei siinä hiljaisia hetkiä kyllä ollut. Hyvin uudet sujahtivat vanhojen joukkoon, kun oli yhteinen puheenaihe.

Erityisesti kanansiipisoosi sai kehuja ja luvattiin laittaa resepti jakoon.
Soosi suomeksi sinnepäin ilman määriä: pilkottuja tomaatteja, chilisilppua, valkoviinietikkaa, valkosipulia ja suolaa keitellään jonkin aikaa. Blenderillä sekaisin ja purkkiin. Tämä säilyy jääkapissa kolmisen viikkoa. Kun otetaan käyttöön, lämmitetään (osa), lisätään hunajaa ja voita ja keitellään vähän kasaan. Halutessaan voi laittaa lisää valkosipulia -> uusi blendaus.

Ohessa linkki alkuperäiseen ohjeeseen. Meillä siivet maustettiin ensin Poppamiehen Cajun rubilla, kypsennettiin "papanakoneessa" ja saivat sitten niskaansa Aji Fantasy-pohjaisen soosin. Pöydässä oli samaa soosia, johon oli lisätty pari pientä nagaa.

https://www.everylastbite.com/hot-sauce/
https://www.everylastbite.com/hot-wings/