joulukuu 09, 2023, 19:23:32 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Nupald

2
Lajike on luullakseni aji cristal, joka on tehnyt jo muutamia podeja. Äskettäin puska on kuitenkin alkanut pudottelemaan kukkia varsineen, onneksi podit eivät ole putoilleet. Eli missä on vika?   
3
Onko joitain tuholaisia, jotka ovat mieltyneet erityisesti naga morich:n nuoriin taimiin?
4
Tämösen aloittelijan setin hankin missä oli: naga morich, rawit, bolivian rainbow, aji cristal sekä lajike mitä en tiedä. Reilu 20 taimeee sain kasvamaan, sitten tila loppu kesken ja kissakin vaatii oman tilansa ikkunalaudalta.  ;D
5
Uusien jäsenten esittelyt / Nupald liittyy joukkoon
toukokuu 14, 2013, 17:39:47 ip
Moi vaan kaikillle :)

Chileihin hurahdin joskus 3 vuotta sitten, mutta kasvattamisesssa olen täysi aloittekija. Tänä keväänä tuli sitten laitettua ekat siemenet itämään, joten täytyy toivoa että syksyllä sais nauttia itse kasvattamasta sadosta. ;)
 
Foorumin vinkkejä ja keskusteluja on syytä lukea, ettei tuhoa heti omia mahdollisuuksiaan onnistua. :o 

Hyvää kesän odotusta kaikille.