marraskuu 28, 2023, 15:51:29 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - tinttamiina

1
Uusien jäsenten esittelyt / tinttamiinalta tervehdys
toukokuu 12, 2015, 10:51:06 ap
Moikka moi!

Toisen kauden porilainen chilipää. Ekat chilit tuli kasvatettua kaupan chilien siemenistä, nyt niiden parhaista kasveista taas 2, 1 Habanero Orange, 3 Bishop's Hatia ja 1 Lemon Drop. Just aamulla tilasin EnviroGron 2x55w tehostamaan länsirannikon suht auringotonta kevättä. Lasitetulle partsille pääsevät kunhan kelit sallii. Talvetusta ei koitettu, iski vihannespunkki sen verran pahasti viimeksi. Nyt olis tarkoitus baccatumit ja chinense pitää hengissä  :) Olen lähinnä sivusta seuraaja ja kyselijäkin. Paljon on jo apua ollutkin lukiessa ketjuja (joita ei ihan aina jaksa loppuun lukea ;D)