kesäkuu 25, 2022, 14:13:28 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Kersu

1
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Google maps
helmikuu 11, 2010, 22:47:24 ip
Tulipahan vaan mieleen, että meikä asuu melkein sen munasillaan istuneen jätkän naapurissa täällä Raahessa ;D Ei oo montaa sataa metriä meiän talolle tuosta. Vois käydä joku päivä tervehtimässä paikallista julkimoa ;)
2
Lainaus käyttäjältä: Pertsa - tammikuu 29, 2010, 18:40:25 ip
Lainaus käyttäjältä: Kersu - tammikuu 29, 2010, 18:15:22 ip
Kertoilkaapa mulle, että mistäpäin Oulua löytyis jonkunnäkösiä piippuja, ku pitäs kaverille syntymäpäivälahjaksi ostaa semmonen. Hinta ei mielellään mikään helvetillinen, koska budjetti on rajallinen, opiskelija kun olen. Kiitän jo etukäteen. Niin ja huomenna Ouluun käy tieni, joten olis mukava saaha jo tänään mahdollinen informaatio :D


Melko varmasti löydät Stockmannilta etsimäsi, sieltä löydät myös mielenkiintoisia tupakoita.
Mikäli ystäväsi on aloittelija niin Von Eickenin Private Club ja Amphora tupakat siihen kylkeen, kelpaavat hyvin myös varttuneemmille piiputtelijoille =)

-P-


Kiitoksia paljon tästä informaatiosta! Huomenna siis Stockmannia koluamaan.
3
Kertoilkaapa mulle, että mistäpäin Oulua löytyis jonkunnäkösiä piippuja, ku pitäs kaverille syntymäpäivälahjaksi ostaa semmonen. Hinta ei mielellään mikään helvetillinen, koska budjetti on rajallinen, opiskelija kun olen. Kiitän jo etukäteen. Niin ja huomenna Ouluun käy tieni, joten olis mukava saaha jo tänään mahdollinen informaatio :D
4
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Now playing-topic :)
tammikuu 23, 2010, 21:17:52 ip
Reverend Bizarre - One Last Time. Voisinpa sanua, että tämä bändi on parasta mitä Suomesta on tullu heti Stonen jälkeen ;D
5
Minttujäätelöä suklaakastikkeella syön tässä. Nautiskelen myös hyvästä musiikista ja eslien valosta.
6
Muut harrastukset ja elämä / Vs: onko lemmikkejä
elokuu 29, 2009, 00:56:49 ap
Lainaus käyttäjältä: Atheos__ - elokuu 28, 2009, 18:35:44 ip
Aamulla töihin lähtiessä oli kaksi kesyrottaa. Nyt niitä on yksi vähemmän, toinen päätti siirtyä paremmille juustomaille.


Hei jätkähä on muusikoiden.netistä vai kuvittelenko vaan? Olin lukevinani kyseiseltä palstalta lemmikkirotan poismenosta...
7
Death - The Philosopher. Aivana tajuton kappale aivan tajuttomalta bändiltä. Harmittaa ku piti herra Schuldinerin mennä kuolemaan...
8
Eilen tuli tätä tavaraa hankittua Oulusta asti ku ei Raahesta löytyny. Pitihän se heti paljaaltaan maistaa, että miltä se naga maistuu ja kyllähän se poltteli :D tuota vois kyllä ihan hyvin laittaa kaikkeen ruokaan, puuroihin en kylläkään lisäisi.
9
Ajattelin tässä vaan kysästä, että onko nuo tulossa samoihin kauppoihin, ku mihin niitä aji cristaleita tuli? Olisin erittäin kiinnostunu ostamaan näitä nimittäin ;)
10
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Mitä pelailette
elokuu 02, 2009, 15:19:57 ip
Joku aika sitte pelasin Battlefield Heroesia melko ahkerasti, mutta nyt se on vähän jääny, koska jotenki tuntuu vielä tässä vaiheessa, että vaikka leveleitä tulee, niin siitä ei oo mitään hyötyä. Nyt oon sitte pelaillu Operation 7 -nimistä fps-peliä, joka on myöskin ilmainen, kuten tuo battlefield. Loistavalta vaikuttaa peli ja realistisuutta on välillä vähän liikaakin :)
11
Muut harrastukset ja elämä / Vs: onko lemmikkejä
elokuu 01, 2009, 23:39:14 ip
Meiltä löytyy yksi Newfoundlandinkoiratyttö Emma, 11kk tällä hetkellä. Kuvaa ei iteltä tällä hetkellä löydy, mutta semmonen iso musta karvakasa se on kuitenki ;D
12
Muut harrastukset ja elämä / Vs: lempimusiikkisi
heinäkuu 30, 2009, 18:05:56 ip
Lainaus käyttäjältä: Flame - heinäkuu 30, 2009, 10:45:30 ap
Lainaus käyttäjältä: Linda - heinäkuu 28, 2009, 12:51:52 ip
Eipä täällä kuunnella oikeestaan muuta kun metallia, kotimaista lähinnä :) Jos nyt jotain bändejä pitää mainita niin ehdottomasti Sentenced on listan kärjessä :)


Erittäin asian ytimessä!

Täälläkin soipi pääasiassa kaikki metalli. Mielialan mukaan muukin kelpaa.

Chilikansa on näköjään myös metallikansa!


Joo metallikansaapa hyvinki. Itelle uppoaa parhaiten 80-luvun bay area -thrash, saksalainen rässi sekä suomalainen rässi, kuten Stone(<3) ja Airdash. Myös Old School Death Metal maistuu hyvin.
13
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Opeth - Ghost Reveries
heinäkuu 07, 2009, 16:09:33 ip
Ite omistan kaikki Opethin levytykset ja pakko kyllä sanoa, että Chost Reveries ei yllä millään Morningrisen, My Arsen ja Still Lifen tasolle. The Baying of the Hounds on kuitenkin yksi parhaista Opethin kappaleista ikinä.
14
Raahessa elän ja vaikutan.
15
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Now playing-topic :)
kesäkuu 27, 2009, 12:33:23 ip
Opeth - Demon of the Fall

Aivan tajuttoman hieno kappale kaikin puolin ehkä maailman kovimmalta bändiltä!
16
Musiikin tekeminen ja soittaminen on läheisimpiä harrastuksia itelle. Tulee myös pyöräiltyä ja harrastettua muutaki urheilua kavereitten kanssa.
17
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Dream Theater
kesäkuu 24, 2009, 22:20:06 ip
Lainaus käyttäjältä: Horrigan - kesäkuu 24, 2009, 22:01:16 ip
Dream Theater nyt ei ole progea nähnytkään, mikäli verrataan varhaiseen Genesikseen, Pink Floydiin yms. Minusta musiikki menee siinä vaiheessa pieleen, kun jatkuvasta soittimien runkkaamisesta ja tiluttelusta tehdään jokaisen biisin itsetarkoitus. Onhan kyseiset kaiffarit taitavia muusikoita, mutta kuulostaa siltä ikäänkuin heille musiikin teko ei olisi ollut ikinä hauskaa, ainoastaan vain oman henkisen kullin kasvattamista jatkuvilla "taidonnäytteillä".

Tuli tuossa vaan yhtäkkiä mieleen, että Dream Theater ei oo vielä mitään kikkailua verrattuna Behold... The Arctopusiin, jossa touhu ampuu yli vielä astetta kovemmin ;D http://www.youtube.com/watch?v=t80_eFghMdk Tuossa vielä vähän näytettä jos jotakuta sattuu kiinnostamaan tuommonen jööti.