kesäkuu 25, 2022, 14:52:00 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Moi

Aloittaja Samold, tammikuu 11, 2018, 14:54:01 ip

« edellinen - seuraava »

Samold

Laitoin eilen kasan chilejä itämään ja toivottavasti niistä pääsee keräämään satoa ja tekemään ruokaa.

Lajikkeet valitsin ihan ruoanlaittoon, eli näitä meillä menee. Chile de Arbol, Ancho Poblano, Habanero rojo(red) ja freebejä tuli Tabasco ja Birds Eye. Laitoin 4-5kpl per lajike ja vielä olis Jalapeñoja mitkä pitäisi saada laitettua.

Laitan nämä menevät pihalle kesällä kunhan ovat vähä isompia. Siemenet ovat nyt itämässä ja seuraavaksi laitan ne multaan kunhan saan haettua kelpo multaa.

Itse tykkään chilistä ja meidän perheellä menee päivittäin ruoanlaittoon niitä. Chilejä olen joskus nuorena kokeillut ja se oli vaikeaa koska valitsin vain eksoottisia siemeniä. Nyt puhtaasti ruokaan!

ViljoH

tervettuloa foorumille ja toivotaan että chilisi itää :D :thumbup: :thumbup:

Vuorikaskas

Moikkelis koikkelis ja tervetuloa joukkoon kirjavaan.

ekku

Täällä kans yks uus vierailija. En ole vielä laittanut mitään kasvamaan, vaikka foorumia olenkin seuraillut jo jonkun aikaa. Viimein sain tilin luotua.
-Ekku

Vuorikaskas

Hoi!   Voi hyvin laittaa jo itämään ikkunakasvitkin vaikkei olisi edes lisävaloa.  Tulee maaliskuun valot siten hyödyksi.  Kimmo