Täytettyjä nautarullia, olutkastiketta, balsamicossa karamellisoitua sipulia ja valkosipulikermaperunoita.
800g naudan sisäpaistia
1 pkt pekonia
aurajuustoa
2 ploa Velkopovicky Kozel Dark- olutta
2-3dl lihalientä
Pestoon:
iso puntti basilikaa
kourallinen pinjansiemeniä (paahdettuna)
1-1½ dl parmesaania
2 kynttä valkosibaletta
oliiviöljyä
suolaa
Lisukkeeksi:
Valkosipulikermaperunoita
Balsamicossa ja hunajassa glaseerattua sipulia
Ensin tehtiin pesto ja nuijittiin Naudan sisäpaistin siivut.
Päälle pekonia, pestoa ja aurajuustoa
Ensin rulliin väri ja sit pannulle pääsi sipuli ja pekonisilppu hautumaan
Joukkoon pullot Velkoa ja lihaliemi, suurustus ja rullat reilu 1½ tunniksi porisemaan kasariin
Valkosipulikermapottuja kylkeen
Ja eikun ääntä kohti. Oli loistavaa settiä!
Ei ollut esteettisyydellään ruokapornoa, vaan rehellistä äijäruokaa...
Chiliä tässä ei ollut, kun oli muitakin syöjiä, mutta sitä saa laittaa oman maun mukaan.
800g naudan sisäpaistia
1 pkt pekonia
aurajuustoa
2 ploa Velkopovicky Kozel Dark- olutta
2-3dl lihalientä
Pestoon:
iso puntti basilikaa
kourallinen pinjansiemeniä (paahdettuna)
1-1½ dl parmesaania
2 kynttä valkosibaletta
oliiviöljyä
suolaa
Lisukkeeksi:
Valkosipulikermaperunoita
Balsamicossa ja hunajassa glaseerattua sipulia
Ensin tehtiin pesto ja nuijittiin Naudan sisäpaistin siivut.
Päälle pekonia, pestoa ja aurajuustoa
Ensin rulliin väri ja sit pannulle pääsi sipuli ja pekonisilppu hautumaan
Joukkoon pullot Velkoa ja lihaliemi, suurustus ja rullat reilu 1½ tunniksi porisemaan kasariin
Valkosipulikermapottuja kylkeen
Ja eikun ääntä kohti. Oli loistavaa settiä!
Ei ollut esteettisyydellään ruokapornoa, vaan rehellistä äijäruokaa...
Chiliä tässä ei ollut, kun oli muitakin syöjiä, mutta sitä saa laittaa oman maun mukaan.