toukokuu 19, 2024, 11:31:59 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Now playing-topic :)

Aloittaja Matti The Wiherpeukalo, elokuu 23, 2005, 16:15:35 ip

« edellinen - seuraava »

Matti The Wiherpeukalo

Tänään soi! Niin mikä?
Eli tähän topikkiin voi laittaa mitä parhaillaan kuuntelee. Siis biisejä.
Tuttu lähes_kaikilta_foorumeilta. :wink:


Eli aloitan:

Mishka - Johannah
Mishka - Another like you
Mishka - Righteousness
Mishka on ihanaista musaakkia sanon mä. :wink:
Mishka laulaa ja soittaa akustisella säestykseksi.  Voi sanoa melkein reggae:ksi tosin näissä ei ole taustalla sitä reggae-meininkiä mutta Mishkan ääni on jokseenkin karibialaista.
Olen myös kuullut Mishkan biisejä missä on myös rummut jne taustalla. En tykännyt niistä niin kummemmin.

Matti The Wiherpeukalo

Höh ei tämä ottanut oikein tuulta purjeisiinsa...... :?

No yritän vielä.

Np:

Radiohead - Karma police
The slackers - The nurse
The slackers -  I still love you

8)

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: "Matti The Wiherpeukalo"Höh ei tämä ottanut oikein tuulta purjeisiinsa...... :?

No yritän vielä.

Np:

Radiohead - Karma police
The slackers - The nurse
The slackers -  I still love you

8)


Radioheadin tuo kyseinen koko albumi OK Computer on aika hurja tapaus... En oikein koskaan ole osannut päättää pidänkö siitä vaiko en, mutta vaikutuksen se kyllä teki. ;)  Levyllä on vain niin suunnattoman ahdistunut tunnelma - se ei ole välttämättä hyvän mielen musiikkia. Toisaalta, toisille se kai on juuri sitä. Onnistunut taide on sellaista mikä herättää tuntemuksia, ja siinä mielessä Radiohead on kyllä onnistunut, niin tuossa kauniissa biisissä (soi parhaillaan :) kuin kaiken kaikkiaankin... Eri tasoja riittää kuunneltavaksi ja ihmeteltäväksi hyväksi aikaa.

svalli

Nyt soi viimeiseltä Suomen matkalta mukaan tullut Eppu Normaalin Sadan vuoden päästäkin ja seuraavana soittolistalla on Lauri Tähkä ja Elonkerjuu - Syntymähäjy.

Pyrin kuuntelemaan mahdollisimman paljon suomekielistä musiikkia, mutta koska Yle ei saa enää lähettää musiikkia netissä, on valikoima rajoitettu kerran vuodessa hankittuihin levyihin. Tuo Eppujen levy oli kyllä positiivinen yllätys; on aika uskomatonta, että vieläkin kuuntelen samaa bändiä kuin yli 25 vuotta sitten.

Jenkkibändeistä viimeaikoina soittolistalle on päässyt 3 Doors Downin albumit Away from the Sun ja Seventeen Days sekä kanadalainen Nickelback albumilla The Long Road.

Edit:
Huomasin nyt, että kyseessä onkin vaan biisit, mutta minä yleensä kuuntelen koko albumin pötköön. Olen väsännyt yhen kokelmaplaylistan, mitä kuuntelen töitten lomassa.
Evanescence/Fallen/Hello
Evanescence/Fallen/Track 12
3 Doors Down/Away from the Sun/When I'm Gone
3 Doors Down/Away from the Sun/Away from the Sun
3 Doors Down/Away from the Sun/Here Without You
3 Doors Down/Away from the Sun/[Untitled Hidden Track]
Nickelback/The Long Road/Someday
Nickelback/The Long Road/Feelin way too damn good
Ei reisuus rikastu, mutta viisastuu...

Matti The Wiherpeukalo

Lainaus käyttäjältä: "thietavu"
Radioheadin tuo kyseinen koko albumi OK Computer on aika hurja tapaus... En oikein koskaan ole osannut päättää pidänkö siitä vaiko en, mutta vaikutuksen se kyllä teki. ;)  Levyllä on vain niin suunnattoman ahdistunut tunnelma - se ei ole välttämättä hyvän mielen musiikkia. Toisaalta, toisille se kai on juuri sitä. Onnistunut taide on sellaista mikä herättää tuntemuksia, ja siinä mielessä Radiohead on kyllä onnistunut, niin tuossa kauniissa biisissä (soi parhaillaan :) kuin kaiken kaikkiaankin... Eri tasoja riittää kuunneltavaksi ja ihmeteltäväksi hyväksi aikaa.Juu itse en oikein tykkää kuunnella radioheadia paitsi joinakin hetkinä ja pieninä annoksina. Siitä tulee jotenkin juuri masentunut meininki. Ei pakolla pahalla tavalla, vaan myös hyvälläkin(ota tosta sitten selkoa. :P )
Hienoja kappaleita Radiohedilla kyllä on. Äänimailma on ainakin laaja.
Sopii hyvin esim, jos iltasella on pyöräilemässä niin samalla voipi korvalapuista kuunnella ja katsella maailman menoa.
Kitaralla tykkään soitella radioheadin mukana ainakin niitä vähäisiä osia mitä niistä osaan.

Matti The Wiherpeukalo

Np:Coldplay - In my place
Coldplay - Clocks

Uusi mutta ei niin uusi tuttavuus. Radiosta ennen kuullut mutta nyt vasta soitan sitä ihan itse.
Herkkiä biisejä. Tulee kyynel puserolle. :wink:
Vielä pitäisi keksiä mikä näiden uusimman sinkun nimi olikaan......

JartsaP

"Petteri punakuono" on ollut päivän sana. Älkää naurako, se alkoi jostain syystä soimaan päässä, olisko tuo tyttöystävä ensin hyräillyt vai miten se meni, ja sitten oli pakko pistää soimaan. Kuunneltiin englannikielinen perinteinen ja country(?)versio, sekä suomenkielinen technoversio  :D  kun ei enempää löytynyt. Noh, joulua odotellessa...

Matti The Wiherpeukalo

Daniel Johnston - True love will Find You In The End.
Daniel Johnston -  Casper The Friendly GhostYleQ piti pienen esittelyn toissapäivänä miehestä nimeltä Daniel Johnston ja innostuin heti.
Johnston on ainakin omanlaatuinen laulaja/biisintekijä/piirtäjä sen tiedän. Niin ja Kirjaimellisesti hullu.
Jonhstonin biisit ovat karulla tavalla kauniita ja sanoinkuvaamattomia. Niissä on se omajuttu.
En ole vielä pahemmin kuunnellut hänen biisejään sillä niitä tuntuu olevan vaikea saada. Ainoa biisi mikä tällä hetkellä koneelta löytyy on "True love will Find You In The End". Niin ämätöörimäisen kuuloinen biisi mutta silti täysi taideteos.
Daniel Johnston historiaa voi lukea muun muassa täältä:
http://www.hihowareyou.com/
Myös Jeff Feuerzeig on tehnyt dokumentin nimeltä "The Devil and Daniel Johnston". Jonka todella haluaisin nähdä mutta en tiedä miten se on mahdollista. :?


Poppamies Tuliliemi

Nyt soi Keinuva Lahna -kokoonpanon "Saalemin karttumiehet" -kappale itse koostamaltani kokoelmalevyltä... Tutustumisen arvoinen yhtye ennakkoluulottomalle!
"In sudore vultus tui vesceris pane"

Aji Inferno

Nyt soi Thin Lizzyn 1983 tehty ja samalla viimeinen albumi "Thunder and Lightning"...

Levy ei ole ollenkaan hullumpi. Aika pirun hyvä, itse asiassa... Tunnelmallista, välillä aika rankkaakin melodista hard rockia, loistavaa kahden huippukitaristin kitaratyötä ja hyviä melodioita. Ja kun legendaarinen Phil Lynott laulaa, aika paljon on todella kohdallaan! Tätä ei pidetä yhtenä Lizzyn klassikoista, mutta niitäkin kuunneltuani, uskaltaisin olla asiasta eri mieltä...

Ehkä kyse on siitäkin, että siinä missä useimmat Lizzy-kiekot edustavat Deep Purplen, Zeppelinin ja muiden bluesrokkareiden tavoin hyvin selkeästi 70-lukua, soundeineen, kaikkineen, tämä viimeinen on niin soundeiltaan kuin musiikiltaankin ajattomampi: vaikkapa "Cold sweat":n laittaminen soimaan Sentencedin, Metallican tms. jälkeen kotibileissä ei varmasti aiheuta mitään "mitä helvettiä?!" -reaktiota. Vain sen tavallisen, eli kaiutinten särkymisen, sulakkeiden palamisen ja poliisin ulko-ovelle... Missä tietysti ei ole enää mitään uutta, jos vainoharhainen naapurisi on jo aiemmin aiheuttanut turhan kotietsinnän chileille ostamasi natriumvalaisimen loisteen tuloksena... ;)

Rock ja chili todellakin kuuluvat yhteen! :)

* * * * tälle levylle, eli pakko suositella, etenkin hyvän kitaran ystäville. Täällä nimittäin revitellään siihen tahtiin ettei paremmasta väliä! Viimeistään päätösbiisissä "Heart attack" on pakko tehdä se mitä kukaan ei haluaisi tehdä, mutta... "Mask" elokuvan puolikuolematonta repliikkiä Jim Carreyltä lainatakseni: "Miksi? Kun täytyy..!" Siis vääntää voluumi Spinal Tap-asteikon mukaisesti lukemaan 11... Ja rukoilla että tärykalvot kestävät. Evil!  :twisted:

"Boys will be boys... and girls will be trouble!"  ("Bad Habits")

Matti The Wiherpeukalo

Yhessä vaiheessa tykkäsin kovasti kuunnella kunnon kitaramusiikkia. Diot ja muut saman tyyliset bändit oli kovaa tavaraa. Enään ei niin jaksa kuunnella sen tyylistä menoa. Mutta aikansa kutakin............. :wink:

Np:
Paarma - Toiset soundit
Paarma - Ihmisten liike
Paarma - Älä luovuta

Ei enään niin uusi suomidancehall uutuus mutta silti vielä pistää tanssijalat liikkumaan. Paarma laulaa kannustavalla tavalla ja haluaa tekstiensä avulla saada ihmiset ymmärtämään/auttamaan toisiaan paremmin.

Ja vielä tämä levyn nimikkokappale:
Paarma - pidä liekkis
Voi koskettaa erityisesti niitä jotka tuntevat löytäneensä sen oikean. :`)

Janne

Johnny Dowd - Pictures From Life's Other Side

huippulevy, suosittelen! Mieleen tulee niin Nick Cave, Tom Waits kuin Johnny Cashkin. Kai tämä jonkunnäköistä countryä on, tosin varsin nyrjähtäneellä otteella.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Aji Inferno

Shakiran uudelta levyltä soi "Lo Imprescindible".... Ja salpaa hengen. Se, mitä ihmiset Shakirasta, tämän ulkonäöstä tai muusta ajattelevat, on yhdentekevää... Musiikki puhuu. Ja se puhuu sellaista kieltä etten epäröi hetkeäkään soittaa perätysten Shakiran todellisia kovia juttuja, tai vaikkapa Metallicaa...  Molemmat kun puhuvat samaa kieltä.

Jonne

laitethan sitten.. tänään tulee soimaan moneen kertaan iron maidenin the trooper ja spiderbaitin black betty.. jälkimmäisestä en oo keksiny kyllä mitään minkä takia se olis hyvä mutta silti tykkään siitä ;)

Amd


Matti The Wiherpeukalo

Lainaus käyttäjältä: "Amd"http://iwayhigh.net/radio.php

nyt ja aina soi tuo ylin noista <3Ihan hyvää settiä tulee..... 8)

Täältäkin löytyy kivoja radioita joka tunnelmaan:
http://www.live365.com/cgi-bin/directory.cgi?searchfields=TAC&genre=reggae

8)

Aji Inferno

Scissor Sisters soi, ja biisi "Take your mama"... On kyllä vallan mainiota kamaa NYC:sta. Ja helkkari sentään, Kemopetrolin tulisi ehdottomasti soida jo maailmalla siinä missä The Rasmuksen, HIMin ja kumppanienkin..! Tulipa vain mieleen... No, ehkäpä seuraava neloslevy!

Anathema

Avantasia - The Metal Opera - Breaking Away

Hot.

(thietavu as guest)

Lainaus käyttäjältä: "Anathema"Avantasia - The Metal Opera - Breaking Away

Hot.


Kuten myös Avantasia osa 2:n avausbiisi "The Seven Angels"... :)

cornell

Shpongle- nothing lasts.... upeita biisejä .....

http://www.twisted.co.uk/flashindex.html

UK sounclash 2005- livemeininkiä, hyviä pleittejä ja hirveetä loanheittoa kilpailevien saundien niskaan
¨käynks mä usein täällä?¨