toukokuu 25, 2024, 15:10:24 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Pertsa

Lainaus käyttäjältä: Hombre - elokuu 28, 2009, 22:39:55 ip
Kilta on hiukan liian hienoksi leikattua ja usein liian kuivaa. Jos kioskitupakkaa pitää polttaa, niin sitten vaikka Amphoraa joka on varsin laadukas piipputupakka.
Ei tosin noiden edellä mainittujen veroinen. Piipunkin on syytä olla hyvä. Paska piippu kusee suuhun, ja mukava piiputtelu tuokio muuttuu ikäväksi.


Pakko ottaa kantaa.
Kilta on varsin loistavaa tupakkaa. Leikkaus on mallia shag, eli kohtuu hienoksi leikattua ja useimmiten liiankin kuivaa kaupan kassalla. Kannattaa ottaa sellainen toppa joka ei kauheasti rapise sormien välissä kun puristelee. Shag on melkeinpä välimuoto hienoksi leikatun sätkätupakan ja normi piipputupakkaan verrattuna.
Kiltasta saa helkkaristi hyviä aromeja kun vain malttaa poltella hitaasti, itselläni tämä tapahtuu lähes raivostuttavan hitaasti mutta vaiva palkitsee nautinnon. Ehkä parhaiten voisin kuvailla "erittäin makea tervaleijonapastilli".

Amphorasta taas, ehkä laadukkain tubangi R-kioskin tarjonnasta. Puhdasta karkkiahan se on mutta mukana on myös hyvälaatuisen tupakan omia aromeja. Piipun laadun vaikutuksesta kurlaukseen on pakko olla eri mieltä. Kostea tupakka liian nopsaan poltettuna kusee ihan varmasti, oli piippu sitten mallia montana tahi esmes Stanwell(joihin itselläni on lievä fetissi, TOIM. HUOM). Abaut kopallisen verran tupakkaa kuivumaan aaneloselle sellaiseksi tunniksi ja sopiva lataus piippuun ja stanasti malttia mukaan. Parhaiten piipun saa sammumaan kun liiaksi imee, viileimmät savut saa kun pitää tupakan kytemässä silleen että melkein sammuu. Mutta ei aivan =)
Niijoo, ja jos Ärrältä ei löydy Amphoraa niin Mac Barenin Original Choice(ruskea pahvipakkaus) toimii myös. Mieto ja lievästi aromaattinen. Pahimmillaan olen ko. tupakasta saanut hengitettyä vain "kuumaa höyryä" mutta parhaimmillaan hyvälaatuista Virginiaa höystettynä  Barenin omilla aromeilla. 3 toppaa putkeen meni ko. tupakkaa muiden ohella niin ei se ihan paskaa voi olla. Ne muut käsitti Mm 5 eri enkkublendiä =)
Meillä määrää Nainen!

Ryhis

Ihan hyvä mixi on puolet kiltaa ja puolet punaista amforaa. Siinä yhdistyy molempien hyvät puolet.

Skattan tupakkakaupasta (Signora) saa myös Petersonin piipputupakoita, hintataso eroaa selvästi R-kioskin kessuista, mutta makuavaruus on aivan omaa luokkaansa, viimeksi ostin sunset breezeä ja ainakin me likey.

Samasta puljusta saa myös hulppeita vesipiippuja ja niihin tupakkaa. Minttu ja persikka ovat kokeilemisen arvoisia!


edit: Ja nyt nautin kylmyysjärjestyksessä olutta kellariloukon pimeydessä.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Pertsa

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - elokuu 29, 2009, 00:18:53 ap
Ihan hyvä mixi on puolet kiltaa ja puolet punaista amforaa. Siinä yhdistyy molempien hyvät puolet.

Skattan tupakkakaupasta (Signora) saa myös Petersonin piipputupakoita, hintataso eroaa selvästi R-kioskin kessuista, mutta makuavaruus on aivan omaa luokkaansa, viimeksi ostin sunset breezeä ja ainakin me likey.

Samasta puljusta saa myös hulppeita vesipiippuja ja niihin tupakkaa. Minttu ja persikka ovat kokeilemisen arvoisia!


edit: Ja nyt nautin kylmyysjärjestyksessä olutta kellariloukon pimeydessä.


Et sä ihan väärässä oo. Jos kerran sätkäkessutoppa maksaa 4e ja hyvä piipputupakka halvimmillaan/50g 9e niin mielestäni hinta ja laatu kohtaa täydellisesti. Toi 9e kessu On Von Eickenin Private Clubia jos joku halajaa. Toinen pussi menossa totakin.  Tota ja montaa muuta, Mm Petersoneja myydään Stockalla sekä Havanna-Aitassa joka tuo petersonit maahan. Havanna-aitta löytyy Aleksilta..
Meillä määrää Nainen!

Kilp

15 tunnin muutto/siivous-operaatio takana, tulin juuri saunasta ja maistelen Karhun kolmosta... En nyt äkkiseltään muista milloin olisi olut näin hyvältä maistunut :P

Pertsa

Lainaus käyttäjältä: ihis81 - elokuu 28, 2009, 22:11:49 ip
Hhehehe, ymmärsin kyllä, että tarkoitit nikotiinipitoista tupangia. Oli ehkä epäselvä kysymys multa. ;D
Itse olen tosin tupakasta päässyt eroon onneksi. 10v tuli poltettua. Nyt 5v ilman

Tosin, kalareissuilla saatan tuprutella Backwoods sikaria joskus. mutta eihän siggeä henkeen oikeastaan vedetäkkään.
Kävin vilkaisemassa sikarijokumikäliesivustolla noita piipputupakka merkkejä/hintoja. Ihan mukava hinta kun 66€ 100g tupakkaa. No nautingoksi näitä varmasti tuprutellaankin.


Toi 66e setti käsitti 150 eikä  100g tupakkaa. Kyseessähän on samplerivalikoima Rattraysi: in parhaista laaduista, yhteensä 6 eri tupakkaa jaettuna omiin 25g lokeroihinsa. Olkoonkin että tupakan hinta on suomessa kovin korkea verotuksen takia mutta en kuitenkaan pidä tuota hintaa kovinkaan pahana. 25g erästä polttelee vähintään 4 täyttä kopallista, sikarien hintaan kun vertaa niin varsin edullista puuhaa on. Joo, sikaritkin kolisee mutta viimeksi alko hiukan riipaisemaan kun 9e pöllistä viimeiset 6cm oli täyttä sutta. Joku polttaa sikarin/pesällisen hyvää tupakkaa,  juo hyvää viskiä tahi konjakkia nautinnokseen, joku imailee yli 40e edestä savuchiliä kuukaudessa napaan niin kuin minä tein aikoinaan. Nautinto maksaa sen euron, pari tai enemmän mutta loppufiilis on kuitenkin sellainen että sen arvoa ei voi rahassa mitata. Pääasia että jengi viihtyy =)
Meillä määrää Nainen!

TurboPuberteth

Olutta tuosta naapuripitäjästä, eli Iisalamesta. Olvia

tonttu

Lemon Droppia ja kyytipojaksi blairsin pikkusipsipussin tossa riipasin menemään, nam. Nii joo ja katon pojan kanssa Baywatchia, priceless :-P

ottulo

Blair'sin Death Rain Habanero pussi tyhjeni juuri. Tosin nautiskelin tota usellakin päivällä samasta pussista. Mielenkiintoista tietynlainen makeus noissa... ei mikään huono juttu.

Tepi

Savupaahdettuja manteleita ja Batman salmiakkia. Punkkua haluttas mutta en viitti aukaista kun aamulla on aikainen herätys.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Jiri

Laitoin grillissä makkaraa, välissä lemon drop -suikaleita. Lisäksi voileipiä lemon drop / naga -tuorejuustolla.
http://jirin.hommat.info | cl @ IRCnet

Horrigan

Legendaarista Vat 69-viskiä menee tällä hetkellä kurkusta alas. Ihan jäykkää tavaraa.

TunturiTiger

..mielin määrin kahvii ja tupakkaa..

jeQQ


Tapolan Tulikeppi

Näin "aamutuimaan" juhlamokkaa ja maitoa..

Tosin tuossa reilu tunti sitten olin sen verran unen pöpperössä vielä että kaatelin kahvikuppiin kahvia ja maidon sijasta coke zeroa. En edes huomannut virhettä vasta kun ensimmisellä hörpyllä. Ei toimi tuo yhdistelmä, jos joku nyt päättääkin tästä intoontuneena yrittää. :D
# 1022

Poppamies Tuliliemi

Lainaus käyttäjältä: pertsa - elokuu 28, 2009, 17:09:15 ip
Lainaus käyttäjältä: Poppamies Tuliliemi - elokuu 28, 2009, 16:25:42 ip
Sandelsia tuopista, tuossa aikaisemmin kävin piipullisen polttelemassa ja kyytipojaksi korkkasin


Kerro toki mitä tubangia poltit. Itse kävin juuri Töölöstä poistamassa Gawithin Grousemooren ja Skiffin. Skiff Mixture luultavasti palaa piakkoin, kuuleman mukaan kohtuu nanna orientaali ja latakianälkä iski juuri =)

Sikaritalosta tilasin Vanha Porvoo -sekoitusta, sitä kun kesällä tuli polteltua kaverin piipusta niin tuli sitten hankittua omakin piippu nyt kun lomilta palasin ja samaan laatuun päädyin. Tykkään kyl aromista, hieman ehkä vaniljainen ja vahva, mutta silti pehmeä.
"In sudore vultus tui vesceris pane"

hessi

juuri nyt on menossa chiliteetä , koska on niin flunssainen olo :(
mut  eipä taida tämäkkään oikein auttaa...

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Tepi

Soijarouhetta ja vehnäleseitä sotkettuna piimään.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Gasol

pari perunapehmo palaa metukalla ja aji cristalilla :)
There are many religions in the world. I believe that i´ll have another beer.

ottulo

Pain Iso Good -popkornia... HOT-versio. Ei tosin kovin hottia, mutta mukavan lämmön antaa silti. Jopa chili-kieltäytyjä, kihlattu, maistoi yhden ja omasta aloitteestaan - eikä pitänyt kovin tulisena.

ihis81

Lainaus käyttäjältä: Gasol - elokuu 30, 2009, 21:50:21 ip
pari perunapehmo palaa metukalla ja aji cristalilla :)


Kertokaas nyt mitä tuo metukka on? ;D
-Tiedän kyllä sen, en vain muista sitä kaikkea kerralla-

http://www.youtube.com/watch?v=MLWSb6h6ltk